Τα πιο σημαντικά γεγονότα Cryptocurrency και Fintech που θα παρευρεθούν στο 2018

Οι εκδηλώσεις Bitcoin είναι συνέδρια ή συγκεντρώσεις όπου συγκεντρώνονται άνθρωποι από την κοινότητα του Bitcoin, χρήστες, ενθουσιώδεις, επιχειρηματίες και περίεργοι θεατές. Όντας μια παγκόσμια κοινότητα, αυτές οι εκδηλώσεις οργανώνονται συχνά σε όλο τον κόσμο. Εδώ σας προσφέρουμε τις πληροφορίες σχετικά με τις πιο σχετικές εκδηλώσεις Bitcoin.

1. Εβδομάδα Fintech του Λονδίνου 2018

Ημερομηνία: 13 Ιουλίου 2018

Χώρος: Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Εβδομάδα Fintech είναι μια σειρά από εργαστήρια, συνέδρια, εκθέσεις, hackathons, πάρτι και συναντήσεις. Η κύρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο QEII Center στο Westminster. Άλλες συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλο το Λονδίνο και το «Tech City». Περίπου 600 έως 1.000 συμμετέχοντες από πάνω από 50 έθνη αναμένεται να καλύψουν τις εκδηλώσεις.

Κύριο ηχείο

Prajit Datta, επιστήμονας δεδομένων και ευαγγελιστής blockchain

2. Ανυπόσκεψη πυλώνα

Ημερομηνία: 15 Ιουλίου 2018

Χώρος: Βίλνιους, Λιθουανία

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου 2018 και θα κλείσει στις 22 Ιουλίου 2018. Ελάτε να μάθετε από κρυπτογράφους, πρωτοπόρους blockchain και επιχειρηματίες. Πειραματιστείτε, χαράξτε και δημιουργήστε για μια εβδομάδα με την ομάδα του Pillar. Λάβετε μέρος σε συζητήσεις, συζητήσεις, εργαστήρια και μαθήματα. Αυτή η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους. Απλώς κάντε κράτηση για την πτήση και τη διαμονή σας.

Ομιλητής

Ο David Siegel, Διευθύνων Σύμβουλος του Pillar Project και ένας Αμερικανός μεγαλοπρεπής μεγαλοπρεπής που ζει στο Λονδίνο 

3. Παγκόσμιο Συνέδριο Blockchain

Ημερομηνία: 16 Ιουλίου 2018

Χώρος: Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική

ο Παγκόσμιο Συνέδριο Blockchain είναι η απόλυτη εμπειρία για ένα άτομο με γνώμονα την τεχνολογία Blockchain. Δεν έχει σημασία αν είστε ειδικός ή αρχάριος σε αυτό το τμήμα, αυτή η εκδήλωση διαθέτει χρήσιμες πληροφορίες για εσάς. Σε αυτήν την ειδική συγκέντρωση, οι ειδικοί θα διερευνήσουν τις προοπτικές αυτής της διαταραχής της τεχνολογίας, των ICO και των κρυπτονομισμάτων. Είναι μια πλατφόρμα όπου συγκαλούνται οι ευαγγελιστές της κοινωνίας των πολιτών και των blockchain, για μια σοβαρή συνάντηση σχετικά με τις πιθανές εφαρμογές του Blockchain.

Ηχεία

Ο Ian Scarffee, ένας σειριακός επιχειρηματίας και κορυφαίος ειδικός στις βιομηχανίες blockchain και crypto

Eric Annan, Διευθύνων Σύμβουλος της KubitX Exchange

4. Παγκόσμια διάσκεψη κορυφής Blockchain

Χώρος: Σιγκαπούρη

Ημερομηνία: 07/19/2018 – 07/20/2018

Αυτά τα χρόνια Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής Blockchain θα πραγματοποιηθεί στη Σιγκαπούρη. Η συγκέντρωση στοχεύει στη σύνδεση παγκόσμιων εμπειρογνωμόνων blockchain, καινοτόμων τεχνολογιών, νεοσύστατων επιχειρήσεων και επενδυτών σε αυτόν τον χώρο κρυπτογράφησης. Οι ηγέτες και οι ειδικοί της πληροφορικής θα συζητήσουν τη φύση του blockchain και τις δυνατότητές του.

Ηχεία:

Alex Medana, Διευθύνων Σύμβουλος της FinFabrik και συνιδρυτής

Anson Zeall, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της CoinPip

5. Διεθνές Συνέδριο Blockchain

Ημερομηνία: 08/03/2018 – 08/04/2018

Χώρος: Χαϊντεραμπάντ, Ινδία

Η κυβέρνηση της Telangana σε συνεργασία με την Nucleus Vision ξεκινά την πρώτη έκδοση του Διεθνές Συνέδριο Blockchain. Η εκδήλωση πρόκειται να είναι το μεγαλύτερο κυβερνητικό συνέδριο blockchain στον κόσμο, στο οποίο συμμετείχαν πλήθη κυβερνητικών αξιωματούχων υψηλού προφίλ και παγκόσμιοι ηγέτες blockchain. Περισσότεροι από 2500 συμμετέχοντες αναμένεται να καλύψουν την εκδήλωση. Οι συζητήσεις της ομάδας και οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από περισσότερους από πενήντα ομιλητές.

Ηχεία:

Tim Draper, καπιταλιστής επιχειρηματιών και ιδρυτής του Draper Venture Network

Arun Seth, επιχειρηματίας, κρυπτογράφος και πρόεδρος στο ίδρυμα NASSCOM

6. Blockchain Connect

Ημερομηνία: 22 Αυγούστου 2018

Χώρος: Λος Άντζελες, Καλιφόρνια ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ-Κίνα του 2018 Συνέδριο Blockchain και Digital Currency θα φιλοξενηθεί στο LAX Marriott Hotel. Η εκδήλωση οργανώνεται και χρηματοδοτείται από την Blockchain China Connect, Inc. και την Artisan Business Group. Εκατοντάδες έμποροι κρυπτογράφησης, χειριστές ορυχείων bitcoin, επενδυτές, ευαγγελιστές blockchain και νομικοί εμπειρογνώμονες αναμένεται να καλύψουν την εκδήλωση. Το συνέδριο θα προσφέρει μια εξαιρετική πλατφόρμα για ευκαιρίες δικτύωσης και συνεργασίας P2P μεταξύ Κίνας, ΗΠΑ και άλλων χωρών.

Ηχεία:

Jack Liao, ιδρυτής του Bitcoin Gold και Lightning ASIC

Joe Rubin, συνιδρυτής και MD του FundingPost.Com

7. Κατάργηση αποκλεισμού κοινότητας

Ημερομηνία: 09/09/2018 – 09/10/2018

Χώρος: Χονγκ Κονγκ

ο Κατάργηση αποκλεισμού κοινότητας Το γεγονός, όπως υποδηλώνει το όνομα, επικεντρώνεται στα θέματα που σχετίζονται με την κοινοτική αξία για τη βιομηχανία blockchain. Θα επικεντρωθεί στην κοινότητα. Για παράδειγμα, ποιος είναι ο ρόλος της κοινότητας στον χώρο κρυπτογράφησης, πώς η κοινότητα μπορεί να επωφεληθεί από την τεχνολογία blockchain, πώς τα tokens μπορούν να υποστηρίξουν την κοινότητα και ούτω καθεξής. Αναμένετε να συναντήσετε εμπειρογνώμονες από ερευνητικά εργαστήρια και πανεπιστήμια. Θα συζητήσουν τις στρατηγικές, τα μέσα και τα κανάλια επικοινωνίας κατά τα στάδια πριν από την πώληση, ITO και μετά το ITO.

Ηχεία:

Ο Richard Millington, ειδικός στη δημιουργία διαδικτυακών κοινοτήτων και ιδρυτής του Feverbee

Joel John, αναλυτής της Outlier Ventures

8. Crypto Expo. Μόσχα  

Ημερομηνία: 15 Σεπτεμβρίου 2018

Χώρος: Μόσχα

Οι παγκόσμιες αγορές ψηφιακών νομισμάτων, ICO και blockhouses θα συγκεντρωθούν στη Μόσχα της Ρωσίας για να λύσουν τα μυστήρια που περιβάλλουν τον κόσμο του κρυπτονομίσματος. Η έκθεση προορίζεται να ενώσει όλους τους βασικούς παίκτες που έκαναν τις σημαντικότερες συνεισφορές στον κλάδο των κρυπτογράφησης τα τελευταία χρόνια. Οι συμμετέχοντες θα εισαχθούν στους ειδικούς του χώρου. Θα μάθουν τι είναι ο κόσμος της κρυπτογράφησης και πόσο κοστίζει να μπεις στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Ομιλητής:

Valentine Preobrazhensky, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Latoken

Λάρσον & Χόλζ

9. Μετατόπιση Blockchain

Ημερομηνία: 10/11/2018 – 10/12/2018

Τόπος: Μαϊάμι, FL, ΗΠΑ

Το blockchain θεωρείται μια από τις πιο αποδιοργανωτικές τεχνολογίες με πολλές δυνατότητες. Η συνάντηση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και στην εκπαίδευση του κόσμου σχετικά με τη δύναμη της τεχνολογίας blockchain. Περιμένετε να ασχοληθείτε με τους ειδικούς του κλάδου, τους ρυθμιστές και τους πολιτικούς που θα έρθουν για να γιορτάσουν την εξέλιξη του blockchain. Η εκδήλωση χρηματοδοτείται από τεχνολογικούς γίγαντες, συμπεριλαμβανομένων των Tesla, IBM και tZERO.

συμπέρασμα

Τα κρυπτονομίσματα και η σχετική τεχνολογία blockchain είχαν σημαντικό αντίκτυπο στις αγορές πρόσφατα. Σας συνιστούμε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στα διεθνή συνέδρια για Blockchains και cryptocurrencies, τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τον Ιούλιο έως τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους..

Αυτές οι εκδηλώσεις Bitcoin θα σας δώσουν την ευκαιρία να ακούσετε μερικά από τα καλύτερα ηχεία για το θέμα. Δεν σταματά εκεί. Θα επωφεληθείτε επίσης από μια ποικιλία τυπικής εκπαίδευσης στην τάξη στην οποία μπορείτε να εγγραφείτε.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner