Πώς να αγοράσετε μάρκες Tron (TRX) στο Binance

Στις αρχές Ιανουαρίου 2018, η Tron διέθεσε ανώτατο όριο αγοράς άνω των 16 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με 24ωρο όγκο συναλλαγών περίπου 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ενώ έχει υποχωρήσει στην αγορά αρκούδων του 2018, η Tron παραμένει μια πλατφόρμα για την οποία πολλοί είναι ενθουσιασμένοι. Ακολουθεί ένας οδηγός για αρχάριους ή εμπόρους όλων των τύπων σχετικά με τον τρόπο αγοράς του TRON TRX Κάθισμα.

Έχοντας μετεγκαταστήσει το διακριτικό TRX από το πρότυπο ERC20 σε ένα εγγενές διακριτικό στο δικό τους δίκτυο, η Tron κερδίζει ατμό και το διακριτικό TRX προσπαθεί να αποκτήσει όλο και περισσότερες λίστες ανταλλαγής.

Τι είναι το Tron?

Μία από τις βασικές ιδέες για το blockchain είναι να είναι ένα “δωρεάν Διαδίκτυο” – μια εναλλακτική λύση που δεν μπορεί να ελεγχθεί, να πεταχτεί ή να λογοκριθεί. Το Tron είναι ουσιαστικά αυτό.

Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε ως ένα αποκεντρωμένο σύστημα διανομής περιεχομένου. Όπου επί του παρόντος το Διαδίκτυο ελέγχεται από τιτάνες όπως το Facebook, το Google και το Amazon, η Tron θέλει να δημιουργήσει ένα Διαδίκτυο όπου τα δεδομένα και το περιεχόμενο ελέγχονται από τους χρήστες. Όχι από τρίτα μέρη με εταιρικά συμφέροντα. Το σύστημα θα ανοίξει επίσης το δρόμο για τη χρήση και τη διανομή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στο διαδίκτυο, όπου το TRX token αντλεί την αξία του.

Εάν ο οδικός χάρτης ανάπτυξης του έργου ακολουθεί όπως είχε προγραμματιστεί, το TRX θα μπορούσε να δει αξιοπρεπή ανάπτυξη το 2019 και μετά. Ας δούμε λοιπόν πώς μπορείτε να αποκτήσετε τα πρώτα σας κουπόνια και να αρχίσετε να επενδύετε στο οικοσύστημα Tron.

Βήμα 1: Για να αγοράσετε το Tron, εγγραφείτε για λογαριασμό στο Binance

Σε αυτό το σημείο, λίγες σημαντικές ανταλλαγές ή πύλες Fiat έχουν προσθέσει τη δυνατότητα αγοράς TRX με Fiat (USD, EUR, JPY κ.λπ.). Έτσι, αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να αγοράσετε TRX με BTC ή ETH στο Binance.

Το πρώτο βήμα, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Binance. Η διαδικασία πρέπει να είναι γρήγορη και εύκολη και η δημιουργία λογαριασμού είναι ανοιχτή σε χρήστες σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο.

μητρώο binance 1

Βήμα 2: Επαληθεύστε τον λογαριασμό σας

Θα πρέπει να υποβάλετε πολλά έγγραφα επαλήθευσης για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Το Binance έχει μεγάλη λειτουργία, επομένως η επαλήθευση συχνά ολοκληρώνεται πολύ γρήγορα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος.

Επιπλέον, εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να ρυθμίσετε μέτρα ασφαλείας στον λογαριασμό σας, όπως Έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων.

Βήμα 3: Στείλτε BTC ή ETH στον λογαριασμό Binance

Μόλις ο λογαριασμός σας τεθεί σε λειτουργία, θα χρειαστεί να στείλετε BTC ή ETH στο πορτοφόλι Binance.


Για να κάνετε κατάθεση στο Binance, μεταβείτε στην κεφαλίδα του ιστότοπου και επιλέξτε “Χρηματοδότηση” και στη συνέχεια “Καταθέσεις”.

προκαταβολή 2

Επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να καταθέσετε από το αναπτυσσόμενο μενού. Τώρα θα έχετε μια διεύθυνση πορτοφολιού για να στείλετε τα νομίσματά σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε στείλει μόνο το επιλεγμένο νόμισμα σε αυτήν τη διεύθυνση (δηλαδή BTC στο πορτοφόλι BTC ή ETH στο πορτοφόλι ETH). Οποιοδήποτε άλλο είδος νομίσματος που αποστέλλεται εδώ μπορεί να χαθεί.

Βήμα 4: Περιμένετε επιβεβαίωση

Η συναλλαγή σας συχνά ολοκληρώνεται πολύ γρήγορα, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγη ώρα ανάλογα με τη φόρτωση του δικτύου εκείνη τη στιγμή.

Περιμένετε έως ότου το Binance επιβεβαιώσει ότι όλα έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία πριν προχωρήσετε.

Βήμα 5: Βρείτε και επιλέξτε το ζεύγος BTC ή ETH

Όταν προσθέσετε με επιτυχία BTC ή ETH στον λογαριασμό Binance, ήρθε η ώρα να μεταβείτε στην ενότητα ανταλλαγής του ιστότοπου. Για να φτάσετε εδώ, μεταβείτε στην κεφαλίδα και επιλέξτε “Ανταλλαγή” και, στη συνέχεια, “Βασικό”.

Τώρα μεταβείτε στη δεξιά πλευρά της σελίδας και επιλέξτε το νόμισμα που καταθέσατε νωρίτερα. Αναζήτηση “TRX” στο πλαίσιο αναζήτησης και κάντε κλικ στο ζεύγος που εμφανίζεται (TRX / BTC ή TRX / ETH).

trx binance 1

Προαιρετικά: Χρησιμοποιήστε τα προηγμένα εργαλεία της Binance για αγορά την κατάλληλη στιγμή

Το Binance προσφέρει πολλά εργαλεία και δεδομένα για την ενημέρωση των συναλλαγών σας. Αυτό περιλαμβάνει γραφήματα τιμών σε πραγματικό χρόνο, ιστορικό τιμών και παραγγελιών και περιορισμό παραγγελιών.

Οι παραγγελίες περιορισμού σημαίνουν ότι μπορείτε να ορίσετε την τιμή στην οποία θέλετε να αγοράσετε TRX (σε σχέση με BTC / ETH). Μόλις η τιμή του φτάσει σε αυτό το σημείο, το Binance θα εκτελέσει αυτόματα την συναλλαγή σας (αγορά ή πώληση).

Βήμα 6: Επιλέξτε το ποσό του TRX για αγορά

Μεταβείτε στο πλαίσιο ακριβώς κάτω από τα γραφήματα τιμών. Βάλτε το ποσό του TRX που θέλετε να αγοράσετε, καθώς και την τιμή στην οποία θέλετε να το αγοράσετε. Εναλλακτικά, επιλέξτε την καρτέλα “Αγορά” για αγορά στην τρέχουσα τιμή (αυτό συνιστάται για αρχάριους / αρχάριους εμπόρους).

trx binance 2

Βήμα 7: Αγορά Tron TRX!

Πατήστε το πράσινο κουμπί “Αγορά TRX” και τελειώσατε! Συγχαρητήρια! Μόλις ολοκληρώσατε τα βήματα για να αγοράσετε το Tron,

Βήμα 8: Μετακινήστε τα νομίσματά σας σε ένα ασφαλές πορτοφόλι Tron

Είναι πάντα μια καλή ιδέα σε κρυπτογράφηση να κρατήσετε τα νομίσματά σας εκτός ανταλλαγής όταν δεν κάνετε συναλλαγές. Αυτό γίνεται έτσι ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της ασφάλειας των κεφαλαίων σας, σε αντίθεση με την εμπιστοσύνη στα μέτρα ασφαλείας της ανταλλαγής.

Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι που να υποστηρίζει TRX. Η Tron διαθέτει μια λίστα με επίσημα πορτοφόλια εδώ, παρέχεται από την κοινότητα Tron. Αυτά περιλαμβάνουν το Ατομικός και Εξοδος πλήθους πορτοφόλια για επιτραπέζιο υπολογιστή, τα οποία υποστηρίζουν διάφορα διαφορετικά νομίσματα, καθώς και το Satowallet για Android και iOS.

Εναλλακτικά, για το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, μπορεί να θέλετε να επενδύσετε σε ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Καθολικό Nano S.

Όταν επιλέξετε και δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι, αποσύρετε τα κέρματά σας από το Binance. Μεταβείτε στην κεφαλίδα του ιστότοπου και επιλέξτε “Χρηματοδότηση” και στη συνέχεια “Αναλήψεις”. Επιλέξτε TRX από το αναπτυσσόμενο μενού για να αγοράσετε το Tron.

trx binance 3

Βάλτε τη διεύθυνση από το πορτοφόλι TRX και πόσα νομίσματα θέλετε να αποσύρετε. Ελέγξτε ξανά ότι η διεύθυνση είναι σωστή και πατήστε Υποβολή.

Μόλις εκκαθαριστεί η συναλλαγή σας, τα κέρματά σας θα εμφανίζονται στο πορτοφόλι TRX.

Μάθετε περισσότερα προτού αγοράσετε το Tron

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το TRON; Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι συναλλαγές της Tron απέδωσαν άλλα σημαντικά νομίσματα στο αναλυτικό άρθρο μας. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε πώς αυξήθηκε η τιμή της Tron νωρίτερα φέτος με τη φήμη για μια μεγάλη συνεργασία.

Ενδιαφέρεστε να επενδύσετε στην Tron; Θα θέλατε να ξεκινήσετε με το άρθρο προβλέψεων τιμών Tron, καθώς και την ανάγνωση του αναλυτή μας σχετικά με τις συναλλαγές TRX στην Τεχνική Ανάλυση Tron.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map