Το Bitcoin επιστρέφει πάνω από $ 11K καθώς οι ροές USDT συνεχίζονται και οι μελλοντικές εξελίξεις στο μέλλον – Crypto Market Daily

Μετά από μια σύντομη ανάκαμψη, το Bitcoin (BTC) σημείωσε περαιτέρω ανατίμηση τις τελευταίες 24 ώρες, ανεβαίνοντας 1,12% για διαπραγμάτευση περίπου 11.030 $, σύμφωνα με την τιμή του δείκτη OKEx BTC. Η συνολική τάση στο Bitcoin παραμένει ισχυρή, γενικά ενισχύοντας την αγορά και βοηθώντας τα κέρματα μεγάλου κεφαλαίου να κάνουν σημαντικές ανακαλύψεις.

Το Bitcoin Cash (BCH), για παράδειγμα, ξεπέρασε το προηγούμενο υψηλό του στα 280 $ και συνέχισε να ανεβαίνει γρήγορα στο τρέχον επίπεδο κοντά στα 293 $, σημειώνοντας άνοδο 7,54% τις τελευταίες 24 ώρες. Το ζεύγος BCH / BTC έφτασε επίσης σε υψηλά επίπεδα δύο μηνών στα 0,0269 χθες το βράδυ. Αυτό το breakout μπορεί να προσελκύσει περισσότερους εμπόρους για να συμμετάσχουν και έτσι να συνεχίσει το ράλι.

Οι EOS και XRP, από την άλλη πλευρά, αυξήθηκαν αντίστοιχα 10,73% και 8,17% και και οι δύο έχουν φτάσει σε νέα υψηλά από τις 29 Απριλίου. Ο Ether (ETH), ο οποίος ξέσπασε πρόσφατα για να ξεπεράσει το επίπεδο των 300 $, ανέρχεται σήμερα στα 321 $ – αύξηση σε σχετικά μέτριο 1,57% τις τελευταίες 24 ώρες.

Η άνοδος των μεγάλων κεφαλαίων αύξησε επίσης τη συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτογράφησης κατά 1,5% στα 331 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η κυριαρχία του Bitcoin μειώθηκε κατά 0,2% και τώρα στο 61,4%, σύμφωνα με στοιχεία από CoinGecko.

Εν τω μεταξύ, τα χρηματιστήρια υποχώρησαν την Τρίτη, με το Nasdaq Composite Index να μειώνεται στο 1,27% και το S&P 500 κάτω 0,65%. Οι τιμές των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού αυξήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ωστόσο, έφτασαν σε άλλο ρεκόρ κοντά και υψηλά εντός της ημέρας. Επιπλέον, η Federal Reserve πραγματοποιεί διήμερη συνάντηση που ξεκίνησε την Τρίτη, με τα αποτελέσματα της συνάντησης να ανακοινωθούν την Τετάρτη.

OKEx Token Index Board από τις 8:00 π.μ. UTC στις 7/29/20. Πηγή: OKExOKEx Token Index Board από τις 8:00 π.μ. UTC στις 7/29/20. Πηγή: OKEx

Ένας υπαινιγμός κινδύνου σε πολλούς καλούς αριθμούς

Το ποσό του USDT που ρέει σε ανταλλαγές αυξήθηκε πρόσφατα στο ετήσιο υψηλό, σύμφωνα με τον πάροχο δεδομένων on-chain Glassnode, και Tether εκδόθηκε άλλα 300 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ περίπου πριν από μια ώρα σήμερα. Αυτή η έκδοση USDT υπαινίσσεται την αύξηση της ζήτησης στην αγορά και θα μπορούσε ενδεχομένως να υποστηρίξει την περαιτέρω ανατίμηση των τιμών Bitcoin.

Εισροή συναλλάγματος USDT. Πηγή: GlassnodeΕισροή συναλλάγματος USDT. Πηγή: Glassnode

Εξετάζοντας τα στοιχεία για τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, η ετήσια βάση του συμβολαίου μελλοντικής εκπλήρωσης του OKEx αυξήθηκε στο 25,67% χθες, το υψηλότερο επίπεδο από τα τέλη Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της skew. Οι τιμές άνω του 20% δείχνουν ότι οι έμποροι πληρώνουν ένα πολύ υψηλό ασφάλιστρο σε σημεία και χρησιμοποιούν υψηλή μόχλευση.

BTC Futures Ετήσια Κυλιόμενη Βάση 1 Μήνα. Πηγή: skewBTC Futures Ετήσια Κυλιόμενη Βάση 1 Μήνα. Πηγή: λοξότητα

Ταυτόχρονα, παρατηρούμε ότι τα ποσοστά χρηματοδότησης για διαρκή ανταλλαγή έχουν υψηλά επίπεδα από τη Δευτέρα. Με τους περισσότερους εμπόρους στα κέρδη λόγω της αύξησης των τιμών, τα υψηλότερα ποσοστά χρηματοδότησης μπορούν να διατηρηθούν για κάποιο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, οι έμποροι με υψηλή μόχλευση μπορεί να δυσκολεύονται να διατηρήσουν τις τρέχουσες θέσεις τους για παρατεταμένες περιόδους.

Ποσοστά χρηματοδότησης. Ώρα συλλογής δεδομένων: 7/27 0:00 π.μ. UTC έως 7/29 8:00 πμ UTCΠοσοστά χρηματοδότησης. Ώρα συλλογής δεδομένων: 7/27 0:00 π.μ. UTC έως 7/29 8:00 π.μ. UTC

Κορυφαίοι κερδισμένοι και χαμένοι

  • HYC / USDT + 13,77%
  • MANA / USDT + 12,68%
  • GTO / USDT + 11,97%
  • FTM / USDT -6,52%
  • NDN / USDT -8,35%
  • BEC / USDT -13,17%

Αρκετά νομίσματα μικρού κεφαλαίου αυξήθηκαν πάνω από 10% τις τελευταίες 24 ώρες. Η Hycon (HYC), η οποία είχε χαμηλές επιδόσεις χθες, ανέκαμψε ένα γρήγορο 13,77% για να κατακτήσει τη σημερινή κατάταξη με κορυφαία κέρδη, ενώ η Decentraland (MANA) και η Gifto (GTO) πραγματοποίησαν 12,68% και 11,97%, αντίστοιχα.


Ο μεγαλύτερος χαμένος σήμερα είναι η ευμετάβλητη αλυσίδα ομορφιάς (BEC), η οποία είναι κάτω 13,17%.

Τεχνική ανάλυση BTC

Το Bitcoin συγκεντρώθηκε γρήγορα μετά από μια σύντομη πτώση κοντά στο χθεσινό κατώφλι των 10.670 $. Ενώ ο όγκος συναλλαγών δεν αυξήθηκε πολύ κατά τη διάρκεια της υποχώρησης και δεν υπάρχουν ενδείξεις εξάντλησης των αγοραστών, η αντίσταση περίπου 11.200 $ θα περιορίσει πιθανώς την βραχυπρόθεσμη ανοδική πορεία.

Στο μειονέκτημα, το κατώτατο όριο εντός της ημέρας παραμένει στα 10.670 $. Εάν το Bitcoin μπορεί να συνεχίσει την ανοδική του πορεία για να σπάσει το επίπεδο των 11.200 $, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να ξεπεράσει τα 11.500 $ αρκετά γρήγορα.

OKEx BTC Διάγραμμα αιώνιας ανταλλαγής - 7/29/20. Πηγή: OKEx, TradingViewOKEx BTC Διάγραμμα αιώνιας ανταλλαγής – 7/29/20. Πηγή: OKEx, TradingView

Τεχνική ανάλυση ETH

Τα τεχνικά στοιχεία του ETH δεν έχουν αλλάξει πολύ από χθες και η μεγάλη κερδοφορία θα μπορούσε να σταματήσει την περαιτέρω ανατίμηση των τιμών προς το παρόν.

Στο κάτω μέρος, το ισχυρό επίπεδο στήριξης στα 299 $ εξακολουθεί να ισχύει, ενώ τα 322 $ σηματοδοτούν την επόμενη αντίσταση – πάνω από την οποία, η ETH θα μπορούσε να δοκιμάσει το προηγούμενο υψηλό της στα 334 $.

Γράφημα 1 ώρας OKEx ETH Perpetual Swap - 7/29/20. Πηγή: OKEx, TradingViewΓράφημα 1 ώρας OKEx ETH Perpetual Swap – 7/29/20. Πηγή: OKEx, TradingView

Το OKEx Insights παρουσιάζει αναλύσεις αγοράς, σε βάθος χαρακτηριστικά, πρωτότυπη έρευνα & επιμελημένα νέα από επαγγελματίες κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map