Καθώς οι βραχυπρόθεσμες κινήσεις του Bitcoin δείχνουν υψηλό ρίσκο, οι έμποροι φαίνεται να υποστηρίζουν σχεδόν 6.550 $: Crypto Market Daily

Δευτέρα, 13 Απριλίου: Μετά την ανάκαμψη την Κυριακή, οι περισσότερες κορυφαίες αγορές κρυπτονομισμάτων βλέπουν διορθώσεις μεταξύ 2-5% την ημέρα. Το Bitcoin (BTC) – το οποίο έσπασε χθες πάνω από 7.000 $ – διαπραγματεύεται πλάγια περίπου 6.700 δολάρια από νωρίς το πρωί.

Το BTC θα μπορούσε να δει δραστικές διακυμάνσεις στην περίοδο ενοποίησης

Διάγραμμα 1H BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Πηγή: OKEx.com

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η BTC σταθεροποιήθηκε για λίγο πάνω από 6.750 δολάρια μετά τη διάσπαση της bearish σφήνας. Η τιμή ανέκαμψε ελαφρώς κάτω από την αντίσταση των 7.200 $ την Κυριακή το βράδυ, 12 Απριλίου.

Ωστόσο, με τη ραγδαία συρρίκνωση των όγκων συναλλαγών, η τάση εισήλθε σε ενοποίηση τις επόμενες ώρες. Σήμερα το πρωί, μειώθηκε γρήγορα στα 6.700 δολάρια και άφησε ένα θετικό μοτίβο εισόδου.

Η ομάδα ανάλυσης αγοράς της OKEx πιστεύει ότι η γραμμή Fibonacci retracement δείχνει μια σαφή πιθανή κίνηση για τη μελλοντική τάση. Προς το παρόν, η καλύτερη επιλογή είναι να ανοίξετε θέσεις πώλησης εάν η τιμή μπορεί να αγγίξει τα 6.900 έως 7.000 $ βραχυπρόθεσμα. τότε κλείστε περίπου 6.070 $ εάν η τιμή πέσει κάτω από τα 6.550 $, καθώς η γραμμή Fibonacci βρίσκεται εκεί.

Ωστόσο, αυτή η διαδικασία διακοπής θα είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο. Καθώς ο bearish όγκος έχει αυξηθεί υπερβολικά, η αγορά χρειάζεται χρόνο για να διορθωθεί. Μεγάλες διακυμάνσεις θα μπορούσαν να συμβούν ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ενοποίησης.

Οι αγορές BTC είναι πιθανό να βρουν υποστήριξη περίπου 6.500 $

1D γράφημα BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Πηγή: OKEx.com

Το παραπάνω ημερήσιο διάγραμμα του Bitcoin δείχνει ότι, αν και η ανάκαμψη την Κυριακή έδειξε μια τάση αύξησης του όγκου και των τιμών την προηγούμενη περίοδο, το BTC φαίνεται να ακολουθεί μια τάση επιστροφής στο προηγούμενο υψηλό. Ωστόσο, το πρώτο bearish candlestick εμφανίστηκε στις 1:00 π.μ. σήμερα HKT και συνοδεύτηκε από όγκους παρόμοιες με την ανάκαμψη της προηγούμενης ώρας. Αυτό έδειξε ότι η ανάκαμψη είχε μπλοκαριστεί και τα κηροπήγια έκλεισαν με σταυρούς, οι οποίοι στη συνέχεια αποδείχθηκαν τις επόμενες ώρες.

Η πτώση πίσω σήμερα το πρωί είναι στην πραγματικότητα ο διακανονισμός κερδών των κύριων κεφαλαίων μετά την ανακάμψη της τιμής χθες. Το γεγονός ότι το χαμηλότερο σημείο έπεσε κάτω από τα 6.750 δολάρια αντικατοπτρίζει επίσης τη συμπεριφορά πώλησης των λιανικών επενδυτών, λόγω της λειτουργίας των πλειοψηφικών κεφαλαίων.

Στο τρέχον στάδιο, η τιμή ήταν υπό πίεση στα 6.750 $. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι η αγορά θα συνεχίσει να βρίσκει υποστήριξη περίπου 6.500 $.

6.500 $ και ο κινητός μέσος όρος των 30 ημερών (MA (30)) παρέχουν την τιμή ισχυρή υποστήριξη ταυτόχρονα – όπως σημειώνεται στο παραπάνω διάγραμμα. Για αυτόν τον λόγο, δεν θα είναι εύκολο για την τάση να σπάσει αυτό το επίπεδο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 6.750 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 69,00 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 6.550 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 6,150 $

Δυνατότητα ευαισθησίας στην αγορά, γρήγορη αντλία ή απόρριψη

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 4H ETH / USD. Πηγή: OKEx.com

Το ETH έχει καταργηθεί από το επίπεδο των 154 $ αφού πέσει κάτω από αυτό. Όπως δείχνει το γράφημα 4 ωρών, το επίπεδο του όγκου πωλήσεων για σήμερα είναι σχεδόν το ίδιο με το επίπεδο της Παρασκευής – τα bearish κεφάλαια εξακολουθούν να είναι ισχυρότερα από τα bullish.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο όγκος ήταν σε χαμηλό επίπεδο τις περισσότερες φορές δείχνει πρόσφατα ότι η τάση εξακολουθεί να βρίσκεται σε ενοποίηση. Η αγορά θα είναι ευαίσθητη και μπορεί να συμβεί μια γρήγορη απόρριψη ή αντλία ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η τιμή είναι πιθανό να αυξηθεί λίγο στην αρχή και μετά να επιστρέψει γρήγορα.

Λόγω της αποδυνάμωσης της τρέχουσας κατάστασης της αγοράς, είναι επίσης πιθανό να υπάρξει αργή απόρριψη και οι επόμενες δύο περιοχές στήριξης στην περίπτωση αυτή θα ήταν περίπου 140 $ και στη συνέχεια 120 $.


Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 155 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 165 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 140 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 120 $

XRP σε προσωρινή ενοποίηση

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1H XRP / USD. Πηγή: OKEx.com

Το γράφημα 1 ώρας του XRP δείχνει ότι η τάση βρίσκεται σε σύντομο χρονικό διάστημα ενοποίησης μετά την πτώση σήμερα το πρωί. Ωστόσο, εξετάζοντας το μεγάλο εύρος διακύμανσής του, το περιβάλλον είναι επί του παρόντος επικίνδυνο.

Δεδομένης της μεγάλης αύξησης των όγκων πωλήσεων, η τιμή μπορεί να κινηθεί από 0,1860 $ έως 0,1750 $ μέσα σήμερα. Οι αρκούδες χρειάζονται επίσης χρόνο για να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν για την επόμενη χωματερή, αν είναι δυνατόν. Εάν η τιμή δεν μπορεί να σπάσει τα 0,1925 $ στην επόμενη ανάκαμψη, η τάση μπορεί να πέσει κατευθείαν μέχρι να φτάσει στο επίπεδο υποστήριξης περίπου στα 0,1760 $. Αυτή είναι μια πιθανή θέση ανάκαμψης εάν η τιμή σταθεροποιηθεί εκεί, διαφορετικά μπορεί να κινηθεί προς τα κάτω για να βρει το επόμενο επίπεδο στήριξης περίπου 0,1660 $.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,185 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,1925 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1760 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 1665 $

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map