Οδηγός: Πώς να αγοράσετε Cindicator On Binance

[Ενημερώθηκε τον Οκτώβριο του 2018] – Τα κυριότερα κρυπτονομίσματα, όπως Bitcoin, XRP, Bitcoin Cash και Litecoin λαμβάνουν τη μεγαλύτερη προσοχή όταν πρόκειται για επενδύσεις κρυπτογράφησης, αλλά υπάρχουν πολλά μικρότερα νομίσματα που αξίζει να συζητήσουμε. Το CoinMarketCap απαριθμεί περισσότερα από 2000 κρυπτονομίσματα αυτήν τη στιγμή, και μάλιστα πολλά κουπόνια μικρού κεφαλαίου έχουν σημαντικές δυνατότητες, μαζί με ένα πρακτικό βοηθητικό πρόγραμμα αυτήν τη στιγμή. Το Cindicator είναι ένα από αυτά τα νομίσματα μικρού κεφαλαίου, με χαμηλό κόστος τώρα και πραγματικό δυναμικό ανάπτυξης. Διαβάστε αυτόν τον οδηγό για να δείτε πώς μπορείτε να κάνετε συναλλαγές για το Cindicator Κάθισμα.

Τι είναι Cindicator?

Όπως περιγράφεται από την ομάδα Cindicator, αναπτύσσουν μια επενδυτική πλατφόρμα «Hybrid Intelligence». Η πλατφόρμα τους συνδυάζει την είσοδο από τους χρήστες τους με τεχνολογία μηχανικής μάθησης για να δώσει στους επενδυτές τα εργαλεία για τη λήψη έξυπνων αποφάσεων συναλλαγών.

Το Cindicator είναι μια εφαρμογή που παρέχει προβλέψεις τιμών κρυπτογράφησης με πολλούς πόρους, με τη δυνατότητα των χρηστών να κερδίσουν κρυπτογράφηση για την εισαγωγή τους. Οι άνθρωποι μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν, προσφέροντας προβλέψεις και απαντώντας σε ερωτήσεις. Όσο πιο ακριβείς είναι οι απαντήσεις, τόσο περισσότεροι βαθμοί παίρνετε, οι οποίοι μεταφράζονται σε ανταμοιβές κρυπτογράφησης.

Οι απαντήσεις που δίνονται λαμβάνονται από ένα εργαλείο μηχανικής μάθησης, για να παρέχουν συγκεντρωτικές και έξυπνες πληροφορίες, στις οποίες οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν για πρόσβαση. Από τον Αύγουστο του 2018, οι προβλέψεις της εφαρμογής ήταν κατά μέσο όρο λίγο πάνω από 60% στην ακρίβεια.

Το διακριτικό Cindicator είναι ακόμη πολύ νέο, έχοντας μόνο το ICO τους το δεύτερο εξάμηνο του 2017. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχουν πολλά χρηματιστήρια, και πολύ λίγοι τρόποι αγοράς Cindicator με νομίσματα Fiat. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει την ανταλλαγή Bitcoin ή Ethereum για Cindicator σε ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο, Κάθισμα.

Βήμα 1: Εγγραφείτε στο Binance

Το Binance είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στην αγορά και επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν περίπου 540 διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών. Η πλατφόρμα έγινε διάσημη αφού είχε μια πολύ θετική χρονιά το 2018 και έγινε ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στην αγορά. 

Όπως ανέφερε η CoinMarketCap, το Binance είναι το δεύτερο μεγαλύτερο χρηματιστήριο στο διάστημα με όγκο συναλλαγών τις τελευταίες 24 ώρες των 916 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Cindicator έχει τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών στο Binance μέσω των τριών ζευγών συναλλαγών CND / BTC, CND / BNB και CND / ETH. Το Binance αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 97,4% του συνολικού όγκου συναλλαγών της Cindicator σε όλο τον κόσμο. 

Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για επενδυτές που θέλουν να έχουν ρευστότητα και τη δυνατότητα εύρεσης αγοραστών και πωλητών ανά πάσα στιγμή.

Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, θα πρέπει να εγγραφείτε λογαριασμός στο Binance. Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και δεν πρέπει να διαρκέσει πολύ.

μητρώο binance 4

Βήμα 2: Επαληθεύστε τον λογαριασμό σας

Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές, θα χρειαστεί να υποβάλετε πολλά έγγραφα KYC (γνωρίστε τον πελάτη σας) για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Επιπλέον, ρυθμίστε ασφαλή έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων για την προστασία του λογαριασμού σας.

Βήμα 3: Στείλτε BTC, ETH ή BNB στον λογαριασμό σας στο Binance


Καθώς η Binance δεν προσφέρει καταθέσεις σε fiat (USD, EUR κ.λπ.), θα πρέπει να στείλετε ένα νόμισμα όπως το Bitcoin, το Ethereum ή το Binance Coin στον λογαριασμό σας στο Binance. Εάν δεν έχετε ήδη ένα από αυτά τα νομίσματα, μπορείτε να αγοράσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σε ιστότοπους όπως Κοινμάμα, Τσανγκλι ή Νομισματική βάση.

Για να πραγματοποιήσετε μια κατάθεση, μεταβείτε στο μενού στο επάνω μέρος της σελίδας, επιλέξτε “Χρηματοδότηση” και, στη συνέχεια, “Καταθέσεις”.

Στην επόμενη οθόνη, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ποιο νόμισμα θέλετε να καταθέσετε. Επιλέξτε το νόμισμά σας (BTC, ETH ή BNB) από το αναπτυσσόμενο μενού.

Το Binance θα σας δώσει μια διεύθυνση πορτοφολιού για να στείλετε τα νομίσματά σας. Βεβαιωθείτε ότι στέλνετε μόνο το συγκεκριμένο νόμισμα (δηλαδή BTC στο πορτοφόλι BTC, ETH στο πορτοφόλι ETH). Διαφορετικά, τα νομίσματά σας θα μπορούσαν να χαθούν.

Για να αγοράσετε το Binance Coin μπορείτε να το κάνετε μέσω της ανταλλαγής του Binance χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα. Αυτή είναι μια από τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες που προσφέρει η Binance. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε απευθείας Bitcoin ή Ethereum χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα.

Η αποστολή ενός κρυπτονομίσματος σε άλλο πορτοφόλι κρυπτογράφησης μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια των χρημάτων σας για πάντα.

προκαταβολή 4

Βήμα 4: Περιμένετε επιβεβαίωση

Ανάλογα με τη φόρτωση δικτύου, ενδέχεται να χρειαστούν αρκετές στιγμές για να ολοκληρωθεί η κατάθεση.

Βήμα 5: Βρείτε και επιλέξτε το ζεύγος BTC, ETH ή BNB

Μόλις εμφανιστούν τα νομίσματα στο πορτοφόλι σας, ήρθε η ώρα να μεταβείτε στην ενότητα ανταλλαγής. Εδώ θα βρείτε τιμές και θα αποφασίσετε για μια τιμή για να αγοράσετε το Cindicator on Binance.

Στο επάνω μέρος της σελίδας, επιλέξτε “Ανταλλαγή” και, στη συνέχεια, “Βασικό”.

Από την οθόνη διαπραγμάτευσης, μεταβείτε στο πλαίσιο αναζήτησης στη δεξιά πλευρά. Επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να ανταλλάξετε (BTC, ETH, BNB ή USDT) και αναζητήστε “CND”. Επιλέξτε το ζεύγος CND για το νόμισμά σας (για παράδειγμα CND / BTC).

cnd δυαδικό

Προαιρετικά: Χρησιμοποιήστε τα προηγμένα εργαλεία της Binance για αγορά την κατάλληλη στιγμή

Το Binance διαθέτει μια σειρά εργαλείων και δεδομένων που θα σας βοηθήσουν να αγοράσετε χαμηλά και να πουλήσετε υψηλά.

Στην οθόνη διαπραγμάτευσης, θα μπορείτε να δείτε το ιστορικό τιμών και παραγγελιών για το ζεύγος που επιλέξατε. Μπορείτε επίσης να ορίσετε όρια αγοράς ή πώλησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ορίσετε μια τιμή στην οποία θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε και μόλις η τιμή της CND φτάσει σε αυτό το σημείο, η Binance θα κάνει αυτόματα την συναλλαγή σας. Με αυτό, ορισμένοι βρίσκουν ότι έχουν αποκτήσει το Cindicator στο Binance χωρίς να παρακολουθούν ενεργά τις ίδιες τις τιμές (οπότε προχωρήστε με προσοχή).

Το Binance παρέχει προηγμένα εργαλεία για έμπειρους χρήστες και εμπόρους που θέλουν να έχουν καλύτερη εμπειρία κατά την εμπορία ψηφιακών στοιχείων. Το Binance είναι μια ανταλλαγή που δημιουργήθηκε για αρχάριους και επίσης για επαγγελματίες εμπόρους που απαιτούν πολλά άλλα εργαλεία για τη λήψη καλύτερων αποφάσεων κατά τη συναλλαγή. Με αυτές τις υπηρεσίες, τα άτομα θα έχουν μια συνολική καλύτερη εμπειρία.

cnd binance 2

Βήμα 6: Επιλέξτε το ποσό CND που θέλετε να αγοράσετε

Επιλέξτε την τιμή στην οποία θέλετε να αγοράσετε CND ή επιλέξτε “Αγορά” για αγορά με την τρέχουσα τιμή αγοράς.

Τώρα επιλέξτε πόσο CND θα αγοράσετε. Μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο ποσό σε CND, ή 25%, 50%, 75% ή 100% των κερμάτων BTC / ETH / BNB στο πορτοφόλι Binance.

Βήμα 7: Αγορά Cindicator!

Κάντε κλικ στην επιλογή “Αγορά CND” και τελειώσατε! Μόλις η Binance επιβεβαιώσει την παραγγελία σας, τα διακριτικά CND θα εμφανιστούν στο πορτοφόλι Binance. Έχετε ενεργοποιήσει επιτυχώς το Cindicator Κάθισμα

Βήμα 8: Μετακινήστε τα νομίσματά σας σε ένα ασφαλές πορτοφόλι Cindicator

Η βέλτιστη πρακτική στο crypto είναι να κρατήσετε τα νομίσματά σας μακριά από μια ανταλλαγή, σε ένα πορτοφόλι που ελέγχετε. Για αυτό, θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης που υποστηρίζει το Cindicator.

Πορτοφόλια υλικού όπως το Ledger Nano S ή Trezor, ενώ είναι πιο ακριβά, προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα μαρκών. Διαφορετικά, το MyEtherWallet είναι μια δωρεάν διαδικτυακή επιλογή για μάρκες ERC-20, όπως το Cindicator.

Για να αποσύρετε τα διακριτικά CND στο δικό σας πορτοφόλι, επιλέξτε “Funds” και στη συνέχεια “Αναλήψεις”. Επιλέξτε CND από το αναπτυσσόμενο μενού.

Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων έχουν επηρεαστεί από διάφορες παραβιάσεις τα τελευταία χρόνια. Το Binance, για παράδειγμα, έχασε 7.000 BTC από χρήστες πριν από λίγους μήνες μετά από μια επίθεση. Αν και οι χρήστες αποζημιώθηκαν από την ανταλλαγή, εάν η επίθεση είναι τεράστια, τα χρήματα θα χαθούν για πάντα. 

Κρατώντας τα ιδιωτικά κλειδιά του ψηφιακού σας περιουσιακού στοιχείου σημαίνει να είστε ο κάτοχος των χρημάτων σας. Αν και οι ανταλλαγές τείνουν να υπόσχονται μαζικές διαδικασίες ασφαλείας, οι περισσότερες από αυτές έχουν ήδη επηρεαστεί από εισβολές και επιθέσεις. 

Τα πορτοφόλια υλικού είναι η καλύτερη επιλογή για τους χρήστες να αποθηκεύουν τα ψηφιακά τους στοιχεία και να είστε βέβαιοι ότι θα είναι σε θέση να είναι ασφαλείς ενάντια σε χάκερ και επιθέσεις σε κρυπτονομίσματα. 

cnd binance 3

Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε μια διεύθυνση πορτοφολιού. Αυτή είναι η διεύθυνση από το ιδιωτικό πορτοφόλι Cindicator.

cnd binance 4

Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση που έχετε εισαγάγει είναι σωστή και κάντε κλικ στο “Υποβολή”. Μόλις επιβεβαιωθεί η συναλλαγή σας (αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετές στιγμές, ανάλογα με το μέγεθος της δραστηριότητας δικτύου), τα κέρματά σας θα σταλούν στο πορτοφόλι σας.

Σε αυτόν τον οδηγό, έχετε μάθει πώς να αγοράσετε το Cindicator στο Binance. Η χρήση αυτής της πλατφόρμας έχει πολλά οφέλη σε σύγκριση με άλλα, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αγοράς BNB, ETH ή BTC χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα και ανταλλαγή της με CND και τη μεγάλη ρευστότητα που παρέχει η ανταλλαγή στους χρήστες. 

Αρα αυτο ειναι! Τώρα ξέρετε πώς να αγοράσετε μάρκες Cindicator Κάθισμα. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της εφαρμογής Cindicator για κινητά από το κατάστημα εφαρμογών iTunes ή Google Play ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν στο διαδίκτυο στη διεύθυνση https://app.cindicator.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map