Εισαγωγή στο οικοσύστημα Κιβωτός

ΚΙΒΩΤΟΣ είναι ένα cryptocurrency γνωστό ως το νόμισμα all-in-one blockchain. Γιατί είναι έτσι; Επειδή η ARK θέλει να συνδέσει όλα τα διαφορετικά blockchain σε κάθε κρυπτογράφηση στην αγορά. Η ARK γεννήθηκε από ένα ICO που ξεκίνησε στις 7 Νοεμβρίου 2016 και έληξε στις 11 Δεκεμβρίου 2016. Τη στιγμή της πώλησης των διακριτικών, η τιμή του διακριτικού κιβωτίου ήταν περίπου 0,0099 $. Ως ενδιαφέρουσες πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες ARK θα έχουν ROI 28.263% εάν θα το αγόραζαν στην πώληση του διακριτικού.

Πώς λειτουργεί το ARK?

Το ARK παρέχει στους χρήστες, στους προγραμματιστές και στις νεοσύστατες επιχειρήσεις, καινοτόμες τεχνολογίες blockchain. Η κύρια πρόθεση είναι να δημιουργηθεί ένα ολόκληρο οικοσύστημα συνδεδεμένων αλυσίδων και ένας εικονικός ιστός αράχνης με ατελείωτες περιπτώσεις χρήσης. Η ARK χρησιμοποιεί την τεχνολογία Smart Bridge που επιτρέπει σε κάθε νόμισμα, κάθε νομίσματος να γίνει ακόμα πιο ισχυρό.

Στην αγορά, υπάρχουν διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Bitcoin, Ethereum και όλα τα άλλα νομίσματα alt. Κάθε ένα από αυτά έχει ένα ειδικό χαρακτηριστικό. Τι προσφέρει όμως η ARK; Η ομάδα και οι προγραμματιστές της ARK αναζητούν τις νεότερες τεχνολογίες blockchain για να επεκτείνουν το φάσμα των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει αυτό το κρυπτογράφηση. Με την εφαρμογή αυτών των τεχνολογιών στον ARK Core μέσω γεφυρωμένων blockchains (ARK Smart Bridge), το ARK Crew θα κατασκευάσει νέα χαρακτηριστικά και θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον μέσο καταναλωτή. Αυτό θα επιτευχθεί με τις συνδέσεις και τα πεδία δεδομένων πολλαπλών χρήσεων.

Το Bitcoin και το Ethereum, το ένα με το blockchain και το άλλο με τα έξυπνα συμβόλαια, θα μπορούν να επωφεληθούν από τις εξελίξεις της ARK. Θα είναι σε θέση να αποκτήσουν τις λειτουργίες όλων των άλλων νομισμάτων alt. Το Smart Bridge επικοινωνεί μεταξύ blockchains επιτρέποντας τη διάδοση διαφορετικών λειτουργιών μεταξύ δικτύων.

Για παράδειγμα, εάν μια εταιρεία αναπτύξει μια εφαρμογή που θα χρησιμοποιηθεί μόνο σε ένα blockchain, αυτό που κάνει το ARK, είναι να δημιουργήσει μια γέφυρα (Smart Bridge) και να επεκτείνει τις χρήσεις αυτής της εφαρμογής σε άλλο δίκτυο. Με το ARK οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν οποιαδήποτε συγκεκριμένη λειτουργία από ένα blockchain, αλλά σε διαφορετικό. Για άτομα που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το ARK, ακολουθεί μια λίστα με μερικά επεξηγηματικά βίντεο:

Τι γίνεται με τους στόχους της ARK – Τι είναι το ARK?

Ο κύριος στόχος του ARK Crew είναι να αυξήσει την υιοθέτηση των καταναλωτών εστιάζοντας σε μια γρήγορη ασφαλή τεχνολογία και σε πρακτικές υπηρεσίες για πραγματικούς ανθρώπους. Η πλατφόρμα ARK θα παρέχει ένα εξαιρετικά ασφαλές βασικό blockchain, ενσωματώνοντας βασικές αποκεντρωμένες τεχνολογίες και αναπτύσσοντας περιπτώσεις χρήσης για να αναδείξετε τις ικανότητες του δικτύου ARK. Αξιοποιώντας και ενσωματώνοντας αυτές τις τεχνολογίες, με την πάροδο του χρόνου, το οικοσύστημα ARK προσαρμόζεται σε όλες τις νέες προκλήσεις.

Το ARK είναι μια κοινότητα. Είναι μια ομάδα ανθρώπων και ομάδων δεξιοτήτων. Διαχειριστές χρημάτων, μουσικοί, έμποροι, υπεύθυνοι προώθησης κοινωνικών μέσων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Όλοι τους θα αφοσιωθούν στη συνεργασία και την ανάπτυξη του οικοσυστήματος και της κοινότητας ARK.

ΚΙΒΩΤΟΣ είναι ένα υποκείμενο κουπόνι. Προστατεύεται από ένα κρυπτογραφικό δίκτυο blockchain με έναν κατ ‘εξουσιοδότηση Αλγόριθμο Proof of Stake.

Η ARK διαθέτει ένα σύνολο τεχνολογίας Bridged Blockchains μέσω της τεχνολογίας Smart Bridge. Αυτό το καινοτόμο σύστημα επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ επικυρωμένων γεφυρωμένων μπλοκ αλυσίδων με δυνατότητα εκτέλεσης εργασιών και προηγμένων λειτουργιών. Για παράδειγμα, το ARK Crew είναι σε θέση να συνδέσει πολλά δημοφιλή blockchain και να δημιουργήσει έναν ενοποιητικό δεσμό μεταξύ διαφορετικών οικοσυστημάτων.

Τα χαρακτηριστικά της ARK και το δίκτυό της θα ασφαλιστούν σωστά. Η ασφάλεια είναι ένα σημαντικό σημείο για τους προγραμματιστές του ARK. Η ομάδα θα είναι υπεύθυνη για μια συνεχή ανάλυση κινδύνου και μια εσωτερική επαναλαμβανόμενη δοκιμή διείσδυσης, παρέχοντας ένα σύστημα που πληροί τα υψηλά πρότυπα που απαιτούνται από το περιβάλλον. Όσον αφορά την ασφάλεια, το απόρρητο είναι ένα σημαντικό θέμα για την ARK. Η ανώνυμη ενοποίηση δικτύου θα παρέχει στους χρήστες προαιρετικές ρυθμίσεις απορρήτου κατά την αποστολή μιας συναλλαγής ARK στην πλατφόρμα του ARK.

Αυτό που αντιπροσωπεύει ένα από τα βασικά σημεία του οικοσυστήματος της ARK είναι ότι η ARK έχει την αποστολή να κάνει την τεχνολογία blockchain εύκολα προσβάσιμη στους καταναλωτές. Θέλουν οι καταναλωτές να μην αισθάνονται ότι χρησιμοποιούν οποιαδήποτε τεχνολογία. Η πρόθεση είναι να οικοδομήσουμε μια γέφυρα μεταξύ του εικονικού κόσμου και της πραγματικότητας με μοναδικές υπηρεσίες που οι χρήστες θέλουν, κατανοούν και είναι πρόθυμοι να αγοράσουν χρησιμοποιώντας το ARK. Για περισσότερες λεπτομέρειες abotu ARK, μπορείτε να τα ελέγξετε χάρτης πορείας.

Τι γίνεται με το μέλλον του?

Προς το παρόν, το ARK διαπραγματεύεται στα 2,83 δολάρια, σύμφωνα με το CoinCodex. Τον Απρίλιο, η τιμή του νομίσματος ήταν περίπου 0,05 δολάρια. Στα τέλη Σεπτεμβρίου, η τιμή του έφτασε τα 4 δολάρια, όπου βρήκε επίπεδο αντίστασης.


Το ARK έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης στους επόμενους καιρούς. Το ARK θα μπορούσε να επιτρέψει σε επιχειρήσεις, χρήστες και προγραμματιστές να χρησιμοποιούν διαφορετικές λειτουργίες από διαφορετικά blockchain. Ο σύνδεσμος που δημιούργησε το ARK θα είναι απαραίτητος στο μέλλον όπου όλοι οι blockchain θα χρειαστούν κάτι από το άλλο. Γιατί πρέπει να βασιστούμε σε ένα blockchain μόνο όταν άλλοι προσφέρουν απίστευτα εργαλεία και δυνατότητες; Αυτό είναι το σημείο στο οποίο η Smart Bridge της ARK κάνει τη διαφορά.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map