Πώς να αγοράσετε Dash στο Binance

Σύντομο για το “Digital Cash”, το Dash είναι ένα από τα πιο μακροχρόνια νομίσματα μεσαίου κεφαλαίου αγοράς. Από το να είναι ένα από τα μεγαλύτερα altcoins πριν από αρκετά χρόνια, διατηρεί τώρα μια θέση ακριβώς έξω από τα 10 κορυφαία νομίσματα πολύτιμων αντικειμένων. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά να ενθουσιαστούν σχετικά με το Dash και τη συνεχιζόμενη ανάπτυξή του.

Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς μπορείτε να αποκτήσετε τα πρώτα σας νομίσματα Dash, μέσω των δημοφιλών Ανταλλαγή συναλλαγών.

Τι είναι το Dash?

Το Dash είναι ένα κρυπτογράφηση συναλλαγών, που κατέχει ισχυρή θέση σε δύο διαφορετικές αγορές. Μαζί με το Monero και το ZCash, το Dash τοποθετείται ως ένα από τα ισχυρότερα νομίσματα που βασίζονται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, μέσω της λειτουργίας “PrivateSend” του δικτύου. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν Dash χωρίς να μπορούν να εντοπίσουν τη συναλλαγή άλλοι (και κατ ‘επέκταση, τα πορτοφόλια των χρηστών).

Ωστόσο, είναι πιο σημαντική η πρόοδος που έχει σημειώσει η Dash στην υιοθέτηση κρυπτογράφησης σε πραγματικό κόσμο. Η ευκολία χρήσης του για συναλλαγές έχει οδηγήσει την Dash να γίνει η κύρια εναλλακτική λύση για τα εθνικά νομίσματα που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε χώρες όπως η Βενεζουέλα και η Κολομβία. Πίσω από πόρους που αφιερώθηκαν από την ομάδα ανάπτυξης για να αυξήσουν την εμβέλειά τους στη Νότια Αμερική, επί του παρόντος υπάρχουν περισσότεροι από 3000 έμποροι που δέχονται το Dash ως πληρωμή στο έθνος, καθιστώντας το ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα κρυπτονομίσματα στον πραγματικό κόσμο.

Πάνω από αυτά τα δύο σημεία πώλησης, η Dash παρουσιάζει επίσης μια ελκυστική υπόθεση στους επενδυτές, με τη δυνατότητα να κερδίζει παθητικό εισόδημα εκτελώντας ένα Dash Masternode.

Ενδιαφερόμενος? Δείτε πώς μπορείτε να αγοράσετε διακριτικά Dash.

Βήμα 1: Εγγραφείτε για λογαριασμό στο Binance

Η καλύτερη επιλογή να αγοράσετε μάρκες Dash αυτή τη στιγμή είναι να ανταλλάξετε Bitcoin ή Ethereum σε ένα μεγάλο χρηματιστήριο όπως το Binance. Προς το παρόν λίγες σημαντικές πύλες ή ανταλλαγές fiat προσφέρουν τη δυνατότητα αγοράς Dash με επιλογές όπως πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή τραπεζική μεταφορά.

Το πρώτο βήμα, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, είναι να εγγραφείτε για λογαριασμό στο Binance.

μητρώο binance 2

Βήμα 2: Επαληθεύστε τον λογαριασμό σας

Αφού ανοίξετε τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να υποβάλετε πολλά έγγραφα επαλήθευσης για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Επιπλέον, αφιερώστε αυτό το χρόνο για να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων για την προστασία του λογαριασμού σας.

Βήμα 3: Στείλτε BTC ή ETH στον λογαριασμό Binance


Μόλις ο λογαριασμός σας ρυθμιστεί και επαληθευτεί, θα χρειαστεί να έχετε κάποιο Bitcoin ή Ethereum στο πορτοφόλι Binance για να κάνετε συναλλαγές με.

Εάν δεν έχετε ήδη κανένα από αυτά τα νομίσματα ή θέλετε να αγοράσετε περισσότερα, μπορείτε να αγοράσετε είτε με πιστωτική είτε χρεωστική κάρτα στον ιστότοπο, όπως Κοίνμαμα και Τσανγκλι, ή μέσω ανταλλαγής fiat όπως Νομισματική βάση.

Για να στείλετε κέρματα στον λογαριασμό Binance, μεταβείτε στο μενού στο επάνω μέρος της σελίδας και επιλέξτε “Funds” και, στη συνέχεια, “Αναλήψεις”.

Επιλέξτε το νόμισμα που θα στείλετε από το αναπτυσσόμενο μενού.

προκαταβολή 1

Θα εμφανιστεί μια διεύθυνση πορτοφολιού για την αποστολή των νομισμάτων σας. Βεβαιωθείτε ότι στέλνετε μόνο το καθορισμένο νόμισμα σε αυτήν τη διεύθυνση (δηλαδή BTC στο πορτοφόλι BTC ή ETH στο πορτοφόλι ETH). Οποιοδήποτε άλλο νόμισμα αποστέλλεται εδώ μπορεί να χαθεί.

Βήμα 4: Περιμένετε επιβεβαίωση

Περιμένετε μέχρι το Binance να επιβεβαιώσει τη συναλλαγή. Συχνά ολοκληρώνεται σχεδόν αμέσως, αν και μπορεί να χρειαστούν έως και αρκετές ώρες ανάλογα με το φορτίο του δικτύου.

Βήμα 5: Βρείτε και επιλέξτε το ζεύγος BTC ή ETH

Όταν η συναλλαγή σας ολοκληρωθεί με επιτυχία, μεταβείτε στην ενότητα ανταλλαγής του ιστότοπου. Μεταβείτε εδώ επιλέγοντας «Ανταλλαγή» και μετά «Βασικό».

Μεταβείτε στο πλαίσιο αναζήτησης στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Επιλέξτε το νόμισμα με το οποίο διαπραγματεύεστε και αναζητήστε το “Dash”. Κάντε κλικ στο ζεύγος που εμφανίζεται (DASH / BTC ή DASH / ETH).

dash binance 21

Προαιρετικά: Χρησιμοποιήστε τα προηγμένα εργαλεία της Binance για αγορά την κατάλληλη στιγμή

Το Binance προσφέρει δεδομένα, όπως αναλυτικά γραφήματα σε πραγματικό χρόνο, όγκο συναλλαγών και ιστορικό παραγγελιών για να σας βοηθήσουν να κάνετε τις σωστές κινήσεις τη σωστή στιγμή.

Σας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να ορίσετε οριακές παραγγελίες. Αυτό σημαίνει ότι εισάγετε την τιμή για την οποία θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε Dash και η ανταλλαγή θα κάνει αυτόματα την συναλλαγή σας μόλις η τιμή φτάσει σε αυτό το σημείο.

Βήμα 6: Επιλέξτε το ποσό του Dash που θα αγοράσετε

Στο πλαίσιο κάτω από τα διαγράμματα συναλλαγών, επιλέξτε το ποσό της παύλας που θέλετε να αγοράσετε και την τιμή στην οποία θέλετε να αγοράσετε. Εναλλακτικά, μεταβείτε στην καρτέλα “Αγορές”, όπου μπορείτε να αγοράσετε Dash για την τρέχουσα τιμή αγοράς (αυτό συνιστάται για αρχάριους ή αρχάριους εμπόρους).

dash binance 2

Βήμα 7: Αγορά Dash!

Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί “Αγορά DASH” και τελειώσατε!

Βήμα 8: Μετακινήστε τα νομίσματά σας σε ένα ασφαλές πορτοφόλι Dash

Η βέλτιστη πρακτική στο crypto είναι να διατηρείτε τα κέρματά σας σε ένα ασφαλές πορτοφόλι, εκτός ανταλλαγής, όταν δεν κάνετε συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ασφάλειας των κεφαλαίων σας, αντί να εμπιστεύεστε τα μέτρα ασφαλείας της ανταλλαγής.

Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι που υποστηρίζει το Dash. Για το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Καθολικό Nano S ή το Trezor Model T. Οι εναλλακτικές λύσεις περιλαμβάνουν το πορτοφόλι Dash Core για επιτραπέζιο ή κινητό, καθώς και πορτοφόλια πολλαπλών νομισμάτων όπως Εξοδος πλήθους (για επιτραπέζιο υπολογιστή) ή Κοινόμι (για κινητά).

Μόλις ετοιμάσετε το πορτοφόλι Dash, θα πρέπει να αφαιρέσετε τα κέρματά σας από το Binance. Για να πραγματοποιήσετε ανάληψη, μεταβείτε στο “Funds” και, στη συνέχεια, “Αναλήψεις”.

Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε Dash από το αναπτυσσόμενο μενού.

dash binance 3

Τώρα εισαγάγετε τη διεύθυνση από το πορτοφόλι Dash. Ελέγξτε ξανά ότι η διεύθυνση είναι σωστή και, στη συνέχεια, πατήστε Υποβολή.

Για άλλη μια φορά, περιμένετε λίγα λεπτά για να επιβεβαιώσει ότι η συναλλαγή σας έχει ολοκληρωθεί. Όταν διαγραφεί, τα νομίσματα θα πρέπει να εμφανίζονται στο πορτοφόλι σας Dash.

Μάθε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα για το DASH στο UseTheBitcoin! Μπορείτε να διαβάσετε για το πώς λειτουργεί το καινοτόμο σύστημα masternode του Dash ή, εναλλακτικά, πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το δημοφιλές νόμισμα.

Για τους επενδυτές, μπορείτε να διαβάσετε για τα οικονομικά έργα της Dash, ή να μεταβείτε κατευθείαν στο άρθρο πρόβλεψης τιμών και τεχνικής ανάλυσης DASH που ενημερώνεται τακτικά.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map