Πώς να αγοράσετε VeChain (VET) στο Binance

Παρά το ότι η κρυπτογράφηση διέρχεται περίοδο πτώσης το 2018, το blockchain συνεχίζει να προχωρά. Η ανάπτυξη επιταχύνεται σε έργα που φαίνεται να θέτουν το blockchain για να λειτουργούν σε πραγματικές περιπτώσεις χρήσης. Ένα από τα έργα που πρωτοστατούν σε αυτόν τον τομέα είναι το VeChain (ΕΕΚ). Το 2019 φαίνεται πολύ ελπιδοφόρο και υπάρχουν πολλά νέα ενδιαφέροντα έργα που η VeChain εργάζεται επί του παρόντος σε όλο τον κόσμο.

Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να αποκτήσετε τα πρώτα σας κουπόνια ΕΕΚ, μέσω ενός από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια στον κόσμο, Κάθισμα.

Τι είναι το VeChain?

Με λίγα λόγια, το VeChain είναι το BaaS – Blockchain ως υπηρεσία. Πρόκειται για την παρουσίαση περιπτώσεων χρήσης για το blockchain σε επίπεδο επιχείρησης, όπου υπάρχει συχνά ανάγκη για ένα αμετάβλητο, ελεύθερο βιβλίο πληροφοριών.

Ξεκινά με την αλυσίδα εφοδιασμού, χρησιμοποιώντας ψηφιακές ταυτότητες προϊόντων στο blockchain για την παρακολούθηση και τον εντοπισμό προϊόντων καθ ‘όλη τη διάρκεια της προσφοράς και της παράδοσης. Οι περιπτώσεις χρήσης επεκτείνονται για να επαληθεύσουν την αυθεντικότητα πολλών αγαθών υψηλού εισιτηρίου, όπως αξεσουάρ πολυτελείας, κρασί, ποτά και πολλά άλλα – συμπεριλαμβανομένης μιας στρατηγικής συνεργασίας με την Κύπρο. Αυτό το κάνει χρησιμοποιώντας τσιπ RFID που είναι τοποθετημένα μέσα / σε προϊόντα, ανεβάζοντας δεδομένα στο blockchain έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να έχουν αμετάβλητες αποδείξεις εάν το προϊόν που αγοράζουν είναι νόμιμο ή όχι.

Οι περιπτώσεις χρήσης αναμένεται να επεκταθούν ακόμη περισσότερο στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης στην αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς και στο Διαδίκτυο των πραγμάτων.

Το VeChain είναι αναμφίβολα ένα έργο με τεράστιες δυνατότητες και έχει δημιουργήσει σημαντική διαφημιστική εκστρατεία από την κοινότητα κρυπτογράφησης από το ICO τον Αύγουστο του 2017. Ας δούμε πώς μπορείτε να λάβετε μάρκες ΕΕΚ για εσάς.

Η VeChain συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ασίας, ένα από τα μέρη όπου η τεχνολογία blockchain επεκτείνεται σε ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς. 

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς να αγοράσετε νομίσματα ΕΕΚ χρησιμοποιώντας το ανταλλακτήριο Binance. Αυτή η πλατφόρμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρισμένα χρηματιστήρια στην αγορά. Ξεκίνησε το 2017, η Binance δημιούργησε μεγάλο αριθμό υπηρεσιών που επιτρέπουν στους επενδυτές να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στην αγορά κρυπτογράφησης.

Πώς να αγοράσετε το VeChain

Βήμα 1: Εγγραφείτε για λογαριασμό στο Κάθισμα

Αυτός ο οδηγός θα επικεντρωθεί στην ανταλλαγή Binance, καθώς είναι ένα από τα ασφαλέστερα και υψηλότερα χρηματιστήρια στον κόσμο σήμερα.

Ταυτόχρονα, η ανταλλαγή Binance έχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές ψηφιακών στοιχείων στο χώρο. Η Binance έχει μια από τις μεγαλύτερες ρευστότητες για altcoins στην αγορά κρυπτογράφησης και προσφέρει μεγάλο αριθμό ζεύγη συναλλαγών. Τις τελευταίες 24 ώρες, η Binance διαχειρίστηκε σχεδόν 900 εκατομμύρια δολάρια σε όγκο συναλλαγών, σύμφωνα με στοιχεία που παρείχε η CoinMarketCap. 

Η ΕΕΚ μπορεί να ανταλλαχθεί με Tether (USDT), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) και επίσης Binance Coin (BNB), το ψηφιακό στοιχείο που κυκλοφόρησε η Binance.

Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, εγγραφείτε για λογαριασμό. Η διαδικασία μπορεί συνήθως να ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα.

Χρειάζονται μόνο μερικά απλά βήματα για να μπορέσουν οι χρήστες να ξεκινήσουν την εμπορία ψηφιακών νομισμάτων στην πλατφόρμα. Ωστόσο, εάν ο στόχος είναι να υπάρχουν υψηλότερα όρια, η διαδικασία χρειάζεται επαλήθευση και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να ολοκληρωθεί.


μητρώο binance 1

Βήμα 2: Επαληθεύστε τον λογαριασμό σας

Προτού ξεκινήσετε τις συναλλαγές, θα πρέπει να υποβάλετε πολλά έγγραφα για να επαληθευτεί ο λογαριασμός σας. Επιπλέον, ρυθμίστε τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων και άλλα μέτρα ασφαλείας για να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ασφαλή.

Βήμα 3: Στείλτε BTC, ETH, BNB ή USDT στον λογαριασμό Binance

Καθώς εξακολουθεί να είναι ένα πολύ νέο κρυπτογράφηση, λίγα μεγάλα χρηματιστήρια προσφέρουν τη δυνατότητα αγοράς ΕΕΚ με Fiat. Έτσι, η καλύτερη επιλογή σας θα είναι να αποκτήσετε Bitcoin ή Ethereum και, στη συνέχεια, να πραγματοποιήσετε συναλλαγές για ΕΕΚ.

Εάν δεν έχετε ήδη κανένα από αυτά τα νομίσματα ή θέλετε να επενδύσετε περισσότερα σε κρυπτογράφηση, μπορείτε να τα αγοράσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα από ιστότοπους όπως Κοινμάμα ή Τσανγκλι.

Μόλις έχετε ένα από αυτά τα δύο νομίσματα, θα πρέπει να κάνετε κατάθεση στο πορτοφόλι Binance. Μεταβείτε στο μενού στο επάνω μέρος της σελίδας, επιλέξτε “Ταμεία” και, στη συνέχεια, “Καταθέσεις”.

Επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να στείλετε από το αναπτυσσόμενο μενού. Θα σας δοθεί μια διεύθυνση πορτοφολιού για να στείλετε τα νομίσματά σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε στείλει μόνο το καθορισμένο νόμισμα (δηλαδή BTC στο πορτοφόλι BTC, ETH στο πορτοφόλι ETH). Οποιοδήποτε άλλο νόμισμα αποστέλλεται σε αυτήν τη διεύθυνση ενδέχεται να χαθεί.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι επίσης δυνατή η χρήση νομισμάτων USDT ή BNB για την αγορά ΕΕΚ. Ωστόσο, η διαδικασία είναι η ίδια. Θα πρέπει να στείλουμε BNB, USDT, ETH ή BTC στην Binance εάν θέλουμε να αποκτήσουμε ΕΕΚ. 

Η Binance προσφέρει επίσης τη δυνατότητα αγοράς ορισμένων ψηφιακών στοιχείων μέσω πιστωτικής κάρτας. Στο μέλλον, οι χρήστες ενδέχεται να είναι σε θέση να αγοράσουν ΕΕΚ χρησιμοποιώντας αυτήν την εύκολη μέθοδο αντί να στέλνουν ψηφιακά στοιχεία στο χρηματιστήριο.

προκαταβολή

Βήμα 4: Περιμένετε επιβεβαίωση

Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις συχνά εκκαθαρίζονται αρκετά γρήγορα, αλλά ανάλογα με το φορτίο δικτύου μπορεί να χρειαστεί λίγη ώρα. Περιμένετε μέχρι το Binance να σας επιβεβαιώσει ότι η κατάθεσή σας ήταν επιτυχής.

Βήμα 5: Βρείτε και επιλέξτε το ζεύγος BTC ή ETH

Μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεσή σας, μεταβείτε στην ενότητα ανταλλαγής του ιστότοπου. Στη γραμμή πλοήγησης στο επάνω μέρος του ιστότοπου, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το “Exchange” και κάντε κλικ στο “Basic”.

Τώρα πηγαίνετε στο πλαίσιο στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Επιλέξτε το νόμισμα με το οποίο θέλετε να ανταλλάξετε (BTC, ETH, BNB ή USDT) και αναζητήστε την ΕΕΚ. Επιλέξτε το ζεύγος που εμφανίζεται (π.χ. VET / BTC).

κτηνίατρος 1

Προαιρετικά: Χρησιμοποιήστε τα προηγμένα εργαλεία της Binance για αγορά την κατάλληλη στιγμή

Το Binance προσφέρει πολλά δεδομένα, όπως το ιστορικό τιμών και παραγγελιών, για να σας βοηθήσει να κάνετε συναλλαγές την κατάλληλη στιγμή. Σας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να ορίσετε οριακές παραγγελίες. Αυτό σημαίνει ότι ορίζετε την τιμή για την οποία θέλετε να αγοράσετε (ή να πουλήσετε) ΕΕΚ και μόλις φτάσει αυτή την τιμή, η ανταλλαγή θα κάνει αυτόματα την ανταλλαγή σας.

Αυτές οι προηγμένες επιλογές συναλλαγών έχουν δημιουργηθεί για αυτούς τους χρήστες με περισσότερες γνώσεις σχετικά με τις αγορές και τον τρόπο λειτουργίας των εικονικών νομισμάτων και ανταλλαγών. Αν και φαίνεται περίπλοκο, είναι πολύ εύκολο στη χρήση για εκείνους τους χρήστες με κάποια εμπειρία στην αγορά κρυπτογράφησης.

κτηνίατρος 23

Βήμα 6: Επιλέξτε το ποσό της ΕΕΚ που θα αγοράσετε

Στο πλαίσιο “Αγορά” κάτω από το γράφημα τιμών, τοποθετήστε τον αριθμό της ΕΕΚ που θέλετε να αγοράσετε και την τιμή για την αγορά. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε “Αγορά” για αγορά στην τρέχουσα τιμή (αυτό είναι καλό για τους αρχάριους εμπόρους).

Βήμα 7: Αγορά ΕΕΚ!

Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί “Αγορά VET” για να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας. Μόλις το Binance επιβεβαιώσει τη συναλλαγή σας, τελειώσετε!

Βήμα 8: Μετακινήστε τα νομίσματά σας σε ένα ασφαλές πορτοφόλι VeChain

Είναι καλή ιδέα, όταν δεν κάνετε συναλλαγές, να μετακινήσετε τα κέρματά σας από το χρηματιστήριο και σε ένα ασφαλές πορτοφόλι που ελέγχετε. Με αυτόν τον τρόπο η ασφάλεια των χρημάτων σας είναι στα χέρια σας, δεν είστε στο έλεος των μέτρων ασφαλείας της ανταλλαγής.

Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι που υποστηρίζει μάρκες ΕΕΚ. ο Κινητό πορτοφόλι VeChain Thor είναι το επίσημο πορτοφόλι που αναπτύχθηκε από την ομάδα VeChain και διατίθεται για iPhone και Android. Οι εναλλακτικές λύσεις περιλαμβάνουν το Ατομικό πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας για Windows και Mac ή για το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Ledger Nano S.

Όταν έχετε έτοιμο ένα πορτοφόλι, μπορείτε να αποσύρετε τα κουπόνια σας από το Binance. Μεταβείτε στο μενού στο επάνω μέρος της σελίδας, επιλέξτε “Χρηματοδότηση” και, στη συνέχεια, “Αναλήψεις”. Επιλέξτε ΕΕΚ από το αναπτυσσόμενο μενού.

Στο παρελθόν, το Binance επηρεάστηκε από ένα hack που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια περίπου 7.000 BTC. Παρόλο που η ανταλλαγή μπόρεσε να επιστρέψει στους χρήστες τα χρήματα που χάθηκαν, είναι πάντα καλύτερο να ελέγχετε τα ιδιωτικά κλειδιά των ψηφιακών στοιχείων. 

Τα χρηματιστήρια προσφέρουν τυπική ασφάλεια στους χρήστες να χειρίζονται τα ψηφιακά τους στοιχεία. Εάν η πλατφόρμα αντιμετωπίσει μια επίθεση ή έχει χακαριστεί, τα χρήματα σίγουρα θα χαθούν. Τα πορτοφόλια υλικού και ψυχρής αποθήκευσης είναι συνήθως οι καλύτερες επιλογές για την αντιμετώπιση κρυπτονομισμάτων.

κτηνίατρος 4

Εισαγάγετε τη διεύθυνση από το πορτοφόλι VeChain ως διεύθυνση ανάληψης ΕΕΚ. Ελέγξτε ξανά τη σωστή διεύθυνση, επιλέξτε πόσα θέλετε να κάνετε ανάληψη και πατήστε υποβολή. Το Binance θα επιβεβαιώσει όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας.

Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, η ΕΕΚ είναι η 31η μεγαλύτερη κρυπτογράφηση στην αγορά. Το ψηφιακό νόμισμα έχει κεφαλαιοποίηση 274 εκατομμυρίων δολαρίων και τιμή ανά κέρμα 0,00494 $. 

Τους τελευταίους μήνες, η VeChain συνεργάζεται με πολλές διαφορετικές εταιρείες προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες της και να προσφέρει καλύτερες πληροφορίες στους πελάτες. Για παράδειγμα, η VeChain ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την Walmart China προκειμένου να ενισχύσει την πλατφόρμα ιχνηλασιμότητας της Walmart China Blockchain (WCBTP). Αυτό ήταν ένα σημαντικό ορόσημο που επιτεύχθηκε από την εταιρεία. 

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό και για το τρέχον σχέδιο εξαγοράς 25 εκατομμυρίων δολαρίων που ξεκίνησε η εταιρεία και για τη συμφωνία Walmart, μπορείτε να δείτε το άρθρο VeChain εδώ. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την πλατφόρμα blockchain, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο What Is VeChain. 

… Και αυτό είναι το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε να επενδύετε στο VeChain, ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα έργα που επικεντρώνονται στην υιοθέτηση blockchain σε πραγματικό κόσμο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Μπορείτε να δείτε το πλήρες άρθρο της πρόβλεψης τιμών Vechain VET εδώ, καθώς και μια τεχνική ανάλυση για τα ζεύγη συναλλαγών Vechain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map