Τι είναι το Storm (STORM); Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο freelancing στον σημερινό κόσμο για τόσους πολλούς λόγους. Μερικοί δεν μπορούν να βρουν δουλειές, ενώ πολλοί άλλοι χάνουν τη δουλειά τους και πρέπει να κάνουν κάτι για να υποστηρίξουν οικονομικά τις οικογένειές τους.

Οι περισσότερες πλατφόρμες στην αγορά ήταν εξίσου χρήσιμες για τη σύνδεση δισεκατομμυρίων ανθρώπων στην παγκόσμια ανεξάρτητη αγορά με εργοδότες, αλλά με ένα σημαντικό πρόβλημα. Αυτές οι παραδοσιακές κεντρικές ανεξάρτητες πλατφόρμες κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα από τον εαυτό τους. Χρεώνουν έως και 40% όσων κερδίζει ο πωλητής.

Αγορά καταιγίδων, που ήταν στην αγορά για μεγάλο χρονικό διάστημα ως BitMaker, τώρα Παιχνίδι καταιγίδας, προσφέρει μια διαφορετική, και ενδεχομένως την καλύτερη προσέγγιση στους ελεύθερους επαγγελματίες που πληρώνουν την πραγματική αξία της ενέργειας για την ολοκλήρωση μικρο-εργασιών και συναυλιών, με χρέωση μόλις 1% και των κερδών τους και αποστολή πληρωμών σε κρυπτονομίσματα.

Τι είναι το Storm Market?

Το Storm Market, είναι μια αποκεντρωμένη αγορά για τους συμμετέχοντες στο Storm Market που ονομάζονται Storm Makers (περιλαμβάνουν πωλητές, διαφημιστές, εταιρείες κ.λπ.) που προσπαθούν να βρουν τις υπηρεσίες των ελεύθερων επαγγελματιών για την ολοκλήρωση εργασιών διαφορετικών επιπέδων και Storm Players (αυτοί είναι καταναλωτές, θεατές , ελεύθεροι επαγγελματίες κ.λπ.) που βοηθούν στην εκτέλεση αυτών των εργασιών.

Σε αντάλλαγμα για την εκτέλεση εργασιών από τους Storm Makers, οι Storm Players ανταμείβονται με μπουλόνια στην πλατφόρμα που μπορούν να εξαργυρωθούν Διακριτικά καταιγίδας και μπορεί να πωληθεί ή να ανταλλαχθεί με άλλα κρυπτονομίσματα. Οι παίκτες Storm πληρώνονται επίσης σε κρυπτονομίσματα Ethereum και Bitcoin.

Γιατί αγορά καταιγίδας?

Υπήρξε μια σημαντική μετάβαση στην ελεύθερη αγορά εδώ και αρκετό καιρό. Οι εργοδότες δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην τεχνολογία και τον αυτοματισμό από το παραδοσιακό πρόγραμμα εργασίας για περισσότερη αποδοτικότητα και ταυτόχρονα μειώνοντας το κόστος με τα ιδρύματα να μπορούν να απασχολούν έναν μηχανικό λογισμικού από τον Καναδά, έναν σχεδιαστή από την Πολωνία και έναν διαχειριστή κοινότητας από την Ολλανδία.

Αυτό ήταν μια σημαντική ανακάλυψη τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους εργαζομένους, καθώς δεν υπάρχουν πλέον γεωγραφικοί περιορισμοί και στα δύο μέρη, και οι αφίσες καθηκόντων μπορούν να βρουν ειδικευμένους εργαζόμενους από μια παγκόσμια ομάδα ταλέντων.

Το πρόβλημα και η λύση του

Με τις τρέχουσες κεντρικές πλατφόρμες να έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή αγορά, εταιρείες όπως οι Fiverr, TaskRabbit, Upwork, MTurk έχουν εξαπλωθεί το δίκτυό τους παγκοσμίως, αλλά τα τρέχοντα προβλήματα πλήττουν οικονομικά τους ελεύθερους επαγγελματίες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες χάνουν έως και το 40% των μισθών τους σε αυτές τις πλατφόρμες με περιορισμούς αναλήψεων. Όλα αυτά τα προβλήματα έχουν δημιουργήσει μια επικίνδυνη σχέση μεταξύ των αφισών και των εκτελεστών.

Το blockchain μπορεί να δημιουργήσει μια διαρκή λύση μέσω της δημιουργίας μιας πλατφόρμας στην οποία εκτελούνται εργασίες λίστας και υλοποίησης χωρίς διαμεσολαβητές και οι ανταμοιβές καταβάλλονται απευθείας στους ελεύθερους επαγγελματίες ως μάρκες που μπορούν να εξαργυρωθούν σε πραγματικά χρήματα.

Πώς λειτουργεί το Storm Play


StormX, η εταιρεία πίσω Παιχνίδι καταιγίδας, ξεκίνησε κάνοντας μια διαφορετική προσέγγιση στην ψηφιακή αγορά μεταφέροντας πλούτο μεταξύ των συμμετεχόντων στην πλατφόρμα κρυπτονομισματα μέσω ενός Εφαρμογή Android για κινητά.

Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν μπουλόνια (πόντους) σε τρεις ξεχωριστούς τομείς:

Παιχνίδι καταιγίδας

Με την εφαρμογή Store Play της StormX Inc, δημοσιεύονται ευκαιρίες στην πλατφόρμα που τρέχει στο Ethereum Blockchain και οι χρήστες μπορούν να ολοκληρώσουν τις εργασίες για να κερδίσουν ανταμοιβές.

Κατάστημα καταιγίδας

Η πλατφόρμα επιβραβεύει τους αγοραστές για την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων ή για την παροχή υπηρεσιών μέσω της αγοράς με μάρκες μπόνους.

Συναυλίες καταιγίδας

Με το Storm Gigs, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην αποκεντρωμένη αγορά όπου οι μικρο-εργασίες αναπτύσσονται τακτικά σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως δοκιμές QA, μηχανική μάθηση και εργασίες ανεξάρτητου.

Αυτά τα καθήκοντα διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στο οικοσύστημα. Αυτές οι εργασίες εκτελούνται χρησιμοποιώντας έξυπνα συμβόλαια που αποτελούν συμφωνία μεταξύ της αφίσας εργασιών (Maker) και της εκτελεστικής εργασίας (Player). Αυτά τα συμβόλαια περιέχουν λεπτομέρειες σχετικά με την εργασία, το ορόσημο και τους όρους πληρωμής.

Ο στόχος του Storm Market είναι να μειώσει το κόστος των αναρτημένων εργασιών και επίσης να διασφαλίσει ότι όσοι εκτελούν αυτές τις εργασίες λαμβάνουν δίκαιες ανταμοιβές για το χρόνο τους.

Οφέλη της Αγοράς Θύελλας

Η πλατφόρμα στοχεύει:

 • Εξαλείψτε την τριβή μεταξύ αγοραστών και πωλητών χωρίς μεσάζοντες.
 • Μειώστε το κόστος συναλλαγής σε σύγκριση με άλλες παραδοσιακές πλατφόρμες μικρο-εργασιών.
 • Αφαίρεση κινδύνων και κόστους επίλυσης διαφορών με την επιβολή κανόνων στο πλαίσιο έξυπνων συμβάσεων.
 • Δίνοντας μικρο-ανταμοιβές για μικρο-εργασίες.
 • Δίνοντας την ευκαιρία τόσο στους Storm Players όσο και στους Storm markers να προσεγγίσουν ένα ευρύ κοινό, βοηθώντας τις επιχειρήσεις τους πιο αποτελεσματικά και δίνοντας στους ελεύθερους επαγγελματίες περισσότερες ευκαιρίες κέρδους.

Τα κουπόνια Storm και τα συμβατά πορτοφόλια

Διακριτικά καταιγίδας είναι επίσημα κρυπτονομίσματα του Πλατφόρμα Storm Market. Το Storm Makers μπορεί να δημοσιεύει εργασίες στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας τα διακριτικά.

Τα διακριτικά Storm μπορούν να αποκτηθούν συμπληρώνοντας εργασίες στην αποκεντρωμένη πλατφόρμα του Storm Market παρακολουθώντας βίντεο μεταξύ άλλων. Αγοράστηκαν επίσης κατά τη διάρκεια της πώλησης διακριτικών και τώρα διατίθενται για αγορά / ανταλλαγή σε πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων.

Τα διακριτικά είναι διακριτικά ERC20 και εφαρμόζονται ως έξυπνα διακριτικά χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο Bancor.

Όντας ένα Διακριτικό ERC20, ο Κουπόνι είναι συμβατό με όλα τα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων διακριτικών ERC20.

Πορτοφόλια υλικού όπως Τρέζορ ή το Καθολικό θα ήταν υπέροχο να τα αποθηκεύσετε για καλύτερη ασφάλεια.

Οι κάτοχοι μπορούν επίσης να έχουν τα κουπόνια τους αποθηκευμένα σε πορτοφόλια λογισμικού όπως MyEtherWallet, MetaMask, Ομίχλη, Ισοτιμία, και Εμπιστοσύνη Πορτοφόλια Ethereum.

Πού να αγοράσετε κουπόνια Storm

Αγορά καταιγίδων, από το rebranding, έχει εισαχθεί σε ορισμένα χρηματιστήρια. Διακριτικά καταιγίδας μπορούν να αγοραστούν χρησιμοποιώντας fiat και κρυπτονομίσματα όπως τα Bitcoins και Ether.

Κουπόνι καταιγίδας (STORM) διαπραγματεύεται στα ακόλουθα χρηματιστήρια: Κάθισμα, HitBTC, Δίκτυο Bancor, Νόμισμα, Τα πιο παράξενα, YoBit, ΙΔΕΞ, Ρελέ ραντάρ, και ForkDelta.

Μπορεί επίσης να αγοραστεί με διάταγμα επί YoBit ανταλλαγή.

ICO Storm Token

Το Token Sale ξεκίνησε στις 7 Νοεμβρίου και έληξε στις 8 Δεκεμβρίου 2017. StormX κατάφερε να συγκεντρώσει 64.321 ETH (32 εκατομμύρια δολάρια τότε) από το Token Sale. Ανακοινώθηκε ότι όλα τα μη πωλημένα κουπόνια θα έπεφταν.

1 Κουπόνι καταιγίδας τιμή 0,0113 $ στην πώληση διακριτικών.

Το συνολικό διακριτικό ανέρχεται σε 10.000.000.000 ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ.

Χάρτης πορείας Storm Market

 • 2014: Το BitMaker κυκλοφόρησε. Μια εφαρμογή ψηφιακής διαφήμισης που ξεριζώνει τις παραδοσιακές μεθόδους μάρκετινγκ προσφέροντας bitcoin σε αντάλλαγμα για την αφοσίωση των πελατών.
 • Φεβρουάριος 2017: Κυκλοφόρησε η δυνατότητα BitTask. Κυκλοφόρησε η πρώτη μεγάλη κυκλοφορία μας για να επιτρέψει στους χρήστες να επιλέξουν περισσότερες εμπειρίες σε επίπεδο πολλαπλής αφοσίωσης.
 • 1 Αυγούστου 2017: Η Λευκή Βίβλος κυκλοφόρησε. Κυκλοφόρησε η επίσημη λευκή βίβλος για το Storm Market και το STORM Token.
 • Αύγουστος 2017: Διεξήχθη δημόσια συνεδρία QA. Κρατήστε ένα δημόσιο Q&A και AMA στο Reddit για να παρέχουν στο κοινό την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα σχετικά με την επερχόμενη πώληση πλήθους.
 • 15 Αυγούστου 2017: Ξεκινά η πώληση πλήθους διακριτικών STORM.
 • 15 Αυγούστου 2017: 13:00 Το UTC STORM Token διατίθεται για δημόσια αγορά.
 • Q4, 2017: Διακριτικά STORM & Το BitMaker θα ενσωματωθεί. Ενεργοποίηση STORM με το BitMaker.
 • Q1, 2018: Θα ξεκινήσει το BitMaker για iOS. Εκκινήστε το BitMaker για iOS.
 • Q1, 2019: Θα ξεκινήσει το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας Storm Market. Η πρώτη αποκεντρωμένη αγορά μικρο-εργασιών που τροφοδοτείται από μάρκες STORM.

Ομάδα πίσω από το έργο

StormX Inc., μια εταιρεία με έδρα την Ουάσινγκτον, δημιούργησε την πλατφόρμα Storm Market και το διακριτικό της. Η πλατφόρμα διαθέτει ήδη 250.000 ενεργούς χρήστες στην πλατφόρμα πριν από την επωνυμία.

Στα βασικά μέλη της εταιρείας περιλαμβάνονται Σάιμον Γιου ποιος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής, Σον Τζονγκ το CTO και Άρι Γιου ως COO.

συμπέρασμα

Με Αγορά καταιγίδων, οποιοσδήποτε, οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να συμμετάσχει στην παγκόσμια αγορά freelance. Οι χρήστες μπορούν να διαφημίσουν τις δεξιότητές τους σε ένα παγκόσμιο δίκτυο και να κερδίσουν Storm Tokens, τα οποία είναι εμπορεύσιμα με πραγματικά χρήματα, ολοκληρώνοντας μικρο-εργασίες.

Σημαντικοί σύνδεσμοι

Facebook

Κελάδημα

Διχόνοια

Τηλεγράφημα

Μεσαίο

Reddit

Bitcointalk

Λευκό χαρτί

Δικτυακός τόπος

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map