Τι είναι το Wanchain (WAN) – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Wanchain Εισαγωγή

Wanchain είναι μια κατανεμημένη χρηματοοικονομική υποδομή που θα επιτρέπει συναλλαγές ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων σε διαφορετικά blockchain με την εφαρμογή διασυνοριακών μεταφορών. Λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο αριθμό ψηφιακών νομισμάτων και μαρκών που βρίσκονται επί του παρόντος στον χώρο κρυπτογράφησης, δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί μια αποτελεσματική αποκεντρωμένη λύση που να επιτρέπει την ανταλλαγή μεταξύ τους.

Το Wanchain λειτουργεί ως ανεξάρτητο blockchain. Αυτό συνδέει τους λογαριασμούς άλλων ανεξάρτητων αλυσίδων για να σχηματίσει ένα δίκτυο μέσω του οποίου ανταλλάσσονται αυτά τα ψηφιακά στοιχεία.

Αλλά αυτή η πλατφόρμα έχει επίσης πολλές άλλες εφαρμογές εκτός από τις μεταφορές κρυπτονομισμάτων. Χρησιμοποιώντας έξυπνα συμβόλαια, πρωτόκολλα απορρήτου και το διακριτικό Wancoin (WAN), μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές περιπτώσεις χρήσης.

Η τεχνολογία πίσω από το Wanchain

Αυτό το εντελώς ξεχωριστό blockchain δημιουργήθηκε από ένα πιρούνι Ethereum. Είναι μητρική του Wancoin (WAN) επίσης δεν είναι διακριτικό που βασίζεται σε ERC20. Η πλατφόρμα αποτελείται από πολλά στοιχεία που συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους, αλλά το πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ αλυσίδων βρίσκεται στον πυρήνα του Wanchain.

 1. Διακλαδικό πρωτόκολλο επικοινωνίας

Το πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ αλυσίδων επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ Wanchain και άλλων blockchain. Το πρωτόκολλο χρησιμοποιεί έξυπνες συμβάσεις για να σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε στοιχεία μεταξύ της πλατφόρμας και των άλλων αλυσίδων. Αποτελείται από τις ακόλουθες λειτουργικές ενότητες:

 • Ενότητα εγγραφής: Καταγράφει την αλυσίδα από την οποία προήλθε μια συναλλαγή, καθώς και το μεταβιβαζόμενο περιουσιακό στοιχείο.
 • Ενότητα μετάδοσης δεδομένων συναλλαγών μεταξύ αλυσίδων: Εκκινεί το αίτημα συναλλαγής μεταξύ αλυσίδων στη Wanchain, αναγνωρίζει εάν ο κόμβος επικυρωτή επιστρέφει επιτυχία ή όχι και επιτρέπει τη νομική συναλλαγή μεταξύ του κόμβου επικυρωτή και της αρχικής αλυσίδας.
 • Ενότητα ερωτήματος κατάστασης συναλλαγής: Παρακολουθεί την κατάσταση της συναλλαγής.

 1. Αλγόριθμος συναίνεσης κόμβου επαλήθευσης

Όπως το Ethereum, το Wanchain θα μεταβεί σε έναν συναίνετο αλγόριθμο Proof-of-Stake (PoS). Αναμένεται επίσης η εφαρμογή λύσεων όπως το Plasma και το Raiden Network. Η ρύθμιση PoS περιλαμβάνει τρεις τύπους κόμβων επαλήθευσης που διατηρούν το συνολικό δίκτυο και διανέμουν τέλη συναλλαγής:

 • Κουπόνια: είναι διασταυρούμενοι κόμβοι απόδειξης συναλλαγής που λαμβάνουν εγγύηση από το τέλος συναλλαγής. Σε αντάλλαγμα, επικυρώνουν τη συναλλαγή μεταξύ του αρχικού λογαριασμού και του κλειδωμένου λογαριασμού Wanchain. Εάν η συναλλαγή δεν είναι έγκυρη, η εγγύηση αφαιρείται από τον λογαριασμό διακράτησης και το κουπόνι δεν θα εγκρίνει άλλες συναλλαγές.
 • Επικυρωτές: γενικοί κόμβοι επαλήθευσης που καταγράφουν τα δεδομένα συναλλαγών στο blockchain της Wanchain για ένα μερίδιο του τέλους συναλλαγής. Εάν είναι online, οι συναλλαγές μπορούν να εκτελεστούν με ελάχιστο αριθμό μετοχών.
 • Αποθηκευτές: κλειδωμένοι κόμβοι διαχείρισης λογαριασμού που πρέπει να είναι συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο και να διατηρούν τις δικές τους βασικές μετοχές για να λάβουν μέρος του τέλους. Εάν δεν έχετε επαρκή κράτημα Wancoin για να εκτελέσετε έναν κόμβο επαλήθευσης, μπορείτε ακόμα να εκτελέσετε έναν γενικό κόμβο.

 1. Σχέδιο δημιουργίας κλειδωμένων λογαριασμών

Για να εξασφαλίσει χρήματα και κλειδιά όταν εμπλέκονται περισσότερα από ένα μέρη, η Wanchain χρησιμοποιεί το Σχέδιο δημιουργίας κλειδωμένων λογαριασμών. Βασίζεται στο πρόγραμμα Sharing’s Secret Sharing Scheme, το οποίο διαχωρίζει ένα κλειδί σε κοινές χρήσεις και το εκδίδει σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.


Αυτός ο τρόπος διανομής βασικών μετοχών έχει μερικά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης αποκέντρωσης και της σταθερότητας.

Οποιαδήποτε συναλλαγή με κλειδωμένο λογαριασμό εκτελείται μέσω της αρχικής αλυσίδας, χωρίς να χρειάζεται επικυρωτής.

 1. Ανώνυμη συναλλαγή έξυπνου συμβολαίου συμβόλων

Τα έξυπνα συμβόλαια της Wanchain είναι από τα πρώτα που περιλαμβάνουν το απόρρητο. Για να παρέχει στους χρήστες ανωνυμία κατά τη διάρκεια των μεταφορών, χρησιμοποιεί υπογραφές δακτυλίου και εφάπαξ δημιουργία διευθύνσεων.

Μια υπογραφή κουδουνίσματος συνδυάζει την υπογραφή του αποστολέα σας με άλλους ψεύτικους λογαριασμούς, καθιστώντας δύσκολη την παρακολούθηση σας. Επίσης, για κάθε συναλλαγή, η πλατφόρμα δημιουργεί μια νέα διεύθυνση για να αποτρέψει τον εντοπισμό μοτίβων συναλλαγών.

Σχετικά με το Wancoin (WAN)

Το Wancoin (WAN) είναι το διακριτικό της πλατφόρμας της Wanchain. Οι συναλλαγές απαιτούν ένα ορισμένο ποσό WAN, καθώς οι κόμβοι επαλήθευσης μεταξύ αλυσίδων χρειάζονται μια κατάθεση ασφαλείας WAN όταν πραγματοποιείται μια συναλλαγή.

Κατά τη διάρκεια του ICO τους, πωλήθηκαν 107,1 εκατομμύρια μάρκες, αυξάνοντας περίπου 120.000 ETH. Αυτά τα διακριτικά αντιπροσωπεύουν το 51% της συνολικής προσφοράς. Τα κεφάλαια πώλησης διακριτικών θα διανεμηθούν αναλόγως: 60% έρευνα και ανάπτυξη, 10% ανάπτυξη κοινότητας, 10% μάρκετινγκ, 10% υποδομή και 10% καθημερινές δραστηριότητες.

 • Αποθήκευση Wan

Τα WAN μπορούν να αποθηκευτούν στο πορτοφόλι που παρέχεται από την Wanchain. Είναι συμβατό με λειτουργικά συστήματα Windows, Mac και Linux. Παρόλο που προς το παρόν υποστηρίζει μόνο WAN, σύντομα θα δεχτεί πολλά νομίσματα. Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο λήψης εδώ.

 • Αγορά και αγορά WAN

Τη στιγμή της γραφής, το WAN μπορεί να αγοραστεί στις Κάθισμα και Κουκουίν, αλλά περισσότερες ανταλλαγές θα περιλαμβάνουν το νόμισμα στο μέλλον. Τα ζεύγη συναλλαγών που διατίθενται στο Binance είναι WAN / BNB, WAN / BTC και WAN / ETH. Στο Kucoin, το WAN μπορεί να ανταλλαχθεί με BTC και ETH

 

Η ομάδα πίσω από το Wanchain

Το Ίδρυμα Wanchain είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα τη Σιγκαπούρη, ο οποίος ιδρύθηκε από τον Jack Lu. Στο παρελθόν, η Lu συν ίδρυσε την Factom και ξεκίνησε την Wanglu Tech, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών blockchain.

Ο Πρόεδρος του Wanchain, Dustin Byington, συμμετείχε επίσης σε διάφορα έργα που αφορούσαν το blockchain. Ίδρυσε το Bitcoin College το 2014, επίσης ως συνιδρυτής της Tendermint – ενός λογισμικού που αναπαράγει εφαρμογές σε μηχανήματα. και Satoshi Talent – μια πλατφόρμα που συνδέει επιχειρηματίες blockchain με προγραμματιστές.

Η ομάδα μόλις κυκλοφόρησε το κύριο δίχτυ τους και παρουσίασε έναν πολύ φιλόδοξο χάρτη πορείας για το 2018. Η κυκλοφορία 2.0 τον Ιούνιο θα περιλαμβάνει το Ethereum cross-chain trading μαζί με ένα πορτοφόλι που θα υποστηρίζει πολλαπλά νομίσματα. Η έκδοση 3.0 θα αγκυροβολήσει επίσης στο Bitcoin.

Ετυμηγορία

WanchainΣτόχος είναι η αποκέντρωση του χρηματοπιστωτικού κλάδου με τη χρήση των καλύτερων τεχνολογικών εξελίξεων στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων συμβολαίων μεταξύ αλυσίδων. Αυτό θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν εφαρμογές blockchain για συναλλαγές, επενδύσεις, πληρωμές και πολλά άλλα.

Wanchain Επαφές και Πρόσθετες πληροφορίες:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map