NEM Cryptocurrency: Οδηγός για αρχάριους

Τα κρυπτονομίσματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή κάθε μέρα. Αυτός είναι ένας πλήρης οδηγός για αρχάριους για το NEM cryptocurrency, το νέο κίνημα οικονομίας, ένα έργο blockchain που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μιας έξυπνης οικονομίας. Η πλατφόρμα NEM επιτρέπει σε άτομα και επιχειρήσεις να αναπτύξουν λύσεις blockchain όπως λύσεις ψηφοφορίας ή λύσεις χρηματοοικονομικής επεξεργασίας.

Το NEM cryptocurrency ήταν το πρώτο έργο blockchain που δεν γεννήθηκε από ένα blockchain. Η εγγενής κρυπτογράφηση στην πλατφόρμα ονομάζεται XEM.

Προβλήματα που επιλύθηκαν από το NEM Cryptocurrency

Η πλατφόρμα NEM χρησιμοποιεί ένα έξυπνο σύστημα περιουσιακών στοιχείων που επικεντρώνεται «στην κατασκευή ακριβώς αυτού που χρειάζεστε, είτε πρόκειται για σύστημα fintech, παρακολούθηση εφοδιαστικής, ICO, συμβολαιογραφική πράξη, αποκεντρωμένη εξακρίβωση στοιχείων ή πολλά άλλα».

Κρυπτογράφηση NEM

Με απλά λόγια, το blockchain της NEM είναι χτισμένο από κάτω προς τα κάτω έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει οτιδήποτε ρίχνεται σε αυτό. Το Smart Asset System επιτρέπει στην πλατφόρμα NEM να διασυνδέεται με μεμονωμένες εφαρμογές χρησιμοποιώντας κλήσεις εφαρμογών διασύνδεσης προγραμματισμού (API).

Αυτό έχει κάνει τους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, επειδή το μόνο που χρειάζεται είναι να “πραγματοποιήσετε μια κλήση”.

Η γέννηση του NEM

Η πλατφόρμα NEM ενδέχεται να μην υπάρχει σήμερα αν UtopianFuture, ένας χρήστης σε ένα φόρουμ Bitcoin Talk, δεν είχε ξεκινήσει συζήτηση για ένα αποκλειστικά κοινοτικό έργο blockchain. Αρχικά, το UtopianFuture πρότεινε ένα πιρούνι από το blockchain NXT.

Ωστόσο, αυτό δεν ακολούθησε και το NEM cryptocurrency άρχισε να αναπτύσσει τον κώδικά του από το μηδέν χρησιμοποιώντας Java, μια γλώσσα προγραμματισμού υπολογιστών. Τον Ιούνιο του 2014, κυκλοφόρησε μια ασταθή έκδοση.

Ακολούθησε μια σταθερή έκδοση τον Μάρτιο του 2015. Οι προγραμματιστές της πλατφόρμας επιδιώκουν να μετατρέψουν τη βάση κώδικα του NEM από προγραμματισμό Java σε προγραμματισμό C ++. Το blockchain της NEM χρησιμοποιεί το Απόδειξη σημασίας αλγόριθμος συναίνεσης.

Με αυτόν τον αλγόριθμο, σε αντίθεση με άλλους δημοφιλείς αλγόριθμους, τα νομίσματα XEM μπορούν να «συλλέγονται» μόνο να εξορύσσονται ή να στοιχίζονται. Αυτός ο αλγόριθμος χρησιμοποιεί κόμβους στο δίκτυό του για την επικύρωση συναλλαγών.

Το σύστημα φήμης που χρησιμοποιείται στο δίκτυο πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους σε κόμβους για να εξακριβώσει την υγεία τους. Αντί να μετράει τη σημασία ενός κόμβου από την ποσότητα της εργασίας που έχει γίνει, το σύστημα φήμης κατατάσσει τους κόμβους με την ποιότητα της εργασίας που έχει γίνει.

Ο αλγόριθμος συναίνεσης που χρησιμοποιείται από την κρυπτογράφηση NEM δεν είναι απαιτητικός για τον επεξεργαστή και η συγκομιδή XEM μπορεί να γίνει σε έναν προσωπικό υπολογιστή, εξαλείφοντας τη συγκέντρωση που συνοδεύει άλλους αλγόριθμους Απόδειξη εργασίας εργάστηκε στο Bitcoin blockchain.

Το blockchain NEM χρησιμοποιεί πολλαπλές υπογραφές για την επικύρωση συναλλαγών προτού μπορέσουν να προστεθούν στο blockchain. Το Ίδρυμα NEM είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία της πλατφόρμας.


Το κουπόνι XEM

Το XEM είναι το εγγενές εικονικό νόμισμα που χρησιμοποιείται στην πλατφόρμα NEM για την κάλυψη του κόστους συναλλαγής. Το blockchain NEM έχει ένα σταθερό ποσό token XEM εξαλείφοντας ένα σενάριο πληθωρισμού.

Πιθανότατα αναρωτιέστε ήδη από πού να αγοράσετε το XEM, οπότε εδώ είναι. Το XEM μπορεί να αγοραστεί σε δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης όπως Binance, Poloniex, HitBTC, BITTREX, UPbit, Huobi, μεταξύ άλλων.

Το Nanowallet, ένα πορτοφόλι που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης υποστηρίζει την αποθήκευση κερμάτων XEM. Το πορτοφόλι λειτουργεί επίσης ως απλή διεπαφή μεταξύ της πλατφόρμας NEM και του χρήστη. Το XEM είναι επίσης συμβατό με πορτοφόλια υλικού όπως το TREZOR.

Βασικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας NEM

Το Catapult, η νέα πλατφόρμα της NEM με κωδικό C ++ είναι από τα κορυφαία έργα που ξεκίνησε το Ίδρυμα NEM. Όταν πραγματοποιηθεί η ενημέρωση, το blockchain NEM θα μπορεί να χειρίζεται μεγαλύτερο αριθμό συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο. Η ενημέρωση Catapult θα ενισχύσει επίσης τις ιδιωτικές και δημόσιες πτυχές του blockchain NEM.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του blockchain NEM περιλαμβάνουν:

  1. Διεύθυνση έξυπνων στοιχείων

    Αυτές οι διευθύνσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αντιπροσωπεύουν σχεδόν οτιδήποτε στην πλατφόρμα. Είτε πρόκειται για έγγραφα ιδιοκτησίας ιδιοκτησίας είτε για εικονικό νόμισμα που ανήκει σε συγκεκριμένο χρήστη. Οι διευθύνσεις έχουν διαμορφωθεί ώστε να αντιπροσωπεύουν είτε μια ομάδα είτε μία οντότητα στο blockchain και επιτρέπουν την αλληλεπίδραση μεταξύ διαφορετικών οντοτήτων στο blockchain.

  2. NEM Χώροι ονομάτων Cryptocurrency

    Αυτά έχουν το ίδιο χαρακτηριστικό με τα παραδοσιακά ονόματα τομέα που χρησιμοποιούνται στο Διαδίκτυο. Οι χώροι ονομάτων δίνουν στον χρήστη τη δυνατότητα «να δημιουργήσει έναν χώρο με ετικέτα για τα στοιχεία μιας επιχείρησης ή ενός ατόμου στο blockchain.» Η δημιουργία ενός χώρου ονομάτων κοστίζει σε έναν χρήστη 100 νομίσματα XEM για τον κύριο τομέα και 10 νομίσματα XEM για κάθε υποτομέα.

  3. Ψηφιδωτά

    Αυτά είναι πάγια περιουσιακά στοιχεία στο NEM blockchain που έχουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά και τα οποία έχουν προγραμματιστεί για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου. Μπορούν να κυμαίνονται από ψήφους, άλλα νομίσματα, πόντους επιβράβευσης σε ένα κατάστημα λιανικής κ.λπ..

Επιπλέον ανάγνωση μετά από αυτόν τον οδηγό για NEM

Οι επενδυτές θα θέλουν να ρίξουν μια ματιά στο άρθρο Πρόβλεψη τιμών και τεχνική ανάλυση NEM που ενημερώνεται με νέα συμβάντα στο έργο. Το UseTheBitcoin καλύπτει επίσης ειδήσεις σχετικά με τις τιμές, όπως η άνοδος της τιμής NEM κατά 25% μετά την επανάληψη των συναλλαγών NEM στο Coincheck.

Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να ακολουθήσουν τον οδηγό για το πώς να αγοράσουν NEM στο Binance ή να πάνε κατευθείαν στο δημοφιλή ανταλλαγή εαυτό.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map