Το κατώτατο επίπεδο 1H του Bitcoin αυξάνεται στα 5K $, εισάγοντας μια αλλαγή: Crypto Market Daily

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων σημειώνουν μέτρια ανάκαμψη σήμερα, 19 Μαρτίου. Και τα δέκα κορυφαία νομίσματα έχουν κερδίσει πάνω από 5 τοις εκατό σε αξία τις τελευταίες 24 ώρες.

Το Bitcoin (BTC) συνεχίζει να ενοποιείται, ωθώντας προς 5.500 $ την ώρα του Τύπου – σχεδόν 7% την ημέρα.

Η Ether (ETH) έχει ανακτήσει τα επίπεδα των 120 δολαρίων καθώς οι όγκοι συναλλαγών γίνονται βασικοί για μια συνεχή έξοδο. Το ETH έχει επίσης αυξηθεί περίπου 7% τις τελευταίες 24 ώρες.

Το XRP του Ripple σημείωσε αύξηση 4% την ημέρα, διαπραγματευόμενο περίπου στα 0,1489 $ την ώρα του Τύπου.

Το Bitcoin παραμένει σε ανοδική πορεία καθώς η διακύμανση περιορίζεται

Διάγραμμα 1H BTC / USD Αιώνια δεδομένα ανταλλαγής. Souce: OKEx.com

Με το σταδιακό εύρος διακύμανσης της μείωσης του BTC, το χαμηλό σημείο του εύρους έχει επίσης αυξηθεί. Χθες, 18 Μαρτίου, η τιμή του Bitcoin έπεσε στα 5.000 $ περίπου και στη συνέχεια σταθεροποιήθηκε και συνέχισε να μην σπάζει χαμηλότερα, δείχνοντας ένα ενισχυτικό σήμα.

Η ομάδα ανάλυσης αγοράς του OKEx πιστεύει ότι καθώς οι βραχυπρόθεσμοι κινητοί μέσοι όροι εισέρχονται στο στάδιο της δέσμευσης, η διακύμανση θα είναι επίσης ήρεμη. Ωστόσο, αυτή η σταθερή κατάσταση πιθανότατα θα σπάσει όταν οι κινούμενοι μέσοι όροι σταδιακά ισοπεδώσουν και η τάση πλησιάζει τον μακροπρόθεσμο μέσο όρο κίνησης (MA180).

Το MA180 ενεργεί επί του παρόντος ως αντίσταση στην πίεση στην τιμή. Εάν μπορεί να σπάσει, η τάση μπορεί να συνεχίσει να δοκιμάζει το επίπεδο αντίστασης των 6.000 $. Διαφορετικά, εάν η τιμή πέσει κάτω από τους βραχυπρόθεσμους κινητούς μέσους όρους, είναι πιο πιθανό να εξασθενίσει ξανά.

Οι επενδυτές πρέπει να γνωρίζουν ότι όσο το κάτω άκρο του τριγώνου δεν έχει σπάσει, το ανοδικό μοτίβο δεν έχει υποστεί ζημιά.

Δώστε προσοχή στη δύναμη της αντίστασης κοντά στα 5.500 $ για βραχυπρόθεσμα. Καθώς αυτό το σημείο ταιριάζει απόλυτα με τη θέση του MA180, η διάρρηξή του μπορεί να γίνει σήμα ισχύος.

Το διάγραμμα 1 ημέρας του Bitcoin παραπάνω δείχνει ότι διαφορετικές περίοδοι κινητών μέσων όρων έχουν ήδη κινηθεί προς τα κάτω. Σε αυτήν την αγορά, αφού πέσει πολύ κάτω από τους κινητούς μέσους όρους βραχείας περιόδου, η τάση των τιμών τείνει να διορθωθεί. Αυτό θα οδηγήσει την τιμή να πλησιάσει πιο κοντά στα MA μικρής περιόδου στη διαδικασία διόρθωσης.

Αν και η κατεύθυνση του κινούμενου μέσου όρου είναι προς τα κάτω προς το παρόν, πρέπει επίσης να δώσουμε προσοχή στην υστέρηση – την εξάρτηση της κατάστασης του τρέχοντος γραφήματος από την ιστορία του. Οι επενδυτές πρέπει να δώσουν προσοχή και να παραμείνουν υπομονετικοί, καθώς η τρέχουσα τάση θα τελειώσει και θα προετοιμαστεί για ένα αντίστροφο.

Το MACD δείχνει επίσης την προσέγγιση ενός σχηματισμού χρυσού σταυρού, καθώς οι δύο γραμμές είναι πιθανό να τέμνονται από το γράφημα.

Για τους επενδυτές, θα είναι σαφές μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο εάν αυτό το στάδιο είναι μια περίοδος ανάπαυσης πριν από μια πτωτική τάση ή μια ανάκαμψη.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 5.500 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 6.000 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 5.200 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 4.400 $

Η ETH βλέπει αυξημένους όγκους αγορών

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1Η ETH / USD. Πηγή: OKEx.com

Αφού βρήκε υποστήριξη στην κάτω άκρη, ο κίνδυνος πτώσης του ETH έχει μειωθεί προς το παρόν. Τώρα η τιμή προσπαθεί να διαπεράσει το άνω άκρο.

Το διάγραμμα όγκου συναλλαγών της ETH δείχνει ότι τις τελευταίες ώρες, ο όγκος αγορών αυξήθηκε. Παρόλο που το επίπεδο είναι ακόμα μικρό, η αύξηση σημαίνει ότι είναι πιθανό να εμφανιστεί ένα bullish σήμα.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στους επενδυτές ότι το ξεμπλοκάρισμα πρέπει να είναι νόμιμο και όχι μια λανθασμένη κίνηση, εξετάζοντας τον όγκο συναλλαγών. Εάν η τιμή μπορεί να σπάσει το ανώτερο άκρο και αυτή η κίνηση συνοδεύεται από αύξηση του όγκου συναλλαγών, τότε η πιθανότητα ανάκαμψης είναι υψηλότερη.

Επιπλέον, εάν το pullback μπορεί να υποστηριχθεί από το πάνω άκρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έρθει μια ανάκαμψη και είναι μια καλή θέση για να μπείτε.

Διαφορετικά, εάν η τάση σπάσει ξανά κάτω από το άνω άκρο, μπορεί να σημαίνει ότι είναι μια λανθασμένη έξοδος και η τιμή θα συνεχίσει να κινείται στο προηγούμενο εύρος.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 125 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 134 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 120 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 116 $

Έλλειψη όγκου, οι έμποροι XRP πρέπει να αναζητήσουν βραχυπρόθεσμη υποστήριξη

Δεδομένα διαρκούς ανταλλαγής 1H XRP / USD. Πηγή: OKEx.com

Παρόλο που το XRP έπεσε για λίγο κάτω από την κάτω άκρη, ο όγκος συναλλαγών δεν έδειξε σήμα αύξησης, επομένως είναι δύσκολο να είναι μια νόμιμη έξοδος.

Η τρέχουσα τάση δείχνει ότι η παραπάνω πρόβλεψη είναι αλήθεια, καθώς η τιμή διατηρείται ξανά πάνω από το κάτω άκρο. Ωστόσο, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το ριμπάουντ έρχεται καθώς το ανοδικό κηροπήγιο κατά τη διάρκεια αυτής της ώρας δεν διαθέτει επαρκή ένταση.

Το επίπεδο τιμών εξακολουθεί να διατηρεί μια ορισμένη απόσταση από την άνω άκρη – δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η τάση θα αντιστραφεί σε ανοδική μέχρι να σπάσει αυτό το άκρο.

Οι επενδυτές θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην αποτελεσματικότητα του χαμηλότερου πλεονεκτήματος και του επιπέδου στήριξης περίπου 0,1435 $.

Επίπεδα αντίστασης και υποστήριξης

 • Βραχυπρόθεσμη αντίσταση: 0,1510 $
 • Μεσοπρόθεσμη αντίσταση: 0,1640 $
 • Βραχυπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1435 $
 • Μεσοπρόθεσμη υποστήριξη: 0,1270 $

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το υλικό δεν πρέπει να λαμβάνεται ως βάση για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, ούτε να ερμηνεύεται ως σύσταση για την πραγματοποίηση επενδυτικών συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ενέχει σημαντικό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του επενδυμένου κεφαλαίου σας. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως τον κίνδυνο που ενέχει και λαμβάνετε υπόψη το επίπεδο εμπειρίας, τους επενδυτικούς στόχους σας και να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές, εάν είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το OKEx στο:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner