Καλύτερα πορτοφόλια Ethereum Classic (ETC) του 2019 | Ποια είναι τα ασφαλέστερα πορτοφόλια για αποθήκευση κ.λπ.

Το Ethereum Classic προήλθε από ένα σκληρό πιρούνι από το αρχικό blockchain Ethereum. Όπως το Ethereum, έχει επίσης ένα εγγενές διακριτικό που ονομάζεται Ether, αλλά με το ETC ticker. Δείτε περισσότερη κάλυψη στο ETC εδώ.

Εγγραφείτε στο μέλλον της κρυπτογράφησης και ανταλλάξτε τα αγαπημένα σας νομίσματα Κάθισμα!

Αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται μεταξύ των 20 κορυφαίων κρυπτονομισμάτων και, ενώ μπορεί να μην διαθέτει τόσες επιλογές αποθήκευσης όσο το αντίστοιχο ETH, έχει ορισμένα πορτοφόλια που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Παρακάτω είναι η λίστα μας που διαθέτει τα καλύτερα πορτοφόλια ETC που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε το Ethereum Classic.

Ledger Nano Ethereum Classic

Πηγή: tokenclub.co

1. Καθολικό Nano S

Ιστότοπος Πορτοφολιού:  https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Τύπος πορτοφολιού:  Υλικό, Multicurrency, συμβατό με Windows, MAC, Linux

Ευκολία στη χρήση:  Σκληρά

Ασφαλής:  Αυξημένη ασφάλεια

Κόστος: επί πληρωμή

Το Ledger Nano S είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια υλικού που διατίθενται, καθώς διαθέτει τις καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας για την αποθήκευση του Ethereum Classic. Το πορτοφόλι μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει θύρα USB και υποστηρίζει εκατοντάδες κρυπτονομίσματα εκτός από το Ethereum Classic, όπως Bitcoin, Litecoin και Ethereum.

Η συσκευή τύπου USB διαθέτει οθόνη OLED, όπου μπορείτε να επαληθεύσετε τα στοιχεία της συναλλαγής πατώντας τα κουμπιά.

Η ασφάλεια είναι αυτό που καθιστά το Ledger ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια Ethereum Classic. Οι εφεδρικοί σπόροι, έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων, ασφαλής κωδικός PIN, συγκαταλέγονται μεταξύ των εφαρμογών που καθιστούν αυτήν τη συσκευή εξαιρετικά ασφαλή.

Trezor Ethereum Classic


Πηγή: toshitimes.com

2. Κλασικό πορτοφόλι Guarda Ethereum

Ιστοσελίδα Guarda Wallet:  https://guarda.co/

Τύπος πορτοφολιού: Κινητό, Επιτραπέζιος υπολογιστής, Ιστός, Επέκταση Chrome

Ευχρηστία: Εύκολο

Ασφαλές: Ασφαλές

Κόστος: Δωρεάν

Το Guarda είναι ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης που δεν επιτρέπει την ελευθερία κρυπτογράφησης που επιτρέπει στους χρήστες να κρατούν, να αποθηκεύουν, να στέλνουν και να λαμβάνουν ψηφιακά νομίσματα. Οι χρήστες του Ethereum Classic (ETC) θα μπορούν να αντιμετωπίζουν αυτό το ψηφιακό στοιχείο και να διαχειρίζονται ένα ευρύ φάσμα άλλων κρυπτονομισμάτων. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Binance Coin (BNB) και πολλά άλλα. 

Καθώς το πορτοφόλι Guarda προσφέρει στους χρήστες του Ethereum Classic τη δυνατότητα να χειρίζονται πολλά κέρματα μέσω της ίδιας διεπαφής, παρέχει επίσης μια λύση πολλαπλών πλατφορμών για άτομα που θέλουν να ανταλλάσσουν ψηφιακά νομίσματα μέσω μιας σειράς πλατφορμών, όπως ιστός, επιτραπέζιοι υπολογιστές, επέκταση Google Chrome κινητό. 

Η Guarda εργάζεται τα τελευταία χρόνια για να προσφέρει λύσεις σε επενδυτές κρυπτογράφησης που θέλουν να χειρίζονται και να διαχειρίζονται τα ψηφιακά τους νομίσματα με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Συγκεκριμένα, το Guarda έχει αναφερθεί ως το επίσημο πορτοφόλι Android στον ιστότοπο Ethereum Classic. 

Ένας από τους πελάτες, J.J. Ο Πάλμερ, σχολίασε για αυτό:

«Είμαι χρήστης ETC, ανακάλυψα την εφαρμογή Guarda στον επίσημο ιστό κ.λπ. Αγαπήστε τη διεπαφή και την ιδέα να παραμείνετε ιδιωτικό κλειδί στη συσκευή. “

Αξίζει επίσης να επισημανθεί ότι η Guarda έχει περίπου το 84% της θετικής φήμης στο Trustpilot. Οι κακές κριτικές αντιπροσωπεύουν μόλις το 9% του συνόλου. Οι περισσότεροι από τους χρήστες ισχυρίζονται ότι το Guarda δεν προσφέρει μόνο πορτοφόλι πολλαπλών πλατφορμών και πολλών στοιχείων ενεργητικού, αλλά και εξαιρετική υποστήριξη πελατών που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. 

3. Ατομικό πορτοφόλι

Ατομικό πορτοφόλι

Μια από τις καλύτερες επιλογές για την αποθήκευση του ETC σας μπορεί να είναι Ατομικό πορτοφόλι. Πρόκειται για ένα πορτοφόλι λογισμικού χωρίς προστασία με φιλική προς το χρήστη διεπαφή και υποστήριξη περισσότερων από 40 ξεχωριστών blockchain και 500 tokens, συμπεριλαμβανομένων τυχόν διακριτικών ERC-20. Ιδρύθηκε το 2018, η Atomic έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των 500.000 χρηστών της σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες επιτραπέζιων υπολογιστών, Android και iOS, προσφέροντας εξαιρετική εξυπηρέτηση και ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων. 

Πρώτα απ ‘όλα, εκτός από την αποστολή και λήψη των ETC, BTC, ETH, LTC, XRP, XMR, ZIL ή άλλων κρυπτογράφων της επιλογής σας, μπορείτε να ανταλλάξετε, να αγοράσετε και να ποντάρετε ψηφιακά στοιχεία με ευκολία μέσα στο πορτοφόλι. Επιπλέον, για κάθε στιγμιαία και ανώνυμη ανταλλαγή (60+ ζεύγη κρυπτογράφησης) θα λάβετε επιστροφή χρημάτων στο πρόγραμμα συμμετοχής του Atomic. 

Επιπλέον, η επιλογή αγοράς κρυπτογράφησης είναι τώρα διαθέσιμη για 19 κορυφαία ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία με τραπεζική κάρτα 17 τοπικών νομισμάτων fiat, συμπεριλαμβανομένων USD, EUR, GDP, RUB, AUD κ.λπ. Επιπλέον, η Atomic προσφέρει στους χρήστες της ανταμοιβές για αποκεντρωμένο στοίχημα με 5 -23% APR για 10 PoS όπως XTZ, ATOM, ZIL, KMD κ.λπ. και σύντομα ICX, DOT και ADA.

Τέλος, για να χρησιμοποιήσετε το Atomic Wallet, μπορείτε να παραμείνετε ανώνυμοι καθώς δεν απαιτείται επαλήθευση, δημιουργία λογαριασμού και KYC. Το ETC σας και οποιαδήποτε άλλα περιουσιακά στοιχεία είναι εγγυημένα ασφαλή, επειδή κανείς εκτός από εσάς ελέγχετε τα χρήματά σας με τα ιδιωτικά κλειδιά κρυπτογραφημένα μόνο στη συσκευή σας. Τέλος, αν αντιμετωπίσετε ποτέ προβλήματα με την εφαρμογή, επικοινωνήστε με την εξαιρετική υπηρεσία υποστήριξης που είναι 24/7 έτοιμη να παρέχει μια συνεκτική και γρήγορη απόκριση.

4. ΨΥΞΗ  

Ιστότοπος Πορτοφολιού:  https://trezor.io/

Τύπος πορτοφολιού:  Υλικό, Πολλαπλά νομίσματα, Συμβατό με Windows, MAC, Linux

Ευκολία στη χρήση:  Σκληρά

Ασφαλής: Αυξημένη ασφάλεια

Κόστος: επί πληρωμή

Το TREZOR είναι ένα άλλο πορτοφόλι υλικού που διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ασφαλείας και έχει συμβατότητα με μια μεγάλη ποικιλία κρυπτογράφησης. Η συσκευή φαίνεται διαφορετική από ένα USB, αλλά είναι μικρή, φορητή και διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη και φυσικά κουμπιά για επιβεβαιώσεις συναλλαγών.

Εκτός από το ETC, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε Ethereum, Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Dash (DASH) και άλλα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη συσκευή, πρέπει να εισαγάγετε έναν κωδικό PIN και θα δημιουργηθεί ένας σπόρος ανάκτησης 24 λέξεων την πρώτη φορά που θα εισάγετε το πορτοφόλι σας. Αυτό το πορτοφόλι Ethereum Classic είναι μια από τις καλύτερες και πιο ασφαλείς επιλογές αποθήκευσης στην αγορά.

Οι εφαρμογές που μπορούν να εγκατασταθούν στο πορτοφόλι είναι TREZOR Wallet, Mycelium και Multibit HD.

Το πορτοφόλι είναι συμβατό με συσκευές Windows (έκδοση 7 και νεότερη), OS X (έκδοση 10.8 και νεότερη), Linux και Android.

εικόνα6 4

Πηγή: finder.com

5. Κοινόμι

Ιστότοπος Πορτοφολιού: https://www.coinomi.com/en/

Τύπος πορτοφολιού: Multicurrency, Συμβατό με κινητό και επιτραπέζιο σύστημα

Ευκολία στη χρήση: διαισθητικό GUI

Ασφαλής: Υψηλός

Κόστος: Ελεύθερος

Το πορτοφόλι Coinomi είναι ένα δημοφιλές πορτοφόλι για κινητά που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν πολλά cryptos σε ένα μέρος. Η εφαρμογή υποστηρίζει Ethereum Classic, Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash και άλλα 200 μάρκες. Έχει επίσης κυκλοφορήσει μια έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Το Coinomi είναι ένα πορτοφόλι HD, το οποίο χρησιμοποιεί ειδικούς αλγόριθμους για να δημιουργήσει μια εύκολη φράση για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του λογαριασμού σας. Τα πορτοφόλια HD δημιουργούν επίσης νέες διευθύνσεις για κάθε συναλλαγή, γεγονός που καθιστά δυσκολότερη την παρακολούθηση μιας σειράς συναλλαγών σε μία διεύθυνση. Οι διακομιστές της Coinomi ανώνυμα επίσης διευθύνσεις IP.

Δεν απαιτούνται πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής. Η ενσωμάτωση Shapeshift επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν πληρωμές μεταξύ αλυσίδων και να στέλνουν κέρματα σε άλλες διευθύνσεις από το πορτοφόλι.

Trust Wallet για το Ethereum Classic

Πηγή: bitcoinexchangeguide.com

6. Πορτοφόλι εμπιστοσύνης

Ιστότοπος Πορτοφολιού: https://trustwallet.com/

Τύπος πορτοφολιού: Πορτοφόλι για κινητά, Android και iOS.

Ευκολία στη χρήση:  Φιλικό προς τον χρήστη

Ασφαλής: Χαμηλός

Κόστος: Ελεύθερος

Το πορτοφόλι εμπιστοσύνης είναι ένα απλό και βολικό στη χρήση πορτοφόλι για χρήστες κινητών. Αυτό το πορτοφόλι κρυπτογράφησης ETC υποστηρίζει μάρκες Ethereum Classic, Ethereum και Ethereum ERC20 και μάρκες ERC223. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν υποστηρίζεται Bitcoin. Η εφαρμογή είναι συμβατή με συσκευές Android και iOS.

Εκτός από το Ethereum Classic (ETC), μπορείτε επίσης να υποστηρίξετε Callisto (CLO) και πάνω από 30.000 μάρκες ERC20, όπως OmiseGO, Qtum, Kyber Network, EOS, BAT, TenXPay και Augur.

Δεν απαιτείται εγγραφή ή προσωπικά στοιχεία. Το πορτοφόλι επιτρέπει στους χρήστες Android να αγοράζουν ETH μέσω Coinbase, Shapeshift ή Changelly.

Οι αλληλεπιδράσεις με το dApps μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν απευθείας από την εφαρμογή και το πορτοφόλι μπορεί να χρησιμεύσει ως πρόγραμμα περιήγησης Web3. Ένας εφεδρικός σπόρος δημιουργείται στη διαδικασία εγκατάστασης που επιτρέπει στους χρήστες να επαναφέρουν τα πορτοφόλια τους σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα.

εικόνα2 5

Πηγή: Captainaltcoin.com

7. Έξοδος για το Ethereum Classic

Ιστότοπος Πορτοφολιού:  https://www.exodus.io/

Τύπος πορτοφολιού:  Πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή, Πολλαπλά νομίσματα, συμβατό με Windows, Mac OS και Linux

Ευκολία στη χρήση:  Εύκολη διεπαφή

Ασφαλής:  Μέτριος

Κόστος: Ελεύθερος

Το Exodus είναι ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης για επιτραπέζιους υπολογιστές που υποστηρίζει αποθήκευση και διαχείριση ETC. Επιπλέον, χρησιμοποιεί περίπου 30 μάρκες και altcoins, συμπεριλαμβανομένων των Ethereum, Bitcoin, Litecoin, Dash, Zcash και EOS.

Το Exodus είναι ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια του ETC για νέους εμπόρους που αναζητούν μια εύχρηστη διεπαφή που ενσωματώνει καλά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά και εργαλεία χαρτογράφησης. Περιλαμβάνει επίσης την ενσωμάτωση ShapeShift που επιτρέπει ανταλλαγές κρυπτογράφησης στο πορτοφόλι.

Όλα τα κρυπτογραφικά στοιχεία κρυπτογραφούνται και αποθηκεύονται απευθείας στη συσκευή σας, πράγμα που σημαίνει ότι διατηρείτε τον έλεγχο των χρημάτων σας. Διατίθεται εφεδρικό σύστημα και ένα email με ασφαλή σύνδεσμο θα σταλεί για να αντιδράσει το πορτοφόλι εκτός από τον σπόρο. Ο σύνδεσμος ασφαλίζεται με 12 λέξεις και κλειδί.

Guarda Wallet Ethereum Classic

Πηγή: coindoo.com

8. Guarda για Ethereum Classic

Ιστότοπος Πορτοφολιού:  https://guarda.co/

Τύπος πορτοφολιού:  Multicurrency, Multi-Platform

Ευκολία στη χρήση:  Διαισθητική διεπαφή

Ασφαλής: Μέτριος

Κόστος: Ελεύθερος

Το Guarda είναι ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω εφαρμογών ιστού, κινητών και επιτραπέζιων υπολογιστών σε όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα (Android, iOS, Windows, Linux, macOS, επέκταση Chrome). Αυτό το πορτοφόλι Ethereum Classic υποστηρίζει επίσης νομίσματα και μάρκες όπως Bitcoin, Ethereum (και ERC20 tokens), Zcash, Ripple, DASH, EOS, Monero και άλλα. Η αξιοπιστία και η συμβατότητα της πλατφόρμας είναι αυτό που το καθιστά ένα από τα στοιχήματα Ethereum Classic πορτοφόλια για ευέλικτους εμπόρους.

Το πλεονέκτημα με αυτό το πορτοφόλι είναι ότι η Guarda δεν καταγράφει ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία, ιδιωτικά κλειδιά ή δεδομένα πορτοφολιού. Τα ιδιωτικά κλειδιά διατηρούνται στη μνήμη της συσκευής και όταν αποσυνδεθείτε από το πορτοφόλι, διαγράφεται αυτόματα.

Οι χρήστες μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν νομίσματα, να χρησιμοποιούν ένα ενσωματωμένο χρηματιστήριο, να ελέγχουν το ιστορικό συναλλαγών, να κάνουν αγορές με νόμισμα fiat, καθώς και να εισάγουν και να εξάγουν ιδιωτικά κλειδιά. Διατίθεται επίσης δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Δεν απαιτείται εγγραφή, όρια ή σύνθετες διαδικασίες επαλήθευσης. Το περιβάλλον εργασίας του χρήστη είναι εύκολο στη χρήση σε όλες τις πλατφόρμες που διαθέτουν όλες τις λειτουργίες του.

Περίληψη

Αν και δεν υπάρχουν τόσα πολλά πορτοφόλια που υποστηρίζουν το Ethereum Classic σε σύγκριση με το Ethereum, υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να βρείτε. Ανάλογα με τις ανάγκες συναλλαγών σας, τη συμβατότητα συστήματος, τα μέτρα ασφαλείας και τη χρηστικότητα διεπαφών, υπάρχουν διάφορα πορτοφόλια ETC που είναι ιδανικά για την αποθήκευση αυτού του νομίσματος.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map