Ωριαία τάση Bitcoin στο ανοδικό κανάλι, αλλά η πίεση πώλησης κάτω των 7.300 δολαρίων εξακολουθεί να είναι ισχυρή: Crypto Market καθημερινά

Δευτέρα, 20 Απριλίου: Οι αγορές κρυπτονομισμάτων σημειώνουν ήπιες διορθώσεις τις τελευταίες 24 ώρες μετά την ανάπτυξη το σαββατοκύριακο.

Το Bitcoin (BTC) διατηρεί πάνω από το επίπεδο των 7.000 δολαρίων, τώρα αντιμετωπίζει αντίσταση περίπου 7.300 $.

Το Ethereum (ETH) παρουσιάζει μια ισχυρή απόδοση, πάνω από 10 τοις εκατό την εβδομάδα. Η τιμή έχει ωθήσει πάνω από τη σκληρή αντίσταση στα 176 $ και διαπραγματεύεται πάνω από 180 $ τη στιγμή του Τύπου.

Το XRP της Ripple ολοκλήρωσε μια αποτελεσματική έξοδο του bearish καναλιού της και διαπραγματεύεται πάνω από 0,19 $.

BTC τάση 1 ώρας στο bullish κανάλι

Διάγραμμα 1H BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Πηγή: OKEx.com

Το BTC αποκλείστηκε μετά την ανάκαμψη ελαφρώς στα 7,300 $ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και η τιμή σταθεροποιήθηκε μετά από μια ανάκαμψη στα 7,050 $. Η τάση σοκ απέτυχε αρκετές φορές να δοκιμάσει την αντίσταση των 7.200 δολαρίων σήμερα το πρωί και οι ταύροι έδειξαν ξανά αδυναμία.

Η ομάδα ανάλυσης αγοράς της OKEx σημειώνει ότι το BTC τείνει να σταθεροποιηθεί πάνω από αυτό το σημείο αφού έσπασε τα 7.000 $ το σαββατοκύριακο, δείχνοντας μια τάση συνεχούς ανάκαμψης. Ο κύριος λόγος για την ανάκαμψη της Κυριακής να φτάσει τα $ 7,300 είναι ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία σκληρή αντίσταση κάτω από αυτήν τη θέση.

Η αποτυχία του Bitcoin να δοκιμάσει $ 3.300 σημαίνει ότι οι ταύροι δεν έχουν αρκετή δύναμη για να διαπεράσουν την εντατική περιοχή συναλλαγών στο εγγύς μέλλον. Παρόλο που η τάση 1 ώρας εξακολουθεί να βρίσκεται στο ανοδικό κανάλι, η αντίσταση γύρω στα 7.300 $ είναι ακόμα ισχυρή, επομένως υπάρχει πιθανότητα η τιμή να μειωθεί ξανά.

Εάν η τάση δεν πέσει κάτω από το κάτω άκρο του καναλιού, μπορούμε να συνεχίσουμε να αναμένουμε μια περαιτέρω ανάκαμψη. Διαφορετικά, το Bitcoin θα μπορούσε να δοκιμάσει την αποτελεσματικότητα της υποστήριξης του USD προς τα κάτω περίπου 7.000 $.

Γράφημα 6 ωρών Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής BTC / USD. Πηγή: OKEx.com

Το γράφημα 6 ωρών του Bitcoin δείχνει αυτό Η αρχή του κύματος εφαρμόζεται επίσης σε μια τάση ενοποίησης. Οι επενδυτές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη θεωρία για να κρίνουν τη μελλοντική τάση της αγοράς – είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να βρείτε σημεία εισόδου και κλεισίματος σε ένα μοτίβο ενοποίησης.

Καθώς η τάση έχει αποκλειστεί από $ 7.200, η ​​οποία είναι χαμηλότερη από το προηγούμενο υψηλό, περίπου στα 7.450 $, μπορεί να σημαίνει ότι το 3ο κύμα κινείται προς το τέλος και το 4ο κύμα επαναφοράς θα εμφανιστεί. Σε γενικές γραμμές, η τιμή θα λαμβάνει πάντα υποστήριξη γύρω από το κάτω άκρο της περιοχής ενοποίησης και μια έξοδος συνήθως συμβαίνει στο 5ο κύμα.

Ωστόσο, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στους επενδυτές ότι το 5ο κύμα μπορεί να επεκταθεί για πέντε υποκύματα εάν η αγορά είναι σχετικά αδύναμη. Έτσι, το ξεμπλοκάρισμα θα εξαρτηθεί από τη δύναμη στήριξης και αντίστασης της τρέχουσας περιοχής. Τα δευτερεύοντα κύματα ενδέχεται να εμφανιστούν εάν το 5ο κύμα έχει αποκλειστεί από 7,300 $ 7,450 $ ή υποστηρίζεται από 6,500 $ 6,600 $.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 7.200 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 7.500 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 6.950 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 6.550 $

Ο ETH είναι πρωτοπόρος μεταξύ των altcoins

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 4H ETH / USD. Πηγή: OKEx.com

Κοιτάζοντας το 4ωρο διάγραμμα του ETH παραπάνω, βλέπουμε ότι έχει γίνει το ισχυρότερο altcoin πρόσφατα, λόγω του ισχυρού σπάζοντας του προηγούμενου υψηλού του, περίπου 176 $. Τώρα αυτή η θέση παρέχει αποτελεσματική υποστήριξη στην τρέχουσα τάση.


Ωστόσο, παρόλο που η ανάκαμψη φαίνεται αρκετά ισχυρή για να αναμένει περισσότερη ανάπτυξη, η αντίσταση γύρω στα 190-195 $ για την ETH είναι απολύτως σκληρή, καθώς αυτή η περιοχή ήταν το ανώτερο άκρο της εντατικής περιοχής συναλλαγών πέρυσι και στις αρχές αυτού του έτους. Καθώς υπάρχουν πολλοί μετρητές πωλήσεων σε αυτόν τον τομέα, η τάση δεν θα είναι εύκολο να σπάσει βραχυπρόθεσμα.

Το διάγραμμα όγκου της ETH δείχνει ότι οι συναλλαγές ήταν πιο δραστήριες τις τελευταίες δύο εβδομάδες και, σε σύγκριση με άλλα altcoins, το bullish συγκίνηση του ETH είναι το ισχυρότερο. Ωστόσο, πρέπει να εισέλθουν περισσότεροι ταύροι για να σπάσει τα 195 $, οι τρέχοντες τόμοι δεν είναι αρκετοί.

Οι επενδυτές μπορούν να επικεντρωθούν στην αποτελεσματικότητα της υποστήριξης των 176 $ στο εγγύς μέλλον και μπορούν να αναμένουν μια περαιτέρω ανάκαμψη εάν η τιμή μπορεί να συνεχίσει να σταθεροποιείται σε αυτό.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 190 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 206 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 176 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 166 $

Το XRP βλέπει αποτελεσματικό ξεμπλοκάρισμα

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1H XRP / USD. Πηγή: OKEx.com

Το διάγραμμα 1 ώρας του XRP δείχνει ότι η τάση έχει σπάσει το ανώτερο άκρο του bearish καναλιού το σαββατοκύριακο. Η αποτελεσματικότητα του breakout αποδείχθηκε σήμερα το πρωί, καθώς το πρώτο pullback μετά το σπάσιμο υποστηρίχθηκε από $ 0.1888 – υψηλότερο από το άνω άκρο.

Η έξοδος από το bearish κανάλι σημαίνει ότι η τάση εγκατέλειψε προσωρινά την αδύναμη περιοχή. Σε συνδυασμό με τη σταδιακή αύξηση του bullish volume, είναι πιθανό να είναι δύσκολο για την τιμή να πέσει ξανά στην περιοχή του καναλιού βραχυπρόθεσμα.

Ωστόσο, η ανώτερη αντίσταση περίπου 0,1975 $ δεν είναι εύκολο να σπάσει, καθώς αντιπροσωπεύει το κάτω μέρος της περιοχής ενοποίησης από τις 7-10 Απριλίου. Είναι δυνατή η ανάκαμψη σε αυτήν την περιοχή εάν η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί περίπου στα 0,1900 $ κατά το πρώτο εξάμηνο αυτής της εβδομάδας. Διαφορετικά, το XRP μπορεί να ελέγξει ξανά το άνω άκρο.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,1950 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,1975 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1900 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1865 $

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map