Οδηγός: Πώς να αγοράσετε NEO (NEO) από το Binance

Οι έξυπνες πλατφόρμες συμβάσεων ενδέχεται να έχουν τις περισσότερες δυνατότητες αλλαγής παιχνιδιού από όλα τα έργα στον τομέα της κρυπτογράφησης. Το Blockchain ονομάζεται πολλοί ως το «νέο Διαδίκτυο» και όλοι γνωρίζουν πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος το Διαδίκτυο.

Η Ethereum υπήρξε από καιρό ηγέτης της αγοράς για πλατφόρμες ανάπτυξης blockchain. Αλλά αρχίζουν να βλέπουν σημαντικό ανταγωνισμό, από έργα όπως το EOS, το Cardano και το NEO. Το τελευταίο, NEO, έχει την πιο παθιασμένη και αφοσιωμένη κοινότητα από όλα αυτά (συμπεριλαμβανομένου του Ethereum). Για το λόγο αυτό, αξίζει την εκτίμηση από κάθε λάτρη της κρυπτογράφησης.

Τι είναι το NEO?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η NEO είναι μια έξυπνη πλατφόρμα ανάπτυξης συμβάσεων. Το NEO κυκλοφόρησε το 2014, αρχικά ως Antshares, το οποίο μετονομάστηκε αργότερα σε NEO το 2017. Η κοινότητα, που διοικείται από το συμβούλιο NEO, προσπαθεί να δημιουργήσει το πλαίσιο για μια ψηφιακή οικονομία. Η πλατφόρμα τους υποστηρίζει έννοιες όπως ψηφιακή ταυτότητα και βιομηχανική χρήση blockchain, καθώς και ICO και αποκεντρωμένες εφαρμογές. Μπορείτε να βρείτε μια λίστα dApps υπό ανάπτυξη στο blockchain NEO εδώ.

Η μεγάλη διαφορά μεταξύ NEO και άλλων πλατφορμών έξυπνων συμβολαίων είναι το μοντέλο token. Το διακριτικό NEO δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές και δεν είναι διαιρετό (σημαίνει ότι δεν μπορείτε να στείλετε 0,5 ή 0,25 NEO. Πρέπει να είναι ολόκληρο διακριτικό). Αντ ‘αυτού, η πλατφόρμα χρησιμοποιεί το GAS ως νόμισμα για τέλη και υπηρεσίες στην πλατφόρμα NEO. Κρατώντας το NEO στο πορτοφόλι σας, θα κερδίζετε σταθερά μάρκες GAS από τέλη συναλλαγής. Κάνοντας το NEO έναν έξυπνο τρόπο για να κερδίσετε ένα παθητικό εισόδημα.

Με το Ethereum να περνάει σοβαρούς αγώνες το 2018, μπορεί να είναι η ώρα του NEO να λάμψει. Θα σας πούμε πώς μπορείτε να επενδύσετε σε NEO και να είστε μέρος μιας από τις πιο ενεργές κοινότητες στο crypto σήμερα.

Ταυτόχρονα, το NEO θεωρείται το «Chinese Ethereum» επειδή βρίσκεται στην Κίνα και έχει πολλές συνεργασίες με τοπικές εταιρείες. Αυτός είναι επίσης ένας από τους λόγους για τους οποίους αυτό το δίκτυο blockchain θεωρείται συγκεντρωτικό.

Επί του παρόντος, η NEO είναι το 18ο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα στην αγορά με ανώτατο όριο αγοράς 708 εκατομμύρια δολάρια και τιμή ανά κέρμα 10,05 $.

Βήμα 1: Εγγραφείτε στο Binance

Το Binance είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στην αγορά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχει η CoinMarketCap, αυτή η πλατφόρμα ψηφιακού νομίσματος είναι η δεύτερη μεγαλύτερη με όγκο συναλλαγών τις τελευταίες 24 ώρες των 927 εκατομμυρίων $. 

Ένα από τα κύρια οφέλη από την αγορά NEO στο Binance exchange είναι ότι η πλατφόρμα έχει μια από τις υψηλότερες ρευστότητες για altcoins. Για παράδειγμα, τις τελευταίες 24 ώρες, το ζεύγος συναλλαγών NEO / USDT εγγεγραμμένος Όγκος συναλλαγών 2,24 εκατομμυρίων δολαρίων στο Binance, ίσο με 0,24% του συνολικού όγκου συναλλαγών στο Binance. 

Άλλα ζεύγη συναλλαγών που μπορούν να βρεθούν στο Binance περιλαμβάνουν NEO / USDC, NEO / TUSD, NEO / PAX, NEO / ETH, NEO / BTC και NEO / BNB. Όλα τα ζεύγη NEO αντιπροσωπεύουν 0,42% του συνολικού όγκου συναλλαγών στο Binance. 

Η Binance διαθέτει επίσης μια νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες και τους επενδυτές να αγοράζουν ορισμένα ψηφιακά νομίσματα χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα. Παρόλο που η NEO δεν περιλαμβάνεται επί του παρόντος σε αυτήν την υπηρεσία, ενδέχεται να είναι δυνατή η προσθήκη αυτού του ψηφιακού στοιχείου στο μέλλον.

Θα δούμε Κάθισμα για αυτόν τον οδηγό. Παρά το ότι είναι ένα από τα κορυφαία 20 μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπάρχουν λίγα μέρη που σας επιτρέπουν να αγοράσετε NEO απευθείας με νομίσματα Fiat όπως USD ή EUR. Έτσι, η καλύτερη επιλογή σας είναι να αγοράσετε πρώτα το Bitcoin ή το Ethereum και να το ανταλλάξετε με NEO σε ένα αξιόπιστο χρηματιστήριο όπως το Binance.

Το πρώτο σας βήμα είναι, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, να καταχωρήσετε έναν λογαριασμό στο Binance.


μητρώο binance

Βήμα 2: Επαληθεύστε τον λογαριασμό σας

Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές, θα χρειαστεί να υποβάλετε πολλά έγγραφα KYC (γνωρίστε τον πελάτη σας) για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Επιπλέον, ρυθμίστε ασφαλή έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων για την προστασία του λογαριασμού σας.

Βήμα 3: Στείλτε BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT ή BNB στον λογαριασμό σας Binance

Μόλις εγκριθεί η επαλήθευσή σας, στείλτε Bitcoin ή Ethereum στον λογαριασμό Binance. Εάν δεν έχετε ήδη ένα από αυτά τα νομίσματα, άτομα από σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο μπορούν να αγοράσουν με πιστωτική κάρτα από Κοινμάμα ή Τσανγκλι.

Για να κάνετε μια κατάθεση BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT ή BNB, κάντε κλικ στο “Funds” και στη συνέχεια στο “Κατάθεση”. Επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να στείλετε από το αναπτυσσόμενο μενού. Αυτό θα σας δώσει μια διεύθυνση πορτοφολιού για να στείλετε τα χρήματά σας. Βεβαιωθείτε ότι τυχόν κέρματα που στέλνετε σε αυτήν τη διεύθυνση είναι μόνο σε αυτό το νόμισμα – εάν στείλετε τα χρήματά σας σε λανθασμένη διεύθυνση, τα κέρματά σας ενδέχεται να χαθούν.

προκαταβολή

Βήμα 4: Περιμένετε επιβεβαίωση

Ανάλογα με τη φόρτωση δικτύου, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο χρόνο για να επιβεβαιωθεί η κατάθεσή σας. Βεβαιωθείτε ότι η κατάθεση έχει περάσει πριν απομακρυνθείτε από τη σελίδα.

Βήμα 5: Εντοπίστε το ζεύγος BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT ή BNB

Μόλις καταθέσετε το Bitcoin ή το Ethereum, ήρθε η ώρα να μεταβείτε στο Exchange. Κάντε κλικ στο “Ανταλλαγή” στην επάνω γραμμή πλοήγησης και, στη συνέχεια, στο “Βασικό”.

Μόλις βρίσκεστε στο Exchange, βρείτε το ζεύγος NEO για το νόμισμα που καταθέσατε νωρίτερα. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στη γραμμή αναζήτησης κοντά επάνω δεξιά και αναζητήστε NEO. Αυτό θα φέρει ζεύγη για Bitcoin, Ethereum, TrueUSD, Paxos Standard, Tether ή Binance Coin, το εγγενές κρυπτονομίσμα του Binance.

neo binance

Κάντε κλικ στο ζεύγος που θέλετε και θα εμφανιστεί η οθόνη διαπραγμάτευσης για το NEO.

Προαιρετικά: Χρησιμοποιήστε τα προηγμένα εργαλεία της Binance για αγορά την κατάλληλη στιγμή

Το Binance προσφέρει μια σειρά εργαλείων και δεδομένων για να σας βοηθήσει να αγοράσετε χαμηλά και να πουλήσετε υψηλά. Στην οθόνη διαπραγμάτευσης, θα μπορείτε να δείτε το ιστορικό τιμών και παραγγελιών για το ζεύγος που επιλέξατε. Μπορείτε επίσης να ορίσετε όρια αγοράς ή πώλησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ορίσετε μια τιμή στην οποία θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε και μόλις η τιμή της NEO φτάσει σε αυτό το σημείο, η Binance θα εκτελέσει την συναλλαγή σας.

Με τα διάφορα εργαλεία που είναι διαθέσιμα στο προηγμένο χρηματιστήριο που παρέχεται από την Binance, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν καλύτερο έλεγχο στα χρήματα που διαχειρίζονται. Το Binance είναι μια ανταλλαγή που δημιουργήθηκε για αρχάριους και επίσης για επαγγελματίες εμπόρους που απαιτούν πολλά άλλα εργαλεία για τη λήψη καλύτερων αποφάσεων κατά τη συναλλαγή. 

neo binance 2

Βήμα 6: Επιλέξτε πόσο NEO θέλετε να αγοράσετε

Επιλέξτε την τιμή στην οποία θέλετε να αγοράσετε, διαφορετικά κάντε κλικ στην καρτέλα “Αγορά” και αγοράστε για την τιμή που είναι τώρα.

Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε ένα συγκεκριμένο ποσό NEO ή να ξοδέψετε 25%, 50%, 75% ή 100% των κερμάτων που καταθέσατε νωρίτερα.

Βήμα 7: Αγορά NEO!

Κάντε κλικ στο “Αγορά NEO” για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Βήμα 8: Μετακινήστε τα κέρματά σας σε ένα ασφαλές πορτοφόλι NEO

Όταν δεν κάνετε συναλλαγές, είναι καλύτερη πρακτική να διατηρείτε τα κέρματά σας στο δικό σας, ασφαλές πορτοφόλι, ξεχωριστά από το Exchange. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό για το NEO, καθώς θέλετε ένα πορτοφόλι που να μπορεί να παράγει GAS από τις εκμεταλλεύσεις σας NEO.

Για την υψηλότερη ασφάλεια, μπορείτε να κρατήσετε το NEO σας στο Καθολικό Nano S πορτοφόλι υλικού. Εναλλακτικά, το ΝΕΟ Το επιτραπέζιο πορτοφόλι είναι ένα δημοφιλές πορτοφόλι, με δυνατότητα αποθήκευσης τόσο του NEO όσο και του GAS.

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και εμφανιστούν τα διακριτικά NEO στο πορτοφόλι Binance, μεταβείτε στο “Funds” και στη συνέχεια “Αναλήψεις”. Επιλέξτε NEO από το αναπτυσσόμενο μενού. Εισαγάγετε τη διεύθυνση ανάληψης (τη διεύθυνση από το πορτοφόλι NEO σας), καθώς και το ποσό των NEO που θέλετε να μετακινήσετε.

Παρόλο που η ανταλλαγή Binance προσφέρει έναν λογαριασμό για τη διαχείριση εικονικών νομισμάτων, το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε ανάληψη χρημάτων σε άλλο πορτοφόλι. Ο ασφαλέστερος τρόπος κράτησης κερμάτων ΝΕΟ είναι η κατάθεσή τους σε ένα υλικό ή σε πορτοφόλι εκτός σύνδεσης.

ο καλύτερο πορτοφόλι υλικού για το NEO είναι η συσκευή Ledger Nano S. Ο Binance επηρεάστηκε από ένα hack πριν από λίγους μήνες που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια πάνω από 7.000 BTC από τα πορτοφόλια τους. Η χρήση πορτοφολιού υλικού είναι το καλύτερο πράγμα για μακροπρόθεσμους επενδυτές. 

neo binance 3

Κάντε κλικ στο “Υποβολή” για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

συμπέρασμα

Η αγορά NEO στην πλατφόρμα Binance είναι ένας από τους γρηγορότερους τρόπους απόκτησης του ψηφιακού στοιχείου. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσετε έκθεση στο οικοσύστημα NEO και σε ολόκληρο τον χώρο κρυπτογράφησης διαφοροποιώντας το χαρτοφυλάκιό σας. 

Υπάρχουν επίσης άλλες ανταλλαγές που θα σας επιτρέψουν να έχετε πρόσβαση στο οικοσύστημα ΝΕΟ. Κάθε μία από αυτές τις πλατφόρμες έχει τις δικές της προδιαγραφές. Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην ανταλλαγή που προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας. 

Τώρα ξέρετε πώς να αρχίσετε να επενδύετε στο NEO, μπορείτε να γίνετε μέλος μιας από τις πιο παθιασμένες κοινότητες στο crypto σήμερα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map