BitMEX Exchange: Ένας πλήρης οδηγός

Υπάρχει μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που στοχεύει να βοηθήσει τους επενδυτές να κάνουν ακριβώς αυτό και πηγαίνει με το όνομα του BitMEX. Σύντομο για το Bitcoin Mercantile Exchange, το BitMEX είναι μια πολύ ισχυρή πλατφόρμα συναλλαγών / πλατφόρμα ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων που προσφέρει στους επενδυτές πρόσβαση σε διάφορες παγκόσμιες αγορές χρησιμοποιώντας μόνο Bitcoin.

Με ημερήσιο όγκο συναλλαγών άνω των 35.000 BTC και πάνω από 540.000 προσβάσεις μηνιαίως και ιστορικό συναλλαγών Bitcoin άνω των 34 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την κυκλοφορία του, το BitMEX είναι εύκολα μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών Bitcoin που λειτουργούν σήμερα.

Η πλατφόρμα είναι γνωστή για το ότι επιτρέπει στους χρήστες της να εκτελούν πολύπλοκες χρηματοοικονομικές πράξεις, όπως συναλλαγές με μόχλευση. Επιπλέον, το BitMEX προσφέρει μια ευρεία ποικιλία συμβολαίων όπως συμβόλαια Derivates, Futures και Prediction και είναι η μόνη πλατφόρμα που προσφέρει το λεγόμενο “Perpetual P2P Swap”.

Τα διαρκή ανταλλαγή είναι πολύ παρόμοια με τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, αλλά δεν υπάρχει καμία σχετική ημερομηνία λήξης και δεν συνεπάγεται διακανονισμό. Προς το παρόν, το BitMEX διαθέτει υποστήριξη για 3 αγορές Bitcoin: Bitcoin / USD (XBT), Bitcoin / CNY (XBX) και Bitcoin / JPY (XBJ).

Χαρακτηριστικά ανταλλαγής BitmexΧαρακτηριστικά του Bitmex Exchange

Leverage και Margin Trading στο BitMEX

Οι έμποροι έχουν την επιλογή να αξιοποιήσουν τη θέση τους στην πλατφόρμα. Αυτό σημαίνει ότι οι έμποροι μπορούν να κάνουν παραγγελίες που είναι πραγματικά μεγαλύτερες από το υπάρχον υπόλοιπο. Αυτή η μέθοδος συναλλαγών συνήθως οδηγεί σε υψηλότερο κέρδος και ονομάζεται «Margin Trading». Υπάρχουν δύο τύποι συναλλαγών περιθωρίου που σχετίζονται με το BitMEX: cross-margin και απομονωμένος.

Ο πρώτος τύπος είναι κάπως επικίνδυνος για τους εμπόρους, καθώς τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν όλα τα χρήματα από τα πορτοφόλια τους για να διατηρήσουν τη θέση τους. Το τελευταίο είναι ελαφρώς ασφαλέστερο καθώς επιτρέπει στους εμπόρους να επιλέξουν ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό από τα πορτοφόλια τους που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να διατηρήσουν τη θέση τους μετά την έκδοση μιας παραγγελίας.

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν μόχλευση 1: 100 σε σχέση με Bitcoin και Bitcoin Cash. Για να το θέσουμε σε προοπτική, οι περισσότερες άλλες ανταλλαγές σπάνια υπερβαίνουν την αναλογία 1:20.

Πώς να ξεκινήσετε με το BitMEX

Για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο BitMEX. Πρέπει να εγγραφείτε στον ιστότοπο εισάγοντας το email σας, το όνομά σας, τη χώρα διαμονής, έναν κωδικό πρόσβασης που επιλέγετε, συμπληρώνοντας το CAPTCHA και αποδεχόμενοι τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών Φροντίστε να δώσετε μια γνήσια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό πριν τον χρησιμοποιήσετε.

Παρόλο που δεν υπάρχουν όρια συναλλαγών, αξίζει να επισημανθεί ότι το BitMEX δεν επιτρέπει εμπόρους με έδρα στις ΗΠΑ. Μια άλλη πτυχή που αξίζει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανάγκη υποβολής εγγράφου KYC / AML.

Εξασφάλιση του λογαριασμού σας

Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε τον λογαριασμό σας ασφαλή ασφαλίζοντας τον. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την παρεχόμενη μηχανή ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων τόσο για λογαριασμό ανταλλαγής όσο και για λογαριασμό email. Περιττό να πούμε ότι ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να είναι ισχυρός, τουλάχιστον 20 χαρακτήρων, με συνδυασμό κεφαλαίων και πεζών γραμμάτων, αριθμών και χαρακτήρων.

Πίνακας ελέγχου συναλλαγών BitMEX – Εξηγείται


BitMEX παρέχει στους χρήστες του ένα φιλικό προς το χρήστη ταμπλό που βοηθά οποιονδήποτε να αξιοποιήσει στο έπακρο την εμπειρία συναλλαγών. Για να κάνουμε τα πράγματα όσο πιο εύκολα γίνεται για τους νέους χρήστες, χωρίσαμε τη διεπαφή σε τρεις κατηγορίες:

  1. Πληροφορίες αγοράς
  2. Πληροφορίες λογαριασμού
  3. Εργαλεία συναλλαγών

Το πιο κυρίαρχο τμήμα της διεπαφής είναι το Πληροφορίες αγοράς Ενότητα. Αυτή η ενότητα αποτελείται από τα ακόλουθα τμήματα: Επισκόπηση αγοράς, Επιλογή αγοράς, Πληροφορίες αγοράς και Λεπτομέρειες συμβολαίου αγοράς.

Η Επισκόπηση Αγοράς μπορεί να βρεθεί στο επάνω μέρος της διεπαφής, και διαθέτει αθλητικά σύμβολα όλων των διαθέσιμων αγορών. Κάτω, μπορείτε να βρείτε την Επιλογή Αγοράς που παρέχει σχετικές πληροφορίες αγοράς για οποιαδήποτε από τις επιλεγμένες αγορές. Οι Πληροφορίες αγοράς είναι μακράν η μεγαλύτερη ενότητα αυτής της ενότητας διεπαφής και είναι το μέρος όπου μπορείτε να βρείτε γραφήματα, βιβλία παραγγελιών και πρόσφατο ιστορικό συναλλαγών.

Τέλος, οι Λεπτομέρειες Συμβάσεων Αγοράς βρίσκονται στην κάτω αριστερή πλευρά της διεπαφής. Εδώ, μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με το συμβόλαιο ή την αγορά που επιλέγεται στην ενότητα Επιλογή αγοράς.

Πίνακας ελέγχου ανταλλαγής BitmexΠίνακας ελέγχου ανταλλαγής Bitmex

ο Πληροφορίες λογαριασμού Η ενότητα αποτελείται από ενότητες όπως οι καρτέλες του πίνακα ελέγχου, η οθόνη υπολοίπου και τα τμήματα πληροφοριών λογαριασμού. Τα δύο πρώτα τμήματα είναι αρκετά αυτονόητα, ενώ η ενότητα πληροφοριών λογαριασμού σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμπειρία χρήστη καθώς και να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλους λογαριασμούς / σχετικές ρυθμίσεις.

ο Εργαλεία συναλλαγών Το τμήμα είναι αναμφισβήτητα το πιο ενδιαφέρον μέρος ολόκληρης της διεπαφής. Περιλαμβάνεται από τις ενότητες Τάξη παραγγελίας, Επισκόπηση θέσης και Διαχείριση παραγγελιών και θέσεων. Το πρώτο είναι το μέρος όπου μπορείτε να κάνετε παραγγελίες επιλέγοντας τις απαιτούμενες παραμέτρους (ποσότητα, τιμή κ.λπ.). Η δεύτερη ενότητα επιτρέπει την προβολή μιας ευρείας γκάμας πληροφοριών, όπως συμβόλαια, τιμή εισόδου, Return of Equity (ROE), τιμή εκκαθάρισης και μόχλευση που χρησιμοποιείται. Οι ενεργές παραγγελίες και οι ανοιχτές θέσεις θα εμφανιστούν στο τελευταίο τμήμα, που βρίσκεται κάτω από την ενότητα Πληροφορίες αγοράς.

Μόλις καταχωρηθούν οι συναλλαγές, μπορούν να προβληθούν στην ενότητα συναλλαγών. Το BitMEX χρησιμοποιεί μια τεχνολογία που ονομάζεται αυτόματη απομόχλευση. Με λίγα λόγια, χρησιμοποιείται για να διασφαλίσει ότι οι εκκαθαρισμένες θέσεις μπορούν να κλείσουν ακόμη και σε ασταθείς αγορές.

Το BitMEX υποστηρίζει τους ακόλουθους τύπους παραγγελιών: Limit Order, Market Order, Stop Limit Order, Stop Market Order, Trailing Stop Order, Take Profit Limit Order και Take Profit Market Order.

Μπόνους: Πώς να υπολογίσετε το κέρδος BitMEX

Φυσικά, η πλατφόρμα σας παρέχει τη δυνατότητα διαχείρισης παραγγελιών και των θέσεών τους. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα εμφανίζεται στο μεσαίο κάτω τμήμα του πίνακα ελέγχου συναλλαγών. Αυτό είναι επίσης το μέρος όπου μπορείτε να δείτε το ιστορικό παραγγελιών, τις συμπληρώσεις και άλλες θέσεις.

Προμήθειες BitMEX

Η πλατφόρμα παρέχει στους εμπόρους της ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα χρεώσεων. Όπως συζητήθηκε παραπάνω, το BitMEX προσφέρει μόχλευση έως και 100%. Φυσικά, αυτό το ποσοστό ποικίλλει από προϊόν σε προϊόν. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το ειδικό τμήμα στον ιστότοπο της πλατφόρμας.

Τέλη BitmexΤέλη Bitmex

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα, μη διστάσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα εμπορία, μελλοντικά, ανταλλαγές οδηγοί που καλύπτουν ένα εντυπωσιακό φάσμα θεμάτων. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τις δυνατότητες ασφαλείας εδώ, και σχετικά με το API της πλατφόρμας εδώ.

Ή απλώς πηγαίνετε στην επιπλέον ανάγνωση: Τι είναι το Bitmex: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας παρέχει έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Ανταλλαγή συναλλαγών BitMEX υπηρεσία.

Καλή τύχη στο εμπόριο!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map