Τι είναι το VeChain Coin (VET); Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Vechain

VeChain ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 2015, καθιστώντας το μία από τις παλαιότερες εταιρείες στη βιομηχανία blockchain. Αυτή η αποκεντρωμένη πλατφόρμα έξυπνων συμβάσεων με έδρα τη Σιγκαπούρη επικεντρώνεται στην ενίσχυση της διαδικασίας διαχείρισης των αλυσίδων εφοδιασμού. Για να γίνει αυτό, η ομάδα σχεδιάζει επιχειρηματικές εφαρμογές που μπορούν να εφαρμοστούν σε αποθέματα.

Το έργο πρόσφατα κέρδισε μεγάλη προσοχή από μεγάλους επενδυτές, με διάφορες προσφορές ελπιδοφόρων συνεργασιών. Ωστόσο, ακόμη και πριν από τις νεότερες συνεργασίες της VeChain, η εφαρμογή blockchain τους είχε ήδη χρησιμοποιηθεί από διάφορες εταιρείες σε βιομηχανίες όπως η γεωργία, οινοποίηση και είδη πολυτελείας.

Επιπλέον, σύντομα, η VeChain θα έχει καινούργια επωνυμία, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να αλλάξει το όνομά του από VeChain σε VeChain Thor VET. Αυτή η αναβάθμιση θα κάνει το blockchain VeChain να έχει λειτουργίες παρόμοιες με αυτές της πλατφόρμας Ethereum.

Οι τεχνολογίες πίσω από το VeChain

Η πλατφόρμα

Το VeChain προσφέρει μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα στην οποία οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να αλληλεπιδρούν και να συναλλάσσονται μεταξύ τους χωρίς να χρειάζεται να συμμετέχουν τρίτα μέρη. Η εταιρεία VeChain στοχεύει να δημιουργήσει μια λειτουργική πλατφόρμα αφιερωμένη σε επιχειρηματικές λύσεις που μπορούν να εξασφαλίσουν έως 10.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

πλατφόρμα vechain

Στόχος τους είναι να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας γίνεται αυτήν τη στιγμή ενσωματώνοντάς την στην πλατφόρμα blockchain Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να επιτρέψει dApps και ICOs στο οικοσύστημα, καθώς και έργα IoT (Internet of Things). Όλες αυτές οι αλλαγές υποδηλώνουν ότι το VeChain φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα blockchain αφιερωμένη στις επιχειρηματικές λύσεις.

Η ασφάλεια της πλατφόρμας διατηρείται με τη χρήση κόμβων δικτύου. Η διαχείριση αυτών των κόμβων δικτύου μπορεί να γίνεται από επιχειρήσεις και οργανισμούς που συμβάλλουν άμεσα στο οικοσύστημα. Οι κόμβοι δικτύου προσφέρουν υπηρεσίες που περιλαμβάνουν υπηρεσίες ποιοτικού ελέγχου και πορτοφολιού. Μπορούν ακόμη να χρησιμεύσουν ως ιδιωτικοί πάροχοι υπηρεσιών διαχείρισης κλειδιών.

Χρησιμοποιήστε θήκες

Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό τεχνολογίας blockchain και ιδιόκτητων έξυπνων τσιπ όπως RFID και αισθητήρων, το VeChain επιτρέπει στους κατασκευαστές να παρακολουθούν προϊόντα με μοναδικά χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

Επομένως, ενσωματώνοντας την τεχνολογία blockchain σε συσκευές IoT, η πλατφόρμα συμβάλλει στη βελτίωση των μεθόδων ελέγχου ποιότητας και logistics απλοποιώντας τη διαδικασία παρακολούθησης προϊόντων.

Το VeChain φέρνει μια αποτελεσματική λύση στο πραγματικό ζήτημα του ελέγχου ταυτότητας και της ταυτοποίησης πλαστών προϊόντων μέσω των ανεπτυγμένων τεχνολογιών τους, βοηθώντας τόσο τον παραγωγό όσο και τον καταναλωτή να επαληθεύσουν τα προϊόντα μέσω ψηφιοποίησης περιουσιακών στοιχείων.

Η ομάδα

Ο Sunny Lu είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Ιδρύματος VeChain και έχει ήδη γίνει σημαντική προσωπικότητα στο χώρο του blockchain. Πριν ιδρύσει το VeChain, συν-ίδρυσε την κινεζική εκκίνηση του Διαδικτύου που ανέπτυξε το Qtum, ένα πολύ σημαντικό ψηφιακό πλεονέκτημα στον χώρο κρυπτογράφησης. Ήταν προηγουμένως CIO και COO του Louis Vuitton China.

Η ομάδα πίσω από το VeChain αποτελείται από περισσότερους από 90+ υπαλλήλους, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι προγραμματιστές. Ο Διευθυντής Τεχνολογίας, Gu Jianliang, έχει πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας σε τομείς όπως οι κινητές συσκευές και ο τομέας IoT, και έχει δημιουργήσει πάνω από 100 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε διάφορους τεχνολογικούς τομείς.

Ο Kevin Feng λειτουργεί ως Διευθύνων Σύμβουλος Επιχειρήσεων του Ιδρύματος VeChain. Ο Φενγκ έχει συμμετάσχει ενεργά σε πολλά τεχνολογικά έργα τα 12 χρόνια του ως συνεργάτης της VeChain, PWC, ως σύμβουλος και σύμβουλος διασφάλισης. Τέλος, υπάρχει ο CFO τους Jie Zhang, ο οποίος διαθέτει τεράστια τεχνογνωσία στον τομέα της πληροφορικής, καθώς και εμπειρία σε μια μεγάλη ποικιλία τεχνολογικών τομέων.

Σχετικά με το VeChain Thor

Η Vechain ανακοίνωσε μια ενημέρωση για το έργο της, γνωστό ως “VeChain Apotheosis Part II: THOR Power Forged.” Η ενημέρωση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2018. Αυτή η αλλαγή σήματος από VeChain σε VeChain Thor θα οδηγήσει την εταιρεία από το έργο διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού σε μια ολοκληρωμένη εταιρική λύση dApp.

Το δίκτυο θα χρησιμοποιεί δύο εγγενή διακριτικά για τις εσωτερικές του λειτουργίες:

 1. Κουπόνι VeChain (ΕΕΚ) (Επί του παρόντος γνωστό ως VEN) – ένα κρυπτογράφηση που θα χρησιμοποιηθεί ως πληρωμή στο οικοσύστημα blockchain VeChain.
 2. Thor Power (THOR) – ένα διακριτικό που θα χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση έξυπνων συμβάσεων και την εκτέλεση εφαρμογών στο blockchain THOR.

Ίδρυμα VeChain

Το Ίδρυμα VeChain είναι υπεύθυνο για την οικοδόμηση του δικτύου μαζί με το χειρισμό της τεχνολογικής έρευνας και ανάπτυξης. Το Ίδρυμα ενθαρρύνει και υποστηρίζει συνεργασίες με επιχειρήσεις και επιχειρήσεις που θέλουν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία blockchain ως υπηρεσία.

Η VeChain συμμετέχει επί του παρόντος σε συνεργασίες με τις ακόλουθες επιχειρήσεις και εταιρείες:

 • Babyghost
 • BitOcean
 • Κίνα μονόκερος
 • Κατευθυνόμενα εισαγόμενα αγαθά
 • DNV GL
 • eGrid Consulting Co.
 • Φανγκχουάνγκ
 • Healthcare Co Ltd
 • Υπερκαλλιεργητής
 • Jiangsu Printed Electronics Co Ltd
 • Κουέιν & Νάγκελ
 • MadeForGoods
 • Microsoft
 • PwC (Σιγκαπούρη και Κίνα)
 • Renault
 • Xiamen Innov Πληροφορική Co Ltd
 • Κρατικό μονοπώλιο καπνού της Κίνας
 • Εθνική Εταιρεία Καπνού της Κίνας

Σχετικά με το διακριτικό VeChain

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί το δικό της εγγενές διακριτικό γνωστό ως διακριτικά VeChain (VET). Αυτά τα διακριτικά θα χρησιμοποιηθούν ως GAS, που απαιτούνται για την εκτέλεση έξυπνων συμβάσεων. Εκτός από αυτό, οι ΕΕΚ θα χρησιμοποιηθούν επίσης για την παροχή κινήτρων στους χρήστες, καθώς θα δοθούν μάρκες σε κόμβους δικτύου που βοηθούν το οικοσύστημα μέσω της λειτουργίας τους.

διακριτικό

Η τιμή Vechain έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών τον Ιανουάριο του 2018, ξεπερνώντας την τιμή των 9 δολαρίων, με αύξηση άνω του 4000% από την πρώτη στιγμή που ήταν εισηγμένη σε χρηματιστήριο. Στο ICO, η τιμή VEN ήταν μόνο 0,24 $. Η τιμή Vechain άρχισε να αυξάνεται τον Δεκέμβριο και τώρα διαπραγματεύεται σε τιμή 3,32 δολαρίων. Η τιμή Vechain αναμένεται να αυξηθεί σε αξία μετά το 2ο τρίμηνο του 2018.

Πορτοφόλια ΕΕΚ

Προς το παρόν, δεν υπάρχει πορτοφόλι αποκλειστικά για αποθήκευση VET / VEN. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα πορτοφόλι το 2ο τρίμηνο του 2018. Μέχρι τότε, αφού το VEN είναι διακριτικό ERC-20, μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε οποιοδήποτε πορτοφόλι συμβατό με Ethereum, όπως το MyEtherWallet, το Mist και το MetaMask.

Πού μπορείτε να αγοράσετε ΕΕΚ?

Ενώ το VeChain (VEN) έχει μεταβεί στο (VET) μετά την ενημέρωση Thor, πολλά ανταλλακτικά δεν έχουν ακόμη ενημερώσει την καταχώρισή τους. Το VeChain (VEN / VET) είναι διαθέσιμο για αγορά στο LBank, Κάθισμα, Bithumb, Huobi και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε CoinMarketCap (CMC).

Το διακριτικό μπορεί να ανταλλαχθεί για BTC, BCH, ETH, BNB, INR, USD, USDT, KRW, LA και TRY. Το VEN διατίθεται επί του παρόντος στα 3,80 USD, με ανώτατο όριο αγοράς 1.996.527.284 USD και έχει κυκλοφορία 526.047.017 VEN από τη συνολική προσφορά 873.378.637 VEN.

Ετυμηγορία

Το VeChain προσφέρει σε επιχειρήσεις από διάφορες βιομηχανίες λύσεις βασισμένες σε blockchain για τα λειτουργικά τους προβλήματα. Με έναν αυξανόμενο κατάλογο συνεργατών υψηλού προφίλ, το VeChain πρόκειται να γίνει μια πολύ περιζήτητη υπηρεσία που χρησιμοποιείται για επεξεργασία και έλεγχο προϊόντων.

Πρόσθετες επαφές και πληροφορίες:

Ιστοσελίδα VeChain: www.vechain.com

Επίσημο twitter του VeChain: https://twitter.com/vechainofficial

VeChain weibo: @ 唯 链 基金会 _VeChainFoundation

Επίσημος λογαριασμός wechat VeChain: 唯 链 VeChainFoundation

VeChain Reddit: https://www.reddit.com/r/Vechain/

VeChain Github: https://github.com/vechain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner