Bitcoin υπό πίεση στα 7K $, η τιμή συνεχίζει να αναζητά υποστήριξη για 6.500 $: Crypto Market καθημερινά

Τετάρτη, 15 Απριλίου: Οι αγορές κρυπτογράφησης αντιμετωπίζουν πολύ μικρή αστάθεια τις τελευταίες 24 ώρες. Τα περισσότερα κορυφαία κρυπτονομίσματα παρατηρούν διακυμάνσεις στην τιμή λιγότερο από ένα τοις εκατό την ημέρα.

Η μεταβλητότητα των τιμών BTC χρειάζεται αντίστοιχους όγκους για να ξεσπάσει

Διάγραμμα 1H BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Πηγή: OKEx.com

Χθες, το ριμπάουντ μικρής κλίμακας του Bitcoin απέτυχε να δοκιμάσει το εύρος αντίστασης των 6.900- 7.000 $. Η τιμή έπεσε στα 6.800 $ μόνο μετά από μια σύντομη διαμονή στα 6,990 $. Είναι πιθανό η τιμή να συνεχίσει να δοκιμάζει αυτό το επίπεδο αντίστασης.

Η ομάδα ανάλυσης αγοράς της OKEx πιστεύει ότι η τρέχουσα τάση 1 ώρας βρίσκεται υπό πίεση στο βασικό επίπεδο αντίστασης των 7.000 $. Αυτό το επίπεδο μπορεί να γίνει η κορυφή αυτής της ωριαίας ανάκαμψης και υπάρχει μια σχετικά υψηλή πιθανότητα ότι η τιμή θα συνεχίσει να αναζητά υποστήριξη προς την κατεύθυνση των 6.500 $.

Αν και 6.500 $ και 7.000 $ μπορούν να θεωρηθούν ως τα άνω και κάτω άκρα της περιοχής που κινείται την τάση αυτή την εβδομάδα, οι διακυμάνσεις μικρής κλίμακας μπορεί να οδηγήσουν την τιμή να σπάσει πάνω από τα 7.000 $ ή να πέσει κάτω από τα 6.500 $.

Ωστόσο, με το πρόσφατο χαμηλό επίπεδο όγκου συναλλαγών, είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρξει μια αποτελεσματική ανακάλυψη. Μόνο όταν η μεταβλητότητα της τιμής ταιριάζει με τον όγκο, μπορεί ένα διάλειμμα να είναι αρκετά ισχυρό για να συνεχιστεί.

Η τρέχουσα ανάκαμψη θα μπορούσε να είναι το πρώτο bullish wave

Διάγραμμα 1W BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Πηγή: OKEx.com

Με την ενίσχυση του πλαισίου γραφήματος, η ομάδα ανάλυσης αγοράς του OKEx σημείωσε το προηγούμενο πάνω και κάτω μέρος για να βεβαιωθεί ότι είναι σαφές πού να προσδιορίσει τα κύματα.

Κανονικά, υπάρχουν τρία κύρια κύματα ανάσυρσης και πέντε κύρια κύματα bullish σε έναν ολόκληρο κύκλο. Αν φανταστούμε ότι η πτώση τον Μάρτιο είναι χαμηλότερη, τότε το κύμα επαναφοράς από την κορυφή στα 13.898 $ μπορεί να συνδέσει τρία κύματα, όπως δείχνει το διάγραμμα.

Το τρίτο κύριο κύμα επαναφοράς μπορεί επίσης να περιλαμβάνει πέντε υποκύματα – αυτό σημαίνει ότι ο τρέχων πυθμένας περίπου 3.880 $ δεν είναι ο χαμηλότερος, επομένως η τιμή μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο κατώτατο σημείο εάν συμβεί αυτή η κατάσταση.

Λόγω της επίδρασης του μισού που πλησιάζει τον Μάιο, η πρώτη κατάσταση που περιγράφεται παραπάνω μπορεί να έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να συμβεί. Η τρέχουσα ανάκαμψη μπορεί να γίνει το πρώτο bullish κύμα και μετά από ένα κύμα pullback (όπως το wave 2 με κόκκινο χρώμα), η τιμή μπορεί να επιστρέψει σε σχετικά υψηλό σημείο στο μέλλον.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 6.950 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 7.100 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 6.750 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 6.550 $

Το ETH κινείται σε μοτίβο διπλής κορυφής

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1Η ETH / USD. Πηγή: OKEx.com

Η ανάκαμψη του ETH για σήμερα έχει αποκλειστεί από 161 $, λίγο χαμηλότερα από το προηγούμενο, που ήταν περίπου 162 $. Η τιμή έχει πλέον μειωθεί κατά 160 $ ​​μετά από μια αδύναμη ανάκαμψη.

Κοιτάζοντας το διάγραμμα 1 ώρας του ETH παραπάνω, η τάση μεταβαίνει σε ένα μοτίβο διπλής κορυφής. Δεδομένου ότι η δεύτερη κορυφή είναι χαμηλότερη από την πρώτη, αυτό το μοτίβο θα είναι πιο αδύναμο από το κλασικό σενάριο.

Εάν το επόμενο ριμπάουντ δεν μπορεί να σπάσει τα 160 $, το μοτίβο της διπλής κορυφής θα μπορούσε να σχηματιστεί με επιτυχία και η τιμή είναι πιθανό να δοκιμάσει την υποστήριξη περίπου 155 $ πρώτα. Εάν πέσει κάτω από αυτό, η τιμή θα συνεχίσει να βρίσκει υποστήριξη στα 150 $.


Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 160 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 165 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 155 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 150 $

Τα πρόσφατα ριμπάουντ XRP σχηματίζουν bearish trendline

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1H XRP / USD. Πηγή: OKEx.com

0,1900 $ γίνεται η πρώτη αντίσταση στην τιμή του XRP. Το παραπάνω γράφημα 1 ώρας δείχνει ότι η σύνδεση κάθε κορυφής κάθε πρόσφατης ανάκαμψης δημιουργεί μια πτωτική γραμμή τάσης. Το trendline έχει δοκιμαστεί ήδη δύο φορές αποτελεσματικά.

Εάν η τάση εξακολουθεί να καταστέλλεται από τη γραμμή τάσης για τρίτη φορά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η γραμμή τάσης μπορεί να αντιμετωπιστεί ως σκληρή αντίσταση και θα είναι μια σημαντική αναφορά για να κριθεί η μελλοντική κατεύθυνση της τάσης.

Εάν η τάση αποτύχει να δοκιμάσει ξανά 0,1900 $ βραχυπρόθεσμα, είναι πιθανό να πέσει κάτω από 0,1850 $ και πιθανώς ακόμη και να δοκιμάσει την υποστήριξη κάτω από 0,1800 $, που είναι κοντά στα 0,1760.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,1925 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,1960 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1850 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1760 $

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να ληφθεί ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνευθεί ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map