Κορυφαία κρυπτονομίσματα με μεγάλο δυναμικό ανάπτυξης το 2018 – Μέρος II

Αυτό είναι ένα άρθρο παρακολούθησης της λίστας:   

  • Κορυφαία κρυπτονομίσματα με μεγάλο δυναμικό ανάπτυξης το 2018 – Μέρος Ι “

Υπάρχουν πολλά Altcoins σήμερα στην αγορά, αλλά είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ότι ορισμένα από αυτά έχουν μικρές δυνατότητες επιτυχίας στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, η ικανότητα επένδυσης στα σωστά είναι αυτό που πρέπει πάντα να στοχεύετε. Το κρυπτονομίσμα που επενδύετε τα χρήματά σας μπορεί να είναι το επόμενο «μεγάλο πράγμα» στην αγορά αύριο, όπως Bitcoin, Ethereum και Litecoin.

Ωστόσο, σε αυτό το άρθρο, θα θέλαμε να ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στα πέντε κρυπτονομίσματα (αν και όχι τόσο διάσημα προς το παρόν) στην αγορά που έχει αναπτυξιακό δυναμικό το 2018. Ας πηδήσουμε αμέσως!

EOS

Το EOS είναι ένα διακριτικό blockchain που παράγεται ειδικά για να γίνει η πιο αποτελεσματική δομή στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Αυτό το κρυπτονομίσμα βασικά μοιάζει με το Ethereum, αλλά στοχεύει να είναι μια καλύτερη έκδοση αυτού και τα DAPP να μπορούν να χειρίζονται περίπου 60.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Το πρόβλημα με το Bitcoin και ορισμένα άλλα εξέχοντα κρυπτονομίσματα ήταν ότι οι συναλλαγές ήταν αργές και δεν επέτρεπαν την προώθηση των DAPP, DAOS, καθώς και άλλων λειτουργιών κρυπτογράφησης. αυτός είναι ο λόγος EOS δημιουργήθηκε.

Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ότι το EOS μπορεί να σας κάνει να επιτύχετε υψηλότερη ταχύτητα συναλλαγής και ότι μπορείτε να εκτελέσετε οποιαδήποτε συναλλαγή ανά πάσα στιγμή χωρίς να αντιμετωπίσετε απόφραξη.

Μέσω του EOS, μπορεί να βοηθηθεί η δημιουργία DAPP. Επίσης, με το EOS, μπορεί να δημιουργηθεί μια καλύτερη οικονομία που δεν χρεώνεται σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Με άλλα λόγια, καθώς τα κρυπτονομίσματα όπως το Ethereum σας χρεώνουν κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια συναλλαγή. Όμως, το EOS DAPP δεν θα σας χρεώσει για οποιαδήποτε συναλλαγή που πραγματοποιείται από εσάς.

Κατά συνέπεια, αυτό το κρυπτονομίσμα δημιουργήθηκε για να βελτιώσει το μέλλον της κρυπτογράφησης.

ΝΕΟ

Το NEO είναι ένα κρυπτονομίσμα επόμενης γενιάς που έχει δημιουργηθεί για τη δομή ενός προσβάσιμου δικτύου αποκεντρωμένων εφαρμογών. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του ΝΕΟ είναι ότι το διακριτικό του δεν είναι διαιρετό και παράγει μάρκες GAS που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή τελών συναλλαγής που δημιουργούνται από τις εφαρμογές στο δίκτυο.

Επιπλέον, αυτή η κρυπτογράφηση χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain και ψηφιακή ταυτότητα για την ψηφιοποίηση στοιχείων μέσω της χρήσης αποτελεσματικών επαφών. Είναι ασφαλές να πούμε ότι, το NEO είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που στοχεύει στην παραγωγή μιας καλύτερης δημιουργίας για το μέλλον μέσω της χρήσης της ψηφιακής ταυτότητας.

Στη συνέχεια, με τη δυνατότητα ψηφιακής ταυτότητας, η NEO σχεδιάζει να διασφαλίσει ότι η δυνατότητα ψηφιακής ταυτότητας θα φτάσει στο πρότυπο PKI (Δημόσιο κλειδί υποδομής) X.509. Αυτό σημαίνει ότι για όλους όσοι χρησιμοποιούν αυτό το blockchain, θα παρέχεται ανωνυμία, αλλά πρέπει να είναι σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο για την ψηφιακή ταυτότητα. Ωστόσο, με το NEO, μπορείτε να λάβετε τις καλύτερες λύσεις blockchain.


ΠΑΥΛΑ

Ορισμένα μειονεκτήματα σε εξέχοντα ψηφιακά νομίσματα όπως το Bitcoin οδήγησαν στην αύξηση άλλων κρυπτονομισμάτων όπως ΠΑΥΛΑ.

Το Dash έχει σχεδιαστεί για να έχει συνολική προσφορά περίπου δεκαοκτώ εκατομμυρίων νομισμάτων. Αυτή τη στιγμή, το ποσό της προσφοράς έχει αυξηθεί στα 7,4 εκατομμύρια και αναμένεται ότι θα φτάσει το ορόσημο έως το 2300.

Ωστόσο, κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, η τιμή κάθε μονάδας DASH είναι περίπου 352 $. Εκτός από αυτό, η κεφαλαιοποίηση αυτής της κρυπτογράφησης στην αγορά είναι περίπου 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το Dash υποστηρίζει αποκεντρωμένα ηλεκτρονικά μετρητά P2P και είναι ένα κρυπτονομίσμα με λαμπρό μέλλον.

ΒΕΝ

ΒΕΝ είναι ένα κρυπτονομίσμα που ελέγχεται από το δίκτυο HubCulture. Αυτό το cryptocurrency είναι πλέον ευρέως αποδεκτό, λόγω του ότι είναι βολικό.

Πράγματι, αυτό το κρυπτονομίσμα είναι ένα ψηφιακό πλεονέκτημα που πρέπει να παρακολουθήσετε το 2018 και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στοχεύει σε έξυπνες συμβάσεις και επικεντρώνεται επίσης σε ICO και DAPPs.

Ένας άλλος ισχυρός λόγος για τον οποίο πρέπει να προσέξετε αυτό το νόμισμα είναι ότι μοιάζει με μεγάλες χρηματοοικονομικές εταιρείες στον κόσμο σήμερα. ο συνεργασία με μεγάλες χρηματοοικονομικές εταιρείες θα αυξήσει την αύξηση της αξίας αυτού του κρυπτονομίσματος.

Επίσης, η VEN είναι σε καλή συμφωνία με την κινεζική κυβέρνηση. Όλοι γνωρίζουμε τον πόλεμο που έχει η κινεζική κυβέρνηση με τα κρυπτονομίσματα – αλλά, το VEN είναι ένα κρυπτονομίσμα που δεν έχει προβλήματα με την Κίνα και είναι ευρέως αποδεκτό εκεί.

DCR

τι έχει διαχωριστεί

Το DCR (Decred Coin) είναι ένα άλλο ανώνυμο κρυπτογράφηση με ένα υβριδικό σύστημα συναίνεσης. Αυτό το ψηφιακό πλεονέκτημα μοιάζει περισσότερο με το Bitcoin, αλλά με ένα ισχυρό σχέδιο σχετικά με την είσοδο της κοινότητας για τη διατήρηση της οικονομικής ανάπτυξης.

Το DCR χρησιμοποιεί ένα σύστημα εξόρυξης για να βεβαιωθεί ότι κανείς δεν έχει τη δυνατότητα να έχει πλήρη έλεγχο των συναλλαγών χωρίς τη συμφωνία της κοινότητας.

Εκτός από αυτό, το DCR επιτρέπει επίσης στους χρήστες του να συμμετέχουν στα σχέδιά του χωρίς να χρησιμοποιούν ακριβό εξορυκτικό υλικό.

Στην πραγματικότητα, το DCR δημιουργήθηκε για να εξισορροπήσει τις ανάγκες των συμμετεχόντων και των ρυθμιστικών φορέων. Παρόλο που το DCR είναι «newbie» στην αγορά σήμερα. Ωστόσο, ο ρυθμός ανάπτυξής του είναι εκπληκτικός. Ωστόσο, αυτό το κρυπτονομίσμα έχει τη δυνατότητα που χρειάζεται να αναπτυχθεί επειδή έχει ήδη προσελκύσει πολλούς επενδυτές – πρέπει να υπάρχουν μερικοί καλοί λόγοι, σωστά?

Δείτε το προηγούμενο άρθρο μας «Κορυφαία κρυπτονομίσματα με μεγάλη δυναμική ανάπτυξης το 2018 – Μέρος Ι».

Αν σας άρεσε αυτό, ίσως θελήσετε να δείτε το επόμενο μέρος των «Κορυφαίων κρυπτονομισμάτων με μεγάλη δυνατότητα ανάπτυξης το 2018» από εδώ. Επίσης, τα περισσότερα από τα κρυπτονομίσματα που αναφέρονται μπορούν να βρεθούν στο Ανταλλαγή συναλλαγών.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map