Το ανώτατο επίπεδο ανάκαμψης του Bitcoin κινείται προς τα κάτω, η δύναμη της υποστήριξης των 6,5 $ μπορεί να επηρεάσει τη βραχυπρόθεσμη τάση: Crypto Market Daily

Τρίτη, 14 Απριλίου: τις τελευταίες 24 ώρες, οι αγορές κρυπτονομισμάτων σημείωσαν μια μικρή ανάκαμψη σε γενικές γραμμές. Τα περισσότερα κορυφαία νομίσματα είναι μόλις 1-2 τοις εκατό την ημέρα.

Το BTC βρίσκεται σε περιοδική ανοδική τάση

Διάγραμμα 1H BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Πηγή: OKEx.com

Χθες, το BTC γνώρισε και πάλι μια ακραία τάση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η τιμή μειώθηκε αρχικά στα 6.600 $ και ανέκαμψε μέσα σε δύο ώρες, μετά μειώθηκε μετά από αργή άνοδο στα 6.900 $.

Η ομάδα ανάλυσης αγοράς της OKEx πιστεύει ότι η κίνηση από τις αρχές Απριλίου έως 13 Απριλίου μπορεί να θεωρηθεί ως ωριαίο επίπεδο μοτίβου κεφαλής και ώμων. Το πάνω μέρος του αριστερού ώμου είναι λίγο υψηλότερο από το δεξί, αλλά και τα δύο είναι περίπου 7.100 – 7.200 $ και οι περίοδοι σχηματισμού των δύο ώμων είναι επίσης παρόμοιες.

Επομένως, βλέπουμε ένα περιοδικό bearish μοτίβο και η τάση θα μπορούσε ενδεχομένως να δοκιμάσει 6.500 $ πολλές φορές. Ωστόσο, οι επενδυτές θα πρέπει να σημειώσουν ότι εάν η τιμή μπορεί να σταθεροποιηθεί στα 6.500 $ (που είναι η τιμή εκκίνησης για να σχηματίσει το μοτίβο κεφαλής και ώμων), αυτό σημαίνει ότι το μοτίβο έχει διαμορφωθεί με επιτυχία και μπορεί να ξεκινήσει μια νέα τάση.

Εάν η τιμή πέσει κάτω από τα 6.500 $ και δείξει ότι θα δοκιμάσει τα 6.000 $, αυτό σημαίνει ότι το μοτίβο του κεφαλιού και των ώμων δίνει στην αγορά μεγαλύτερη πτωτική επίδραση.

Η ανάκαμψη παραμένει μη βιώσιμη σε αυτό το στάδιο

1D γράφημα BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Πηγή: OKEx.com

Το ημερήσιο διάγραμμα του Bitcoin δείχνει ότι, καθώς η καθημερινή τάση μειώνεται σταδιακά, η εμπορική δραστηριότητα των ταύρων και των αρκούδων είναι αδύναμη. Κάτω από αυτό το μοτίβο χαμηλού όγκου συναλλαγών, οι κοινές προσπάθειες των επενδυτών λιανικής μπορούν να επηρεάσουν τη βραχυπρόθεσμη τάση και η συμπεριφορά των φαλαινών έχει γίνει δύσκολο να εντοπιστεί. Οι επαναλαμβανόμενες διακυμάνσεις των τιμών είναι η είσοδος και έξοδος βραχυπρόθεσμων εμπόρων, καθώς και η διαδικασία συλλογής μετρητών φαλαινών.

Κρίνοντας από την τάση της 1 ώρας, η ανάκαμψη απέτυχε αρκετές φορές να δοκιμάσει την αντίσταση των 6.900 δολαρίων και κατέληξε σε μια ανεστραμμένη μορφή σφυριού. Σε κάποιο βαθμό, αυτό το μοτίβο επιβεβαίωσε και πάλι τη μη βιώσιμη φύση της ανάκαμψης σε αυτό το στάδιο. Προτού η υποστήριξη στα 6.500 $ αποδειχθεί αναποτελεσματική, η τάση μπορεί να συνεχίσει να κυμαίνεται επανειλημμένα στο εύρος από 6.500 έως 7.000 $.

Οι επενδυτές θα πρέπει να σημειώσουν ότι μπορεί να υπάρχει μια ακραία κατάσταση όπου η τιμή σπάζει γρήγορα τα 7.000 $ ή ακόμη και τα 7.100 $, αλλά τότε η ανάπτυξη μπορεί να μειωθεί απότομα. Η καλή διαχείριση κινδύνου είναι το κλειδί αυτή τη στιγμή.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 6.950 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 7.100 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 6.750 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 6.550 $

Οι ETH bulls δείχνουν να εξασθενίζουν καθώς η τιμή μειώνεται στα 160 $

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1Η ETH / USD. Πηγή: OKEx.com

Το ETH έσπασε κάτω από τα 165 $, το οποίο ήταν η χαμηλότερη υποστήριξη της τάσης ενοποίησης από τις 7-10 Απριλίου. Η ανάκαμψη δεν μπόρεσε να επιστρέψει στα 165 $ από τότε. Αντίθετα, αυτό το επίπεδο έγινε το σημείο σκληρής αντίστασης για το νόμισμα.

Μετά από μια ανάκαμψη στο πρόσφατο χαμηλό περίπου στα $ 150, η ακόλουθη ανάκαμψη αποκλείστηκε κατά 160 $. Αυτό είναι ένα bullish σήμα αποδυνάμωσης καθώς η κορυφή έχει μετακινηθεί από 177 $ σε 165 $ και μετά σε 160 $.

Οι επενδυτές θα πρέπει να σημειώσουν ότι είναι πιθανό για την τάση να δοκιμάσει την υποστήριξη των 150 $ μετά την αποτυχία να δοκιμάσει 160 $ ​​περισσότερες από τρεις φορές. Θυμηθείτε ότι μπορεί να συμβεί μια ακραία τάση και η τιμή θα μπορούσε να αγγίξει τα 163 $ σε μια ώρα ή ακόμα και σε λίγα λεπτά, αλλά η τάση αποδυνάμωσης δεν θα αλλάξει έως ότου η τιμή μπορεί να σπάσει ξανά τα 165 $.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 160 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 165 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 150 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 145 $

Το XRP σχηματίζει bearish κανάλι

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1H XRP / USD. Πηγή: OKEx.com


Το επίπεδο 1 ώρας XRP κυμαίνεται βίαια, σχηματίζοντας θετικά και ανεστραμμένα μοτίβα σφυριών αρκετές φορές. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αντίσταση στα 0,1925 $, με αδύναμη υποστήριξη πάνω από 0,1850 $. Θα είναι εύκολο για την τιμή να πέσει κάτω από 0,1800 $ εάν η αγορά χειροτερέψει.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει ότι καθώς κάθε πάτο προς τα πίσω και κάθε κορυφή ριμπάουντ ταυτόχρονα χαμηλότερα, η σύνδεση όλων των πυθμένων και των κορυφών μπορεί να δημιουργήσει ένα bearish κανάλι. Μόνο αν η τιμή μπορεί να σπάσει το άνω άκρο του καναλιού μπορούμε να περιμένουμε ανάκαμψη.

Ή οι επενδυτές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μια άλλη μέθοδο για να κρίνουν την τάση – εάν η επόμενη κορυφή ανάκαμψης είναι υψηλότερη από 0,1920 $, αυτή η κίνηση θα έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με το σπάσιμο του άνω άκρου.

Όσον αφορά το δεύτερο και το τρίτο επίπεδο υποστήριξης για το XRP, οι έμποροι θα πρέπει να επικεντρωθούν στα 0,1760 $ και 0,1660 $.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,1850 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,1925 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1760 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1660 $

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας σας, τους επενδυτικούς στόχους και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map