Τα πιο ενδιαφέροντα 5 που ακολουθούν Airdrops – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να συμμετάσχετε

Ένα κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης είναι όταν μια πλατφόρμα blockchain διανέμει δωρεάν νομίσματα κρυπτογράφησης ή μάρκες πλατφόρμας στην κοινότητά της με βάση ορισμένα κριτήρια.

Για να λάβετε μέρος σε αυτά τα airdrops κρυπτογράφησης, συχνά απαιτείται να κρατάτε ένα σύνολο ή κλάσματα του πραγματικού διακριτικού ή των διακριτικών στο blockchain που εκτελείται η πλατφόρμα στο καθορισμένο πορτοφόλι της.

Τα δώρα Airdrop είναι συνήθως με αυτόν τον τρόπο. σε μια συγκεκριμένη ώρα που θα έχει ανακοινωθεί, το έργο θα λάβει ένα στιγμιότυπο της κατάστασης του blockchain, το οποίο αποκαλύπτει λογαριασμούς και τα υπόλοιπά τους εκείνη τη στιγμή. Στη συνέχεια, στους κατόχους κουπονιών δίνεται ένα ορισμένο ποσό νομισμάτων / μαρκών όπως ανακοινώθηκε. Αυτά τα airdrops διανέμονται σε μερικά blockchain, αλλά το Ethereum και τα έργα στο blockchain Ethereum είναι γνωστά για τη λήψη airdrops.

Εδώ είναι τα αεροσκάφη που πρέπει να προσέξετε τους επόμενους μήνες του 2018.

Callisto Airdrop

Το έργο Callisto είναι μια τεχνολογία blockchain που λειτουργεί στο Κλασικό Ethereum πρωτόκολλο. Εισάγει το κρύο στοίχημα που επιβραβεύει τους κατόχους των κουπόνι CLO στο blockchain του.

Με το έργο Callisto που πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα, τα υπόλοιπα Ethereum Classic στο μπλοκ 5500000 θα λάβουν το ίδιο ποσό διακριτικών CLO για κάθε κέρμα Ethereum Classic (ETC). Δηλαδή οι κάτοχοι Ethereum Classic λαμβάνουν 1 διακριτικό Callisto (CLO) για κάθε διακριτικό ETC που έχουν στους λογαριασμούς τους.

Δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με το πότε θα πραγματοποιηθεί αυτό το airdrop, αλλά μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο μέσω του Ethereum Classic Block Explorer για να μάθετε πότε το ύψος του blockchain φτάνει τα 5500000. Σύμφωνα με κάποιον υπολογισμό, το μπλοκ θα είναι δικό μου εντός της 5ης Μαρτίου 2018.

Κύματα Airdrop

ο Πλατφόρμα κυμάτων είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα ανοιχτού κώδικα που έχει αναπτυχθεί και λειτουργεί από την Waves Platform AG. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να κυκλοφορούν τα δικά τους προσαρμοσμένα διακριτικά κρυπτονομισμάτων.

Η πλατφόρμα Waves έχει επίσης ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν αεροπορικές διευθύνσεις πορτοφολιών των κατόχων Waves Community Token (WCT). Αυτό το αεροπλάνο έχει προγραμματιστεί για τις 22 Φεβρουαρίου 2018.

Για να λάβετε το airdrop, οι κάτοχοι WCT πρέπει να ακολουθήσουν αυτές τις οδηγίες:

  • Πρέπει να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι κυμάτων με γράμματα B, C και H. Μπορεί να είναι με οποιαδήποτε σειρά.
  • Μετά τη δημιουργία του πορτοφολιού, θα πρέπει να μεταφέρετε τα αγορασμένα κουπόνια Waves εκεί.
  • Η διανομή των κερμάτων BCH (Bitcoin Cash) θα βασίζεται στις συμμετοχές τους στο WCT.
  • Εάν οι μεμονωμένες διευθύνσεις περιέχουν τα γράμματα B, C και H, με αυτήν τη σειρά, αυτές οι διευθύνσεις θα λάβουν διπλή πληρωμή. Παλιές διευθύνσεις με τα αναφερόμενα γράμματα με τη σωστή σειρά είναι επίσης κατάλληλες.

Coinlancer Airdrop


Συνδυαστής είναι μια αποκεντρωμένη αγορά εργασίας για ελεύθερους επαγγελματίες που βασίζεται στο Δίκτυο Ethereum. Αυτό επιτρέπει στους ελεύθερους επαγγελματίες να διαφημίζουν τις δεξιότητές τους σε πελάτες σε όλο τον κόσμο και επίσης επιτρέπει στους πελάτες να συναντήσουν κάποιον που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες που θέλει αποτελεσματικά και σε καλή τιμή.

Η Coinlancer έχει προσκαλέσει νέους και υπάρχοντες κατόχους διακριτικών να συμμετάσχουν στο airdrop που ξεκινά στις 24 Ιανουαρίου 2018 έως τις 30 Απριλίου 2018.

Οι συμμετέχοντες που αγοράζουν κουπόνια Coinlancer έως τις 21 Φεβρουαρίου και τα κρατούν μέχρι τις 30 Απριλίου είναι αυτοί που δικαιούνται να λάβουν το μπόνους Coinlancer Airdrop 1. Όσοι είναι ήδη κάτοχοι είναι επίσης ελεύθεροι να αγοράσουν περισσότερα και να κρατήσουν κατά τη διάρκεια της καθορισμένης χρονικής περιόδου για να διεκδικήσουν επίσης το μπόνους.

Η διανομή των διακριτικών θα ξεκινήσει την 1η Μαΐου 2018 και θα διαρκέσει έως τις 15 Μαΐου 2018. Συνολικά 3 εκατομμύρια Κουπόνια Coinlancer (CL) θα διανεμηθούν μεταξύ εκείνων που πληρούν τις προϋποθέσεις για το airdrop καθώς λαμβάνουν ένα ποσοστό του αριθμού των διακριτικών που κράτησαν κατά την περίοδο της καμπάνιας.

EOS Airdrop

EOS είναι μια πλατφόρμα blockchain που επιτρέπει την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών (DAPPS) που μοιάζει με το Ethereum σε λειτουργία. Παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών και λειτουργιών που χρησιμοποιούν αποκεντρωμένες εφαρμογές.

Everipedia, από την άλλη πλευρά, είναι η πρώτη αποκεντρωμένη πλατφόρμα εγκυκλοπαίδειας στο blockchain EOS. Έχουν ανακοινώσει ένα μελλοντικό airdrop των διακριτικών τους στους κατόχους EOS.

Δεν έχουν δοθεί συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το airdrop, αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε ότι το airdrop EOS έρχεται σύντομα στους κατόχους του. Σύμφωνα με CoinMarketCal, το airdrop θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου ή ακόμα και πριν.

Οντολογία Airdrop

Οντολογία (ONT) είναι ένα δίκτυο blockchain και κατανεμημένου καθολικού που συνδυάζει επαλήθευση ταυτότητας, ανταλλαγή δεδομένων, συνεργασία δεδομένων, πρωτόκολλα διαδικασιών, κοινότητες, βεβαίωση και άλλες ενότητες που αφορούν συγκεκριμένα τον κλάδο.

Έχουν ανακοινώσει ότι θα υπάρξει ένα αέρας 20 εκατομμυρίων ONT μάρκες διανομής σε κατόχους διακριτικών NEO. Το στιγμιότυπο του airdrop θα ληφθεί την 1η Μαρτίου 2018 για να μάθει ποιος είναι κατάλληλος για αυτό το airdrop.

Για κάθε ΝΕΟ κρατημένο, ένα 0,2 ONT διακριτικό θα στάθηκε σε καθορισμένα πορτοφόλια. Το 0.1 ONT διατίθεται άμεσα και τα άλλα 0.1 ONT θα κυκλοφορήσουν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Τώρα έχετε τις απαραίτητες πληροφορίες για ορισμένα επερχόμενα δωρεάν διακριτικά τα οποία μπορείτε να κρατήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα ή να πουλήσετε με κάποια πραγματικά χρήματα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map