Οι 10 κορυφαίες εταιρείες που αποδέχονται το Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής

Bitcoin είναι το μεγαλύτερο και απλώς το πιο γνωστό ψηφιακό νόμισμα. Στην πραγματικότητα, αναλαμβάνει τον έλεγχο της τρέχουσας αγοράς κρυπτονομισμάτων. Δεν θα κάνετε λάθος να πείτε ότι νωρίτερα η κρυπτογράφηση θα αναλάβει τις οικονομικές συναλλαγές σε όλο τον κόσμο. Οι ερωτήσεις που τίθενται, ωστόσο, είναι δύο. «που δέχεται Bitcoin?“Ή απλά”πού μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει bitcoin?Αυτό το άρθρο είναι μια λίστα με τις 10 κορυφαίες εταιρείες που δέχονται Bitcoin. Μάθετε πού μπορείτε να ξοδέψετε τα πολύτιμα Bitcoin σας και τι μπορείτε να πάρετε μαζί τους.

Εταιρείες που δέχονται Bitcoin

Υπάρχει λανθασμένη αντίληψη μεταξύ πολλών από εμάς ότι βλέπουμε το bitcoin ως εμπόρευμα παρά το ότι είναι νόμισμα. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι επειδή δεν υπάρχει μεγάλη γνώση των διαφόρων επιχειρήσεων και εταιρειών που δέχονται το bitcoin ως μέθοδο πληρωμής.

εταιρείες που δέχονται bitcoin

Η απάντηση σε αυτήν την έννοια είναι λανθασμένη, καθώς πολλές εταιρείες αποδέχονται το κρυπτογράφηση ως νόμιμη μορφή χρημάτων τους.

Επομένως, εάν είστε ένας από αυτούς που θέτουν την ερώτηση “ποιος ή πού” σχετικά με το bitcoin, τότε είμαι πολύ σίγουρος ότι αυτή είναι η θέση που αναζητάτε.

Παρακάτω είναι οι κορυφαίες εταιρείες σε όλο τον κόσμο που αποδέχονται το Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής:

1. Overstock.com

Υπερπληρώ είναι ένα κατάστημα λιανικής και μία από τις μεγάλες διαδικτυακές εταιρείες που δέχονται bitcoin από τον Ιανουάριο του 2014 ως μέθοδο πληρωμής. Επιτρέπεται στους πελάτες να χρησιμοποιούν bitcoin για να πραγματοποιούν αγορές διαφόρων ειδών από οικιακά προϊόντα, ρούχα, παιδικά είδη, έπιπλα και πολλά άλλα.

Η εταιρεία πωλεί επίσης μεγάλα αντικείμενα εισιτηρίων όλα σε χαμηλότερες τιμές λόγω υπερβολικής αποθήκευσης. Με την πάροδο του χρόνου το Overstock εξελίχθηκε και επί του παρόντος, και παράλληλα με το Bitcoin, δέχεται άλλα σημαντικά νομίσματα που περιλαμβάνουν Litecoin, Moreno, bitcoin cash και Ethereum.

Για να χρησιμοποιήσετε ένα νόμισμα στο overstock, απλά επιλέγετε το πιο κατάλληλο κρυπτογράφηση για να ολοκληρώσετε την αγορά. Στη συνέχεια, το σύστημα μετατρέπει το νόμισμά σας σε bitcoin που ολοκληρώνει την αγορά.

2. EGifter

EGifter είναι μια από τις πιο διάσημες εφαρμογές για κινητά στον ιστότοπο για δωροκάρτες στον κόσμο που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αγορές δωροκάρτων για διάφορα μέρη όπως Sephora, Amazon, Kohl και Home Depot.

Στη συνέχεια, το EGifter συνεργάζεται με την Coinbase ως συνεργάτης του Bitcoin. Το καλύτερο πράγμα εδώ είναι ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν bitcoin για να αγοράσουν δωροκάρτες για εκείνα τα μέρη που δεν δέχονται bitcoin άμεσα.

3. Newegg

Εδώ είναι καλά νέα για τους λατρευτούς ανθρώπους του gadget! Νιούγκγκ είναι από τους πιο πλούσιους εμπόρους μικροεφαρμογών παγκοσμίως που δέχονται το bitcoin ως μέθοδο πληρωμής.

Η Newegg συνεργάζεται με την Bitpay ως συνεργάτης επεξεργασίας πληρωμών για το ψηφιακό νόμισμα. Για να αγοράσετε οτιδήποτε από τη Newegg χρησιμοποιώντας το Bitcoin, πρέπει απλώς να επιλέξετε Bitcoin σύμφωνα με τους τρόπους πληρωμής και να ολοκληρώσετε τα βήματα και μετά. Ο ιστότοπος δέχεται bitcoin για αγορές όπως προπαραγγελίες συνδρομών, παραγγελίες κλήσεων και είδη αγοράς.

4. Microsoft

Στα τέλη Δεκεμβρίου 2014, η Microsoft έγινε μία από τις εταιρείες που δέχθηκαν το bitcoin ως μία από τις αποδεκτές μεθόδους πληρωμής τους. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα χρησιμοποιώντας το bitcoin στο Microsoft λογαριασμός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορά ταινιών, παιχνιδιών και εφαρμογών σε καταστήματα Xbox και Windows – τίποτα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft.

Λάβετε υπόψη ότι όλες οι καταθέσεις bitcoin της Microsoft δεν επιστρέφονται.

5. Expedia

Expedia.com ενώθηκε με την Coinbase για να προσθέσει τον τρόπο πληρωμής κρυπτογράφησης στο μεγαλύτερο διαδικτυακό πρακτορείο κρατήσεων ταξιδιών στον κόσμο. Ως αποτέλεσμα, από τον Ιούνιο του 2014 οι χρήστες χρησιμοποιούν τα bitcoin για την κράτηση του ξενοδοχείου τους.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι προς το παρόν η πληρωμή μέσω bitcoin γίνεται αποδεκτή μόνο για κρατήσεις ξενοδοχείων – ωστόσο, η εταιρεία στοχεύει να την επεκτείνει για άλλες πληρωμές, όπως δραστηριότητες, πτήσεις και πολλά άλλα.

6. PayPal

PayPal, όπως ίσως γνωρίζετε, παρέχει μια ασφαλή διαδικτυακή πλατφόρμα για συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου. Το PayPal δέχεται το bitcoin ως έναν από τους τρόπους πληρωμής του και εκτελεί επεξεργαστές πληρωμών όπως το Coinbase, το GoCoin και το BitPay για BTC.

Η πρόσφατη συνεργασία τους με την Braintree επέτρεψε σε εκατομμύρια χρήστες να αγοράσουν, να πουλήσουν και να μεταφέρουν τα χρήματά τους χρησιμοποιώντας bitcoin. Ο γίγαντας πληρωμών ηλεκτρονικού εμπορίου σχεδιάζει να προσθέσει και το Ethereum και άλλα κρυπτονομίσματα στο μέλλον.

7. Shopify

Διά μέσου Αγοράστε, μπορείτε απλά να δημιουργήσετε ένα προσωπικό ηλεκτρονικό κατάστημα πολύ περισσότερο όπως θα μπορούσατε επίσης μέσω άλλων πλατφορμών όπως το Etsy και το eBay.

Στις αρχές του 2013, το Shopify αποχώρησε ως μία από τις δημοφιλείς εταιρείες που δέχθηκαν bitcoin. Όπως και τα σχέδια κρυπτογράφησης της Paypal, στο μέλλον, ενδέχεται να επιτρέψουν και άλλα νομίσματα για πληρωμή.

8. Η Γαλαξιακή Παρθένος

Παρθένος Γαλαξιακός είναι μια εμπορική επιχείρηση πτήσης που ανήκει στην Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον – ένας επιχειρηματίας που είναι ο κύριος εγκέφαλος πίσω από πολλές εταιρείες όπως Virgin Airline και Virgin Mobile – όλες οι εταιρείες που δέχονται bitcoin.

Η Virgin Galactic δέχεται το bitcoin ως μέθοδο πληρωμής και, ως εκ τούτου, μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας για διαστημικά ταξίδια μέσω Bitcoin.

9. Πιάτο

Δίκτυο πιάτων είναι ένας πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου και δορυφορικής τηλεόρασης που πραγματοποίησε την πρώτη πληρωμή του bitcoin τον Αύγουστο του 2014.

Το δίκτυο πιάτων συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων γνωστών εταιρειών που έχουν υιοθετήσει το bitcoin και είναι επίσης ο πρώτος πάροχος βάσει συνδρομής που δέχεται bitcoin.

Οι επιλογές για τους πελάτες να πραγματοποιούν πληρωμές είναι απλώς είτε στο mydish.com για εφάπαξ πληρωμή είτε online χρησιμοποιώντας χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό.

10. Βικιπαίδεια

Βικιπαίδεια, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι μια διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια ανοιχτού κώδικα. Αλλά αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι, δέχεται επίσης το bitcoin ως μέθοδο πληρωμής – χάρη στη συνεργασία τους με το CoinJolt.

Συμπερασματικά, είναι προφανές ότι πολλές κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως αποδέχονται αυτήν την αλλαγή – χρησιμοποιώντας το bitcoin ως μέθοδο πληρωμής, με πολλές ακόμη να ετοιμάζονται να ενσωματώσουν τη μέθοδο. Αργά ή γρήγορα κάθε διαδικτυακή εταιρεία θα έχει το bitcoin ως μέσο πληρωμής, ποιος ξέρει?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner