Τι είναι το GoldCoin; Μια αναθεώρηση κρυπτονομισμάτων

Το GoldCoin είναι ένα κέρμα ERC-20 που υποστηρίζεται από χρυσό που υπερηφανεύεται για το ότι είναι το «Digital Gold Standard». Ως κέρμα ERC-20, το διακριτικό βασίζεται στο Ethereum και χρησιμοποιεί το σύμβολο (GOLD). Η ιδέα πίσω από το νόμισμα είναι να προσφέρει μια ασφαλή μέθοδο αγοράς χρυσού που παρέχει όλα τα οφέλη που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση.

Γιατί ο χρυσός?

Ο χρυσός είναι ένα από τα παγκόσμια νομίσματα της ανθρωπότητας σε όλη την ιστορία. Με τα χρόνια, έχει διατηρήσει τη φήμη για τη διατήρηση της αγοραστικής δύναμης, ακόμη και αν τα νομίσματα που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση πέφτουν ή αποτυγχάνουν.

Αυτή η σταθερότητα και η διατήρηση της αγοραστικής δύναμης έρχονται Χρυσό νόμισμα. Η ομάδα του έργου γνωρίζει ότι αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ιδιαίτερα σημαντικά καθώς ο κόσμος ασχολείται με την οικονομική αστάθεια. Ταυτόχρονα, ο χρυσός ήταν ιστορικά απρόσιτος στο ευρύ κοινό και το διακριτικό έχει πολλά χαρακτηριστικά που βοηθούν να ξεπεραστεί αυτό.

Είναι κλασματωμένο

Παρόλο που το (GOLD) δεν είναι το πρώτο κρυπτογράφηση με χρυσό, είναι το πρώτο που είναι κλασματωμένο και διατίθεται για αγορά απευθείας με κρυπτογράφηση ή διάταγμα.

Με κλασματοποίηση, το διακριτικό καθιστά δυνατή την αγορά της ποσότητας που θέλετε, χωρίς να ασχοληθείτε με μια ελάχιστη ελάχιστη αγορά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα πολύ χαμηλό κατώφλι για είσοδο.

Πολύ προσιτό

Όπως αναφέρθηκε, η κλασματική φύση του χρυσού νομίσματος σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε απίστευτα μικρές ποσότητες που συνήθως δεν θα ήταν δυνατόν να αγοράσετε σε πραγματικό χρυσό. Η αγορά μόνο μιας ουγγιάς χρυσού είναι συνήθως δύσκολη, αλλά αυτή η ουγγιά φυσικού χρυσού είναι το ισοδύναμο των 1.000 χρυσών νομισμάτων.

Αυτή η δομή τιμών και οι δεσμοί με τον φυσικό χρυσό σημαίνουν ότι η τιμή του Gold Coin εξαρτάται από την τιμή του πολύτιμου μετάλλου. Όταν διαιρείτε την τιμή μιας ουγγιάς χρυσού με 1.000 για να λάβετε την τιμή ενός μόνο κρυπτοκοινίου, είναι εύκολο να δείτε πώς αυτή η κρυπτογράφηση μπορεί να κάνει την αγορά και την κατοχή χρυσού πιο προσβάσιμη.

Για να δείξουμε πόσο προσιτό είναι, τη στιγμή της σύνταξης, ένα χρυσό νόμισμα ήταν μόλις 1,92 $.

Ρευστότητα για αγορά

Για να αυξηθεί η προσβασιμότητα, το έργο λειτουργεί επίσης ως πάροχος ρευστότητας. Η υψηλότερη ρευστότητα διασφαλίζει ότι θα έχετε τις καλύτερες τιμές από την αγορά, ανεξάρτητα από το μέγεθος της αγοράς σας. Με άλλα λόγια, η ρευστότητα βοηθά στη διατήρηση του κόστους.

Είσοδος χαμηλής προσπάθειας

Εκτός από το ότι είναι μια πιο προσιτή μέθοδος κατοχής χρυσού, το Gold Coin απαιτεί λιγότερη προσπάθεια. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο και ενέργεια συμπληρώνοντας χαρτιά για να αγοράσετε χρυσό και στη συνέχεια να βρείτε μια ασφαλή τοποθεσία για να τον αποθηκεύσετε. Ο χρυσός αποθηκεύεται φυσικά στο θησαυροφυλάκιο του έργου, αλλά εξακολουθείτε να το έχετε.


Υποστηρίζεται από το φυσικό χρυσό

Μιλώντας για το θησαυροφυλάκιο, ο χρυσός (που είναι 99,9% καθαρός) που υποστηρίζει την κρυπτογράφηση αποθηκεύεται με ασφάλεια στο θησαυροφυλάκιο του έργου. Αυτό διασφαλίζει ότι υποστηρίζεται πραγματικά από πραγματικό χρυσό και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να είναι πιο σταθερό από τα κρυπτονομίσματα λόγω της σταθερότητας του μετάλλου.

Για διαφάνεια, ο καθένας μπορεί να δει τις χρυσές εκμεταλλεύσεις του έργου στο Διαδίκτυο και ελέγχονται πλήρως.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε το χρυσό

Εάν θέλετε να εξαργυρώσετε το χρυσό σας νόμισμα για το φυσικό μέταλλο που το υποστηρίζει, μπορείτε να το κάνετε. Όποιος εξαργυρώσει την κρυπτογράφηση του για 99,9 τοις εκατό καθαρό χρυσό παίρνει μια ουγγιά για 1.000 ΧΡΥΣΟ, την πραγματική αξία του νομίσματος.

Για να εξαργυρώσετε το χρυσό, ξεκινήστε κάνοντας λογαριασμό στον επίσημο ιστότοπο του Gold Coin και, στη συνέχεια, στείλτε στο έργο το κατάλληλο ποσό κρυπτογράφησης για εξαργύρωση. Στη συνέχεια, θα δείτε μια εκκρεμή εντολή αγοράς στο λογαριασμό σας. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να επικυρώσετε την ταυτότητά σας, καθώς αυτό επιτρέπει στο Gold Coin να διασφαλίσει ότι δίνει το φυσικό χρυσό στο σωστό άτομο στην εγκατάσταση αποθήκευσης. Ο λογαριασμός σας θα εμφανίσει επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας και τη διεύθυνση για την εγκατάσταση αποθήκευσης σε αυτό το σημείο. Μπορείτε να επισκεφθείτε την εγκατάσταση για να εξαργυρώσετε το χρυσό, μαζί με τον αριθμό παραγγελίας αγοράς και την ταυτότητά σας.

Η τεχνολογία πίσω από το GoldCoin

Τώρα που είστε εξοικειωμένοι με την προσβασιμότητα του έργου, μπορούμε να εξερευνήσουμε μερικές από τις τεχνολογίες πίσω από αυτό.

Ασφάλεια

Όπως αναφέρθηκε, το GOLD είναι ένα ERC-20 stablecoin που χρησιμοποιεί το δίκτυο Ethereum. Έξυπνα συμβόλαια Ethereum που αναπτύχθηκαν από την ομάδα Power Gold Coin. Επειδή το νόμισμα είναι χτισμένο στο blockchain Ethereum, το οποίο είναι αμετάβλητο, είναι αδύνατο να περιοριστεί ή να αποκλειστεί η πληρωμή.

Περαιτέρω ασφάλεια προέρχεται από το γεγονός ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Αυτό βοηθά στην πρόληψη της κλοπής του χρυσού σας.

Μυστικότητα

Η φύση του blockchain υποστηρίζει επίσης το απόρρητο απόκρυψη των πληροφοριών σας. Για περαιτέρω προστασία της ιδιωτικής ζωής, δεν χρειάζεται να δείξετε ταυτότητα πριν αγοράσετε το Gold Coin. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η διεύθυνση πορτοφολιού Ethereum.

Η έλλειψη πληροφοριών που απαιτούνται για την αγορά του κρυπτονομίσματος είναι μια έντονη αντίθεση με αυτήν που απαιτείται για την αγορά χρυσού, ειδικά επειδή δεν υπάρχουν όρια στην ποσότητα του ΧΡΥΣΟΥ που μπορείτε να πουλήσετε ή να αγοράσετε. Η πώληση ή η αγορά μεγαλύτερων ποσοτήτων φυσικού χρυσού θα απαιτούσε ειδικά έντυπα για φορολογικούς λόγους.

Έξυπνη σύμβαση

Τα παρακάτω είναι μερικά βασικά χαρακτηριστικά του έξυπνου συμβολαίου:

  • Το σύμβολο του διακριτικού είναι ΧΡΥΣΟ.
  • Το ελάχιστο ποσό μεταφοράς είναι 0,001 GOLD.
  • Υπάρχουν οκτώ δεκαδικά ψηφία για το διακριτικό.
  • Το συνιστώμενο όριο αερίου είναι 25.000.

Για ασφάλεια, η GDA Capital έλεγξε το GoldCoin Smart Contract.

Πού να αποθηκεύσετε το GoldCoin

Εάν αυτές οι πληροφορίες έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον σας, ίσως είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε μια αγορά. Λοιπόν, πού αποθηκεύετε το νέο σας κρυπτογράφηση?

Επειδή είναι ERC-20 διακριτικό, μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε οποιοδήποτε πορτοφόλι κρυπτογράφησης που υποστηρίζει νομίσματα ERC-20 ή είναι συμβατό με Ethereum. Το έργο προτείνει μερικά από τα δημοφιλή πορτοφόλια, όπως MetaMask, MyEtherWallet, Atomic Wallet, Guarda Wallet, Exodus, Ledger ή Trezor. Ωστόσο, οποιοδήποτε πορτοφόλι συμβατό με Ethereum λειτουργεί.

Συμπερασματικά

Το GoldCoin είναι ένα σταθεροποιημένο ERC-20 με χρυσό και 1.000 GOLD ισοδυναμεί με μια ουγγιά φυσικού χρυσού που διατηρείται στο θησαυροφυλάκιο του έργου. Ως κέρμα ERC-20, μπορεί να αποθηκευτεί σε οποιοδήποτε πορτοφόλι που υποστηρίζεται από Ethereum, καθιστώντας τον αποθηκευτικό χώρο προσβάσιμο. Η ίδια η κρυπτογράφηση είναι επίσης προσβάσιμη, καθώς δεν υπάρχουν όρια αγοράς ή πώλησης GoldCoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map