Τι είναι το Lisk Cryptocurrency (LSK); Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τι είναι το Lisk?

Lisk είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα ανοιχτού κώδικα που τροφοδοτείται από Διακριτικά Lisk (LSK) που επιτρέπει στους προγραμματιστές κώδικα αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps) σε γλώσσα προγραμματισμού JavaScript. Με το Lisk, οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν εφαρμογές στην πλαϊνή αλυσίδα που συνδέονται με το Lisk Network, καθώς και με το προσαρμοσμένο διακριτικό τους.

Υπό αυτήν την έννοια, το Lisk είναι παρόμοιο με το blockchain Ethereum. Ωστόσο, η πλατφόρμα Lisk δεν έχει κατασκευαστεί για τη δημιουργία έξυπνων συμβάσεων, αλλά για την ανάπτυξη διαφορετικών εφαρμογών και λειτουργιών χρησιμοποιώντας το Πλαίσιο LISK AppSDK.

Με σκοπό την εύκολη πρόσβαση στην ανάπτυξη blockchain, το Lisk διαμορφώθηκε από το Crypti από Μέγιστος Κόρντεξ και Oliver Beddows τον Μάιο του 2016.

Με το Lisk App SDK, οι προγραμματιστές μπορούν να αναπτύξουν εφαρμογές backend καθώς και διεπαφές. Στη συνέχεια, μπορεί επίσης να δημιουργήσει λειτουργίες για τις εφαρμογές τους και τις διεπαφές χρήστη με το Lisk App SDK. Αυτό επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές blockchain εύκολα σε ένα πακέτο με δυνατότητα λήψης. Το μπροστινό άκρο αυτών των εφαρμογών είναι προσβάσιμο με αποκεντρωμένο τρόπο, το οποίο είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στη βιομηχανία blockchain όπως αυτή τη στιγμή.

Τι κάνει το Lisk μοναδικό?

Υπάρχουν πολλά πακέτα εργαλείων για προγραμματιστές και πλατφόρμες blockchain εκεί έξω, αλλά η Lisk ελπίζει να είναι διαφορετική με την προσβασιμότητα από το κιτ ανάπτυξης λογισμικού που γράφτηκε χρησιμοποιώντας JavaScript. Με το Lisk, οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να επικεντρωθούν στην εμπειρία των χρηστών, σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες.

Η κύρια αλυσίδα παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα. Επίσης, οι πλευρικές αλυσίδες επιτρέπουν απεριόριστη ευελιξία. Το Lisk δίνει στους προγραμματιστές ένα μέρος για να δημιουργήσουν ένα δικό τους δίκτυο blockchain, το οποίο βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχό τους.

Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να δημιουργήσουν το δίκτυό τους με τη μορφή πλευρικής αλυσίδας χωρίς να καταβάλουν πολλές προσπάθειες και χρόνο για να δημιουργήσουν ένα blockchain εξ ολοκλήρου από την αρχή. Το Lisk το κάνει πολύ πιο γρήγορο.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή Lisk SDK?

Οι δυνατότητες χρήσης του κιτ ανάπτυξης λογισμικού είναι απεριόριστες. Θα είναι δυνατή η ανάπτυξη αποκεντρωμένων κοινωνικών δικτύων, παιχνιδιών, αγγελιοφόρων και όλων των άλλων ανεξάρτητων πλατφορμών εφαρμογών. Το καλό είναι ότι ο προγραμματιστής δεν θα έχει καμία ταλαιπωρία να ακολουθεί πρωτόκολλα peer-to-peer network ή να αναπτύσσει συναίνεση αλγορίθμων.

Πώς να ξεκινήσετε με το Lisk?

Προς την χρησιμοποιήστε το Lisk σε πλήρεις δυνατότητες, ξεκινάτε δημιουργώντας έναν λογαριασμό και κατεβάζοντας το Πορτοφόλι Lisk, στη συνέχεια ξεκινήστε την εφαρμογή. Μετά από αυτά, θα αποκτήσετε μερικά κουπόνια LSK, τα οποία μπορούν να αγοραστούν σε διάφορα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης. Τα διακριτικά είναι απαραίτητα για κάθε ενέργεια που ολοκληρώνεται στην πλατφόρμα Lisk, οπότε η απόκτηση LSK δεν είναι επιλογή.

Τώρα μπορείτε να προσαρμόσετε τις λειτουργίες στο λογαριασμό σας, όπως θέλετε, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών για προσθήκη δεύτερης φράσης πρόσβασης για πρόσθετη ασφάλεια. Τώρα είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τα εργαλεία του Lisk Blockchain Explorer. Για τις πιο σημαντικές ειδήσεις από την Κοινότητα Lisk πρέπει να ελέγξετε Περιοδικό Lisk.

Αποκεντρωμένη ανάπτυξη εφαρμογών στο Lisk


Οι αποκεντρωμένες εφαρμογές / οι εφαρμογές Blockchain είναι αυτές που ονομάζονται. Εφαρμογές που εκτελούνται σε πολλούς διακομιστές, παρέχοντας προστασία απόκρυψης και χρόνο λειτουργίας, καθώς επίσης παρουσιάζουν ένα εντελώς νέο επιχειρηματικό μοντέλο. Ένα από τα ισχυρά χαρακτηριστικά του Lisk είναι η ικανότητά του να αναπτύσσει, να διαχειρίζεται και να διανέμει αποκεντρωμένες εφαρμογές όλα σε ένα μέρος με την απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη.

Οι αποκεντρωμένες εφαρμογές περιλαμβάνουν πακέτα μπροστινών και οπίσθιου άκρου. Ένα έξυπνο συμβόλαιο, από την άλλη πλευρά, είναι απλώς μια διαδικασία backend. Με άλλα λόγια, η ανάπτυξη αποκεντρωμένης εφαρμογής για έξυπνες συμβάσεις σημαίνει ότι πρέπει να βασίζεστε σε συστήματα τρίτων για το front-end.

Η ομάδα Lisk καθιστά εύκολο και διασκεδαστικό για τους αρχάριους και τους επαγγελματίες να κατανοήσουν γρήγορα την πλατφόρμα Lisk με σαφήνεια τεκμηρίωση σχετικά με τον τρόπο αποστολής και λήψης LSK, λήψης εφαρμογών και ούτω καθεξής, χωρίς να είστε τεχνικοί geeks.

Ρύθμιση πορτοφολιού για απώλεια

ο Λισκ Νάνο είναι το επίσημο πορτοφόλι για μάρκες LSK. Επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν και να στέλνουν συναλλαγές στο Lisk Network. Παρέχει επίσης μια απλή διεπαφή χρήστη για πιο προηγμένες λειτουργίες, όπως ο εκπρόσωπος που ψηφίζει ή καταγράφει μια δεύτερη φράση πρόσβασης.

Με το Lisk Nano, δεν απαιτείται συγχρονισμός blockchain καθώς το πορτοφόλι συνδέεται με τον επίσημο κόμβο Lisk που φιλοξενείται από το ίδρυμα Lisk.

Πώς να αγοράσετε το Lisk

Το Lisk έχει εισαχθεί σε ορισμένα χρηματιστήρια. Αυτά έχουν παρουσιάσει πολλές επιλογές για τους επενδυτές να αγοράσουν τα διακριτικά Lisk (LSK). Το LSK μπορεί να αγοραστεί χρησιμοποιώντας fiat και μπορεί επίσης να ανταλλαχθεί με άλλα κρυπτονομίσματα Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που περιλαμβάνουν τα διακριτικά LSK περιλαμβάνουν Κάθαρση, YoBit, CoinEgg, Upbit, Bit-Z, Bittrex, BitBay, Poloniex, Χούμπι, HitBTC, Livecoin, ChaoEX, Υπερβολικά, Νομισματοκοπείο, Gate.io, και LiteBit.eu. Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε / να αγοράσετε Lisk με κρυπτονομίσματα και fiat μέσω του Τσανγκλι πλατφόρμα.

Η ομάδα πίσω από το Lisk

Μερικοί άνθρωποι εργάζονται αβίαστα για να διασφαλίσουν ότι αυτό το έργο είναι επιτυχές, αλλά εδώ είναι δύο αξιοσημείωτα άτομα που πρέπει να γνωρίζετε.

Max Kordek – Πρόεδρος και Ιδρυτής

Ο Kordek είναι ένας επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για αναστατωτικές τεχνολογίες. Έχοντας εκτεταμένη εμπειρία στην τεχνολογία blockchain και βλέποντας πολλές δυνατότητες εφαρμογών blockchain, συνέστησε τον Lisk.

Oliver Beddows – Αντιπρόεδρος / Ιδρυτής

Η Beddows είναι ένας προγραμματιστής πλήρους στοίβας με πάνω από 15 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στην κατασκευή εταιρικών εφαρμογών. Συν-ίδρυσε το Lisk με σκοπό να εμπνεύσει και να επιτρέψει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν αποκεντρωμένες εφαρμογές των ονείρων τους.

Καθώς το Lisk επικεντρώνεται στην αποκέντρωση, το Ίδρυμα Lisk συνεργάζεται με εργολάβους σε όλο τον κόσμο από τοποθεσίες όπως η Νέα Υόρκη, το Βερολίνο και το Zug. Η βασική ομάδα εδρεύει στο Βερολίνο.

Συμπερασματικά

Το Lisk είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για προγραμματιστές που αναζητούν εύκολους τρόπους δημιουργίας αποκεντρωμένων πλατφορμών. Με το κιτ Lisk SDK, ο χρόνος προγραμματιστή μειώνεται, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν στην τελειοποίηση των εφαρμογών τους αντί να ανησυχούν για τις λεπτομέρειες της κύριας blockchain.

Το Lisk (LSK) είναι επίσης ένα εξαιρετικό κρυπτογράφηση που μπορεί να κρατηθεί καθώς οι άνθρωποι ανταμείβονται από το σύστημα αντιπροσώπων που κρατά μερικά κουπόνια LSK στα πορτοφόλια τους.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map