Πιστωτικές κάρτες Crypto: Οι τρεις κάρτες που πρέπει να γνωρίζετε

Οι πιστωτικές κάρτες Crypto έχουν φημολογηθεί και συζητηθεί για όσο διάστημα υπάρχει η αγορά. Το να φέρετε μια κάρτα στις αγορές καταναλωτών θα ήταν ένα μεγάλο σημάδι της πορείας υιοθέτησης της crypto. Πού βρισκόμαστε λοιπόν σε πιστωτικές κάρτες crypto και ποια είναι τα πιο πολλά υποσχόμενα έργα?

Τι είναι μια πιστωτική κάρτα crypto?

Μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα crypto είναι ακριβώς όπως οποιαδήποτε άλλη κάρτα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε PoS ή ATM. Η κύρια διαφορά σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι αντλείτε χρήματα από το πορτοφόλι κρυπτογράφησής σας και όχι από ένα πιστωτικό όριο που επεκτείνεται σε εσάς.

Το κύριο πλεονέκτημα των πιστωτικών καρτών κρυπτογράφησης είναι η ευκολία, καθώς επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να ξοδεύει την κρυπτογράφηση τους, όπως θα έκανε στην περίπτωση του τυπικού νομίσματος fiat. Ένα άλλο πλεονέκτημα των πιστωτικών καρτών crypto είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Οι πιστωτικές κάρτες Cryptocurrency θα μπορούσαν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται να δαπανήσουν εικονικά και ψηφιακά νομίσματα.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ανάπτυξη πιστωτικών καρτών είναι Nexo, TenX, και Μονακό.

Nexo

Στις 30 Απριλίου 2018, Nexo ξεκίνησε τα πρώτα άμεσα κρυπτογραφημένα δάνεια στον κόσμο πλατφόρμα, ανακοινώθηκε μέσω ανάρτηση. Η Nexo στοχεύει να φέρει επανάσταση στη βιομηχανία δανείων υπερηφανεύοντας ότι οι επενδυτές και οι επιχειρήσεις δεν θα χρειαστεί ποτέ να επιλέξουν μεταξύ της πρόσβασης σε μετρητά και της κατοχής των κρυπτονομισμάτων τους.

Εν ολίγοις, το Nexo επιτρέπει στους χρήστες του να απολαμβάνουν τον δικό τους πλούτο κρυπτογράφησης χωρίς να χρειάζεται να το πουλήσουν.

Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να επικεντρώνεται στην ασφάλεια και να είναι φιλική προς τον χρήστη. Σας παρέχει τη δυνατότητα να καταθέσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία κρυπτογράφησης στο ασφαλές πορτοφόλι σας Nexo και να επωφεληθείτε από άμεσα δάνεια μέσω ευέλικτων πιστωτικών ορίων. Τα δάνεια υποστηρίζονται από τις δικές σας εκμεταλλεύσεις. Επομένως, δεν απαιτούνται έλεγχοι πιστωτικών καρτών και άλλες διαδικασίες.

1 2

Πηγή: https://nexo.io/

Το fiat μπορεί να δαπανηθεί άμεσα από την πιστωτική κάρτα της εταιρείας (που ονομάζεται Πιστωτική κάρτα Nexo). Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι πρέπει να πληρώσετε τόκους μόνο για ό, τι χρησιμοποιείτε. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν ελάχιστες αποπληρωμές και δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

Το Nexo έχει επίσης έναν άσο στο μανίκι του όσον αφορά τις επιλογές αποπληρωμής, δηλαδή σας επιτρέπει να πληρώνετε αποπληρωμές δανείου σε fiat ή ακόμη και σε άλλα κρυπτονομίσματα που είναι αποθηκευμένα εκτός Nexo.

Η πλατφόρμα είναι εξαιρετικά προσβάσιμη (παγκοσμίως) και, εφόσον έχετε κρυπτονομίσματα, η λήψη δανείου είναι αρκετά εύκολη. Δεδομένου ότι όλα τα δάνεια βασίζονται σε εξασφαλίσεις, η ύπαρξη πιστωτικού ιστορικού δεν έχει σημασία.


Η εταιρεία υπερηφανεύεται επίσης ότι είναι το πρώτο διακριτικό ασφαλείας που συμμορφώνεται με τις ΗΠΑ σύμφωνα με τον Κανονισμό D Κανόνας 506 (γ).

Το Nexo τροφοδοτείται από το λεγόμενο «σύστημα Nexo Oracle». Σύμφωνα με την επίσημος χάρτης πορείας, Η Nexo έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον – με κάρτες πληρωμής, εφαρμογές για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές. Προς τα εμπρός, η Nexo ελπίζει να αυξήσει τα μέγιστα όρια δανείου και να πραγματοποιήσει ένα δεύτερο airdrop (Q4 2018), να ολοκληρώσει την απόκτηση του ασφαλισμένου τραπεζικού ιδρύματος FDIC, καθώς και την εισαγωγή λογαριασμών καταθέσεων (το πρώτο τρίμηνο του 2019).

TenX

TenX είναι ένα ψηφιακό πορτοφόλι και φυσική κάρτα που, όπως και το Nexo, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δαπανήσει κρυπτογράφηση οπουδήποτε, ακόμη και σε μέρη που δεν δέχονται κρυπτογράφηση. Η υπηρεσία είναι αρκετά προσιτή, καθώς μπορείτε να παραγγείλετε μια φυσική κάρτα για περίπου 15 $. Υπάρχουν ετήσιες χρεώσεις 10 $ ανά κάρτα, εάν οι δαπάνες δεν υπερβαίνουν τα 1000 $ σε 12 μήνες. Το μειονέκτημα είναι ότι η υπηρεσία χρεώνει 2,50 $ αμοιβή για κάθε συναλλαγή ATM που κάνετε.

2

Πηγή: https://tenx.tech/en/

Η υπηρεσία ενθαρρύνει επίσης τους χρήστες της με ανταμοιβή 1% για κάθε αγορά. Το TenX μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε μέρος όπου γίνεται δεκτή η Visa.

Μονακό

Μονακό είναι μια παρόμοια υπηρεσία που χτίστηκε στην κορυφή του Ethereum blockchain. Η υπηρεσία προσφέρει τέσσερις τύπους καρτών, πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Υπάρχουν διαφορετικοί δεσμοί καρτών, ανάλογα με την κατοχή των μαρκών MCO για 6 μήνες: Ruby Steel (50 MCO), Precious Metal (500 MCO) ή Obsidian Black (50,000 MCO). Η κάρτα εισόδου ονομάζεται Midnight Blue και δεν απαιτεί από εσάς να κρατάτε μάρκες MCO.

Οι χρεώσεις διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της κάρτας που κρατάτε. Το μηνιαίο όριο κυμαίνεται από 200 $ για την κάρτα Midnight Blue έως 1.000 $ για την κάρτα Obsidian Black. Εάν ξεπεραστούν τα μηνιαία όρια, τότε χρεώνεστε με χρέωση ATM 2%. Η χρέωση 1% ισχύει για όλους τους τύπους καρτών κάθε φορά που αγοράζετε κρυπτογράφηση. Είναι παρόμοια κατάσταση όσον αφορά τις ανταμοιβές που κυμαίνονται από 1 έως 2%. Οι κάρτες υποστηρίζουν επί του παρόντος τα Monaco Tokens, Ethereum και Bitcoin και είναι διαθέσιμα στην Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

3

Πηγή: https://mco.crypto.com/en/

Το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό οικοσύστημα έχει περάσει από καιρό σε ένα εντελώς ψηφιακό μοντέλο. Ενώ έχουν αντιμετωπιστεί διάφορες προκλήσεις (και έχουν αντιμετωπιστεί) στην πορεία, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά περιθώρια για εξέλιξη, ειδικά με τα κρυπτονομίσματα. Καθώς τα κρυπτονομίσματα γίνονται πιο δημοφιλή, έτσι και αυτές οι πιστωτικές κάρτες, οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε την κρυπτογράφηση για να πληρώνουμε για καθημερινές υπηρεσίες και προϊόντα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map