Η αγορά Virie: Μια πλήρως λειτουργική ελεύθερη αγορά

Η τεχνολογία Blockchain ανοίγει νέες περιπτώσεις χρήσης σε όλο τον κόσμο και έχουν δημιουργηθεί πολλά αποκεντρωμένα έργα τα τελευταία χρόνια.

Το Virie Project είναι ένα από αυτά και έχει δημιουργήσει την πρώτη ελεύθερη αγορά στην πιο αγνή του μορφή.

Η αγορά Virie

Ο κύριος στόχος του Market είναι να επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν οτιδήποτε για τα πάντα χωρίς ακριβά τέλη, καθυστερήσεις ή να αναγκαστούν να χρησιμοποιούν κρυπτογραφικές ανταλλαγές για την πραγματοποίηση συναλλαγών blockchain. Τα νομίσματα Fiat ή ακόμη και τα αγαθά και οι υπηρεσίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πληρωμή στη διεπαφή της αγοράς Virie.

Το Virie επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές σύστημα πληρωμών που επιτρέπει πλήρη ανωνυμία, καθώς οι χρήστες δεν χρειάζεται να παρέχουν τις προσωπικές τους πληροφορίες για να συμμετάσχουν σε μια συμφωνία.

Το ενσωματωμένο σύστημα Escrow στην αγορά Virie έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι ανέντιμοι χρήστες να χάσουν πραγματικά χρήματα εάν επιχειρήσουν απάτες. Κάθε συμβαλλόμενο μέρος πρέπει να καταθέσει μια δέσμευση και το επιστρέφει μόνο όταν ολοκληρωθεί με επιτυχία η συναλλαγή.

Με απλούστερους όρους, το σημείο αυτής της πλατφόρμας είναι να παράσχει επιτέλους την πρώτη αποκεντρωμένη ελεύθερη αγορά του είδους της, η οποία είναι πραγματικά peer-to-peer και απρόσβλητη από hacking ή απάτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Virie δεν είναι σύστημα πληρωμών με Market. Είναι μια αγορά (Διανεμημένο δίκτυο ανταλλαγής) με ένα πολύ φιλικό προς το χρήστη σύστημα πληρωμών. Η μοναδικότητα του Virie εδώ είναι ότι είναι ένα μέσο για τη χρήση του Market και όχι το αντίστροφο.

Μυστικότητα

Το απόρρητο είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα στην αγορά κρυπτογράφησης σήμερα. Όχι μόνο οι λάτρεις της κρυπτογράφησης ενδιαφέρονται για το απόρρητό τους, αλλά και οι παραδοσιακοί χρήστες του διαδικτύου ανησυχούν για τον τρόπο χειρισμού των δεδομένων τους.

Η Virie χρησιμοποιεί κρυπτογραφία για να παρέχει ανιχνεύσιμες συναλλαγές. Μέσω αυτής της μεθόδου, είναι σχεδόν αδύνατο να αποδειχθεί ότι μια συναλλαγή εστάλη από μια συγκεκριμένη διεύθυνση.

Ταυτόχρονα, οι συναλλαγές δεν μπορούν να συνδεθούν με έναν συγκεκριμένο χρήστη, όπως πολλές εταιρείες μπορούν τώρα να κάνουν με δημόσιους αποκλεισμούς όπως το Bitcoin (BTC) ή το Ethereum (ETH).

Έτσι, η Virie παρέχει πραγματικό απόρρητο σε χρήστες που θέλουν να κάνουν συναλλαγές σε μια ασφαλή και αποκεντρωμένη αγορά στην οποία η ελευθερία, η αποκέντρωση και η ιδιωτικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά.

Οι συναλλαγές στην αγορά Virie δεν απαιτούν ταυτότητα ή άλλες ιδιωτικές πληροφορίες. Οι χρήστες μπορούν απλά να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την εφαρμογή και να αρχίσουν να αγοράζουν ή να πωλούν. Μπορεί να δημιουργηθεί απεριόριστος αριθμός λογαριασμών.


Πώς τροφοδοτείται το Virie?

Το Virie χρησιμοποιεί τη δική του εφαρμογή του Proof-of-Stake που επιτρέπει στους χρήστες να εξορύσσουν χρησιμοποιώντας τα νομίσματά τους. Το PoS είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς αλγόριθμους συναίνεσης στην αγορά και αυτή τη στιγμή τροφοδοτεί διαφορετικά δίκτυα blockchain, συμπεριλαμβανομένων των Binance Coin (BNB), Stellar (XLM), Cosmos (ATOM) και NEO, μεταξύ άλλων.

Χρησιμοποιώντας το PoS, η Virie μπορεί να ανταγωνιστεί τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Επιπλέον, το PoS είναι ένας ενεργειακά αποδοτικός αλγόριθμος σε σύγκριση με το Proof-of-Work (PoW) που τροφοδοτεί κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin ή το Litecoin (LTC) που απαιτούν μεγάλες ποσότητες ενέργειας για να λειτουργήσουν.

Προκειμένου να παρέχει μια αποτελεσματική και επαναστατική λύση blockchain, η Virie χρησιμοποιεί πρωτόκολλα PoS και PoW. Αυτό το υβριδικό πρωτόκολλο προστατεύει το δίκτυο από χάκερ και κακόβουλες οντότητες και καθιστά επίσης πολύ γρήγορο και φιλικό προς το χρήστη να προσελκύσει μεγαλύτερο αριθμό χρηστών.

Τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Virie?

Το Virie μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αγοράσει και να πουλήσει οτιδήποτε αξίας, ενώ χρησιμοποιεί σχεδόν οτιδήποτε αξίας ως πληρωμή (fiat, κρυπτονομίσματα ή αγαθά και υπηρεσίες). Για παράδειγμα, ένας ελεύθερος επαγγελματίας που βρίσκεται στη χώρα Α μπορεί εύκολα να λάβει το προτιμώμενο νόμισμά του από τον εργοδότη του που βρίσκεται στη χώρα Β.

Ταυτόχρονα, είναι δυνατό για τα άτομα να αγοράσουν ένα σπίτι σε μια συγκεκριμένη δικαιοδοσία και να λάβουν την πληρωμή εντός 10-20 λεπτών.

Οι χρήστες που δεν θέλουν να χρησιμοποιούν παραδοσιακά συστήματα πληρωμών, όπως PayPal ή τραπεζικές μεταφορές, μπορούν εύκολα να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το Virie χωρίς τα ακριβά τέλη, περιορισμούς ή μεγάλες καθυστερήσεις.

Όσον αφορά τα κίνητρα πίσω από το Έργο, ο επίσημος ιστότοπος Virie εξηγεί:

«Φιλοδοξούμε σε οτιδήποτε νέο και προηγμένο, αλλά κυρίως εκτιμούμε την ελευθερία. Εξαιτίας αυτού, πειραματιζόμαστε με τη σύνθεση τεχνολογιών και προτιμούμε να αναζητήσουμε και να εργαστούμε στην αιχμή, για να βρούμε τους πιο επιτυχημένους συνδυασμούς και εφαρμογές, τις οποίες σκοπεύουμε να κάνουμε στο μέλλον. “

Πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα συστήματα

Το Virie είναι πραγματικά αποκεντρωμένο. Προς το παρόν, οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων προσφέρουν λύσεις κρυπτογράφησης στους χρήστες, αλλά δεν παρέχουν στους χρήστες τα ιδιωτικά τους κλειδιά. Τελικά, τα χρήματα διαχειρίζονται από την ανταλλαγή και μπορούν να τα παγώσουν εάν αποφασίσουν να το πράξουν.

Η αποκέντρωση δεν αποτελεί ισχυρό σημείο για τα γρήγορα δίκτυα κρυπτογράφησης. Τα δίκτυα που είναι γρήγορα και προσφέρουν χαμηλές χρεώσεις τείνουν να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωτικά, κάτι που αποτελεί μια από τις κύριες διαφορές με τη Virie.

Η αποκέντρωση είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του δικτύου blockchain. Δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν εύκολα συναλλαγές σε μια ελεύθερη και ανταγωνιστική αγορά.

Το Virie διαθέτει ένα εργαλείο ιστού ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν πληροφορίες σχετικά με τις οντότητες της αγοράς που λειτουργούν στο χώρο. Ταυτόχρονα, είναι δυνατή η παρακολούθηση μπλοκ και συναλλαγών σε ολόκληρο το blockchain Virie.

Η επεξεργασία των συναλλαγών διαρκεί 10 έως 20 λεπτά, καθώς το δίκτυο χρησιμοποιεί μια υβριδική λύση που συνδυάζει συστήματα PoS και PoW.

Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν το λογισμικό πελάτη Virie που βρίσκεται επί του παρόντος σε δίκτυο δοκιμών σε Windows, Mac και Linux.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Virie προσφέρει προστασία της ιδιωτικής ζωής που προστατεύει τους χρήστες από δικτατορικές κυβερνήσεις και άλλες ρυθμιστικές υπηρεσίες που θέλουν να συλλέξουν πληροφορίες από τους χρήστες.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από τις ώρες εργασίας ή τις αργίες.

Οι χρήστες θα μπορούν να χειρίζονται τα πορτοφόλια και τις διευθύνσεις τους με συγκεκριμένο κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τους λογαριασμούς.

συμπέρασμα

Το Virie είναι ένα δίκτυο blockchain που είναι πλήρως αποκεντρωμένο και στοχεύει να παρέχει στους χρήστες μια πραγματικά ελεύθερη αγορά για την ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών.

Το δίκτυο προσφέρει επίσης δυνατότητες απορρήτου για τους χρήστες, ώστε τα εργαλεία ανάλυσης blockchain να μην μπορούν να εντοπίσουν τις συναλλαγές τους ή να συνδέσουν το πορτοφόλι, τις διευθύνσεις ή τις συναλλαγές τους με έναν συγκεκριμένο χρήστη.

Επιπλέον, η Virie επιτρέπει γρήγορες και φθηνές συναλλαγές με αποκεντρωμένο τρόπο χρησιμοποιώντας ένα υβριδικό σύστημα που συνδυάζει λύσεις Proof-of-Work και Proof-of-Stake.

Μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό πελάτη Virie και να μάθετε περισσότερα για το έργο The Virie, μεταβαίνοντας στο επίσημη ιστοσελίδα.

Facebook: https://www.facebook.com/The-Virie-Project-106397074114548/?modal=admin_todo_tour Ινσταγκραμ: https://www.instagram.com/thevirieproject/ Κελάδημα: https://twitter.com/thevirieproject

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map