Cudo Miner: Μεγάλη εναλλακτική λύση στο WinMiner 2019

Συνολικά, τον κόσμο εξόρυξης κρυπτογράφησης υποφέρει από κρίση εμπιστοσύνης τους τελευταίους μήνες – αλλά μόνο με τους ανθρακωρύχους Bitcoin ήδη αποφέρει έσοδα 4,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τους πρώτους εννέα μήνες του 2018, υπάρχουν ακόμη πολλά να παίξουμε. Οι ιστότοποι εξόρυξης όπως το WinMiner έχουν κλείσει λόγω των συνθηκών της αγοράς – αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στις προσβάσιμες επιλογές για τους χρήστες που θέλουν να κερδίσουν έσοδα από την εξόρυξη.

Εισαγω: Cudo Miner: μια εκκίνηση εξόρυξης κρυπτονομισμάτων που μόλις ανακοίνωσε την ανοιχτή έκδοση beta της πλατφόρμας εξόρυξης κρυπτονομισμάτων.

Το Cudo Miner είναι ένας έξυπνος ανθρακωρύχος GUI με ενσωματωμένη τεχνολογία εναλλαγής πολλαπλών αλγομένων που επιτρέπει στους επαγγελματίες ανθρακωρύχους έως τους άπειρους ή αρχάριους ανθρακωρύχους να εγκαταστήσουν και να καθίσουν ενώ το λογισμικό αυτοματοποιεί τα πάντα. Από το λανσάρισμα κλειστού beta πριν από δύο μήνες, το Cudo Miner έχει προσελκύσει χιλιάδες χρήστες σε περισσότερες από 130 χώρες.

Το Cudo Miner αρχίζει να γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των ανθρακωρύχων GUI και των παραδοσιακών ανθρακωρύχων γραμμής εντολών με μια προηγμένη σελίδα ρυθμίσεων για να προκαθοριστούν οι βελτιστοποιήσεις και στις δύο, ανά algo και ανά GPU. Αυτό θα προσφέρει στους ανθρακωρύχους την αυτοπεποίθηση να επιλέξουν τη λειτουργία «Αυτόματη» αν το επιθυμούν, γνωρίζοντας ότι το Cudo θα αλλάξει προκαθορισμένες διαμορφώσεις με βάση το πιο κερδοφόρο νόμισμα στο δικό μου, χωρίς να παραδώσει καμία απόδοση εξόρυξης.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Cudo Miner περιλαμβάνουν:

  • ΔΙΑΔΡΑΣΗ ΦΙΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ – προσβάσιμο για ειδικούς και αρχάριους. Κατεβάστε το Cudo Miner και χαλαρώστε καθώς το λογισμικό αυτοματοποιεί ολόκληρη τη ρύθμιση για τους ανθρακωρύχους.
  • ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ – Οι λάτρεις της κρυπτογράφησης με εξειδικευμένες εξέδρες εξόρυξης μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους με τροποποίηση αλγορίθμων στη σελίδα “σύνθετες ρυθμίσεις”, όπου μπορούν επίσης να δουν τα αποτελέσματα όλων των σημείων αναφοράς τους. Αυτή τη στιγμή είναι μια χρονοβόρα χειροκίνητη εργασία που εκτελείται μέσω άλλου λογισμικού εξόρυξης.
  • ΥΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ GPU – ενσωματωμένο GPU overclocking και άλλα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την κερδοφορία, γεφυρώνοντας περαιτέρω το χάσμα μεταξύ της παραδοσιακής γραμμής εντολών και των GUI.
  • Ανθρακωρύχοι τρίτων – Ενεργοποιήστε τους ανθρακωρύχους τρίτου μέρους, όπως το Z-musuh για το Ravencoin και το EWBF για το Bitcoin Gold για να αυξήσετε την απόδοση των εξόρυξης. Οι νέοι ανθρακωρύχοι θα προστίθενται τακτικά.
  • ΔΥΟ ΔΥΟ ΚΕΡΔΙΚΑ – Οι δοκιμές σύγκρισης διάρκειας μιας εβδομάδας (28/12 / 18-3 / 1/19) δείχνουν ότι το Cudo Miner είναι περισσότερο από δύο φορές πιο επικερδές από τους ανταγωνιστές ανθρακωρύχους.
  • ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ – μπορεί να εξορύξει πολλαπλά νομίσματα και να αλλάξει μεταξύ τους με βάση το ποιο είναι το πιο κερδοφόρο κάθε δεδομένη στιγμή.
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – Οι χρήστες έχουν επίσης την επιλογή του τρόπου πληρωμής τους – μπορούν να λάβουν αποζημίωση μέσω Ethereum ή Bitcoin και επιπλέον νομίσματα θα συμπεριληφθούν στη λίστα στο μέλλον.
  • ΙΣΧΥΡΗ ΚΟΝΣΟΛΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ – οι ανθρακωρύχοι μπορούν να εξετάσουν δεδομένα που σχετίζονται με την απόδοση της εξόρυξης τους, να δουν ιστορικά κέρδη, να δουν πληροφορίες υλικού και επίπεδα ισχύος, καθώς και να παρακολουθούν στενά την υγεία των συσκευών τους.
  • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΔΑΝΟΥ – οι περιστασιακοί ανθρακωρύχοι μπορούν να αφήσουν το Cudo Miner να εργάζεται στο παρασκήνιο ενώ χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους, διασφαλίζοντας ότι δεν επηρεάζει την απόδοση του υπολογιστή τους.

«Η εξόρυξη GPU είναι σίγουρα ζωντανή και κλοτσιές, αλλά μερικές από τις στρατηγικές που υιοθετούνται από ορισμένους επαγγελματίες ανθρακωρύχους μειώνουν τις πιθανότητές τους να κάνουν αξιοπρεπές κέρδος. Τα Altcoins είναι συχνά τα πιο κερδοφόρα, αλλά μόνο για λίγα λεπτά ή ώρες, οπότε πρέπει να ορυχείω κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για να μεγιστοποιήσετε το κέρδος », δήλωσε ο Matt Hawkins, CEO, Cudo. «Η έμφαση πρέπει να απομακρυνθεί από την εστίαση σε ένα μόνο νόμισμα ή αλγόριθμο υπέρ της κοπής και της αλλαγής μεταξύ μιας σειράς κρυπτονομισμάτων καθώς και την επιλογή βέλτιστων ρυθμίσεων – αυξάνοντας τις πιθανότητές τους να το κάνουν αξιόλογο. Γι ‘αυτό δημιουργήσαμε το Cudo Miner. “

ΕΝΑ Οι δοκιμές σύγκρισης διάρκειας μιας εβδομάδας δείχνουν ότι το Cudo Miner είναι επί του παρόντος διπλάσιο κέρδος από τους ανταγωνιστές ανθρακωρύχους.

Οι ιδρυτές της εταιρείας, Hawkins και Duncan Cook, είχαν το κίνητρο να βρουν μια προσιτή λύση εξόρυξης όταν ανακάλυψαν τα τεράστια ποσά υπολογιστικής ισχύος σε φορητούς υπολογιστές, υπολογιστές και διακομιστές – με το υλικό να είναι αδρανές στο 60% του χρόνου. Ως αποτέλεσμα, επιδίωξαν να αναπτύξουν μια λύση που σκότωσε δύο πουλιά με μια πέτρα: να σταματήσουν να αξιοποιούνται οι πόροι ενώ να μεγιστοποιείται η κερδοφορία από την εξόρυξη με την άρση των εμποδίων στην είσοδο.

Οι δύο σειριακοί επιχειρηματίες έχουν επίσης δημιουργήσει ένα φιλανθρωπικό σκέλος που ονομάζεται Δωρεά Cudo, μέσω των οποίων οι ανθρακωρύχοι μπορούν να μετατρέψουν την εφεδρική υπολογιστική τους δύναμη σε μετρητά για καλές αιτίες. Αυτό το έργο έχει ως στόχο τη συγκέντρωση 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε χρηματοδότηση και υπολογιστικούς πόρους για φιλανθρωπικά ιδρύματα τα επόμενα χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ξεκινήσετε με το Cudo Miner, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Ιστοσελίδα του Cudo Miner.

Σχετικά με το Cudo

Το Cudo είναι μια ομάδα ανθρακωρύχων, τεχνικών και επιχειρηματιών. Είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία καλών με την τεχνολογία και βλέπουμε το blockchain και το cryptocurrency ως μια καταπληκτική ευκαιρία να το κάνουμε αυτό. Στόχος μας είναι να κάνουμε θετικό αντίκτυπο στον κόσμο για καλό και για τεχνικές αλλαγές.

Θέλουμε η τεχνολογία μας να είναι μια βιώσιμη και ηθική λύση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τύπο, επικοινωνήστε με:

Νταν Ουαλς

[προστασία μέσω email]


+44 (0) 1753 656 661

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map