Οδηγός: Πώς να αγοράσετε κουπόνια EOS On Binance

Εισαγωγή

ο EOS Η πλατφόρμα blockchain προορίζεται για την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών παρόμοιων με το δίκτυο Ethereum. Καθιστά τη διαδικασία ανάπτυξης εφαρμογών στο δίκτυο προσβάσιμη παρέχοντας στους προγραμματιστές εφαρμογών υπηρεσίες και λειτουργίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Το δυναμικό EOS το 2018 είναι υψηλότερο από οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση.

Η EOS έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα δίκτυα κρυπτογράφησης στον κλάδο.

Η πλατφόρμα EOS κυκλοφόρησε από τον Dan Larrimer, ο οποίος είναι ο δημιουργός των Steem και BitShares το 2017. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει τις καλύτερες δυνατότητες διαφορετικών, έξυπνων τεχνολογιών συμβολαίου Αυτή είναι η ασφάλεια του Bitcoin και η υπολογιστική δύναμη του Ethereum σε μία μόνο πλατφόρμα. Η πλατφόρμα έχει προγραμματιστεί να έχει επεκτάσιμη αποκεντρωμένη εφαρμογή για καθημερινή χρήση.

Η ομάδα της EOS οραματίζεται να δημιουργήσει μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα εφαρμογών blockchain που είναι ασφαλής και εύκολα επεκτάσιμη σε χιλιάδες συναλλαγές κάθε δευτερόλεπτο.

Διακριτικά EOS είναι διακριτικά ERC-20 που διανέμονται στο δίκτυο Ethereum. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας διδάξουμε πώς να αγοράσετε EOS από το Binance Exchange.

Ταυτόχρονα, το EOS είναι ένα από τα πιο προηγμένα και επαναστατικά δίκτυα στον χώρο, επειδή έχει έναν μοναδικό τρόπο να προσεγγίσει τις προκλήσεις της διακυβέρνησης σε αποκεντρωμένα συστήματα. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το EOS, μπορείτε να το κάνετε στον οδηγό που γράψαμε για το τι είναι το EOS.

Καλύτερο πορτοφόλι για μάρκες EOS

Λόγω του γεγονότος ότι το EOS είναι εικονικό νόμισμα, είναι πολύ σημαντικό για τους επενδυτές να έχουν ένα ασφαλές πορτοφόλι για την αποθήκευση του EOS. Μερικά από τα καλύτερα πορτοφόλια περιλαμβάνουν το πορτοφόλι Infinito EOS, το πορτοφόλι imToken, το πορτοφόλι Ledger Nano S και πολλά άλλα, όπως το πορτοφόλι Exodus ή το πορτοφόλι Scatter EOS. 

Αν θέλετε να μάθετε πώς να αποθηκεύετε το EOS σας με ασφάλεια, μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια EOS στην αγορά.

Πώς να αγοράσει

Ένα από τα καλύτερα μέρη για αγορά / ανταλλαγή των κρυπτονομισμάτων σας είναι στο Ανταλλαγή Binance Πλατφόρμα. Είναι πιθανώς το πιο δημοφιλές από όλες τις ανταλλαγές και έχει επίσης μια εύχρηστη διεπαφή.

Προτού μπορέσετε να ανταλλάξετε τα νομίσματά σας στο Binance Exchange, πρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα. Η επαλήθευση του λογαριασμού σας, επίσης, ανυψώνει ορισμένα όρια που είχαν αρχικά θέσει οι διαχειριστές της πλατφόρμας, αλλά αν η ανταλλαγή σας είναι σε μέτρια κλίμακα, απλώς απαιτείται η εγγραφή, δηλαδή να επαληθεύσετε την εγγραφή σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που αποστέλλεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την οποία έχετε εγγραφεί. μια χαρά.

Το Binance είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αναγνωρισμένες πλατφόρμες στην αγορά κρυπτογράφησης. Η ανταλλαγή έγινε πολύ διάσημη λόγω της μεγάλης ποικιλίας υπηρεσιών που προσφέρει σε χρήστες από όλο τον κόσμο. 

Η πλατφόρμα δεν προσφέρει μόνο τη δυνατότητα αγοράς και πώλησης ψηφιακών στοιχείων, αλλά προσφέρει επίσης υπηρεσίες εκτόξευσης IEO, ένα δίκτυο blockchain, μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή που ονομάζεται Binance DEX και πολλές άλλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου ενός ιδρύματος που συλλέγει δωρεές για άτομα που έχουν ανάγκη. 

Εάν αναρωτιέστε πώς να αγοράσετε EOS χρησιμοποιώντας το Binance, επιτρέψτε μου να σας πω ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σε λίγα μόνο βήματα θα μπορείτε να αποκτήσετε τα ψηφιακά στοιχεία που χρειάζεστε με γρήγορο και ασφαλή τρόπο.  

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρείχε η CoinMarketCap, η Binance κατέγραψε όγκο συναλλαγών 853 εκατομμυρίων δολαρίων τις τελευταίες 24 ώρες. Αυτό επέτρεψε στην πλατφόρμα να είναι η 9η μεγαλύτερη σε όγκο συναλλαγών από τους χρήστες. 

Η ανταλλαγή σάς επιτρέπει να αγοράζετε ή να πουλάτε EOS με Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Paxos Standard (PAX), TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC) και Tether (USDT). 

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό συμπληρώνοντας τη φόρμα στη σελίδα εγγραφής Binance.

 • Η εγγραφή είναι απλή. πρέπει να εισαγάγετε μόνο μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης που είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να μαντέψουν. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ εδώ.
 • Θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα που θα δημιουργηθεί για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε εγγραφεί στην πλατφόρμα. Συνδεθείτε στο email σας και ενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας. Αυτό επαληθεύει την εγγραφή σας και ξεκινά τη διαδικασία απόκτησης διακριτικών EOS.

Στείλτε μερικά Ethereum ή κλάσματά του στην πλατφόρμα Binance.

 • Τώρα που έχετε συνδεθεί στην πλατφόρμα, πρέπει να στείλετε κάποια κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο ΤΑΜΕΙΕΣ και στη συνέχεια στους συνδέσμους ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ στο επάνω μέρος της σελίδας.
 • Όταν φορτωθεί η σελίδα, εντοπίζετε το Ethereum. Το πλαίσιο αναζήτησης στη σελίδα σάς βοηθά να βρείτε το νόμισμα που θέλετε να καταθέσετε γρήγορα.
 • Κάντε κλικ στο κουμπί ΚΑΤΑΘΕΣΗ μπροστά από το Bitcoin και περιμένετε να δημιουργηθεί η διεύθυνση πορτοφολιού Ethereum. Αυτή η διεύθυνση είναι όπου θέλετε να στείλετε τα διακριτικά Ether η τιμή που αποστέλλεται θα πρέπει να εμφανίζεται στο Binance το πολύ σε λίγα λεπτά.
Τώρα μπορείτε να ανταλλάξετε τα διακριτικά Ether σας με EOS στο Binance Exchange.
 • Κάντε κλικ στο σύνδεσμο ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ δίπλα στο Binance Logo και μετά επιλέξτε την επιλογή Βασικός σύνδεσμος που εμφανίζεται.
 • Η επάνω δεξιά γωνία της σελίδας ανταλλαγής παραθέτει ζεύγη που διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο.
 • Εντοπίστε το EOS / ETH ζευγαρώστε, κάντε κλικ και περιμένετε λίγο για να φορτωθεί το γράφημα.
 • Στην ενότητα Αγορά του γραφήματος για το ζεύγος, το πρώτο πεδίο εμφανίζει την αξία ETH που πληρώνετε ανά EOS.
 • Το δεύτερο πεδίο σάς επιτρέπει να εισαγάγετε το ποσό EOS που θέλετε να αγοράσετε.
 • Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά 25%, 50%, 75% και 100% για να υποδείξετε τον αριθμό των χρημάτων που έχετε καταθέσει και είστε διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσετε για τη συναλλαγή. 100% κάνει χρήση όλων των κατατεθειμένων χρημάτων σας.
 • Το τελευταίο πεδίο δείχνει τον αριθμό Ether που πληρώνετε για τη συναλλαγή.
 • Κάντε κλικ στο κουμπί ΑΓΟΡΑ EOS για ανταλλαγή.

Η Binance πρόσθεσε επίσης μια νέα επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν διαφορετικά ψηφιακά στοιχεία χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα. Αυτός είναι ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος απόκτησης εικονικού νομίσματος αντί να στέλνετε χρήματα από άλλο χρηματιστήριο. Είναι επίσης ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους για να το κάνετε, αφού δεν χρειάζεται να ανοίξετε λογαριασμούς σε άλλα χρηματιστήρια, να αγοράσετε ψηφιακά στοιχεία εκεί και να τα στείλετε στην πλατφόρμα Binance. 

Θα πρέπει να έχετε τα διακριτικά EOS σας σε ένα ή δύο λεπτά στο κατάλληλο πορτοφόλι στο Binance exchange.

Οι χρήστες πρέπει πάντα να αποθηκεύουν τα ψηφιακά τους περιουσιακά στοιχεία σε ασφαλή πορτοφόλια αντί να αφήνουν τα χρήματα σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που τείνουν να στοχεύονται από εισβολείς και εισβολείς. Για να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας, θα πρέπει να μεταβείτε στο κουμπί «ανάληψη» στην αρχική οθόνη για την ανταλλαγή. 

Μετά από αυτό, θα πρέπει να εισαγάγετε τις πληροφορίες σχετικά με το πορτοφόλι που έχετε, ειδικά για το EOS. Μόλις συμπληρώσετε τις απαιτούμενες πληροφορίες, θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας. 

Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, το EOS είναι το 8ο μεγαλύτερο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο στην αγορά με αποτίμηση 3,91 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Κάθε κέρμα EOS μπορεί να αγοραστεί για 4,22 $ ανά κέρμα. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner