Το BitMax.io (BTMX.com) ανακοίνωσε την εισαγωγή του GateChain Token (GT)

Το BitMax.io (BTMX.com) ανακοίνωσε την εισαγωγή του GateChain Token (GT). Το GT χρησιμοποιείται για την πληρωμή τελών φυσικού αερίου στο GateChain και για την εξασφάλιση εκπτώσεων τελών στο Exchange cryptocurrency Exchange, καθώς και για δικαιώματα συμμετοχής στο έργο STARTUP του Exchange cryptocurrency, μια πλατφόρμα που φιλοξενεί αρχικές προσφορές ανταλλαγής (IEO) και μειωμένες πωλήσεις ρευστών διακριτικών.

Με την καταχώριση της GT, το BitMax.io (BTMX.com) θα ενισχύσει την κορυφαία θέση της πλατφόρμας συναλλαγών για μόχλευση συναλλαγών σε μάρκες πλατφόρμας ανταλλαγής ψηφιακών στοιχείων. Το BitMax.io προσφέρει ήδη μόχλευση συναλλαγών για BNB, OKB, HT και KCS.

Σχετικά με το Gate.io και το GateChain Token (GT)

Το Gate.io είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που ιδρύθηκε το 2013. Το πλεονέκτημα της πρώτης κίνησης της ανταλλαγής το επέτρεψε να γίνει σημαντικός παίκτης στον κλάδο ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Το Gate.io προσφέρει μόχλευση spot trading για ένα ευρύ μενού κρυπτονομισμάτων.

Σε μια προσπάθεια να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της, η Gate.io ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του GateChain, το οποίο είναι ένα blockchain που θα επιτρέψει μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή με το εμπορικό σήμα Gate. Η αποκεντρωμένη ανταλλαγή Gate, ένα προϊόν που θα διασφαλίσει ότι οι χρήστες διατηρούν την πλήρη κυριότητα των περιουσιακών τους στοιχείων κατά την πραγματοποίηση συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, θα χρησιμεύσει ως εναλλακτική λύση για την κεντρική ανταλλαγή Gate. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο αποκεντρωμένο Exchange θα λειτουργούν στο GateChain και συνεπώς θα απαιτούνται χρεώσεις συναλλαγών στα GateChain Tokens. Πέρα από αυτό, το GateChain Token λειτουργεί ως το εγγενές διακριτικό βοηθητικό πρόγραμμα του οικοσυστήματος Gate, επιτρέποντας στους χρήστες να ξεκλειδώσουν διάφορα οφέλη στο Exchange cryptocurrency Gate.

Η καταχώριση του GT στο BitMax.io (BTMX.com) προσφέρει μεγαλύτερη έκθεση στο GateChain Token, επιτρέποντας ταυτόχρονα στις συγκεντρωτικές εμπορικές κοινότητες τόσο του Gate όσο και του BitMax να έχουν πρόσβαση σε μοχλευμένες θέσεις spot για διάφορα token ανταλλαγής σε μία πλατφόρμα.

Σχετικά με το BitMax.io (BTMX.com)

Το BitMax.io είναι η πλατφόρμα ανταλλαγής ψηφιακών στοιχείων επόμενης γενιάς της βιομηχανίας που παρέχει ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών τόσο σε πελάτες λιανικής όσο και σε θεσμικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Αυτή η καινοτόμος πλατφόρμα συναλλαγών ιδρύθηκε από μια ομάδα βετεράνων κβαντικών συναλλαγών της Wall Street και βασίστηκε στις βασικές αξίες του blockchain, της διαφάνειας και της αξιοπιστίας, για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών πελατών και εμπειρίας συναλλαγών.

Η πλατφόρμα BitMax.io ξεπερνά το μοντέλο εξόρυξης συναλλαγών καθώς χρησιμοποιεί ένα συνδυασμένο μοντέλο συναλλαγών «συναλλαγή-εξόρυξη» και «αντίστροφη εξόρυξη». Οι χρήστες της πλατφόρμας λαμβάνουν διακριτικά BTMX (εγγενές διακριτικό πλατφόρμας BitMax.io) ως ανταμοιβές για διαπραγμάτευση στην πλατφόρμα με τη λειτουργία “συναλλαγή-εξόρυξη”. λαμβάνουν εκπτώσεις για την εκτέλεση συναλλαγών κατασκευαστή υπό τη λειτουργία «αντίστροφης εξόρυξης». Το “Reverse mining” είναι ένας ξεχωριστός μηχανισμός για την ενθάρρυνση της παροχής ρευστότητας και την υποστήριξη της συνολικής κυκλοφορίας του διακριτικού πλατφόρμας. Αυτή η εγκατάσταση με πολλαπλούς τρόπους συναλλαγών μπορεί να καλύψει διαφοροποιημένες ανάγκες των χρηστών.

Το BitMax.io προσπαθεί πάντα να παρέχει στους παγκόσμιους χρήστες του ένα ολοκληρωμένο σύνολο προϊόντων διαπραγμάτευσης. Το BitMax.io ενεργοποίησε τις συναλλαγές περιθωρίου στις 14 Φεβρουαρίου 2019. Η λειτουργία διαπραγμάτευσης περιθωρίου είναι ένα ακόμη βήμα προόδου από την προοπτική προσφοράς προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δυναμικών αναγκών τους. Για χρήστες του BitMax.io που κατανοούν και αναγνωρίζουν τους κινδύνους που ενέχονται στο εμπόριο περιθωρίων, είναι πλέον σε θέση να αξιοποιήσουν το εμπορεύσιμο περιουσιακό τους στοιχείο για πιθανή υψηλότερη απόδοση της επένδυσης μέσω της διαπραγμάτευσης περιθωρίου με υγιή διαχείριση κινδύνου. Η λίστα των ψηφιακών στοιχείων που μπορούν να διαπραγματευτούν με περιθώριο αυξήθηκε από τα αρχικά τέσσερα σε 18 διαφορετικά διακριτικά, ακόμη και συμπεριλαμβανομένου του BTMX. Είναι μια άλλη πρωτοποριακή κίνηση για το BitMax.io για να επιτρέψει τη διαπραγμάτευση περιθωρίων με το δικό της εγγενές διακριτικό. Επεκτείνει τις λειτουργίες χρησιμότητας του BTMX και ενθαρρύνει τη ρευστότητα στην πλατφόρμα. (Η λειτουργία συναλλαγών περιθωρίου του BitMax.io δεν είναι διαθέσιμη για τις αγορές της Βόρειας Αμερικής.)

Παρόμοια με την καινοτόμο διαπραγμάτευση περιθωρίου που κυκλοφόρησε στο BitMax.io, η εισαγωγή αυτής της μοναδικής κάρτας μεταβλητότητας έδειξε και πάλι τη βαθιά κατανόηση της ομάδας για την εσωτερική λειτουργία της κεφαλαιαγοράς και την προηγμένη τεχνογνωσία τους στον σχεδιασμό χρηματοοικονομικών προϊόντων. Το BitMax.io Volatility Card είναι το πρώτο παράγωγο προϊόν που σχετίζεται με την μεταβλητότητα αυτής της πλατφόρμας που επιτρέπει στους παγκόσμιους χρήστες να προβλέπουν και να ανταλλάσσουν τη διακύμανση των τιμών των υποκείμενων σημαντικών κερμάτων κατά τη διάρκεια προκαθορισμένων χρονικών παραθύρων με έναν απλό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Ονομάστηκε ως Card Turtle and Bunny μετά το μύθο του Aesop – το Tortoise and the Hare, η κάρτα έχει δομή οιονεί επιλογών για υποκείμενα ζεύγη συναλλαγών, αλλά σε μεγάλο βαθμό απλοποιημένη μορφή πληρωμής. Ο χρήστης μπορεί να αγοράσει διαφορετική κάρτα για την πρόβλεψη της μεταβολής των τιμών είτε εντός συγκεκριμένου εύρους (Turtle Card) είτε πάνω από ένα συγκεκριμένο εύρος (Bunny Card). Όσοι προβλέπουν σωστό εύρος μεταβολής τιμών θα λάβουν την πληρωμή ισοδύναμη με την πλασματική αξία της κάρτας. Η κάρτα μεταβλητότητας χρησιμοποιεί απλοποιημένη φόρμα πληρωμής χωρίς επιπλοκές επίλυσης και εκκαθάρισης ζητημάτων που είναι κοινά για επιλογές πραγματικού νομίσματος. Οι χρήστες απλώς επιλέγουν ποια κάρτα θα αγοράσουν για να ανταλλάξουν την άποψή τους σχετικά με τη μεταβλητότητα του υποκείμενου περιουσιακού στοιχείου είτε εντός είτε άνω του συγκεκριμένου εύρους. Είναι εύκολο να γίνει κατανοητό και να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους εμπόρων με ανάγκη είτε πολύ βραχυπρόθεσμης δυναμικής διαπραγμάτευσης είτε μερικής αντιστάθμισης κινδύνου έναντι υπερβολικής μεταβολής των τιμών σε πολύ ασταθή κατάσταση της αγοράς.

συμπέρασμα

Βασιζόμενη στη δέσμευση για την προσφορά προϊόντων κορυφαίας κατηγορίας στη βιομηχανία και την εξυπηρέτηση πελατών υψηλής ποιότητας ως μέρος της πελατοκεντρικής στρατηγικής της, το BitMax.io έχει επεκτείνει την παγκόσμια πελατειακή του βάση σε περισσότερους από 180.000 εγγεγραμμένους χρήστες με 53.000 ενεργά μέλη της κοινότητας. Η καταχώριση της GT όχι μόνο διευρύνει το εύρος συναλλαγών, αλλά προσελκύει περισσότερο όγκο και χρήστες στην πλατφόρμα

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε το BitMax.io στο:

Δικτυακός τόπος: http://www.BitMax.io


Κελάδημα: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Τηλεγράφημα: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Μεσαίο: https://medium.com/bitmax-io

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: [προστασία μέσω email]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map