Οντολογία για παρακολούθηση στο TOKEN 2049 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Crypto της Ασίας

Η Εβδομάδα Crypto της Ασίας είναι μια εβδομάδα διαφόρων ανεξάρτητων οργανωμένων εκπαιδευτικών και επικεντρωμένων σε προγραμματιστές εκδηλώσεων που στοχεύουν στην καλλιέργεια της μαζικής υιοθέτησης παρέχοντας από πρώτο χέρι πληροφορίες σχετικά με τον κλάδο. Οι λάτρεις του blockchain και οι βετεράνοι του κλάδου θα έρθουν στο Χονγκ Κονγκ για να μοιραστούν τις γνώσεις και τις ιστορίες τους κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Crypto της Ασίας, παρέχοντας εξαιρετικές πληροφορίες για το ολοένα και μεγαλύτερο αναπτυσσόμενο οικοσύστημα.

εικόνα1

εικόνα2 1

Η Εβδομάδα Crypto της Ασίας είναι τα κορυφαία γεγονότα κρυπτονομισμάτων που συμβαίνουν στο πρώτο εξάμηνο του 2019

TOKEN2049, που θα πραγματοποιηθεί στο Χονγκ Κονγκ στις 13-14 Μαρτίου 2019, είναι η εμβληματική εκδήλωση του Εβδομάδα Crypto της Ασίας.  Το TOKEN2049 θα διερευνήσει το ταξίδι της βιομηχανίας blockchain μέχρι στιγμής, ξεπερνώντας τα μεγάλα εμπόδια από τη δυνατότητα κλιμάκωσης έως τη ρύθμιση και την τρέχουσα κατάσταση στην πορεία προς την υιοθέτηση, ενώ εκπαιδεύει επιχειρηματίες, καινοτόμους και επενδυτές για το τι να περιμένουν τα επόμενα χρόνια. Με την εξαντλημένη εκδήλωση του 2018 που περιλαμβάνει τον Charles Hoskinson από το Cardano, το Bitcoin Oracle Vinny Lingham και μια ειδική εμφάνιση από το ρομπότ AI, Sophia, το επερχόμενο συνέδριο αναμένεται να διπλασιαστεί σε μέγεθος με μια συζήτηση πάνελ όλων των αστέρων περιλαμβάνει τον Charlie Lee, Creator of Litecoin; Alexander Tkachenko, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής του VNX Exchange. William Peets, Διευθύνων Σύμβουλος Επενδύσεων της Passport Digital Holdings. Cristian Gil, συνιδρυτής της GSR. και Chris Lee, CFO του Ομίλου Huobi.

εικόνα3

Ο ιδρυτής της Οντολογίας, Li Jun, θα συμμετάσχει επίσης στο πάνελ The Decentralized Future: Interoperability and Scalability, όπου θα παρουσιάσει τα σχέδια Ontology για το 2019. Ο Li Jun είπε: «Η επεκτασιμότητα και η διαλειτουργικότητα αποτελούν βασικά σημεία εστίασης για την Οντολογία το 2019. Για επεκτασιμότητα, Η οντολογία sharding βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι σημείο αναφοράς για το blockchain, που είναι η πρώτη υλοποίηση sharding που δεν περιλαμβάνει μόνο sharding συναλλαγών, αλλά και sharding δικτύου και έξυπνη sharding συμβάσεων. Για διαλειτουργικότητα εργαζόμαστε σε αρκετές πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένου ενός αποκεντρωμένου προϊόντος αποθήκευσης, το οποίο θα επιτρέπει τη λήψη P2P που βασίζεται σε blockchain σε όλα τα συστήματα. “.

Ο Charlie Lee, δημιουργός της Litecoin, δήλωσε: «Δεδομένης της τεράστιας υποστήριξης που έχουμε λάβει από την Ασία, ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε μια συναρπαστική κοινότητα για να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές μας και να δώσουμε στους συμμετέχοντες μια πρώτη άποψη για τα μελλοντικά σχέδια της Litecoin. Ο στόχος μας να γίνουμε το κορυφαίο νόμισμα πληρωμών δεν θα ήταν δυνατός χωρίς την ισχυρή κοινοτική υποστήριξη που συνεχίζουμε να λαμβάνουμε. Γι ‘αυτό συναντήσεις όπως αυτές είναι ζωτικής σημασίας καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε νέους τρόπους κοινοτικής εμπλοκής, όπως η έναρξη του παγκόσμιου εθελοντικού δικτύου μας που ανακοινώνουμε. “

Ο Max Kordek, Πρόεδρος του Ιδρύματος Lisk είπε, «Το TOKEN2049 υπόσχεται να είναι ένα εξαιρετικά συναρπαστικό γεγονός, στο οποίο είμαι περήφανος που συμμετέχω. Ο αριθμός ταλαντούχων και παθιασμένων ατόμων που παρευρίσκονται, με την κοινή επιθυμία να χτιστούν παγκόσμιες γέφυρες στον τομέα του blockchain, είναι πραγματικά εμπνευσμένος. Το TOKEN2049 είναι μια γιορτή για το πόσο μακριά έχει φτάσει ο χώρος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και αναμφίβολα θα σηματοδοτήσει πού θα κατευθυνθεί η παγκόσμια κοινότητα blockchain στο μέλλον. “

Ο Alexander Tkachenko, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής του VNX Exchange, δήλωσε: «Η φιλοξενία μαζί με ένα από τα κορυφαία έργα στο οικοσύστημα είναι κάτι που προσβλέπουμε πολύ. Όχι μόνο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μια διορατική ομάδα που θα συζητά μια σειρά θεμάτων από τη μαζική υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων και blockchain έως τον εκδημοκρατισμό των χρηματοπιστωτικών αγορών, αλλά θα υπάρξει επίσης η ευκαιρία να ακούσουμε τις εξελίξεις της βιομηχανίας από πρώτο χέρι από έναν από τους πραγματικούς πρωτοπόρους στο η βιομηχανία πληρωμών κρυπτογράφησης. “

Σχετικά με την οντολογία:

Το Ontology είναι ένα νέο δημόσιο blockchain έργο υψηλής απόδοσης & μια πλατφόρμα συνεργασίας κατανεμημένης εμπιστοσύνης.

Η Ontology παρέχει νέους δημόσιους blockchain υψηλής απόδοσης που περιλαμβάνουν μια σειρά ολοκληρωμένων κατανεμημένων καθολικών και έξυπνων συστημάτων σύμβασης.

Το πλαίσιο ontology blockchain υποστηρίζει δημόσια συστήματα blockchain και είναι σε θέση να προσαρμόσει διαφορετικά δημόσια blockchain για διαφορετικές εφαρμογές. Η οντολογία υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ δικτύων αλυσίδας με τις διάφορες ομάδες πρωτοκόλλων της.

Η οντολογία θα παρέχει συνεχώς κοινές ενότητες στην υποκείμενη υποδομή για διαφορετικά είδη κατανεμημένων σεναρίων, όπως αυτά για το κατανεμημένο πλαίσιο ψηφιακής ταυτότητας, κατανεμημένο πρωτόκολλο ανταλλαγής δεδομένων και ούτω καθεξής. Με βάση συγκεκριμένες απαιτήσεις σεναρίων, η οντολογία θα συνεχίσει να αναπτύσσει νέες κοινές ενότητες.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: https://ont.io/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map