Λίστα πρακτορείων μάρκετινγκ κρυπτονομισμάτων

Το πεδίο των κρυπτονομισμάτων έχει επεκταθεί πολύ τα τελευταία 2 χρόνια. Υπάρχει μια αυξανόμενη λίστα νέων έργων που μπαίνουν στο χώρο κάθε μέρα και όλα αυτά αναζητούν να γίνουν αντιληπτά από τους επενδυτές και το κοινό.

Η εκκίνηση του δικού σας ICO και η απόκτηση αναγνώρισης αγοράς μπορεί να είναι δύσκολη σε αυτό το ανταγωνιστικό περιβάλλον, επομένως οι καμπάνιες μάρκετινγκ είναι απαραίτητες. Στο σημερινό άρθρο, θα παρουσιάσουμε τη λίστα μας με μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες εταιρείες μάρκετινγκ κρυπτογράφησης.

1. Coinzilla

πρακτορείο coinzilla

Coinzilla είναι ένα διαφημιστικό δίκτυο και εταιρεία που βοηθά τις νεοσύστατες εταιρείες από τη βιομηχανία κρυπτογράφησης και blockchain να αποκτήσουν έκθεση για τους ICO και τα έργα τους προωθώντας και στοχεύοντας διαφημίσεις σε σχετικούς εκδότες από τη βιομηχανία κρυπτογράφησης.

Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια και αυτή τη φορά διαχειρίστηκε με επιτυχία διαφημιστικές καμπάνιες για περισσότερους από 1.500 διαφημιζόμενους και 4.000 εκδότες.

Οι κύριες υπηρεσίες της Coinzilla διαθέτουν διαφημίσεις banner, στοχευμένο μάρκετινγκ, ανάπτυξη API για διαφημίσεις καμπάνιας, περιορισμός προϋπολογισμού και πολλά άλλα εργαλεία που βοηθούν στην προώθηση ενός έργου.

2. Συνδεδεμένο

Συνδεδεμένο είναι ένα πρακτορείο ψηφιακού μάρκετινγκ πλήρους εξυπηρέτησης, κρυπτογραφημένο με έδρα τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Η εταιρεία συνεργάστηκε με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, συμπεριλαμβανομένων των OKEx, ShapeShift και eToro. Η εταιρεία έχει μια μακρά λίστα επιτυχημένων καμπανιών και παρήγαγε απίστευτα αποτελέσματα για τους πελάτες της. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν ROAS 5x από τη ΔΕΗ, αύξηση κατά 600% στην οργανική επισκεψιμότητα μέσω SEO και καμπάνιες επιρροής τόσο επιτυχημένες που οι πελάτες έπρεπε να σταματήσουν τις εγγραφές. Επιπλέον, η Coinbound είναι μια από τις μόνες εταιρείες της λίστας που προσφέρει οργανική ανάπτυξη μέσω φόρουμ όπως το 4chan και το Reddit. Ο αριθμός των επιλογών καμπάνιας που μπορείτε να επιλέξετε μαζί με ένα μακρύ ιστορικό επιτυχίας καθιστούν το Coinbound μία από τις κορυφαίες εταιρείες στη λίστα μας.

3. Διακριτικό προτεραιότητας

Αυτή η πλατφόρμα δεν ασχολείται μόνο με το μάρκετινγκ, αλλά χειρίζεται ολόκληρη τη διαδικασία συμβουλευτικής, επενδύσεων και διαφήμισης του ICO. Διακριτικό προτεραιότητας επιτρέπει επίσης στους επενδυτές να μετριάσουν τον κίνδυνο επενδύοντας μέσω αυτών, καθώς δίνουν επιστροφές σε όλες τις αγορές ICO οποιαδήποτε στιγμή πριν από την προθεσμία που ανακοινώθηκε.

Προσφέρουν εργαλεία όπως έργα παραπομπής, προγράμματα γενναιοδωρίας (πολλαπλά token), διαχείριση ICO, ομαδικές αγορές, εκπομπές διακριτικών σε πραγματικό χρόνο και άλλες ποικιλίες εκστρατειών μάρκετινγκ. Η ομάδα τους αποτελείται από ορισμένους εμπειρογνώμονες του κλάδου και συμβούλους που διαθέτουν χρόνια τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης σε επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα.

4. Crynet

Crynet αρχικά ξεκίνησε ως ψηφιακό γραφείο μάρκετινγκ, αλλά, από τότε, έχει εξελιχθεί σε ένα πρακτορείο μάρκετινγκ πλήρους υπηρεσίας. Το πρακτορείο προσφέρει μια ευρεία επιλογή υπηρεσιών μάρκετινγκ για ICO και επιχειρήσεις που σχετίζονται με το blockchain. Αυτά περιλαμβάνουν επιδείξεις βίντεο, ανάπτυξη blockchain και τεχνική υποστήριξη, blockchain HR, υποστήριξη συμβούλων, SMM σε όλα τα Social Media και Telegram, προωθήσεις για κινητά και ιστούς, διαφημίσεις αναζήτησης και PR.


Το Crynet μπορεί να φτάσει στις κρυπτο-κοινότητες της Ασίας, καθώς έχει κάλυψη ακόμη και στην Ιαπωνία, την Κορέα και την Κίνα.

5. WeRaise

WeRaise είναι μια εταιρεία μάρκετινγκ που δραστηριοποιείται στον τομέα της ψηφιακής διαφήμισης για περισσότερα από 15 χρόνια. Με 2 χρόνια εμπειρίας σε λύσεις blockchain, είναι από τις πρώτες πλατφόρμες που ασχολούνται με το μάρκετινγκ ICO.

Δίνουν στους πελάτες τους πολύ αποτελεσματική έκθεση χρησιμοποιώντας διαφημίσεις banner, δελτία τύπου, υπηρεσίες copywriting, διαφήμιση, ανάλυση καμπάνιας και παρακολούθηση 24/7, καθώς και στοχευμένη τοποθέτηση PR σε ένα ευρύ φάσμα ιστότοπων, συμπεριλαμβανομένων των Reddit, TokenData, CryptoNinjas, NewsBTC, Το Merkle, το CoinDesk, το Bitcoinist και πολλά άλλα.

6. Βυζάντιο

Βυζάντιο διευθύνεται από μια ομάδα που αποτελείται από άτομα με εμπειρία στην τεχνολογία blockchain, επενδύσεις, PR και μάρκετινγκ. Η εστίασή τους είναι να βοηθήσουν τις νεοσύστατες εταιρείες να βρουν το κοινό-στόχο τους και να συγκεντρώσουν τα επενδυτικά τους κεφάλαια όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αξιολογούν έργα για να βρουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους, να βοηθήσουν στη συγγραφή λευκών βιβλίων, να αναπτύξουν στρατηγικές εκκίνησης για ICO και μοντέλα διανομής, να υπολογίσουν προϋπολογισμούς και να αναπτύξουν οδικούς χάρτες έργων.

Βυζάντιο

Πηγή: bzntm.com

7. Ομάδα στοιχείων

Η Element Group βλέπει τον εαυτό της κάτι περισσότερο από ένα πρακτορείο μάρκετινγκ, που εκπροσωπείται ως εταιρεία πωλήσεων ψηφιακών συμβόλων. Η εταιρεία παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, στρατηγική μάρκετινγκ ICO, διαχείριση κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων, έρευνα αγοράς, τεχνολογία και υπηρεσίες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

8. Crowdcreate

Crowdcreate είναι μια εταιρεία μάρκετινγκ που εδρεύει στο Λος Άντζελες και ασχολείται με κανάλια μάρκετινγκ κρυπτογράφησης. Επικεντρώνονται στην καθιέρωση επωνυμίας, στο σχεδιασμό και στην παραγωγή βίντεο, στη διαχείριση μέσων ενημέρωσης, στο μάρκετινγκ επιρροών και στην προσέγγιση των δημοσίων σχέσεων.

Οι υπηρεσίες τους έχουν υψηλή βαθμολογία, καθώς έχουν βοηθήσει με επιτυχία πάνω από 40 εκστρατείες crowdfunding στην αύξηση περισσότερων από 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε 3 χρόνια, εφαρμόζοντας μια προσέγγιση βάσει δεδομένων για κάθε καμπάνια.πλήθος

Πηγή: crowdcreate.us

9. TSM Global

Η TSM Global κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για τους πελάτες της και τώρα απευθύνεται σε επενδυτές που αναζητούν υψηλές αποδόσεις αλλά και ασφάλεια. Το TSM δεν επικεντρώνεται μόνο σε ICO αλλά και σε STO (προσφορές διακριτικών ασφαλείας) και DSO (μειωμένες προσφορές υπηρεσιών).

Αυτή η εταιρεία με έδρα το Λονδίνο παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, ανάπτυξη φύλλων, δημιουργία περιεχομένου, διαχείριση κοινότητας, διαχείριση διαφημίσεων, μάρκετινγκ ιών, κοινωνικά μέσα & υποστήριξη συνομιλίας, PR crypto και συμβατικό, μάρκετινγκ παραπομπών μεταξύ άλλων υπηρεσιών. Το TSM Global είναι πραγματικά παγκόσμιο και μπορεί να υποστηρίξει πελάτες που μιλούν Αγγλικά, Ιαπωνικά, Κινέζικα, Κοράνι, Ρωσικά, Γερμανικά και άλλες γλώσσες.

10. Αίτηση

Εφαρμογή διαθέτει πολλές διαφημιστικές στρατηγικές που έχουν δείξει την αποτελεσματικότητά τους στις εκστρατείες μάρκετινγκ ICO. Αυτός ο οργανισμός ανάπτυξης blockchain βοηθά έργα από τη βιομηχανία κρυπτογράφησης, εξετάζοντας τα επιχειρηματικά τους μοντέλα και προσαρμόζοντάς τα μέσα στο συνεχώς μεταβαλλόμενο οικοσύστημα blockchain.

Η Applicature απασχολεί εμπειρογνώμονες που παρέχουν τεχνικές συμβουλευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με το πλήθος πωλήσεων. Προσφέρουν στους πελάτες τους μια ευρεία επιλογή υπηρεσιών ανάπτυξης αποκλεισμού αποκλεισμού εκτός από τη διαχείριση της κοινότητας και το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, τα οποία περιλαμβάνουν μέσα μαζικής ενημέρωσης, δημιουργία βίντεο και προώθηση, συναντήσεις, διαδικτυακά σεμινάρια, δημιουργία επισκεψιμότητας κ.λπ..

εφαρμογή

Πηγή: applicature.com

11. Sparkchain

Σπινθήρα είναι ένας οργανισμός που βοηθά τις νεοσύστατες εταιρείες και τις εταιρείες τεχνολογίας να χτίσουν το εμπορικό σήμα τους μέσω δημοσίων σχέσεων και ολοκληρωμένων προγραμμάτων μάρκετινγκ. Ο οργανισμός διαθέτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν περιεχόμενο και κοινωνική ανάπτυξη, διανομή μέσω προγραμματισμού και άλλες μεθόδους επί πληρωμή μέσα, καθώς και πληροφορίες βάσει δεδομένων που χρησιμοποιούνται στον στρατηγικό σχεδιασμό. Η πλατφόρμα έχει βοηθήσει τόσο τα νέα έργα όσο και τις καθιερωμένες εταιρείες χρησιμοποιώντας ολοκληρωμένες στρατηγικές επικοινωνίες και υπηρεσίες μάρκετινγκ.

Η πλατφόρμα έχει διαχειριστεί επιτυχώς εταιρείες στην φάση πριν και μετά το ICO, βοηθώντας τις να αναπτυχθούν και να επιτύχουν αναγνώριση της αγοράς για την επωνυμία τους. Λόγω των αποτελεσμάτων τους, έχουν γίνει ο συνεργάτης της επιλογής πολλών έργων και επιχειρήσεων στις καμπάνιες μάρκετινγκ τους.

Ετυμηγορία

Με αυτό, ολοκληρώνουμε τη λίστα με τις κορυφαίες εταιρείες μάρκετινγκ που επικεντρώνονται σε κρυπτογραφικές επιχειρήσεις και νεοσύστατες επιχειρήσεις. Εάν είστε εταιρεία που ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ICO ή αν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερη έκθεση για το έργο ή το διακριτικό σας, τότε η επιλογή των υπηρεσιών μιας από αυτές τις εταιρείες θα σας βοηθήσει πολύ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map