Οι BitMax.io (BTMX.com) και EtherZero (ETZ) καθιέρωσαν στρατηγική συνεργασία

BitMax.io (BTMX.com), η κορυφαία πλατφόρμα εμπορίας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων επόμενης γενιάς και η EtherZero, μια έξυπνη πλατφόρμα συμβάσεων για προγραμματιστές, έχουν δημιουργήσει μια στρατηγική συνεργασία. Το EtherZero (ETZ) θα εισαχθεί στο BitMax.io και η διαπραγμάτευση ξεκινά στις 19 Απριλίου 2019.

Τι είναι το EtherZero?

EtherZero είναι ένα σκληρό πιρούνι στο Ethereum και παρέχει υψηλή κλιμακούμενη, άμεση πληρωμή, αποκεντρωμένη πλατφόρμα μηδενικού κόστους για τους προγραμματιστές να αναπτύξουν έξυπνα συμβόλαια και DApps. Το πλεονέκτημα των άμεσων συναλλαγών και των μηδενικών τελών το καθιστούν μια εξαιρετική πλατφόρμα για ανάπτυξη DApp.

Οφέλη EtherZero

Υψηλή επεκτασιμότητα: Το EtherZero υποστηρίζει πολύ υψηλούς όγκους συναλλαγών με γρήγορες επαληθεύσεις. Μπορεί να επεξεργαστεί 1.400 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Άμεση πληρωμή: Δεν είναι απαραίτητο οι προγραμματιστές να ανησυχούν για τη συμφόρηση του δικτύου ή τις καθυστερήσεις συναλλαγών κατά την ανάπτυξη του DApps. Η ταχύτητα παραγωγής μπλοκ θα μπορούσε να είναι χαμηλότερη από ένα έως τρία δευτερόλεπτα μειώνοντας έτσι το χρόνο επιβεβαίωσης.

Μηδενικές χρεώσεις συναλλαγής: Είτε αναπτύσσετε ένα DApp, αναπτύσσετε ένα έξυπνο συμβόλαιο είτε ξεκινάτε μια συναλλαγή, υπάρχουν μηδενικά τέλη συναλλαγής. Το σύστημα EtherZero χρησιμοποιεί το Power για να διασφαλίσει τη λειτουργία μηδενικών κοινών συναλλαγών. Το Power είναι ένα εγγενές νόμισμα προέλευσης EtherZero που παράγεται στον μηχανισμό MPoS. Δεν είναι εμπορεύσιμο ή μεταβιβάσιμο και χρησιμοποιείται μόνο για την κατανάλωση φυσικού αερίου σε συναλλαγές.

Καινοτόμος αλγόριθμος συναίνεσης MPoS: Το MPoS είναι η συντομογραφία του Masternode plus PoS. Ο αλγόριθμος συναίνεσης MPoS ενσωματώνει ένα σύστημα Masternode με το Proof of Stake σε ένα δίκτυο δύο επιπέδων. Αυτό καθιστά την πλατφόρμα δίκαιη και πιο αποκεντρωμένη. Εφόσον οι συμμετέχοντες έχουν 20.000 νομίσματα ETZ και διακομιστή cloud, μπορούν να συμμετάσχουν στην εξόρυξη masternode και να έχουν το δικαίωμα ψήφου στην αυτόνομη κοινότητα.

Αυτόνομη κοινότητα: Ο υψηλός βαθμός αυτονομίας της κοινότητας επιτρέπει σε όλους τους masternodes να ξεκινήσουν κοινοτικές προτάσεις, να ψηφίσουν και να συμμετάσχουν στην κατασκευή της κοινότητας. Είναι ένα μέσο επίτευξης συναίνεσης σχετικά με τις προτεινόμενες αλλαγές στο δίκτυο και την ανάπτυξη της χρηματοδότησης του οικοσυστήματος EtherZero.

Χρησιμοποιήστε περιπτώσεις και μελλοντικά σχέδια

EtherZero βοηθά τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν DAPP που χρησιμοποιούνται συχνά στην καθημερινή ζωή και δεν περιορίζονται απαραίτητα σε επιχειρήσεις και χρηματοοικονομικά.

Μερικά από τα DApps που υπάρχουν σήμερα στο EtherZero είναι το L’ETZ ROCK, μια εφαρμογή εξόρυξης και το UnicornGo, Friends Farm και Hit the Crypto, όλα τα διαδικτυακά παιχνίδια. Η ομάδα EtherZero σκοπεύει να σχεδιάσει μια πλατφόρμα εξωτερικής ανάθεσης και εμπορικής πρότασης για τη σύνδεση σχεδιαστών παιχνιδιών, συγγραφέων, κατασκευαστών παιχνιδιών κ.λπ..

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, η EtherZero δημιούργησε μια συνεργασία με το ρωσικό παιχνίδι blockchain IZX, το οποίο έχει σήμερα περισσότερους από 40.000 χρήστες.

Το CryptoAds, η τελευταία επανάληψη του CallsFreeCalls, συνεργάστηκε με το EtherZero. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν δωρεάν κλήσεις σε οποιονδήποτε και χρηματοδοτείται από διαφημιστές. Η συνεργασία υποδηλώνει ότι η εταιρεία προτίθεται να παρέχει την ταχύτερη δυνατή υπηρεσία στους χρήστες.


Εκτός αυτού, η EtherZero αναπτύσσει μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για να καλύψει τις ανάγκες των αγορών χρησιμοποιώντας το EZT. Σχεδιάζει επίσης να εφαρμόσει μια εφαρμογή χαρτογράφησης, που αναφέρεται ως MRO (Χάρτης του Οργανισμού Πραγματικού Κόσμου). Αυτή η εφαρμογή θα βοηθήσει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν την εσωτερική διαχείριση και τη διαχείριση σχέσεων χρησιμοποιώντας έξυπνα συμβόλαια.

Η ομάδα EtherZero

Ο Gary Luo, Διευθύνων Σύμβουλος της EtherZero, πιστεύει ότι θα γίνει μια κοινή πλατφόρμα ανάπτυξης DApp τα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια.

Μια βασική ομάδα ανάπτυξης από την Κίνα εργάζεται για το παγκόσμιο δημόσιο έργο δικτύου blockchain. Δύο ανώτερες ομάδες ανάπτυξης DApp από την Ανατολική Ευρώπη και την Ινδία βοηθούν στην έρευνα και ανάπτυξη.

Ταυτόχρονα, ορισμένες ομάδες μάρκετινγκ εσωτερικού και εξωτερικού εργάζονται για την προώθηση και τη λειτουργία της πλατφόρμας ανάπτυξης επιπέδου βάσης DApp.

Τι είναι το BitMax.io?

BitMax.io είναι η κορυφαία πλατφόρμα εμπορίας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων επόμενης γενιάς που παρέχει ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών τόσο σε πελάτες λιανικής όσο και σε θεσμικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 2018 από μια ομάδα βετεράνων κβαντικών συναλλαγών της Wall Street και βασίστηκε στις βασικές αξίες του blockchain, της διαφάνειας και της αξιοπιστίας, για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών πελατών και εμπειρίας συναλλαγών.

Η ομάδα BitMax.io είναι γνωστή στον κλάδο ως η πρώτη, και ως τώρα η μόνη, που παρουσιάζει το καινοτόμο εμπορικό μοντέλο που συνδυάζει «συναλλαγή εξόρυξης» και «αντίστροφη εξόρυξη». Ενώ η «συναλλαγή-εξόρυξη» μπορεί να είναι μια σχετικά κοινή πρακτική, όπου οι χρήστες λαμβάνουν τα εγγενή διακριτικά των πλατφορμών ως ανταμοιβές, ένας χρήστης του BitMax.io μπορεί να λάβει εκπτώσεις για την εκτέλεση συναλλαγών κατασκευαστή σε λειτουργία «αντίστροφης εξόρυξης». Μια ισοδύναμη αγοραία αξία του διακριτικού BTMX, το BitMax.io εγγενές διακριτικό πλατφόρμας, θα αφαιρεθεί από τον λογαριασμό του χρήστη και υπόκειται σε μόνιμο κλείδωμα. Το συνδυασμένο μοντέλο διαπραγμάτευσης έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό για να φέρει επιπλέον ρευστότητα στην πλατφόρμα και να ελέγχει τη συνολική κυκλοφορία του διακριτικού BTMX σε ολόκληρη την αγορά.

Το BitMax.io προσπαθεί πάντα να παρέχει στην παγκόσμια αγορά του ένα ολοκληρωμένο σύνολο προϊόντων διαπραγμάτευσης. Η λειτουργία διαπραγμάτευσης περιθωρίου είναι ένα ακόμη βήμα μπροστά από την προοπτική προσφοράς προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δυναμικών αναγκών τους.

Για εκείνους τους χρήστες που κατανοούν και αναγνωρίζουν τους κινδύνους που ενέχονται στο εμπόριο περιθωρίων, η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να δανείζονται κεφάλαια από την πλατφόρμα και να ανταλλάσσουν περισσότερα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία από ό, τι συνήθως θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά. (Η συνάρτηση συναλλαγών περιθωρίου του BitMax.io δεν είναι διαθέσιμο για αγορές της Βόρειας Αμερικής.)

Η αυξημένη αγοραστική δύναμη σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τα εμπορεύσιμα περιουσιακά στοιχεία ως ασφάλεια. Έχουν τη δυνατότητα υψηλότερης απόδοσης επένδυσης όταν αυξάνεται η τιμή. Ωστόσο, πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο πιθανών απωλειών όταν η τιμή πέσει. Συνολικά, η έναρξη της διαπραγμάτευσης περιθωρίου βοηθά στην υποστήριξη του ταχέως αυξανόμενου όγκου και ρευστότητας της πλατφόρμας.

Μια αμοιβαία επωφελής εταιρική σχέση

Με τη δέσμευση να συμπεριλάβει μόνο προϊόντα κορυφαίας ποιότητας στη βιομηχανία ως μέρος της πελατοκεντρικής στρατηγικής του, το BitMax.io έχει επεκτείνει την παγκόσμια πελατειακή του βάση σε περισσότερους από 150.000 εγγεγραμμένους χρήστες και 53.000 ενεργά μέλη της κοινότητας. Δεδομένου ότι η EtherZero τοποθετείται ως ολοκληρωτής, υποστηρικτής και επαγγελματίας της τεχνολογίας blockchain, η στρατηγική συνεργασία των BitMax.io και EtherZero αναμένεται από την αγορά να ενθαρρύνει περαιτέρω τη χρηστικότητα του blockchain στην καθημερινή ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε το BitMax.io στο:

Δικτυακός τόπος: http://www.BitMax.io

Κελάδημα: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Τηλεγράφημα: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Μεσαίο: https://medium.com/bitmax-io

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: [προστασία μέσω email]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map