Το Bitcoin θα μπορούσε να δοκιμάσει το προηγούμενο χαμηλό, η ισχύς της αντίστασης 6K $ είναι κρίσιμη: Crypto Market καθημερινά

Μετά από μια βάναυση πτώση στην κρυπτογράφηση και τις παραδοσιακές αγορές στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, το Bitcoin (BTC) και άλλα κορυφαία κρυπτονομίσματα κατάφεραν να ενοποιηθούν το Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, νωρίς σήμερα το πρωί, 16 Μαρτίου, οι αγορές κρυπτογράφησης έκαναν άλλη επιτυχία, σημειώνοντας διψήφιες απώλειες τις τελευταίες 24 ώρες.

Το Bitcoin διαπραγματεύεται σήμερα περίπου 4.600 $ και έχει μειωθεί πάνω από 14% την ημέρα και πάνω από 40% την εβδομάδα.

Ο Ether (ETH) έχει επίσης μειωθεί περίπου 15% τις τελευταίες 24 ώρες, διατηρώντας πάνω από 100 $ ανά κέρμα. Το δεύτερο μεγαλύτερο cryptocurrency έχει χάσει σχεδόν το 50% της αξίας του την περασμένη εβδομάδα.

Διαρκής ανταλλαγή BTC / USD

Διάγραμμα 1H BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Souce: okex.com

Η BTC μπήκε σε ενοποίηση το σαββατοκύριακο περίπου 5.500 $ μετά από μια απότομη πτώση την περασμένη εβδομάδα και η συμπεριφορά των συναλλαγών έδειξε ακραία αδράνεια. Ωστόσο, εντός δύο ωρών απόψε, 15-16 Μαρτίου, η τιμή ξαφνικά αυξήθηκε στα 6.000 $ και στη συνέχεια μειώθηκε ξανά στα 5.300 $.

Το προηγούμενο βράδυ και σήμερα το πρωί, το Bitcoin διαπραγματεύτηκε πλαγίως γύρω στα 5.300 δολάρια, πριν πέσει στα 4.600 δολάρια ανά ώρα Τύπου.

Κοιτάζοντας το διάγραμμα 1 ώρας, τα 6.000 $ έχει αποδειχθεί ότι είναι βραχυπρόθεσμα αποτελεσματικό επίπεδο αντίστασης και η πιθανότητα βραχυπρόθεσμης διάσπασης είναι χαμηλή. Εάν η τιμή δοκιμάσει το προηγούμενο χαμηλό – κοντά στα 3.800 $ – και υποστηρίζεται, μπορεί να σχηματίσει διπλό πυθμένα. Διαφορετικά, η τιμή μπορεί να αναζητήσει νέα υποστήριξη στα 3.500 $.

Λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες συχνές δραστηριότητες πλυσίματος ταλαντώσεων, οι οποίες είναι επιρρεπείς σε ακραίες συνθήκες αγοράς μικρής κλίμακας, ο τρέχων κίνδυνος εισόδου για ιδιώτες επενδυτές είναι σχετικά υψηλός. Το εάν η τρέχουσα περιοχή μπορεί να γίνει σταδιακή βάση πρέπει να επιβεβαιωθεί.

1D γράφημα BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Souce: okex.com

Οι αναλυτές της OKEx πιστεύουν ότι παρόλο που η τρέχουσα τάση βρίσκεται σε περίοδο ανάπαυσης αφού βρίσκεται σε μια υπεραγορά, ολόκληρη η αγορά κρυπτογράφησης εξακολουθεί να είναι γεμάτη απαισιοδοξία. Ως αντιπροσωπευτικό νόμισμα, η BTC έδειξε κόπωση και μια προσωρινή έξοδος ήταν δύσκολο να διαχειριστεί δεδομένου του χαμηλού όγκου συναλλαγών.

Κατά τη μεγάλη πτώση την περασμένη Παρασκευή, 13 Μαρτίου, το κηροπήγιο 1 ημέρας έκλεισε με πολύ χαμηλότερη σκιά, δείχνοντας τη δύναμη των ταύρων να δεσμευτούν. Αυτή η χαμηλότερη σκιά μπορεί να υποδηλώνει μια μικρή πιθανότητα να δημιουργηθεί ένα νέο χαμηλό. Ωστόσο, μια άλλη μακρά άνω σκιά για σήμερα δείχνει μια σκληρή αντίσταση κάτω από 6.000 $.

Οι ενεργειακές στήλες του MACD κινούνται απαλά, αλλά ένας χρυσός σταυρός δεν θα σχηματιστεί βραχυπρόθεσμα προτού οι δύο γραμμές έχουν σήμα συνάντησης. Επομένως, η τάση θα εισέλθει σε ενοποίηση είναι δυνατή στο μέλλον, 3.800 $ και 6.000 $ θα πρέπει να παρατηρηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 6.000 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 6,680 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 4.590 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 3.800 $

Διαρκής ανταλλαγή ETH / USD

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1Η ETH / USD Πηγή: okex.com

Το ETH είναι πιο ευάλωτο από το BTC. Η τιμή απέτυχε να ξεπεράσει το προηγούμενο υψηλό των 145 $ σήμερα το πρωί. Δοκίμασε σύντομα τα 134 $ και στη συνέχεια συνέχισε να πέφτει, πέφτοντας κάτω από το χαμηλό των 114 $ για πρώτη φορά μετά την είσοδό του στην πρόσφατη τάση ενοποίησης τις τελευταίες ημέρες.


Το γράφημα 1 ώρας μας δείχνει ότι η πτωτική δύναμη της επανάκλησης τις τελευταίες ώρες είναι απολύτως ισχυρότερη από την πρώτη. Οι όγκοι πώλησης έχουν επίσης ένα αυξανόμενο σήμα, δείχνοντας αδυναμία.

Οι επενδυτές πρέπει πρώτα να επικεντρωθούν στην αποτελεσματικότητα υποστήριξης των 106 $. Εάν η τιμή του Ether πέσει κάτω από αυτό, τότε είναι δυνατό να βρείτε υποστήριξη κοντά στα 94 $.

Για τους ταύρους, είναι δύσκολο να προβλεφθεί μια μεγαλύτερη ανάκαμψη, εκτός εάν το επίπεδο αντίστασης περίπου 145 $ μπορεί να σπάσει.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 134 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 145 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 94 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 86 $

Αιώνια ανταλλαγή XRP / USD

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1H XRP / USD. Πηγή: okex.com

Το παραπάνω διάγραμμα 1 ώρας δείχνει ότι το XRP του Ripple μετακινείται σε μια άλλη περίοδο ενοποίησης μετά την πτώση της περασμένης εβδομάδας. Καθώς δημιούργησε ήδη ένα νέο χαμηλό την Παρασκευή 13 Μαρτίου, δεν είναι εύκολο να περιμένουμε ένα επίπεδο υποστήριξης και δύναμη. Η πιο σημαντική θέση είναι περίπου 0,135 $ και το προηγούμενο χαμηλό στα 0,1028 $.

Οι αναλυτές της OKEx προβλέπουν ότι η τιμή του XRP ενδέχεται να αντιμετωπίσει μια άλλη πτώση. Εάν το εύρος της επόμενης χρέωσης είναι μικρότερο από τα προηγούμενα ντάμπινγκ και ο υψηλότερος όγκος πωλήσεων παραμένει χαμηλότερος από τα προηγούμενα επίπεδα αιχμής, θα εμφανιστεί ένα σήμα ανοδικής αντιστροφής.

Οι επενδυτές θα πρέπει επίσης να λάβουν υπόψη ότι τα 0,1700 $ είναι το πρώτο επίπεδο αντίστασης εάν η ανάκαμψη μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Αλλά το μοτίβο θα είναι ένα ψευδές σπάσιμο εάν η τιμή σπάσει χωρίς να αυξήσει τον όγκο αγοράς, τότε η τάση θα επιστρέψει στην περιοχή ενοποίησης.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,1700 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,1985 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1355 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1028 $

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map