Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Pundi X Cryptocurrency | Οδηγός για αρχάριους το 2018

Πούντι X (NPXS) είναι μια σχετικά νέα κρυπτογράφηση που μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν από τους πιο αξιέπαιους στόχους σε αυτήν τη συγκεκριμένη σφαίρα – αυτή της απλοποίησης της χρήσης κρυπτογράφησης. Στόχος του είναι να παρέχει στους χρήστες του έναν απλό τρόπο αγοράς αγαθών και υπηρεσιών μέσω κρυπτογράφησης.

νερό

Εισαγωγή

Συνολικά, η αποκεντρωμένη πλατφόρμα βασίζεται σε τρία κομμάτια τεχνολογίας μεταξύ παιχνιδιών: την πλατφόρμα Pundi X, τα κινητά πορτοφόλια της και το σύστημα πληρωμής καρτών. Το Pundi X στοχεύει στη διανομή διαφόρων έξυπνων συσκευών PoS (σημείο πώλησης) σε εμπόρους λιανικής που θα μπορούν στη συνέχεια να δέχονται πληρωμές με τη μορφή διακριτικών Pundi X. Οι πελάτες μπορούν είτε να πληρώσουν για αγαθά με το κρυπτογράφηση που είναι ήδη αποθηκευμένο σε ένα πορτοφόλι είτε να αγοράσουν κρυπτογράφηση. Τα κουπόνια θα διαδραματίσουν επίσης μεγάλο ρόλο στην πιστοποίηση των πελατών για διάφορες εκπτώσεις, καθώς και για την παροχή φυσικού αερίου για τις συναλλαγές και τις διαφημίσεις.

Η εταιρεία το έχει τοποθετήσει άμεσα στο έργο λευκό χαρτί ότι στοχεύει να καθιερωθεί ως Walmart ή 7-Eleven των blockchains. Ο Pundi X ισχυρίζεται επίσης ότι το σύστημά τους είναι καλύτερο από τα ATM ATM. Πρώτα απ ‘όλα, οι συσκευές είναι μικρότερες από τα ΑΤΜ Bitcoin, και το σχετικό κόστος θα είναι χαμηλότερο. Το γεγονός ότι οι συσκευές είναι φορητές και ότι προσφέρουν μεγαλύτερη χρησιμότητα από τα ATM ATM Bitcoin είναι επίσης υποχρεωμένη να κάνει τη διαφορά.

Η ομάδα πίσω από το έργο δεσμεύτηκε να διανείμει περισσότερες από 100.000 συσκευές μέσα στα επόμενα τρία χρόνια με την ελπίδα ότι η πλατφόρμα θα γίνει το μεγαλύτερο αποκεντρωμένο κρυπτογράφηση εκτός σύνδεσης.

Η διανομή των νέων συσκευών PoS πραγματοποιήθηκε στην Ινδονησία, τη μεγαλύτερη χώρα στη Νοτιοανατολική Ασία. Η ομάδα σχεδιάζει να επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε άλλες ασιατικές χώρες, όπως η Ταϊλάνδη και η Μαλαισία.

Κάθε συσκευή PoS θα συνδέεται με το blockchain Ethereum και NEM μέσω εξαρτημάτων που ονομάζονται XPlugins. Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές blockchain από όλο τον κόσμο μπορούν να συνδεθούν με τις συσκευές και τα χρηματοδοτικά καταστήματα του δικτύου Pundi X.

Πούντι

Πορτοφόλι για κινητά

Το κινητό πορτοφόλι είναι μέρος του γιατί το Pundi X είναι τόσο εύκολο στη χρήση. Αυτό το συγκεκριμένο πορτοφόλι διασφαλίζει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να διαχειρίζονται τα δημόσια και ιδιωτικά τους κλειδιά, όπως στην περίπτωση πολλών κρυπτονομισμάτων εκεί έξω. Αντ ‘αυτού, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν ένα σύστημα κωδικού πρόσβασης που είναι αρκετά παρόμοιο με αυτό που συνήθως σχετίζεται με διαδικασίες που σχετίζονται με την τράπεζα.

Πληρωμή με έξυπνη κάρτα

Η έξυπνη κάρτα είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο αυτό το σύστημα είναι τόσο φιλικό προς τον χρήστη. Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους αυτή η κάρτα είναι τόσο χρήσιμη είναι το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να απαιτείται η εφαρμογή για κινητά. Ωστόσο, μπορεί να λειτουργήσει σε συνδυασμό με την εφαρμογή για κινητά. Επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν με χρήματα από κρυπτογραφικά πορτοφόλια ή παραδοσιακά κινητά πορτοφόλια.

Με τη βοήθεια αυτής της έξυπνης κάρτας, το Pundi X παρέχει σε όλους τη δυνατότητα να αγοράζουν προϊόντα χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση. Σύμφωνα με τη Λευκή Βίβλο, «τα περισσότερα κρυπτονομίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για την αγορά άλλων κρυπτονομισμάτων (και αυτό) μειώνει τη συνάφεια αυτών με σχεδόν μηδέν για τους περισσότερους ανθρώπους».

Η πλατφόρμα


Η πλατφόρμα του Pundi X αποτελείται από τα πάντα, από πρωτόκολλα λογισμικού έως όλες τις συσκευές υλικού που εμπλέκονται στη λειτουργία του οικοσυστήματος Pundi X. Αυτά περιλαμβάνουν όλες τις συσκευές PoS, καθώς και όλα τα εμπλεκόμενα SDK και API.

Ενδειξη

Η ομάδα

Το Pundi X καθοδηγείται από ένα ομάδα ατόμων με γνώμονα την κρυπτογράφηση από το Σενζέν, την Κίνα, την Τζακάρτα και την Ινδονησία. Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης λειτουργεί επί του παρόντος από το Shenzhen με 14 υπαλλήλους και η ομάδα διαχείρισης και λειτουργίας εδρεύει στην Τζακάρτα και την Ινδονησία.

Ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα που σχετίζονται με το έργο είναι αυτό του Κωνσταντίνου Παπαδημητρίου, Προέδρου του Πούντι Χ. Ο Παπαδημητρίου είναι ειδικός σε θέματα οικονομικής τεχνολογίας και επίσης ιδρυτής δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ινδονησίας αυτού του είδους, Infinetworks και E2Pay.

Άλλα ονόματα που αποτελούν το διευθυντικό προσωπικό περιλαμβάνουν τον Zi Ban, τον CEO του Pundi X, τον Huang Pu, τον CTO / COO και τον Danny Lim Wei Xiang, CFO.

ομάδα

Ανάλυση αγοράς

Από την κυκλοφορία του, το Pundi X σημείωσε αργή άνοδο. Το πορτοφόλι του έργου έχει δημιουργήσει περισσότερες από 100.000 λήψεις από περισσότερους από 500 εμπόρους. Το πιο ενδιαφέρον γεγονός για αυτό το έργο δεν είναι ότι στοχεύει στην ανάπτυξη, αλλά διασφαλίζει επίσης την ανάπτυξη ολόκληρης της αγοράς κρυπτογράφησης.

Επί του παρόντος, η τιμή του διακριτικού κυμαίνεται γύρω στα 0,004378 $, κάτι που θα πρέπει να κάνει αυτό το έργο μια πολύ καλή μακροπρόθεσμη επένδυση, ειδικά επειδή όλο και περισσότεροι ινδονησιακοί λιανοπωλητές θα υιοθετήσουν τις συσκευές POS.

Σύμφωνα με την χάρτης πορείας, Το 2018 ανακοινώνεται ότι είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για το Pundi X, καθώς η εταιρεία στοχεύει στη δημιουργία νέων γραφείων στο Λονδίνο, καθώς και στο Τόκιο, τη Σεούλ και τη Βόρεια και Νότια Αμερική.

Συναλλαγή NPXS

Προς το παρόν, το Pundi X μπορεί να διαπραγματευτεί σε μερικά από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης εκεί όπως Κάθισμα, ΙΔΕΞ, Τα πιο παράξενα, CoinBene, Hotbit, Gate.io, και Tidex. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ενότητα Αγορές στο CoinMarketCap.

Παρουσία στα κοινωνικά μέσα

Το έργο είναι παρόν σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και κοινής χρήσης βίντεο όπως Facebook, Κελάδημα, Συνδέθηκε, Reddit, Τηλεγράφημα, και YouTube. Για πιο γενικές πληροφορίες σχετικά με το έργο, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν τον επίσημο Ενότητα FAQ.

συμπέρασμα

Το Pundi X είναι αναμφίβολα ένα πολύ ελπιδοφόρο έργο που μπορεί να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πωλήσεων κρυπτονομισμάτων εκτός σύνδεσης στον κόσμο. Το έργο που επέλεξε το Pundi X, αυτό που φέρνει το cryptocurrency λίγο πιο κοντά στο καθημερινό άτομο, δεν είναι τίποτα άλλο από αξιέπαινο και φιλόδοξο.

Εάν εξακολουθείτε να μην είστε πεπεισμένοι σχετικά με τις δυνατότητες του έργου, ίσως αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις συνεργασίες που κατάφερε να εξασφαλίσει η εταιρεία. Μερικές από τις πιο σημαντικές συνεργασίες είναι με το NEM, E2Pay.co.id, fintech Ινδονησία, Κοινοπραξία Xpos, Μία αλυσίδα, Aditus, LoyalCoin, SFA, Συνεχώς, και ΑΣΤΡΙΚΟΣ. Αυτά είναι πολύ καλά παραδείγματα για το πώς η εταιρεία στοχεύει στην αύξηση των ποσοστών δέσμευσης και υιοθέτησης με συνεισφορές τρίτων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map