Εάν το Bitcoin μπορεί να σταθεροποιηθεί στα 6,4K $ μπορεί να δοκιμάσει το υψηλό της περασμένης εβδομάδας στα 7K $: Crypto Market Daily

Τρίτη, 24 Μαρτίου: οι αγορές κρυπτογράφησης σημειώνουν σταθερά κέρδη τις τελευταίες 24 ώρες. Η τιμή του Bitcoin (BTC) έχει αυξηθεί σχεδόν 16 τοις εκατό την ημέρα, ανεβαίνοντας σταθερά προς τα πάνω από 6.400 $ σήμερα το πρωί.

Το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτογραφημένο χρηματιστήριο, το Ether (ETH), κέρδισε περίπου 14 τοις εκατό και διαπραγματεύεται πάνω από 140 $ την ώρα του Τύπου, ωθώντας το βραχυπρόθεσμο επίπεδο αντίστασης των 145 $.

Το XRP του Ripple είναι πιο ήπιο 7 τοις εκατό την ημέρα, κατευθύνοντας προς το μεσοπρόθεσμο επίπεδο αντίστασης των 0,1750 $.

Η ένταση του Bull αυξάνεται για BTC

Διάγραμμα 1H BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Souce: OKEx.com

Χθες το βράδυ, το BTC γνώρισε ξανά μια ακραία τάση. Αφού η τιμή αυξήθηκε έντονα στα 6.700 $, υποχώρησε αμέσως και έπεσε στα 6.100 $ σε λίγα μόλις λεπτά. Έκτοτε, η τιμή ανέκαμψε σταθερά πάνω από τα $ 6.400.

Η ομάδα ανάλυσης αγοράς του OKEx πιστεύει ότι το μοτίβο καρφιτσώματος που ακολούθησε ένα μεγάλο bullish κηροπήγιο χθες το βράδυ είναι μια τυπική κίνηση μεγάλων φαλαινών για να δελεάσει ταύρους και να ανατινάξει τις θέσεις της αρκούδας

Το ανοδικό κηροπήγιο ξεκίνησε κοντά στα 5.800 $ και πρώτα έσπασε μερικές θέσεις πώλησης, οι οποίες έκαναν απώλειες στάσης κοντά στα 6.000 $. Με τα σημάδια του μεγάλου όγκου και των αυξανόμενων τιμών, ωστόσο, μέσα στην επόμενη ώρα, η τιμή έπεσε αμέσως από ένα υψηλό επίπεδο και οι θετικές θέσεις που μόλις μπήκαν ξεπλύθηκαν.

Προς το παρόν, η τάση έχει σταματήσει να πέφτει στα 6.400 $ και το κάτω μέρος του επιπέδου 1-Η αυξάνεται συνεχώς. Αυτό είναι ένα σημάδι της αυξανόμενης δύναμης των ταύρων.

Εάν η τιμή μπορεί να διατηρήσει σταθερότητα πάνω από 6.400 $ σήμερα, υπάρχει πιθανότητα δοκιμής αντίστασης στα 7.000 $. Οι επενδυτές πρέπει να σημειώσουν ότι ακόμη και αν η τάση σπάσει κάτω από αυτό το σημείο, αλλά δεν διαπερνά τα $ 6.000, η ​​τάση εξακολουθεί να είναι ανοδική.

Τα Bitcoin bulls χρειάζονται περισσότερο όγκο για να σπάσουν τα 7K $

Το παραπάνω διάγραμμα 1 ημέρας του Bitcoin δείχνει ότι η ανοδική γραμμή τάσεων απέδειξε ότι υποστήριξε με επιτυχία την τιμή χθες, 23 Μαρτίου. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η αποτελεσματικότητα της γραμμής τάσης βελτιώνεται. Οι αρκούδες χρειάζονται περισσότερη δύναμη αν θέλουν να ωθήσουν την τιμή κάτω από αυτήν.

Σήμερα, αν και η τιμή αυξήθηκε από 5.800 $ σε 6.800 $, σχεδόν αγγίζοντας το προηγούμενο υψηλό, οι όγκοι αγορών φαίνεται να δείχνουν μειωμένη τάση. Εάν οι όγκοι δεν μπορούν να αυξηθούν σε υψηλό επίπεδο, δεν θα είναι εύκολο να σπάσετε τα 7.000 $.

Οι επενδυτές θα πρέπει να σημειώσουν ότι εάν η τιμή πέσει κάτω από τα 6.000 $ – που σημαίνει ότι έχει πέσει κάτω από το όριο τάσης – ο σχηματισμός ενός δεύτερου πυθμένα θα είναι ακόμα δυνατός στο μέλλον.


Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 7.000 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 7,300 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 6.400 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 6.000 $

Η ETH ενοποιείται, ωθώντας το βραχυπρόθεσμο επίπεδο αντίστασης

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1Η ETH / USD. Πηγή: OKEx.com

Χθες, 23 Μαρτίου, το ETH υποστηρίχθηκε αποτελεσματικά από 120 $ και ανέκαμψε, αλλά αποκλείστηκε αρκετές φορές κοντά στα 138 $. Εάν δεν υπάρχει αύξηση στην αγορά κεφαλαίων για την υποστήριξη της τάσης, μπορεί να είναι δύσκολο να σπάσετε αυτό το επίπεδο αντίστασης.

Για βραχυπρόθεσμη ισχυρή υποστήριξη, οι επενδυτές μπορούν να επικεντρωθούν πρώτα στα 134 $. Εάν αυτό το επίπεδο είναι χαλασμένο, το ETH μπορεί να συνεχίσει να δοκιμάζει την υποστήριξη στα 120 $.

Οι επενδυτές πρέπει να γνωρίζουν ότι τα 155 $ είναι το ανώτερο άκρο της περιοχής ενοποίησης. Πριν ξεφύγετε από αυτήν τη θέση, η τάση πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ενοποιητική, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να εξακολουθεί να υπάρχει ακραία κατάσταση της αγοράς.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 145 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 155 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 134 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 120 $

Το XRP αντιμετωπίζει βραχυπρόθεσμο επίπεδο αντίστασης, χρειάζεται πιο ενεργό εμπόριο

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1H XRP / USD. Πηγή: OKEx.com

Όπως δείχνει το παραπάνω διάγραμμα, η κινούμενη τάση του XRP γίνεται σταθερή. Το πρώτο επίπεδο υποστήριξης μπορεί να αυξηθεί στα 0,1440 $ και το πρώτο επίπεδο αντίστασης είναι περίπου 0,1650 $. Επί του παρόντος, η δραστηριότητα διαπραγμάτευσης είναι χαμηλή, καθιστώντας δύσκολο να σπάσει το επίπεδο αντίστασης.

Ωστόσο, εάν η υποχώρηση μετά από πτώση από 0,1650 $ μπορεί να υποστηριχθεί στα 0,1580 $, είναι επίσης ένα ισχυρότερο σήμα της ανοδικής κίνησης στο μέλλον. Η πτώση κάτω των 0,1440 $ μπορεί να σημαίνει ότι το γεγονός της απορρόφησης των μετρητών χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,1650 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,1750 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1580 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1440 $

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map