5 προβλέψεις τιμής Bitcoin Λάθος

Οι προβλέψεις τιμών είναι κοινές στον χώρο κρυπτογράφησης, εν μέρει επειδή πολλοί επενδυτές βασίζονται σε αυτά για κίνητρα και εν μέρει επειδή μερικοί από αυτούς πραγματοποιούνται. Ακόμα κι έτσι, πολλές προβλέψεις Bitcoin αποδεικνύονται σε λάθος πλευρά. Ακολουθεί μια λίστα με τις προβλέψεις τιμών Bitcoin που δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους για το 2018.

Ronnie Moas: 28.000 $ μέχρι τα μέσα του 2018

Ήδη από τον Μάρτιο του 2018, ο οικονομικός αναλυτής Ronnie Moas το είχε προβλέψει Το Bitcoin θα παρουσίαζε μια ανοδική τάση και θα έφτανε τα 28.000 $, πιθανότατα στα μέσα του τρέχοντος έτους. Ωστόσο, καθώς τα πράγματα ισχύουν αυτή τη στιγμή, αυτή η πρόβλεψη Bitcoin ενδέχεται να μην βλέπει το φως της ημέρας. Η χρονιά σχεδόν τελειώνει, αλλά η μεγαλύτερη και πρωτοποριακή κρυπτογράφηση στον κόσμο δεν είναι πουθενά κοντά στο μισό αυτού του αριθμού.

Από αυτό το γράψιμο, το Bitcoin αποτιμάται στα 3.965 δολάρια ΗΠΑ CoinMarketCap, έναν ιστότοπο που παραθέτει κρυπτονομίσματα ως προς το μέγεθος της αγοράς τους. Πολλά πράγματα θα πρέπει να αλλάξουν προτού αυτή η κατάσταση μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Δεδομένου ότι έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στις αρχές του 2018, η τιμή του Bitcoin έχει περάσει από μια σειρά από πτώσεις καθώς οι αρκούδες συνεχίζουν να μειώνουν την τιμή ανεξέλεγκτα. Η μεταβλητότητα είναι μέρος της αγοράς κρυπτογράφησης, αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες ότι το BTC θα αναπηδήσει ισχυρότερα στις υπόλοιπες ημέρες του έτους.

Ο Ronnie Moas είναι αναλυτής της Wall Street και ιδρυτής της Standpoint Research. Η πρόβλεψή του για Bitcoin δεν επικεντρώθηκε κατά κάποιο τρόπο στην τρέχουσα απόδοση του κρυπτονομίσματος. Ίσως οραματίστηκε μια ανοδική τάση να εμφανιστεί πολύ σύντομα, ακόμη και όταν οι τεχνικοί αναλυτές εμφανίζουν σημαντικά σήματα πώλησης.

DutkKG1WwAU Jmv

Πηγή: Twitter.com

Kay Van-Petersen: 100.000 $ το 2018

Τον Δεκέμβριο του 2016, η Kay Van-Petersen προέβλεψε ότι η τιμή του Bitcoin θα έφτανε τα 2000 $ το 2017. Εκείνη την εποχή, το Bitcoin αποτιμήθηκε στα 900 $ στο Coinbase. Αυτή η πρόβλεψη έγινε σωστή όταν, μέχρι τον Μάιο του 2017, η αξία του κρυπτονομίσματος είχε ήδη ξεπεράσει τα $ 2000. Ωστόσο, μια άλλη πρόβλεψη Bitcoin από τον ίδιο αναλυτή κατευθύνεται προς τη λάθος κατεύθυνση. Ο Van-Petersen ανέφερε ότι το Η τιμή του Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα 100.000 $ το 2018.

Μιλώντας στο CNBC τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ο Van-Petersen είπε:

«Πρώτα απ ‘όλα, θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι έχουμε μια σωστή διόρθωση στο bitcoin, είχε μια πτώση 50 τοις εκατό σε ένα σημείο, το οποίο είναι υγιές. Αλλά δεν έχουμε ακόμη δει το πλήρες αποτέλεσμα των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης… Δεν θα εκπλαγώ αν είναι κάτι που βλέπουμε. Είναι το είδος της δημιουργίας ενός θεμελίου, τότε θα επαναξιολογηθεί λίγο υψηλότερα. “

Με βάση την τρέχουσα τιμή του bitcoin, αυτή η πρόβλεψη ενδέχεται να μην πραγματοποιηθεί. Από τον Ιανουάριο του 2018, το νόμισμα γνώρισε τεράστια πτώση της αξίας που μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να ανακάμψει. Η πρόβλεψη bitcoin του Van-Petersen για 100.000 $ αντιφάσκει ακόμη και την προηγούμενη δήλωσή του ότι θα μπορούσε να πάρει δέκα χρόνια για να φτάσει η αξία του bitcoin σε αυτό το σημάδι.

Πρόβλεψη Bitcoin ύψους 60.000 $ έως τον Δεκέμβριο του 2018

Προς το Δεκέμβριο του 2017, το bitcoin διατήρησε μια ανοδική τάση που άφησε πολλούς ειδικούς στο συμπέρασμα ότι η κρυπτογράφηση θα μπορούσε να φτάσει τα 60.000 $ το 2018. Ωστόσο, η αξία του πρωτοπόρου κρυπτονομίσματος δεν είναι πουθενά κοντά σε αυτόν τον αριθμό καθώς το έτος πλησιάζει στο τέλος του. Ενώ το bitcoin παραμένει ανθεκτικό και κυρίαρχο στον χώρο κρυπτογράφησης, η αξία του έχει μειωθεί σημαντικά από τον Ιανουάριο του 2018.

Μιλώντας για το BTC στις αρχές του έτους, μερικοί ειδικοί πίστευαν ότι η αξία του κρυπτονομίσματος κυμαινόταν μεταξύ 50.000 και 60.000 $.

Στο φουτουρισμό τον Δεκέμβριο του 2017, Marvin Dumont, ένας ανώτερος συντάκτης του Bitcoin.com είπε: «Το Bitcoin μπορεί να φτάσει τα 60.000 $ [έως τον Δεκέμβριο] 2018.»

Ένας άλλος ειδικός μοιράστηκε μια παρόμοια ιδέα. Σύμφωνα με τον Mohamed Tayeb, COO της Medicalchain, «Το Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα 50.000 $ μέχρι την επόμενη χρονιά, αν όχι περισσότερο…. Νομίζω ότι όλοι μας είμαστε όλο και λιγότερο έκπληκτοι από τους τίτλους που βγαίνουν σχεδόν κάθε μήνα σχετικά με τη σημαντική ανακάλυψη που κάνει το Bitcoin. και δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη όταν φτάνει τα 50.000 $. ”

Mike Novogratz: Πρόβλεψη Bitcoin ύψους 40.000 $

Mike Novogratz είναι ένας διάσημος αναλυτής και επενδυτής hedge fund. Σύμφωνα με τον ίδιο, η τιμή του Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα 40.000 $ το 2018. Λαμβάνοντας υπόψη πώς η αξία του κρυπτονομίσματος έφτασε στο ήμισυ αυτού του αριθμού ταυτόχρονα, η κερδοσκοπία των τιμών bitcoin της Novogratz θα μπορούσε να συμβεί, αλλά όχι το 2018.

Από αυτή τη γραφή, η τιμή είναι λίγο πάνω από $ 3000 USD. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήταν χαρούμενοι αν μείνει εκεί ή ανεβαίνει, αλλά όχι κάτω από το σημάδι των τριών χιλιάδων δολαρίων μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

Με βάση την απόδοση του Bitcoin και άλλων altcoins γενικά, είναι ασφαλές να πούμε ότι η χρονιά δεν ήταν ευνοϊκή για τα κρυπτονομίσματα. Ακόμη και τα βασικά altcoins όπως το Ethereum, το Bitcoin Cash και άλλα έχουν μειώσει τις τιμές τους από τεράστια περιθώρια. Με τη μικρή ζωή που απομένει για το 2018, μπορούμε να περιμένουμε μόνο για να δούμε πώς θα γίνουν τα πράγματα στο χώρο της κρυπτογράφησης.

Thomas Lee: 14.000 $ από το thτέλη Δεκεμβρίου 2018

Η πρόβλεψη bitcoin του Thomas Lee για 14.000 $ είναι μία από αυτές που θα χάσουν το σήμα όσον αφορά την πρόβλεψη του bitcoin το 2018. Ο ταύρος bitcoin της Wall Street ανέφερε μερικούς παράγοντες που πίστευε ότι θα μπορούσε να ωθήσει την τιμή του bitcoin σε αυτό το σημάδι. Οι παράγοντες περιελάμβαναν έναν αυξανόμενο κατάλογο ενεργών διευθύνσεων πορτοφολιού, μια αύξηση στις συναλλαγές ανά λογαριασμό και «παράγοντες που επηρεάζουν την προσφορά». Ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να καρποφορήσει σύντομα, με λίγες μόνο μέρες το 2018.

Ο Thomas Lee είναι ένας εξέχων επενδυτής bitcoin και συνιδρυτής της Fundstrat Global, μιας ερευνητικής εταιρείας. Ενώ χρησιμοποίησε ισχυρές στατιστικές και επιστήμη δεδομένων για να υποστηρίξει τις προβλέψεις του, κανένα από αυτά δεν είναι κοντά σε αυτό που εμφανίζονται στα γραφήματα. Σε ένα από τα tweets του, Ο Lee προέβλεψε ότι η τιμή του bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα 25.000 $ το 2018.

104858370 IMG 6144 tom lee. 1910x1000

Πηγή: cnbc.com

Τελικές σκέψεις

Πολλές προβλέψεις τιμών bitcoin είναι πιθανό να χάσουν τους στόχους τους για το 2018. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι εικασίες δεν είναι έγκυρες. Από τις αποτυχημένες προβλέψεις, υπάρχουν πολύτιμα μαθήματα που πρέπει να μάθετε.

Ο χώρος κρυπτογράφησης είναι ένας φορτωμένος με υψηλή μεταβλητότητα και, επομένως, κανείς δεν μπορεί να πει ακριβώς τι θα συμβεί την επόμενη ώρα, ημέρα, εβδομάδα, μήνα ή έτος. Ενώ το 2018 ήταν ως επί το πλείστον bearish, έμπειροι επενδυτές και επηρεαστές κρυπτογράφησης όπως ο Erik Voorhees, ο John McAfee, ο Tim Draper και πολλοί άλλοι είναι αρκετά αισιόδοξοι ότι η κρυπτογράφηση είναι ο τρόπος που πρέπει να προχωρήσουμε. Με το τέλος του 2018, οι αναλυτές μπορούν να εκφράσουν τις απόψεις τους, αλλά το κοινό μπορεί να εμπιστευτεί μόνο τα διαγράμματα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner