Οδηγός: Πώς να αγοράσετε Tron (TRX) On Binance

Τρόν είναι ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο στο blockchain που επιτρέπει ένα παγκόσμιο δωρεάν περιεχόμενο σε μια κατανεμημένη τεχνολογία αποθήκευσης. Το πρωτόκολλο θα επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν, να αποθηκεύουν και να κατέχουν δεδομένα σε ανεξάρτητη μορφή. Επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να απελευθερώνουν, να διαδίδουν, να κυκλοφορούν και να ασχολούνται με ψηφιακά στοιχεία, δημιουργώντας ένα αποκεντρωμένο οικοσύστημα ψυχαγωγίας περιεχομένου.

Αγοράστε το Tron on Binance σήμερα!

Ο Τζάστιν Σαν, που είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος τείνει να τοποθετηθεί ΤΡΟΝ ως η νέα κατανεμημένη οικονομία στην ψηφιακή ψυχαγωγία που περιλαμβάνει ροή βίντεο, διαδικτυακό τζόγο σε κοινωνικά δίκτυα όπου οι χρήστες έχουν τον έλεγχο της οικονομίας. Η κρυπτογράφηση που τρέχει στο blockchain TRON ονομάζεται TRONIX (TRX).

Η Tron βρίσκεται στην 13η θέση στα κρυπτογραφικά διαγράμματα με ανώτατο όριο αγοράς πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια και σημείωσε σταθερή ανάπτυξη από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Εκτός ανταλλαγών όπου διαπραγματεύεται το cryptocurrency TRONIX, το TRX μπορεί να αποθηκευτεί στα πορτοφόλια που αναφέρονται εδώ, τα οποία προσφέρουν στους χρήστες πλήρη έλεγχο των νομισμάτων τους.

Για να αγοράσουν το TRON, οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν ένα κρυπτογραφημένο χρηματιστήριο που επιτρέπει στην κρυπτογράφηση να πραγματοποιεί αγορές TRX. Ή μπορούν να επισκεφθούν ένα χρηματιστήριο που επιτρέπει την ανταλλαγή κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση και την ανταλλαγή άλλου κρυπτονομίσματος για το νόμισμα συνήθως BTC ή ETH.

Αγοράστε Tron χρησιμοποιώντας Crypto

Θέλετε να ανταλλάξετε μερικά από τα Bitcoin σας ή τα κρυπτονομίσματα Ether με το TRONIX; Η ανταλλαγή Binance θα ήταν η ανταλλαγή που έρχεται στο μυαλό.

Ακολουθήστε το παρακάτω βήμα για αγορά Κάθαρση.

Βήμα 1:

Αγοράστε το Tron

Δημιουργώ ένα Κάθαρση εάν δεν είστε εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα. Μια γρήγορη φόρμα σας καθοδηγεί στη διαδικασία εγγραφής. Το μόνο που απαιτείται είναι μια έγκυρη διεύθυνση email και ένας ασφαλής κωδικός πρόσβασης. Μετά την εγγραφή, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο που στάλθηκε στο email που καταχωρίσατε. Αυτό ολοκληρώνει την εγγραφή σας και σας δίνει πρόσβαση στη χρήση της πλατφόρμας.

Βήμα 2:

Χρηματοδοτήστε το Κάθαρση λογαριασμός. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να στείλετε κάποια Bitcoin ή Ether στην πλατφόρμα. Η τιμή του TRX που είστε διατεθειμένοι να λάβετε, σας λέει με ακρίβεια πόσα BTC θα στέλνετε στην πλατφόρμα.

Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Ταμείο” και στη συνέχεια στην επιλογή “Καταθέσεις” και, στη συνέχεια, αναζητήστε Bitcoin / Ether στη λίστα των κρυπτονομισμάτων που εμφανίζονται.


Αγοράστε το Tron

Αναζητήστε BTC στη λίστα των κρυπτονομισμάτων που προσφέρει η Binance και θα δημιουργηθεί μια μοναδική διεύθυνση για τη χρήση σας. Πρέπει να αντιγράψετε τη διεύθυνση που δημιουργήθηκε και να στείλετε μερικά Bitcoin σε αυτό από το εξωτερικό πορτοφόλι σας ή να ανταλλάξετε όπου έχετε καταθέσει τα cryptos σας. Περιμένετε μερικά λεπτά, και τα νομίσματά σας θα πρέπει να αντικατοπτρίζονται στο πορτοφόλι που το στείλατε.

Βήμα 3:

Ανταλλάξτε το Bitcoin ή άλλα altcoin σας με το TRON. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο «ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ» δίπλα στο λογότυπο Binance. Στη σελίδα, θα πρέπει να βρείτε το TRX / BTC εάν χρηματοδοτήσατε με Bitcoins ή το TRX / ETH εάν χρηματοδοτήσατε με Ether. Αυτό θα πρέπει να φορτώσει το γράφημα του ζεύγους στο οποίο κάνατε κλικ.

Αγοράστε την Tron

Στην ενότητα Αγορά TRX κάτω από το γράφημα, το πλαίσιο Τιμή δείχνει ακριβώς το κλάσμα του bitcoin που πληρώνετε για κάθε TRX που θέλετε να αγοράσετε. Χρησιμοποιήστε το πεδίο ποσότητας για να εισαγάγετε την ποσότητα που θέλετε να αγοράσετε. Τα κουμπιά ποσοστού βοηθούν στη συμπλήρωση του κουτιού ποσού με πόσα από τα χρηματοδοτούμενα κρυπτονομίσματα που έχουν κατατεθεί στην πλατφόρμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε Bitcoin. Χρησιμοποιήστε το κουμπί 100% εάν χρησιμοποιείτε όλα τα χρήματά σας. Κάντε κλικ στο κουμπί ΑΓΟΡΑ TRX και περιμένετε να πιστωθεί το κέρμα TRONIX στο πορτοφόλι του στο Κάθαρση ανταλλαγή.

Αγοράστε την Tron

Σημειώστε ότι τα υψηλά τέλη στο δίκτυο Bitcoin σας έχουν προκαλέσει πολλά χρήματα για την αγορά άλλων κρυπτονομισμάτων. Κοστίστηκε πολύ για να μεταφερθούν τα χρήματα Κάθαρση και επίσης τα τέλη συναλλαγής για την ανταλλαγή Bitcoin είναι υψηλά. Μια καλύτερη προσέγγιση θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το Ether αγοράζοντας το κέρμα TRONIX στο Binance exchange.

Ανάληψη TRX στο πορτοφόλι σας

Για προφανείς λόγους. παραβιάσεις και ακόμη και κλείσιμο, δεν συνιστάται η αποθήκευση των κερμάτων σας που αποκτήθηκαν πρόσφατα σε ανταλλακτικά κρυπτογράφησης. Για να μην αναφέρουμε μικρότερα ζητήματα όπως η προγραμματισμένη συντήρηση, τα οποία κατά καιρούς μπορεί να αποδειχθούν ενοχλητικά. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι αποσύρετε το TRX σε ένα ασφαλές πορτοφόλι που σας επιτρέπει να έχετε τον έλεγχο των νομισμάτων σας.

Είναι η Tron μια καλή επένδυση?

Κατά το παρελθόν έτος, η Tron κατάφερε να μετακομίσει στο δικό της blockchain και επίσης απέκτησε το BitTorrent καθώς εργάζεται για να κυριαρχήσει στον κλάδο της ψυχαγωγίας. Αυτό, σε συνδυασμό με άλλες θετικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα με τη μορφή εταιρικών σχέσεων, υπόσχονται να αυξήσουν ακόμη περισσότερο την τιμή του Tron.

Αγοράστε το Tron on Binance σήμερα!

Παρόλο που τις τελευταίες ημέρες είδαμε την τιμή του TRX στην κόκκινη ζώνη, το νόμισμα κατάφερε να διατηρήσει μια αξιοσέβαστη απόδοση επένδυσης από την αρχή του έτους. Αυτή η τάση αναμένεται να συνεχιστεί καθώς προχωράμε προς το τελευταίο τρίμηνο του έτους καθώς οι ειδικοί προβλέπουν ότι η αγορά κρυπτογράφησης είναι πιθανό να ανακάμψει.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map