Το Bitcoin εξακολουθεί να αναζητά την αποτελεσματικότητα της υποστήριξης 7K $ μετά την είσοδο στην περιοχή ενοποίησης: Crypto Market Daily

Τρίτη 7 Απριλίου: Οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι σταθερά στο πράσινο σήμερα.

Από τα τρία κορυφαία νομίσματα, ο Ether (ETH) σημείωσε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη την ημέρα, πάνω από 13 τοις εκατό και διαπραγματεύεται περίπου 175 $. Το νόμισμα αυξήθηκε σημαντικά από χθες, από την περιοχή των $ 145, όπου διαπραγματεύτηκε από την Παρασκευή, 3 Απριλίου.

Το Bitcoin (BTC) σημείωσε επίσης ισχυρή ανάπτυξη τις τελευταίες ημέρες, κατάφερε να ξεπεράσει τα 7.000 $ χωρίς να πέσει αμέσως κάτω. Η κορυφαία κρυπτογράφηση αυξάνεται περίπου 4 τοις εκατό την ημέρα και διαπραγματεύεται περίπου 7.400 $.

Το XRP της Ripple έχει επίσης σπάσει το προηγούμενο επίπεδο βραχυπρόθεσμης αντίστασης, διαπραγματεύοντας περίπου 0,202 $, περίπου 8% την ημέρα.

Το Bitcoin αντιμετωπίζει σκληρή αντίσταση στα 7.500 $ και 7.900 $

Γράφημα 4 ωρών Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής BTC / USD. Πηγή: OKEx.com

Η BTC συνέχισε να συγκεντρώνεται πάνω από 6.700 δολάρια το σαββατοκύριακο μετά το σπάσιμο του δείκτη την Παρασκευή 3 Απριλίου. Η τιμή έσπασε και πάλι τα 7.000 $ χθες, 6 Απριλίου και έφτασε σε ένα νέο πρόσφατο υψηλό σήμερα το πρωί. Αφού έφτασε τα 7.460 $, η τιμή ήταν υπό πίεση και βρίσκεται σε ενοποίηση αυτήν τη στιγμή.

Η ομάδα ανάλυσης αγοράς της OKEx πιστεύει ότι η τιμή και το Moving Average Convergence Divergence (MACD) υποδεικνύουν μια κορυφαία απόκλιση, όπως δείχνει το διάγραμμα 4 ωρών παραπάνω. Αυτό είναι ένα σήμα της ανοδικής άνοδος.

Ωστόσο, οι επενδυτές θα πρέπει να σημειώσουν ότι η απόκλιση τελειώνει πάντα όταν η τιμή συναντά μια σκληρή αντίσταση. Οι επενδυτές θα πρέπει να προσέχουν τη χωματερή, καθώς η περιοχή μεταξύ 7.500 και 7.900 $ είναι μια περιοχή απόλυτης αντίστασης.

Εάν η βραχυπρόθεσμη τάση μπορεί να σταθεροποιηθεί πάνω από 7.000 δολάρια μετά την εισαγωγή μιας διόρθωσης, αυτό σημαίνει ότι οι άνοδοι σταδιακά αυξάνονται ισχυρότερα. Αντίθετα, εάν η τιμή πέσει κάτω από τα 7.000 $, είναι πιθανό η αγορά να συνεχίσει να κυκλοφορεί ένα σήμα διόρθωσης της προηγούμενης τάσης υπερπώλησης.

Το διάγραμμα BTC 1D δείχνει ότι οι όγκοι δεν έχουν σημαντική βελτίωση

1D γράφημα BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Πηγή: OKEx.com

Το διάγραμμα 1 ημέρας του Bitcoin παραπάνω δείχνει ότι το πρόσφατο κατώτατο σημείο επανάκλησης είναι σταθερά πάνω από 6.700 $ Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι ταύροι που έχουν κολλήσει στην προηγούμενη πτώση απελευθερώνονται σταδιακά.

Ωστόσο, με βάση το πρόσφατο κλίμα της αγοράς, η BTC δεν έχει απαλλαγεί εντελώς από την ύφεση. Ο όγκος συναλλαγών στερείται σημαντικής βελτίωσης, οπότε ακόμη και αν η τιμή έχει ξεπεράσει τα $ 7,300, εξακολουθεί να υπάρχει η πιθανότητα στασιμότητας και πτώσης ανά πάσα στιγμή.

Για να μην αναφέρουμε ότι η περιοχή των 7.500 $ – 7.950 $ είναι κοντά στο ντεκολτέ της περιοχής εντατικής έντασης στο κάτω μέρος του 2019. Η αντίσταση καθιστά την πιθανότητα δοκιμής ενός νέου υψηλού μικρού.

Το διάγραμμα όγκου του Bitcoin δείχνει ακόμα ένα εξασθενημένο επίπεδο αγοράς αυτήν τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι καλή επιλογή να εισέλθεις σε μια θετική θέση, καθώς το αισιόδοξο συναίσθημα πρέπει να δοκιμαστεί για να δούμε αν γίνεται καλύτερο ή όχι.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 7.400 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 7.500 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 7.250 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 7.000 $

Οι ταύροι ETH βλέπουν σημάδια ανάκαμψης

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 4H ETH / USD. Πηγή: OKEx.com

Η ETH απαλλάχθηκε πρόσφατα από την ύφεση. Με την αύξηση του ποσού των κεφαλαίων αγοράς, οι ταύροι έχουν κάποια σημάδια ανάκαμψης.

Το ETH έχει αυξηθεί περισσότερο από 13% τις τελευταίες 24 ώρες. Η τιμή είναι τώρα υπό πίεση στη σκληρή αντίσταση των 180 $. Από την τρέχουσα τάση, η τιμή έκλεισε με ένα απολύτως μακρύ ανεστραμμένο σφυρί μέσα σε μία ώρα, κατά τη διάρκεια της οποίας έφτασε στο νέο υψηλό και η αντίσταση παραπάνω ήταν ισχυρή.

Οι επενδυτές θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο βραχυπρόθεσμο εύρος διόρθωσης – εάν η ETH μπορεί να παραμείνει σταθερή στα 165 $, μπορεί να συνεχίσει να είναι ανοδική.

Το διάγραμμα όγκου δείχνει ότι η αγορά κεφαλαίων γίνεται μεγαλύτερη από την προηγούμενη εβδομάδα. Εάν η τιμή μπορεί να διατηρηθεί στο τρέχον επίπεδο ή να αυξηθεί υψηλότερα, είναι δυνατόν να σπάσετε τα 180 $. Διαφορετικά, η πιθανότητα επιστροφής στα 165 $ για να βρείτε υποστήριξη είναι πιο πιθανό.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 180 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 190 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 165 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 160 $

Το XRP εισέρχεται στην προηγούμενη περιοχή ενοποίησης

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής XRP / USD 4H Πηγή: OKEx.com

Η XRP ξεκίνησε μια ανάκαμψη κοντά στα 0,1780 δολάρια και συνέχισε να διαπερνά το άνω άκρο της περιοχής ενοποίησης στα 0,1880 $ τις επόμενες ώρες.

Μετά τη δοκιμή 0,20 $, η τάση μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται εάν η τιμή πέσει πίσω και σταθεροποιηθεί πάνω από 0,1880 $.

Οι επενδυτές πρέπει να γνωρίζουν ότι 0,2060 $ ήταν η τελευταία περιοχή ενοποίησης πριν από την πτώση στα μέσα Μαρτίου. Εάν η τιμή μπορεί να σπάσει αυτό το σημείο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έρθει μια πραγματική ανάκαμψη και η τάση είναι πιθανό να απομακρυνθεί από την αδύναμη κατάσταση. Σε συνδυασμό με την αύξηση του όγκου, μπορείτε να δοκιμάσετε 0,2060 $ αυτήν την εβδομάδα.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,2060 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,2140 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1950 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1880 $

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner