Τι είναι το Genesis Vision (GVT); Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Είναι ξεκάθαρο ότι Genesis Όραμα είναι μια συναρπαστική επιχείρηση που συνδυάζει ανταλλαγές, επενδυτές, εμπόρους και μεσίτες σε μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα. Αυτή η ιδέα καθιστά την χρηματοοικονομική αγορά παγκόσμια προσβάσιμη από οποιονδήποτε για διαφορετικούς λόγους. Επιπλέον, το έργο Genesis Vision είναι πιστοποιημένο, γεγονός που το καθιστά πιο ελκυστικό για τους ειδικούς του κλάδου.

Τι είναι το Genesis Vision?

Η πλατφόρμα Genesis Vision συγκεντρώνει ανταλλαγές, επενδυτές, εμπόρους και μεσίτες σε ένα αποκεντρωμένο δίκτυο. Αυτό βοηθά να καταστεί η χρηματοοικονομική αγορά παγκόσμια προσβάσιμη σε όλους για διαφορετικούς λόγους. Επιπλέον, το Genesis Vision είναι πιστοποιημένο, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή για τους ειδικούς του κλάδου.

Για να εξηγήσει περαιτέρω τι κάνει το Genesis Vision, η πλατφόρμα είναι όπου οι επενδυτές αγοράζουν μάρκες από διαχειριστές επενδύσεων. Οι προηγούμενες εμπορικές επιδόσεις κρίνουν τους διαχειριστές επενδύσεων. Οι διαχειριστές με επιτυχημένες ιστορίες κερδοφόρων συναλλαγών μπορούν να διανέμουν περισσότερα μάρκα από τους επενδυτές με λιγότερο ή χειρότερο ιστορικό συναλλαγών.

Μέσω αυτής της πλατφόρμας, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια σειρά χρηματοοικονομικών υπηρεσιών χωρίς να περιορίζονται σε έναν συγκεκριμένο μεσίτη ή διαχειριστή. Οι άνθρωποι έχουν την επιλογή να επιλέξουν οικονομικούς διαχειριστές της επιλογής τους.

Πώς λειτουργεί το Genesis Vision

Με μια εύχρηστη διεπαφή που απευθύνεται σε επενδυτές, διαχειριστές και μεσίτες, η πλατφόρμα βασίζεται σε τεχνολογία blockchain και διευθύνεται από έξυπνα συμβόλαια.

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να αναπτύξουν τις επενδυτικές στρατηγικές που τους ταιριάζουν. Είναι επίσης δυνατό για τους χρήστες να επιλέξουν μια συγκεκριμένη στρατηγική που προσφέρουν επενδυτές και μεσίτες στην πλατφόρμα. Αυτές οι στρατηγικές βασίζονται στο AI (τεχνητή νοημοσύνη) και βελτιώνεται για να γίνει πολύ αποτελεσματική με την πάροδο του χρόνου.

Επίσης, κάθε διαχειριστής θα έχει το διακριτικό κρυπτογράφησής του. Αυτά τα διακριτικά αγοράζονται από εκείνους που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε συγκεκριμένες στρατηγικές από αυτούς τους διαχειριστές. Για κάθε επιτυχημένη στρατηγική, αυξάνεται ο αριθμός των μαρκών που εκδίδονται στους επενδυτές. Πρόκειται για μια μοναδική προσέγγιση σε σύγκριση με τις παραδοσιακές επενδύσεις, αλλά είναι βέβαιο ότι αυτό θα ενισχύσει την αγορά στο μέλλον.

Χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Genesis Vision

Έξυπνες συμβάσεις:

Το θεμέλιο του έργου βασίζεται σε Ethereum Smart Contracts. Αυτά τα συμβόλαια εκτελούνται για τη διανομή κερδών μεταξύ κατόχων κερμάτων, την έκδοση νομισμάτων διαχειριστή, τη δημιουργία λογαριασμών διαχειριστή, την εγγραφή χρηματιστών και επενδυτών, ανταλλαγών και πολλά άλλα.

Εσωτερική ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων διαχειριστών:

Αυτή η δυνατότητα της πλατφόρμας Genesis Vision επιτρέπει στους επενδυτές να αγοράζουν ή να πωλούν νομίσματα διαχειριστών. Οι διαχειριστές θα έχουν περιορισμένο ποσό νομισμάτων για πώληση σε επενδυτές ανάλογα με τα επίπεδα τους. Αυτά τα νομίσματα στην αρχή μπορούν να αγοραστούν μόνο από τους ίδιους τους διαχειριστές με καθορισμένη τιμή. Στη συνέχεια, μπορούν να ανταλλάσσονται μεταξύ επενδυτών μέσω της εσωτερικής ανταλλαγής, παρέχοντας στους επενδυτές το δικαίωμα να καθορίζουν τις τιμές τους για το κέρμα των διαχειριστών.


Ενσωμάτωση με πλατφόρμες συναλλαγών:

Για να συμμετέχει ένας μεσίτης στο δίκτυο Genesis Vision, ένας μεσίτης πρέπει να εγκαταστήσει ένα plugin ενσωμάτωσης για την πλατφόρμα συναλλαγών του. Αυτό το πρόσθετο είναι ένας σύνδεσμος μεταξύ της πλατφόρμας συναλλαγών blockchain και χρηματιστηρίων για να αλληλεπιδράσει με έξυπνα συμβόλαια και το πορτοφόλι του Ethereum Broker, να μεταφέρει χρήματα στον λογαριασμό συναλλαγών του διαχειριστή, καθώς και να λαμβάνει συναλλαγές του διαχειριστή και να γράφει σε IPFS σε πραγματικό χρόνο.

Εφαρμογές πελατών:

Οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με την πλατφόρμα Genesis Vision μέσω μιας εύχρηστης διεπαφής εφαρμογών για κινητά και ιστούς. Η εφαρμογή θα επιτρέπει στους επενδυτές και τους διαχειριστές να εκτελούν διαφορετικές ενέργειες, όπως η προβολή μιας λίστας διαχειριστών, η ανταλλαγή νομισμάτων διαχειριστών, η επένδυση σε χαρτοφυλάκια διαχειριστών και η προβολή ιστορικού συναλλαγών διαχειριστών.

Το Genesis Vision Token

Το Native Token για την πλατφόρμα Genesis Vision είναι το GVT (Genesis Vision Token), που είναι ένα διακριτικό ERC20. Το GVT θα χρησιμοποιηθεί για επενδυτικές πράξεις, διανομές κερδών, διακριτικά διαχειριστών που διαπραγματεύονται στην εσωτερική ανταλλαγή στην πλατφόρμα.

Όλα τα διακριτικά δημιουργούνται κατά τη διάρκεια του Περίοδος πώλησης διακριτικών. Ο αριθμός των διακριτικών που δημιουργούνται είναι περιορισμένος και η μελλοντική παροχή του διακριτικού είναι τεχνικά αδύνατη. Τα μη πωληθέντα διακριτικά κάηκαν στο τέλος της πώλησης διακριτικών.

ο Μπλοκ αλυσίδας Ethereum Το βασισμένο διακριτικό αντιστοιχεί σε ένα ευρέως διανεμημένο πρότυπο, επιτρέποντας στους κατόχους διακριτικών να αποθηκεύουν και να τα διαχειρίζονται αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας υπάρχουσες εφαρμογές του Πορτοφόλια Ethereum.

ο Διακριτικά GVT θα ανταλλάσσεται και σε χρηματιστήρια κρυπτογράφησης.

Πού να αγοράσετε μάρκες Genesis Vision (GVT)?

Τα διακριτικά GVT, τα οποία έχουν εισαχθεί στις ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων έως το τέλος του 2017, μπορούν να ανταλλαχθούν με άλλα κρυπτονομίσματα σε τρία ανταλλακτικά κατά τη στιγμή της γραφής. Μπορείτε να αγοράσετε μάρκες GVT στο Κάθισμα, Κουκόιν, και HitBTC ανταλλαγές.

Διακριτικά Genesis Vision (GVT) μπορούν να ανταλλαχθούν μόνο με κρυπτονομίσματα Bitcoins (BTC) και Ethereum (ETH).

Από την άλλη πλευρά, το CoinSwitch Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε περισσότερα από 20 κρυπτονομίσματα για μάρκες GVT.

Τα καλύτερα πορτοφόλια για την αποθήκευση των διακριτικών GVT

GVT, Το να είστε διακριτικό ERC20 σημαίνει ότι είναι συμβατό με οποιοδήποτε Τυπικό πορτοφόλι Ethereum.

Οι κάτοχοι κουπονιών μπορούν να αποθηκεύσουν με ασφάλεια τα διακριτικά GVT τους σε πορτοφόλια υλικού όπως Τρέζορ ή Καθολικό πορτοφόλια.

Υπάρχουν άλλες επιλογές πορτοφολιού λογισμικού όπως το MyEtherWallet, MetaMask, Ομίχλη, Ισοτιμία, και Εμπιστοσύνη Πορτοφόλια Ethereum.

Ανάλυση τιμών GVT

ο Genesis Όραμα ήταν αρκετά εντυπωσιακή από την εισαγωγή της σε χρηματιστήρια λόγω της αστάθειας της αγοράς κρυπτογράφησης. Είναι δίκαιο να πούμε το GVT έχει κάνει εξαιρετικά καλά για ένα διακριτικό που υπήρχε μόνο για τέσσερις μήνες με λιγότερα από 4.000.000 GVT κυκλοφορία εφοδιασμού.

Με τη λύση που προσφέρει η πλατφόρμα, αναμένεται ότι πολλοί περισσότεροι επενδυτές που είχαν προηγουμένως προβλήματα με χρηματοοικονομικούς πράκτορες θα μπορούσαν να είναι πιθανοί επενδυτές στην πλατφόρμα Genesis Vision, κάνοντας την αγορά να δει μια αύξηση της ζήτησης των μαρκών GVT και οι άνθρωποι να γνωρίσουν η πλατφόρμα Genesis Vision.

Το διακριτικό που βρίσκεται σήμερα στην 102η θέση από την 146η ζήτηση, δείχνει δυναμικό στην τιμή του, το οποίο είναι τώρα στα 25,21 $ από σήμερα. Το δυναμικό της πλατφόρμας έχει επίσης προσθέσει στην αξία του κρυπτονομίσματος που αυξήθηκε πάνω από εκατό τοις εκατό μόνο τον Φεβρουάριο του 2018.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα tokens, το GVT ήταν ευμετάβλητο και έχει δει το υψηλό όλων των εποχών των 42,92 $ κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο του 2017 και το χαμηλότερο σημείο στα 5,57 $. Ωστόσο, το cryptocurrency έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς 93.951.774 $ (USD).

Μελλοντικά σχέδια

ο Πρόγραμμα Genesis Vision βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια και η ομάδα εργάζεται για την ανάπτυξη της άλφα έκδοσης της πλατφόρμας blockchain. Υπάρχει επίσης ένα σχέδιο για την ενσωμάτωση των MetaTrader 3 και 4 στο έργο Genesis Vision.

Το 2019, θα πρέπει να κυκλοφορήσει η επίσημη κυκλοφορία της πλατφόρμας Genesis Vision με την οποία θα είχε ολοκληρωθεί η ολοκλήρωση του χρηματιστηρίου.

Ομάδα πίσω από το Genesis Vision Project

Ruslan Kamenskiy, Ο Διευθύνων Σύμβουλος Genesis Vision, είναι προγραμματιστής χρηματοοικονομικού λογισμικού με εμπειρία άνω των επτά ετών.

Ντμίτρι Ναζάροφ, συνιδρυτής της Genesis Vision είναι επίσης προγραμματιστής λογισμικού με πάνω από έξι χρόνια εμπειρίας σε διάφορους διεθνείς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς.

Άλλα αξιοσημείωτα μέλη της ομάδας περιλαμβάνουν:

Alexey Kutsenko, Διευθύνων Σύμβουλος της Tools For Brokers της οποίας η εταιρεία fintech λειτουργεί για πάνω από οκτώ χρόνια και είχε περισσότερους από 300 μεσίτες ως πελάτες.

Βλαντ Ρόσκοφ, ένας ανταγωνιστικός χάκερ που είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του συστήματος.

Casimir Compaore, ανώτερος μηχανικός λογισμικού με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας.

συμπέρασμα

Η πλατφόρμα Genesis Trading θα συγκεντρώσει όλα τα μέρη του χρηματοοικονομικού κόσμου ανεξάρτητα από την πλατφόρμα συναλλαγών τους. Οι εμπειρογνώμονες επενδύσεων μπορούν να φτάσουν στην κορυφή του πίνακα με βάση τα συνεπή κέρδη που τους έχουν δοθεί, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κερδίσουν περισσότερα. Με τους διαχειριστές που εκδίδουν τα κρυπτονομίσματά τους, οι επενδυτές τα αγοράζουν για να συμμετάσχουν στην εμπορική δραστηριότητα του διαχειριστή.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το έργο Genesis Vision από το επίσημη ιστοσελίδα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map