Πώς να αγοράσετε το Monero (XMR) στο Binance

Ίσως το πιο γνωστό και πολύτιμο “νόμισμα απορρήτου”, η Monero έχει δημιουργήσει μια θέση στην κρυπτογράφηση που έχει ενθουσιαστεί πολλοί. Δείχνει για ποια αρχικά σχεδιάστηκε το crypto: ελευθερία από λογοκρισία ή εξωτερικό έλεγχο, με δυνατότητα άμεσης συναλλαγής και διασυνοριακά.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να αγοράσετε μάρκες Monero, αγοράζοντας τα στο Ανταλλαγή συναλλαγών.

Τι είναι το Monero?

Το Monero (γνωστό με το σύμβολο ticker XMR), είναι ένα νόμισμα που δημιουργήθηκε για συναλλαγή, ρητά για ιδιωτικές συναλλαγές. Για νομίσματα όπως το Bitcoin, όλα μπορούν να παρακολουθούνται σε ένα δημόσιο καθολικό, από συναλλαγές έως διευθύνσεις πορτοφολιών. Παρόλο που αυτή η διαφάνεια είναι ευπρόσδεκτη σε ορισμένους κύκλους, αποτελεί σοβαρή ανησυχία για άλλους.

Η Monero αντιμετωπίζει το ζήτημα του απορρήτου σε κρυπτογράφηση με πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Αυτό περιλαμβάνει την απόκρυψη των ποσών και των προορισμών της συναλλαγής, καθώς και “stealth διευθύνσεις”, που κρύβουν τις πραγματικές διευθύνσεις και των δύο πλευρών μιας συναλλαγής. Ως εκ τούτου, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν το Monero χωρίς να ανησυχούν να εντοπιστούν.

Εκτός από τις δυνατότητες απορρήτου τους, οι οποίες θεωρούνται οι καλύτερες στην αγορά, η Monero παρουσίασε πρόσφατα μια νέα ενημέρωση, η οποία μείωσε δραστικά τις χρεώσεις που προέκυψαν στις συναλλαγές XMR. Αυτό σημαίνει, εκτός από την ιδιωτικότητα, το Monero προσφέρει έναν φθηνότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο για οποιονδήποτε να κάνει συναλλαγές με κρυπτογράφηση.

Τώρα ας δούμε πώς μπορείτε να αγοράσετε νομίσματα Monero.

Βήμα 1: Εγγραφείτε για λογαριασμό στο Binance

Όπως με πολλά νομίσματα αυτή τη στιγμή, η αγορά του Monero με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή μέσω τραπεζικής μεταφοράς μπορεί να είναι δύσκολη. Επομένως, για τους σκοπούς αυτού του οδηγού, θα σας δείξουμε πώς να αγοράσετε XMR με Bitcoin ή Ethereum.

Το πρώτο βήμα, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, είναι να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο Binance. Η διαδικασία είναι γενικά γρήγορη και εύκολη και είναι ανοιχτή σε χρήστες σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο.

μητρώο binance

Βήμα 2: Επαληθεύστε τον λογαριασμό σας

Προτού ξεκινήσετε τις συναλλαγές, θα πρέπει να υποβάλετε πολλά έγγραφα επαλήθευσης στην ομάδα Binance. Επιπλέον, φροντίστε να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων για την προστασία του λογαριασμού σας.

Βήμα 3: Στείλτε BTC ή ETH στον λογαριασμό Binance

Μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα επαλήθευσης, θα χρειαστείτε BTC ή ETH στο πορτοφόλι Binance.


Εάν δεν έχετε ήδη κανένα από αυτά τα νομίσματα, μπορείτε να αγοράσετε είτε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σε έναν ιστότοπο όπως Κοινμάμα ή Τσανγκλι, ή σε ανταλλαγή fiat όπως Νομισματική βάση.

Για να στείλετε κέρματα στο πορτοφόλι Binance, μεταβείτε στην πλατφόρμα Binance και επιλέξτε “Funds” και, στη συνέχεια, “Καταθέσεις”. Επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να στείλετε από το αναπτυσσόμενο μενού.

προκαταβολή

Θα εμφανιστεί μια διεύθυνση πορτοφολιού για την αποστολή κερμάτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε στείλει μόνο το καθορισμένο νόμισμα σε αυτήν τη διεύθυνση (δηλαδή BTC στο πορτοφόλι BTC ή ETH στο πορτοφόλι ETH). Οποιοδήποτε άλλο είδος νομίσματος που αποστέλλεται εδώ μπορεί να χαθεί.

Βήμα 4: Περιμένετε επιβεβαίωση

Περιμένετε μέχρι το Binance να επιβεβαιώσει την κατάθεσή σας. Οι συναλλαγές συχνά εκκαθαρίζονται πολύ γρήγορα, αλλά ανάλογα με το φορτίο δικτύου, μπορεί να χρειαστούν αρκετές ώρες.

Βήμα 5: Βρείτε και επιλέξτε το ζεύγος BTC ή ETH

Όταν ολοκληρωθεί η κατάθεσή σας, μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα ανταλλαγής του ιστότοπου. Κάντε το επιλέγοντας «Ανταλλαγή» και μετά «Βασικό».

Προχωρήστε στο πλαίσιο αναζήτησης στη δεξιά πλευρά. Επιλέξτε το νόμισμα με το οποίο διαπραγματεύεστε και αναζητήστε “XMR”. Επιλέξτε το ζεύγος που εμφανίζεται (δηλ. XMR / BTC ή XMR / ETH).

XMR binance 1

Προαιρετικά: Χρησιμοποιήστε τα προηγμένα εργαλεία της Binance για αγορά την κατάλληλη στιγμή

Το Binance προσφέρει δεδομένα όπως γραφήματα σε πραγματικό χρόνο και ιστορικό παραγγελιών, για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την απόδοση ενός νομίσματος και να αγοράζετε την καλύτερη στιγμή.

Η ανταλλαγή θα σας επιτρέψει επίσης να ορίσετε όρια αγοράς ή πώλησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε μια τιμή (σε BTC ή ETH) στην οποία θέλετε να αγοράσετε. Μόλις η τιμή φτάσει σε αυτό το σημείο, η ανταλλαγή θα κάνει αυτόματα τη συναλλαγή σας.

Βήμα 6: Επιλέξτε το ποσό του XMR για αγορά

Επιλέξτε την τιμή που θέλετε να αγοράσετε XMR ή επιλέξτε “Αγορά” για να αγοράσετε στην τρέχουσα τιμή (αυτό είναι καλό για αρχάριους / αρχάριους εμπόρους). Στη συνέχεια, εισαγάγετε το ποσό XMR για αγορά. Μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο ποσό XMR ή 25%, 50%, 75% ή 100% των κερμάτων BTC / ETH στο πορτοφόλι Binance.

XMR binance 2

Βήμα 7: Αγοράστε το Monero!

Πατήστε το πράσινο κουμπί “Αγορά XMR” και μόλις το Binance επιβεβαιώσει τη συναλλαγή σας, τελειώσατε!

Βήμα 8: Μετακινήστε τα νομίσματά σας σε ένα ασφαλές πορτοφόλι Monero

Η βέλτιστη πρακτική στο crypto είναι να κρατήσετε τα νομίσματά σας εκτός ανταλλαγής όταν δεν κάνετε συναλλαγές, σε ένα ασφαλές πορτοφόλι που ελέγχετε. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ασφάλειας των διακριτικών σας και δεν εμπιστεύεστε τις διαδικασίες ασφαλείας της ανταλλαγής.

Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι που υποστηρίζει το Monero. Για το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Trezor Model T ή Καθολικό Nano S προτείνεται. Εναλλακτικές λύσεις από την κοινότητα XMR dev περιλαμβάνουν το Πορτοφόλι GUI για επιτραπέζιο υπολογιστή ή το MyMonero διαδικτυακό πορτοφόλι.

Μόλις ρυθμίσετε και προετοιμάσετε το πορτοφόλι XMR, μπορείτε να αποσύρετε τα κέρματά σας από το ανταλλακτήριο Binance. Κάντε το αυτό μεταβαίνοντας στο μενού στην κορυφή του ιστότοπου και επιλέξτε “Χρηματοδότηση” και στη συνέχεια “Αναλήψεις”.

Επιλέξτε XMR από το αναπτυσσόμενο μενού.

XMR binance 3

Προσθέστε τη διεύθυνση από το πορτοφόλι σας Monero και το ποσό του Monero που θέλετε να πραγματοποιήσετε ανάληψη. Ελέγξτε ξανά ότι η διεύθυνση είναι σωστή και μετά πατήστε “Υποβολή”. Ελέγξτε για επιβεβαίωση ότι η συναλλαγή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

… Και αυτό είναι! Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε για να αγοράσετε το Monero (XMR) Κάθαρση.

Μάθε περισσότερα

Το Monero είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά έργα blockchain και cryptocurrency εκεί έξω. Όπως γράψαμε, το Monero XMR είναι το καλύτερο νόμισμα απορρήτου στην αγορά αυτή τη στιγμή. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε σχετικά με την αλεξίσφαιρη ενημέρωση του Monero και το άρθρο Πρόβλεψη τιμών Monero XMR. Τέλος, μάθετε πώς να αποθηκεύετε το XMR στο Ledger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map