Κορυφαίοι 7 λόγοι για να αποκτήσετε το πορτοφόλι καθολικών

Το Ledger Nano είναι ένα πορτοφόλι υλικού / ψυχρής αποθήκευσης και ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση κερμάτων. Εκτός από την αποθήκευση των ψηφιακών νομισμάτων σας σε ένα πορτοφόλι χαρτιού, ένα πορτοφόλι υλικού θα ήταν το επόμενο στο μυαλό λόγω των χαρακτηριστικών ασφαλείας του. Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν πορτοφόλια υλικού όπως το πορτοφόλι Ledger είναι να ασφαλίσουν τα ιδιωτικά τους κλειδιά που αποτελούν την πόρτα των κρυπτονομισμάτων που κατέχετε. Παρά τη συσκευή στην οποία ενδέχεται να έχει δημιουργηθεί ένα ιδιωτικό κλειδί, μπορεί να προσεγγιστεί μέσω οποιουδήποτε άλλου καναλιού, όπως μέσα από ένα πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή, κινητό πορτοφόλι ή ανταλλαγή που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να έχει πρόσβαση στα κέρματά του χρησιμοποιώντας τα ιδιωτικά του κλειδιά.

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να είστε ασφαλείς είναι να βεβαιωθείτε ότι τα προσωπικά σας κλειδιά είναι κρυμμένα όπου κανείς δεν μπορεί να τα δει και επίσης ότι δεν είναι σε συσκευές συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο ούτε θα πρέπει να τα κάνετε προσβάσιμα μέσω της διεύθυνσης email σας.

Εάν η ασφάλεια είναι απαραίτητη για εσάς, τότε θα θελήσετε να μάθετε τους κυριότερους λόγους για τους οποίους πρέπει να έχετε ένα Πορτοφόλι υλικού Ledger Nano το οποίο είναι σήμερα το ασφαλέστερο και φθηνότερο που μπορείτε να βρείτε στην αγορά.

Ασφάλεια

Επειδή οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου σας μπορούν εύκολα να παραβιαστούν και να κλαπούν πληροφορίες, αυτό καθιστά τα συστήματα μικρών μονάδων και τις κινητές συσκευές μας ευάλωτα επίσης. Το πιο σημαντικό πράγμα για το πορτοφόλι σας είναι το κλειδί σπόρου / ιδιωτικό κλειδί / κλειδί ανάκτησης. Επομένως, δεν θέλετε να δημιουργείται ή να αποθηκεύεται σε μια συσκευή που θα μπορούσε εύκολα να παραβιαστεί.

Με την Πορτοφόλι Ledger Nano, Τα προσωπικά σας κλειδιά εμφανίζονται μόνοι σας μέσω της οθόνης OLED της συσκευής. Δεν είναι προσβάσιμο μέσω του προσωπικού σας υπολογιστή ούτε μπορεί να αντιγραφεί. Αυτό αφήνει τα ιδιωτικά σας κλειδιά ασφαλή στη συσκευή για να τα βλέπουν μόνοι σας.

Ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας συνοδεύεται από τη ρύθμιση ενός κωδικού πρόσβασης για τη συσκευή. Εάν το χάσετε ή κλαπεί, δεν είναι χρήσιμο για όποιον το βλέπει, εκτός εάν το άτομο μπορεί να καταλάβει τον κωδικό PIN σε 3 δοκιμές. Σε αντίθετη περίπτωση, η συσκευή επιστρέφει στην εργοστασιακή ρύθμιση και τα προσωπικά σας κλειδιά θα απαιτηθούν ξανά.

Έτσι, η αποθήκευση εικονικών νομισμάτων σε ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Ledger Nano είναι μια από τις καλύτερες αποφάσεις που μπορεί να λάβει ένας επενδυτής εάν έχει μεγάλο αριθμό εικονικών νομισμάτων εάν χειρίζεται τα χρήματά του μέσω κεντρικής ανταλλαγής.

Υποστήριξη για κρυπτονομίσματα

Το να έχετε το Ledger Nano Wallet σας εξοικονομεί την ανάγκη λήψης και εγκατάστασης διαφορετικών πορτοφολιών για όλα τα σημαντικά κρυπτονομίσματα εκεί έξω. Με την Πορτοφόλι καθολικών, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, ZCash, Dash, Stratis, Ripple, Bitcoin Cash, Ethereum Classic και πολλά άλλα. Σας δίνει την ευκαιρία να αποθηκεύσετε όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία σε ένα μέρος.

Αυτό το πορτοφόλι υλικού προσφέρει υποστήριξη σε μεγάλο αριθμό ψηφιακών νομισμάτων, επιτρέποντας στους χρήστες να αποθηκεύουν όλα τα ψηφιακά τους στοιχεία σε αυτήν τη συσκευή. Αυτό διευκολύνει τους επενδυτές που διαθέτουν διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο και δεν χρειάζεται να διατηρούν τα εικονικά τους νομίσματα χρησιμοποιώντας ξεχωριστά πορτοφόλια.

Εκτός από αυτό, οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν, να λαμβάνουν και να ανταλλάσσουν τελικά τα ψηφιακά τους νομίσματα με γρήγορο και εύκολο τρόπο, με το ίδιο πορτοφόλι.

Εύχρηστος

Η οθόνη OLED και οι επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για το Ledger Nano, δεν χρειάζεται να είστε ειδικός τεχνολογίας για να το καταλάβετε. Η ρύθμιση της συσκευής είναι πολύ εύκολη, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη της συσκευής για να αποθηκεύσετε τα ιδιωτικά σας κλειδιά γράφοντάς τα και επίσης να ρυθμίσετε διάφορα πορτοφόλια κρυπτογράφησης πατώντας τα κουμπιά στη συσκευή για να αλλάξετε οθόνες και επίσης για να επιλέξετε χαρακτήρες και αριθμούς.

Παρόλο που είναι πορτοφόλι υλικού, δεν είναι περίπλοκο να χρησιμοποιείτε αν έχετε προηγούμενη γνώση εικονικών νομισμάτων και εάν είστε εξοικειωμένοι με διευθύνσεις, ιδιωτικά κλειδιά και διαφορετικούς τρόπους αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων.


Για να το ρυθμίσετε, θα πρέπει να ακολουθήσετε μόνο τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Το Ledger Nano S είναι το πιο δημοφιλές και κοινό πορτοφόλι υλικού που διαθέτει δύο κουμπιά που σας επιτρέπουν να χειρίζεστε εύκολα τις πληροφορίες που εμφανίζονται.

Ταυτόχρονα, με την εφαρμογή που δημιουργήθηκε από το Ledger για κινητά τηλέφωνα και επιτραπέζιους χρήστες, θα διευκολύνει τα πράγματα για όσους διαθέτουν ψηφιακά στοιχεία. Επιπλέον, μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε μεγάλο αριθμό άλλων εφαρμογών λογισμικού τρίτων. Περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα αργότερα.

Επιβεβαίωση ασφαλών συναλλαγών

Με ένα επιπλέον επίπεδο επιβεβαίωσης, είστε βέβαιοι ότι κανείς δεν μπορεί να στείλει κανένα από τα στοιχεία σας χωρίς να έχει πρόσβαση στην ίδια τη συσκευή. Σε περίπτωση που οι εισβολείς μπορούν να ελέγχουν απομακρυσμένα τον προσωπικό σας υπολογιστή ακόμα και όταν η συσκευή Ledger Nano είναι συνδεδεμένη στη θύρα USB, μπορούν να κάνουν όλα τα άλλα πράγματα εκτός από την αποστολή κρυπτογράφησης. Αυτό συμβαίνει επειδή έχετε μαζί σας τη συσκευή και μόνοι σας μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε τη συναλλαγή κρατώντας πατημένα τα κουμπιά στη συσκευή. Μέχρι τότε γίνεται επεξεργασία της συναλλαγής και επιβεβαίωση της συναλλαγής. Εφόσον δεν το κάνετε αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η συσκευή είναι ασφαλής επειδή δεν είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από ένα παραδοσιακό πορτοφόλι χαρτιού. Εάν χάσετε τη συσκευή σας, μπορείτε πάντα να ανακτήσετε τα χρήματά σας χρησιμοποιώντας τη φράση ανάκτησης που παρέχεται από το πορτοφόλι κατά την πρώτη ρύθμιση. Αυτό θα σας διευκόλυνε να χειρίζεστε τα χρήματά σας σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση στη συσκευή πορτοφολιού Ledger.

Ledger Nano S - Το ασφαλές πορτοφόλι υλικού

Κομψός σχεδιασμός

Με το συμπαγές σχεδιασμό του, μπορεί ομαλά να περάσει σε μπρελόκ ή σε αλυσίδα λαιμού για να χρησιμεύσει ως μενταγιόν. Φυσικά, δεν θέλετε να το μεταφέρετε μαζί σας παντού που θα το χάσετε.

Ενσωμάτωση λογισμικού

Το Ledger Nano Η συσκευή δεν έχει κατασκευαστεί για να λειτουργεί μόνο με τις επεκτάσεις που έχουν δημιουργηθεί για αυτήν. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει με μια ποικιλία εφαρμογών λογισμικού τρίτων όπως Electrum, MyCellium (Only with Legacy, Not Segwit), GreenBits, Bitgo, MyEtherWallet και Copay. Αυτό σας προσφέρει πολλές επιλογές πρόσβασης στα κρυπτονομίσματα σας.

Τιμή

Το Ledger Nano είναι το φθηνότερο μεταξύ των ζευγαριών του στην αγορά. Είτε είστε νέοι σε κρυπτονομίσματα είτε είστε εδώ και πολύ καιρό ή ίσως χρησιμοποιείτε τα νομίσματά σας για καθημερινές συναλλαγές ή είστε απλώς μακροπρόθεσμος επενδυτής, το πορτοφόλι Ledger σας προσφέρει φθηνότερο και ασφαλέστερο τρόπος για να διατηρήσετε τις επενδύσεις σας ασφαλείς.

Τι συμβαίνει όταν η συσκευή Ledger Nano υποστηρίζει ένα νέο Cryptocurrency?

Δεν χρειάζεται να αγοράζετε μια νέα συσκευή κάθε φορά που προστίθεται ένα άλλο κρυπτογράφηση στο πορτοφόλι Ledger. Ο απλός οδηγός σας οδηγεί στη διαδικασία πρόσβασης στη διεύθυνση του πορτοφολιού σας για αυτό το crypto.

συμπέρασμα

Λόγω ενός μεγάλου αριθμού παραβιάσεων και επιθέσεων που επηρέασαν διαφορετικές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε κρυπτονομίσματα είναι να το κάνετε μέσω ενός πορτοφολιού υλικού και το πορτοφόλι Ledger είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες που το κάνουν..

Το Ledger Nano είναι ασφαλές, έχει φουτουριστικό σχεδιασμό, είναι εύκολο στη χρήση για άτομα με προηγούμενη γνώση εικονικών νομισμάτων και επιτρέπει στους επενδυτές να αντιμετωπίζουν μεγάλο αριθμό κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας μία μόνο συσκευή. Επιπλέον, αυτό το πορτοφόλι είναι επίσης συμβατό με άλλες υπηρεσίες τρίτων κατασκευαστών δημιουργώντας μια πολύ καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Προς το παρόν, υπάρχουν δύο κύρια πορτοφόλια υλικού που η Ledger πωλεί για χρήστες λιανικής κρυπτογράφησης, όπως το Ledger Nano S και το Ledger Nano X. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι ‘αυτό στον επίσημο ιστότοπο της Ledger.

Τέλος, το πορτοφόλι Ledger διαθέτει επίσης μια εξαιρετική ομάδα που θα ήταν έτοιμη να παρέχει υποστήριξη σχετικά με τις ανάγκες σας και πώς να λύσετε ζητήματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κανονική χρήση του πορτοφολιού. Παρόλο που το πορτοφόλι δεν είναι δωρεάν, είναι πάντα σημαντικό να προστατεύεται από εισβολές, επιθέσεις και απατεώνες.

Πηγή εικόνας: HardwareWallets.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map