Αξιολόγηση εμπιστευτικού πορτοφολιού – Γιατί είναι ειδικό το Πορτοφόλι εμπιστοσύνης της Binance;

Το Binance διαθέτει ένα νέο επίσημο πορτοφόλι κρυπτογράφησης για τους χρήστες του και ονομάζεται Trust Wallet. Η εταιρεία πίσω από το Trust Wallet έχει εργαστεί για να προσφέρει ένα ασφαλές, ανώνυμο, πολλών νομισμάτων και εύχρηστο κρυπτογραφικό πορτοφόλι για τους χρήστες. Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του ψηφιακού πορτοφολιού νομίσματος?

Αξιολόγηση αξιοπιστίας στο Πορτοφόλι

Σήμερα είναι πολύ σημαντικό για τους χρήστες κρυπτογράφησης να έχουν ένα αξιόπιστο πορτοφόλι κρυπτογράφησης που προσφέρει υπηρεσίες σε κατόχους, εμπόρους και επενδυτές. Τα κινητά πορτοφόλια τείνουν να είναι πολύ φιλικά προς τον χρήστη και να έχουν μια εύχρηστη διεπαφή.

Τον Ιούλιο του 2018, η Binance αποφάσισε να εξαγοράσει Εμπιστευτικό πορτοφόλι για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών και την ενίσχυση της ασφάλειας για τους χρήστες. Κατά τη διάρκεια της απόκτησης του Trust Wallet, υποστήριξε το Ethereum (ETH) και άλλα μάρκες με βάση το Ethereum, όπως ERC-20, ERC-223 και ERC-721 νομίσματα. Αλλά τώρα, η λίστα είναι πολύ μεγαλύτερη. 

# Τραπεζά Λαμβάνει το πορτοφόλι εμπιστοσύνης – ένα δημοφιλές πορτοφόλι Crypto για κινητάhttps://t.co/2yY35u7AAb pic.twitter.com/L4ktVm6YCn

– Binance (@binance) 31 Ιουλίου 2018

Λόγω του γεγονότος ότι η εταιρεία λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2017, μπόρεσαν να οικοδομήσουν τη φήμη τους για την ασφάλεια και ήταν επίσης σε θέση να προστατεύσουν τα χρήματα των χρηστών. Η εταιρεία δεν θα ζητήσει ποτέ πρόσβαση στα πορτοφόλια των χρηστών, δεν θα κρατήσει τα ιδιωτικά κλειδιά της ούτε θα ζητήσει προσωπικές πληροφορίες. Αυτό δείχνει ότι η εταιρεία έχει δημιουργήσει τα καλύτερα πρότυπα στον κλάδο.

Αφού ενσωματωθεί στο Binance Trust Wallet, προσθέτει ένα on-chain κινητό πορτοφόλι στην ανταλλαγή και θα λειτουργήσει σαφώς στο μέλλον με άλλες ενσωματώσεις.

Ο Binance έγραψε εκείνη τη στιγμή:

“Ως εταιρεία που βασίζεται στην τεχνολογία, η απόκτηση του Trust Wallet από την Binance δείχνει τη σημασία της ασφαλούς τεχνολογίας πορτοφολιών για τη μελλοντική ανάπτυξη του κρυπτονομίσματος στο σύνολό του.”

Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν το πορτοφόλι απευθείας από το Google Play Store και App Store της Apple. Υπάρχουν πολλά ψηφιακά στοιχεία που υποστηρίζονται επί του παρόντος από το πορτοφόλι, όπως Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Callisto (CLO), Dash, Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Ethereum Classic (ETC), GoChain (GO) , ICON (ICX), Litecoin (LTC), POA Network (POA), TomoChain (TOMO), Tron (TRX), VeChain (VET / VTHO), Wanchain (WAN), XRP, ZCash (ZEC) και Zcoin (XZC ).

Το Trust Wallet παρέχει βελτιωμένες δυνατότητες ασφαλείας που βοηθούν τους χρήστες να προστατεύουν τις κρατήσεις τους που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση. Τα ιδιωτικά κλειδιά των χρηστών δεν αποθηκεύονται σε κανένα διακομιστή. Οι κάτοχοι εφαρμογών Trust Wallet μπορούν να προβάλλουν και να ελέγχουν με ασφάλεια όλα τα νομίσματα και τα διακριτικά που σχετίζονται με τον λογαριασμό τους, με σιγουριά ότι μόνο αυτοί έχουν πρόσβαση στα ιδιωτικά τους κλειδιά.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να επαναφέρουν τα χρήματά τους. Υπάρχει μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας του πορτοφολιού τους και να κρυπτογραφούν όλες τις πληροφορίες για το πότε χρειάζονται. Τα άτομα μπορούν επίσης να προσθέσουν ένα ευρύ φάσμα βιομετρικών συστημάτων ελέγχου ταυτότητας αγοράς στο πορτοφόλι, συμπεριλαμβανομένης της σάρωσης PIN και δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Έτσι, οι δύο βασικές δυνατότητες που προσφέρει το Trust Wallet σχετίζονται με την ασφάλειά του και έναν μεγάλο αριθμό διακριτικών που υποστηρίζονται. Πράγματι, το Trust Wallet υποστηρίζει σχεδόν όλους τους τύπους διακριτικών ERC-20, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο για εκείνους τους χρήστες που έχουν συμμετάσχει σε διαφορετικές Προσφορές Αρχικών Κερμάτων (ICOs).

Το Trust Wallet δίνει στους χρήστες τον έλεγχο των ιδιωτικών κλειδιών τους και διατηρεί πλήρως την ανωνυμία των χρηστών, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τους λάτρεις της κρυπτογράφησης στο χώρο. Ταυτόχρονα, το πορτοφόλι έχει ήδη ενσωματωθεί σε ανταλλαγές όπως το Coinbase, το Shapeshift και το Changelly, διευκολύνοντας τους χρήστες να αγοράσουν ψηφιακά στοιχεία.

Το ψηφιακό πορτοφόλι νομισμάτων δημιουργήθηκε έχοντας κατά νου την ασφάλεια και τη χρηστικότητα. Αυτά είναι δύο σημαντικά πράγματα για τους επενδυτές και τους λάτρεις της κρυπτογράφησης. Το Trust Wallet έχει επίσης ενσωματώσει το πρόγραμμα περιήγησης Web3 που επιτρέπει σε άτομα να αλληλεπιδρούν με αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps) απευθείας από την εφαρμογή. Εκτός από αυτό, το Trust Wallet θα λειτουργεί επίσης απρόσκοπτα με το Binance DEX, το οποίο θα επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν άμεσες συναλλαγές στο αποκεντρωμένο χρηματιστήριο.

Η Binance προσπαθεί να αναπτύξει ένα DEX που θα κάνει την πλατφόρμα της πιο αποκεντρωμένη. Οι χρήστες θα έχουν επίσης τον έλεγχο των ιδιωτικών τους κλειδιών. Το πώς θα ενσωματώσουν το Binance Coin (BNB) στο πορτοφόλι απομένει να δούμε. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα για το Trust Wallet. Το Binance Coin είναι ένα ψηφιακό στοιχείο ERC-20 που αναμένεται να λειτουργεί με το δικό του blockchain μόλις φέτος.

συμπέρασμα

Το Trust Wallet έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα ασφαλές και εύχρηστο πορτοφόλι κρυπτογράφησης τόσο για τους επενδυτές όσο και για τους λάτρεις. Το πορτοφόλι έχει λάβει υποστήριξη από την Binance όταν η εταιρεία αποφάσισε να προσθέσει υποστήριξη στο ψηφιακό στοιχείο. Με πολλά διαφορετικά πορτοφόλια στην αγορά, το Trust Wallet δείχνει ότι εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, της ασφάλειας και της χρηστικότητας ώστε οι χρήστες να έχουν καλύτερη εμπειρία κατά τη χρήση της εφαρμογής.

Κατεβάστε Εμπιστευτείτε το Πορτοφόλι για iOS

Κατεβάστε Εμπιστευτείτε το Πορτοφόλι για Android

Κατεβάστε Εμπιστευθείτε το Android Wallet APK 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner