Το BitMax.io Ανακοινώνει την Πρωτοβάθμια Συνεργασία Καταχώρισης με το DeepCloud AI (DEEP)

BitMax.io (BTMX.com) ανακοίνωσε την κύρια καταχώριση του DeepCloud AI (DEEP), μιας αποκεντρωμένης πλατφόρμας υπολογιστικού νέφους που βασίζεται σε AI και παρέχει μια αγορά για εταιρείες και ιδιώτες να μοιράζονται υπερβολική χωρητικότητα υπολογιστικών και αποθηκευτικών πόρων μέσω αποκεντρωμένου cloud. 

Το DeepCloud AI σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το token πριν από την πώληση BitMax.io χρήστες στις 18 Ιουλίου EDT. Ως διοργανωτής, η DeepCloud αναλαμβάνει πλήρη νομική ευθύνη για την προπώληση των διακριτικών της. Ως μέρος της συνεργασίας με τις λίστες, BitMax.io θα παρέχει υποστήριξη τεχνολογίας και εκτέλεσης για αυτήν την προπώληση. 

Contents

Σχετικά με το DeepCloud AI

DeepCloud AI διερευνά τη νέα αγορά αποκεντρωμένων λύσεων προσφέροντας στους χρήστες μια επιλογή αποκεντρωμένης υπηρεσίας cloud που βασίζεται σε blockchain. Χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) για τη διαχείριση πόρων, το DeepCloud AI μπορεί να προσφέρει μια επαναστατική υποδομή cloud για αποκεντρωμένες εφαρμογές, ειδικά εφαρμογές IoT και Web 3.0. Με τον εκδημοκρατισμό του cloud computing, οι πάροχοι πόρων και οι προγραμματιστές εφαρμογών έχουν ίσους όρους ανταγωνισμού για τη διαχείριση αποκεντρωμένων εφαρμογών με οικονομικό τρόπο. 

Η πλατφόρμα θα παρέχει μια πλήρως λειτουργική αγορά για υπολογιστικούς και αποθηκευτικούς πόρους για εταιρείες και ιδιώτες – επιτρέποντάς τους να μοιράζονται την πλεονάζουσα χωρητικότητά τους μέσω ενός αποκεντρωμένου cloud. 

Ένας βασικός διαφοροποιητής του DeepCloud AI είναι η χρήση του AI για την αντιστοίχιση πόρων μεταξύ των παρόχων πόρων δικτύου και των προγραμματιστών εφαρμογών. Ένας υπερσύγχρονος αλγόριθμος αντιστοίχισης κατανέμει πόρους για αιτήματα υπολογισμού με τον βέλτιστο τρόπο. Βασίζεται σε διάφορες παραμέτρους, όπως πληροφορίες από αιτήματα χρηστών δικτύου, τοποθεσία χρήσης και τις καταστάσεις των συντελεστών δικτύου στις κύριες λειτουργίες. 

Αυτή η αγορά εφαρμογών για προγραμματιστές με προ-επικυρωμένες εφαρμογές θα επιταχύνει την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων. Η ασφάλεια προέρχεται από ένα επίπεδο προστασίας που βασίζεται στην τεχνολογία SGX της Intel και αναπτύσσει παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της πλατφόρμας για την πρόληψη της απάτης. 

Το DeepCloud AI είναι agnostic blockchain που σημαίνει ότι επιτρέπει σε πολλές διαφορετικές αλυσίδες να αποκεντρώσει τον έλεγχο και να αυξήσει την εμπιστοσύνη. Ο στόχος είναι να υπάρχει υψηλή απόδοση συναλλαγών με χαμηλό κόστος συναλλαγής. 

Το οικοσύστημα αποτελείται από παρόχους πόρων δικτύου, αποκεντρωμένους προγραμματιστές εφαρμογών, παρόχους αγορών εφαρμογών και ελεγκτή AI. Οι πάροχοι πόρων δικτύου είναι άτομα που παρέχουν πόρους στο δίκτυο και κερδίζουν DEEP tokens. Οι προγραμματιστές εφαρμογών μπορούν να προσαρμόσουν τις υπηρεσίες χρήστη για τις εφαρμογές τους μέσω του πίνακα ελέγχου χρήστη και να επιλέξουν dApps από τις προκαθορισμένες εφαρμογές από την αγορά εφαρμογών. Ο ελεγκτής AI διαχειρίζεται τους πόρους, αναλύοντας κάθε συναλλαγή και την επίδρασή του στο δίκτυο. Το AI Matching Engine ταιριάζει με τους παρόχους πόρων δικτύου και τους προγραμματιστές εφαρμογών. 

Ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων χρήσης

Η DeepCloud AI έκανε σημαντικές προσπάθειες για τη δημιουργία συνεργασιών με κορυφαία ιδρύματα και εδραιωμένες επιχειρήσεις σε μια ποικιλία διεθνών αγορών. Η ομάδα ανάπτυξης διευθύνεται από τον CTO Geeta Chauhan, πρώην στέλεχος της Nokia και Lucent Alcatel, και έχει δεσμευτεί σημαντικούς πόρους για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων για μια ποικιλία έργων. 

Οι εφαρμογές IoT χρειάζονται υπολογιστικό άκρο κοντά στην πηγή. Με τη μηχανή αντιστοίχισης του DeepCloud, οι σωστοί πόροι μπορούν να αντιστοιχιστούν με τις σωστές εφαρμογές με βάση την ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο στο δίκτυο. 

Έξυπνες πόλεις: Οι τοπικές κυβερνήσεις μπορούν να δημιουργήσουν βασική υποδομή για έξυπνες πόλεις και να χρησιμοποιήσουν τους πόρους του DeepCloud AI κοντά στην άκρη για την εκτέλεση και την ανάπτυξη εφαρμογών. 

Παρακολούθηση συναλλαγών αλυσίδας εφοδιασμού: Η ανάπτυξη εφαρμογών που βασίζονται σε blockchain στο ύφασμα DeepCloud AI επιτρέπει την παρακολούθηση σύνθετων συναλλαγών αλυσίδας εφοδιασμού με ένα πλήρες ίχνος ελέγχου που είναι αδιάβροχο και ασφαλές.

Οι πάροχοι υπηρεσιών, όπως οι τηλεοπτικές εταιρείες, μπορούν να βασίζονται στις αποκεντρωμένες υπηρεσίες του DeepCloud AI, όπως η τοπική προσωρινή αποθήκευση κατά τη διάρκεια μεγάλων εκδηλώσεων κοινού (για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της Ολυμπιακής και της ποδοσφαιρικής περιόδου). 

Το DeepCloud AI έχει ήδη συμβατική συμφωνία με την κυβέρνηση του Μεξικού και δημιουργεί μια αμετάβλητη, κατανεμημένη βάση δεδομένων για οχήματα στο Coahilla. Μια δοκιμαστική πορεία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2019, μετά την οποία θα αποφασιστεί εάν θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική διάθεση. 

Σχετικά με το BitMax.io (BTMX.com)

Ιδρύθηκε από μια ομάδα βετεράνων κβαντικών συναλλαγών της Wall Street στα τέλη του 2018, το BitMax.io είναι η πλατφόρμα ανταλλαγής ψηφιακών στοιχείων επόμενης γενιάς της βιομηχανίας που παρέχει ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών τόσο σε πελάτες λιανικής όσο και σε θεσμικούς πελάτες, ειδικά στις υπηρεσίες πλατφόρμας πλευρά & ιδρύματα από πλευράς πωλήσεων και στα δύο ανατολικά & Δυτικά δημογραφικά στοιχεία που αναζητούν πολύ ρευστή αγορά.

Χτισμένο με βάση τις βασικές αξίες του blockchain, της διαφάνειας και της αξιοπιστίας, το BitMax, io προσπαθεί πάντα να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πελατών και καινοτόμα προϊόντα συναλλαγών για την κάλυψη της συνεχώς εξελισσόμενης ζήτησης της αγοράς. Η έναρξη της διαπραγμάτευσης περιθωρίου στις 14 Φεβρουαρίου 2019 είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για το πώς επέκτεινε γρήγορα την προσφορά προϊόντων πέρα ​​από τις παραδοσιακές spot spot για καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών δυναμικών συναλλαγών. Για χρήστες του BitMax.io που κατανοούν και αναγνωρίζουν τους κινδύνους που ενέχονται στο εμπόριο περιθωρίων, είναι πλέον σε θέση να αξιοποιήσουν το εμπορεύσιμο περιουσιακό τους στοιχείο για πιθανή υψηλότερη απόδοση της επένδυσης μέσω της διαπραγμάτευσης περιθωρίου με υγιή διαχείριση κινδύνου. Η λίστα των ψηφιακών στοιχείων που μπορούν να διαπραγματευτούν με περιθώριο αυξήθηκε από τα αρχικά τέσσερα σε 18 διαφορετικά διακριτικά, ακόμη και συμπεριλαμβανομένου του BTMX. Είναι μια άλλη πρωτοποριακή κίνηση για το BitMax.io για να επιτρέψει τη διαπραγμάτευση περιθωρίων στο δικό του μητρικό διακριτικό. Επεκτείνει τις λειτουργίες χρησιμότητας του BTMX και ενθαρρύνει περισσότερη ρευστότητα στην πλατφόρμα. (Η λειτουργία συναλλαγών περιθωρίου του BitMax.io δεν είναι διαθέσιμη για τις αγορές της Βόρειας Αμερικής.)

Παρόμοια με την καινοτόμο διαπραγμάτευση περιθωρίων, η εισαγωγή της μοναδικής κάρτας μεταβλητότητας έδειξε και πάλι τη βαθιά κατανόηση της ομάδας για την εσωτερική λειτουργία της κεφαλαιαγοράς και την προηγμένη εμπειρία τους στον σχεδιασμό χρηματοοικονομικών προϊόντων. Το BitMax.io Volatility Card είναι το πρώτο παράγωγο προϊόν που σχετίζεται με την μεταβλητότητα αυτής της πλατφόρμας που επιτρέπει στους παγκόσμιους χρήστες να προβλέπουν και να ανταλλάσσουν τις διακυμάνσεις των τιμών των υποκείμενων σημαντικών κερμάτων κατά τη διάρκεια των προκαθορισμένων χρονικών παραθύρων με έναν απλό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Ονομάστηκε ως Card Turtle and Bunny μετά το μύθο του Aesop – το Tortoise and the Hare, η κάρτα έχει δομή οιονεί επιλογών για υποκείμενα ζεύγη συναλλαγών, αλλά σε μεγάλο βαθμό απλοποιημένη μορφή πληρωμής. Ο χρήστης μπορεί να αγοράσει διαφορετική κάρτα για την πρόβλεψη της μεταβολής των τιμών είτε εντός συγκεκριμένου εύρους (Turtle Card) είτε πάνω από ένα συγκεκριμένο εύρος (Bunny Card). Όσοι προβλέπουν σωστό εύρος μεταβολής τιμών θα λάβουν την πληρωμή ισοδύναμη με την πλασματική αξία της κάρτας. Η κάρτα μεταβλητότητας χρησιμοποιεί απλοποιημένη φόρμα πληρωμής χωρίς επιπλοκές διευθέτησης και εκκαθάρισης ζητημάτων κοινών για επιλογές πραγματικού νομίσματος Οι χρήστες απλώς επιλέγουν ποια κάρτα θα αγοράσουν για να ανταλλάξουν την άποψή τους σχετικά με τη μεταβλητότητα του υποκείμενου περιουσιακού στοιχείου είτε εντός είτε άνω του συγκεκριμένου εύρους. Είναι εύκολο να γίνει κατανοητό και να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους εμπόρων με ανάγκη είτε πολύ βραχυπρόθεσμης δυναμικής διαπραγμάτευσης είτε μερικής αντιστάθμισης κινδύνου έναντι υπερβολικής μεταβολής των τιμών σε πολύ ασταθή κατάσταση της αγοράς.

 συμπέρασμα

Το BitMax.io σημείωσε σημαντική ανάπτυξη από την κυκλοφορία του 2018 και έχει δεσμευτεί βαθιά να παρέχει μια υψηλής απόδοσης, πελατοκεντρική πλατφόρμα συναλλαγών στην παγκόσμια πελατειακή της βάση. Επί του παρόντος, η πλατφόρμα έχει περισσότερους από 180.000 εγγεγραμμένους χρήστες, με πάνω από 50.000 ενεργά μέλη της κοινότητας. Η καταχώριση της DEEP όχι μόνο υποστηρίζει τη συνεχιζόμενη επέκτασή της σε ζεύγη συναλλαγών, αλλά παρέχει και πιο διαφοροποιημένη παγκόσμια έκθεση στο DeepCloud AI.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε το BitMax.io στο:

Δικτυακός τόπος: http://www.BitMax.io

Κελάδημα: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Τηλεγράφημα: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Μεσαίο: https://medium.com/bitmax-io

Επικοινωνία: [προστασία μέσω email]

Πηγή: BitMax.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner