Πώς να αγοράσετε Bitcoin μετρητά

Η αγορά Bitcoin γίνεται πιο κοινή και πιο προσβάσιμη κάθε μέρα. Τώρα που είστε εδώ, αποφασίσατε να αγοράσετε Bitcoin Cash. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας καθοδηγήσουμε στα απαραίτητα βήματα για να αποκτήσετε ένα πορτοφόλι BCH και πώς να αγοράσετε Bitcoin Cash. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές, αλλά πρώτα, θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι που να υποστηρίζει BCH. 

Διαφορετικοί τύποι μετρητών Bitcoin Πορτοφόλια

Πορτοφόλια υλικού 

Αυτά τα πορτοφόλια παρέχουν λύση αποθήκευσης εκτός σύνδεσης, η οποία καθιστά μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές αποθήκευσης. Τα πορτοφόλια υλικού επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν τον έλεγχο των ιδιωτικών τους κλειδιών και να παρέχουν υποστήριξη ελέγχου ταυτότητας 2 παραγόντων και η επαλήθευση των συναλλαγών γίνεται σε οθόνες προβολής.

Τα πορτοφόλια υλικού που υποστηρίζουν το Bitcoin Cash περιλαμβάνουν το Ledger Nano S, το KeepKay και το Trezor.

Ηλεκτρονικά μετρητά

Αυτή είναι μια διχαλωτή έκδοση του πορτοφολιού Electrum. Το Electron Cash διατίθεται σε κινητές και επιτραπέζιες εκδόσεις για συστήματα Linux, OX X και Windows. 

Το Electron Cash είναι πολύ εύκολο στη χρήση και επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τα κλειδιά τους και να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας για το πορτοφόλι τους με μνημονική φράση.

BTC.com

Αυτό είναι από τα πιο δημοφιλή κινητά και πορτοφόλια Ιστού υποστηρίζεται από την Bitmain Technologies. Το πορτοφόλι είναι ασφαλές και εύκολο στη χρήση.

Το BTC.com είναι ένα ιεραρχικό ντετερμινιστικό πορτοφόλι που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν έναν κύριο «σπόρο» για να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των συμμετοχών τους. Το πορτοφόλι υποστηρίζει πολλαπλές συναλλαγές υπογραφής και έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων.

Κοινόμι

Αυτό είναι ένα δημοφιλές πορτοφόλι που υποστηρίζει πολλαπλά ψηφιακά νομίσματα. Το πορτοφόλι είναι φιλικό προς το χρήστη και περιέχει ένα βολικό περιβάλλον εργασίας χρήστη, το οποίο το καθιστά μεταξύ των καλύτερων πορτοφολιών για το BCH.

Διεύθυνση μετρητών

Αυτό είναι ένα πορτοφόλι χαρτιού που είναι διαθέσιμο για όποιον βρει αυτή τη λύση την καλύτερη επιλογή για την αποθήκευση Bitcoin Cash. Έχει βαθμολογηθεί μεταξύ των καλύτερων πορτοφολιών Bitcoin Cash για αποθήκευση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, εάν ξεχάσετε πού έχετε κρύψει τα κλειδιά σας, θα χάσετε το ιδιωτικό κλειδί.

Πληρωμές με κέρματα


Αυτό είναι ένα ψηφιακό διαδικτυακό πορτοφόλι εικονικού νομίσματος που απαιτεί μηδενική χρέωση συναλλαγής, αλλά χρεώνει μια μικρή χρέωση για συναλλαγές. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του πορτοφολιού είναι ότι υποστηρίζει πολλαπλά ψηφιακά νομίσματα και την ορατότητά του.

Το πορτοφόλι ενσωματώθηκε πρόσφατα με το BitGo, το οποίο το έκανε ένα από τα πιο ασφαλή πορτοφόλια. Προστέθηκε μια λειτουργία θησαυρού για την προστασία των κρυπτονομισμάτων από τους χάκερ.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin Cash (BCH)

Πρώτα, πάρτε ένα πορτοφόλι BCH. Οι μέθοδοι αγοράς του BCH θα διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του πορτοφολιού που χρησιμοποιείτε.

Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα πορτοφόλι πλήρους κόμβου (ένα πορτοφόλι που απαιτεί από τους χρήστες να κατεβάσουν ολόκληρο το blockchain), δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του πορτοφολιού για να δημιουργήσετε ένα αρχείο wallet.dat, το οποίο μπορείτε να εισαγάγετε σε ένα πλήρες πορτοφόλι BCH κόμβου, όπου θα υπάρχουν τα διακριτικά χρησιμοποιήθηκε για εσάς.

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε ένα πορτοφόλι απλοποιημένης επαλήθευσης πληρωμής, το οποίο δεν απαιτεί λήψη ολόκληρου του blockchain, μπορείτε ακόμα να διεκδικήσετε τα διακριτικά BCH σας.

Μόλις αποκτήσετε το πορτοφόλι BCH, θα χρειαστείτε τη διεύθυνση BCH. Δεδομένου ότι ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να μπερδευτούν και να αρχίσουν να στέλνουν BTC σε πορτοφόλια BCH, και αντίστροφα, εφευρέθηκε μια νέα μορφή για το BCH. Η νέα μορφή περιέχει 42 χαρακτήρες και ξεκινά με “p” ή “q”.

Σημείωση: Οι διευθύνσεις μετρητών είναι απλώς μια αναπαράσταση των αρχικών διακριτικών. Ως τέτοια, η ίδια διεύθυνση μπορεί να αναπαρασταθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Δεύτερον, αν και το BCH είναι από τα μεγαλύτερα ψηφιακά νομίσματα, δεν υποστηρίζεται από κάθε σημαντικό χρηματιστήριο.

Παρόλο που περισσότερες ανταλλαγές συνεχίζουν να παραθέτουν περισσότερα νομίσματα, μόνο λίγα χρηματιστήρια έχουν καταγράψει Bitcoin Cash. Είναι τα eToro, Coinmama, CEX.io και Coinbase.

Το eToro σάς επιτρέπει να αγοράσετε Bitcoin Cash από όλο τον κόσμο με διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Η ανταλλαγή δεν σας παρέχει πραγματική πρόσβαση στα νομίσματά σας, επομένως δεν μπορείτε να στείλετε BCH από την ανταλλαγή σε άλλους χρήστες. Το μόνο πράγμα που σας επιτρέπει να κάνετε αυτό είναι η ανταλλαγή BCH για νόμισμα fiat. 

Εάν χρησιμοποιείτε το eToro, δεν χρειάζεστε ένα πορτοφόλι, καθώς δεν θα έχετε πρόσβαση στα νομίσματά σας.

Το Coinmama είναι από τα παλαιότερα χρηματιστήρια. Η ανταλλαγή σάς επιτρέπει να αγοράσετε Bitcoin Cash με χρεωστική και πιστωτική κάρτα. Η ανταλλαγή δέχεται χρήστες από όλες σχεδόν τις χώρες. 

Το CEX.IO είναι επίσης ένα άλλο παλιό χρηματιστήριο, όπως ισχύει από το 2013. Η ανταλλαγή είναι μια υπηρεσία μεσιτείας, επομένως φιλική προς το χρήστη αλλά πιο ακριβή. Η ανταλλαγή δέχεται τραπεζικό έμβασμα, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Το Coinbase είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια αυτή τη στιγμή και παρέχει υποστήριξη για συναλλαγές BCH. Η ανταλλαγή σάς επιτρέπει να έχετε ανταγωνιστικές τιμές εάν ζείτε σε μια χώρα στην οποία δραστηριοποιείται.

Υπάρχουν άλλες ανταλλαγές όπως το Bitfoliex που δεν απαιτούν πολλά από τους νέους χρήστες να αγοράσουν Bitcoin Cash. Η πλατφόρμα προσπαθεί να διατηρήσει το απόρρητο των πελατών της και οι νέοι χρήστες χρειάζονται μόνο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ξεκινήσουν με την αγορά και την πώληση κρυπτογράφησης στο χρηματιστήριο.

Ωστόσο, εάν είστε αρχάριος, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία μεσιτείας, η οποία είναι κάπως ακριβότερη. Ωστόσο, εάν είστε προχωρημένος χρήστης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Coinbase Pro για να αγοράσετε χαμηλότερα τέλη Bitcoin cashat. 

Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα χρηματιστήρια θα απαιτούν από εσάς να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν σας επιτρέψουν να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Επιπλέον, θα πρέπει να συνδέσετε τον λογαριασμό ανταλλαγής σας με τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αυτά τα βήματα διαρκούν συνήθως πολλές εργάσιμες ημέρες.

Επιπλέον, οι χρόνοι συναλλαγών ποικίλλουν επίσης ανάλογα με την ανταλλαγή. Ωστόσο, οι περισσότερες λειτουργίες Bitcoin Cash είναι σχεδόν στιγμιαίες.

Αγορά Bitcoin Cash On Binance

Υπάρχουν δύο τρόποι αγοράς BCH στο Binance. μέσω crypto ή fiat. (Το Bitcoin Cash έχει το χτύπημα του BCHABC στην ανταλλαγή)

Η επιλογή fiat εισήχθη πρόσφατα μετά την προσθήκη αγορών με πιστωτική κάρτα στην πλατφόρμα. Όσον αφορά το fiat, η πλατφόρμα επιτρέπει αγορές BCH σε USD και EUR με ελάχιστη / μέγιστη αγορά να είναι $ 50 και $ 20,000.

Αγοράστε το BCHABC στο Binance σήμερα!

Βήματα αγοράς BCH με χρήση πιστωτικής κάρτας στο Binance

1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Binance, εάν δεν έχετε λογαριασμό, μεταβαίνοντας στον επίσημο ιστότοπο (binance.com). Κάντε κλικ στο Εγγραφή και συμπληρώστε τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε κλικ στο Σύνδεση.

αγοράστε Bitcoin Cash on Binance

2. Μεταβείτε στην ενότητα Funds στην κορυφή της σελίδας και επιλέξτε “Αγορά με πιστωτική κάρτα”.

Αγορά μετρητών Bitcoin Binance

3. Επιλέξτε BCH και εισαγάγετε το ποσό της παραγγελίας σας. Στη δεύτερη γραμμή, θα δείτε το συνολικό ποσό που θα χρεωθείτε, συμπεριλαμβανομένων των τελών, που είναι συνήθως 3,5%.

Αγοράστε Bitcoin Cash με πιστωτική κάρτα στο Binance

4. Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας ελέγχοντας την ενότητα “Έχω διαβάσει και συμφώνησε την αποποίηση ευθύνης” την οποία πρέπει να διαβάσετε για να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε καλύτερα τη διαδικασία αγοράς. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στη μετάβαση στην πληρωμή.

Bitcoin Cash on Binance

5. Η αγορά διεκπεραιώνεται μέσω του Simplex και θα πρέπει να παράσχετε τα προσωπικά σας στοιχεία εάν πρόκειται να ολοκληρωθεί η παραγγελία. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση των στοιχείων, επιλέξτε το πλαίσιο “Όροι και Προϋποθέσεις” και κάντε κλικ στο “ΣΥΝΕΧΕΙΑ”.

Το Simplex θα σας ζητήσει τώρα να επαληθεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας μέσω τετραψήφιου κωδικού και διεύθυνσης email μέσω ενός συνδέσμου επαλήθευσης που αποστέλλεται στο email σας.

Πληροφορίες χρέωσης λογαριασμού Binance

6. Όταν ολοκληρώσετε την επαλήθευση, θα σας ζητηθεί να δώσετε λεπτομέρειες σχετικά με τα στοιχεία της Visa ή της Mastercard για να ολοκληρώσετε την αγορά.

Πληρωμή υπολοίπου

Συνήθως χρειάζονται 10 έως 30 λεπτά για να εμφανιστούν τα κρυπτονομίσματα στον λογαριασμό Binance.

Βήματα αγοράς Bitcoin Cash On Binance χρησιμοποιώντας Crypto

Αγοράστε το BCHABC στο Binance σήμερα!

1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό και εάν έχετε έναν προχωρήστε στη σύνδεση.

2. Καταθέστε κρυπτογράφηση στον λογαριασμό σας. Το Bitcoin (BTC) και το Ethereum (ETH) είναι δύο από τα πιο βολικά cryptos για κατάθεση, καθώς και τα δύο έχουν πολλά ζεύγη συναλλαγών με τη μεγάλη πλειονότητα άλλων κρυπτονομισμάτων που αναφέρονται στο Binance Για να πραγματοποιήσετε την κατάθεση, μεταβείτε στο Ταμείο και κάντε κλικ στις Καταθέσεις.

3. Επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να καταθέσετε αναζητώντας στη γραμμή αναζήτησης που εμφανίζεται. Η πλατφόρμα θα σας παρέχει μια διεύθυνση κατάθεσης για το νόμισμα κρυπτογράφησης που επιλέξατε. Αντιγράψτε τη διεύθυνση και επικολλήστε την στο πορτοφόλι σας. Στη συνέχεια, στείλτε το ποσό που θέλετε να καταθέσετε στη διεύθυνση που μόλις αντιγράψατε. Τα χρήματα μπορεί να διαρκέσουν έως και 30 λεπτά πριν εμφανιστούν στον λογαριασμό σας στο Binance. Οι καταθέσεις Ethereum είναι γρηγορότερες. Επίσης, συνιστάται να ξεκινήσετε με μικρά ποσά στην πρώτη σας κατάθεση. Η προσπάθεια κατάθεσης από μια ανταλλαγή σε άλλη μπορεί να περιοριστεί από περιορισμούς και συνιστάται η κατάθεση απευθείας από το πορτοφόλι σας.

Αγορά Bitcoin Bitcoin

4. Μεταβείτε στη γραμμή πλοήγησης και ελέγξτε το υπόλοιπό σας.

5. Στη γραμμή πλοήγησης, μεταβείτε στην ενότητα Exchange και επιλέξτε Βασική. Στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε BTC και αναζητήστε BCH όπου θα εμφανιστεί το ζεύγος συναλλαγών BCH / BTC.

Κάθισμα

Ένα γράφημα τιμών θα εμφανιστεί όταν κάνετε κλικ στο ζεύγος συναλλαγών. Για να αγοράσετε BCH όταν είναι σε συγκεκριμένη τιμή, χρησιμοποιήστε την παραγγελία Limit. Εισαγάγετε την επιθυμητή τιμή σε BTC και το ποσό BCH που θέλετε να αγοράσετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά BCH.

BHCABC / BTC Αγορά Bitcoin Bitcoin BCHABC

6. Για να αγοράσετε BCH στην τρέχουσα τιμή του, κάντε κλικ στην καρτέλα Market και εισαγάγετε το ποσό BCH που σκοπεύετε να αγοράσετε. Η παραγγελία θα εκτελεστεί αμέσως και το BCH θα εμφανιστεί στο υπόλοιπό σας.

Αγοράστε το BCHABC στο Binance σήμερα!

Ομότιμες συναλλαγές

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή για να αγοράσετε Bitcoin Cash. Ένα παράδειγμα μιας πλατφόρμας συναλλαγών peer-to-peer είναι το LocalBitcoinCash. Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν BCH για νόμισμα fiat απευθείας μεταξύ τους. 

Οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν μια προσφορά και να περιμένουν έναν ενδιαφερόμενο έμπορο να ανταποκριθεί και παρέχει μια υπηρεσία μεσεγγύησης. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με το εάν αυτή η πλατφόρμα μπορεί να εμπιστευτεί.

Για να είστε ασφαλείς, λάβετε υπόψη ότι θα ασχολείστε με άτομα, σε αντίθεση με τις ανταλλαγές όπου ασχολείστε με αξιόπιστες εταιρείες. Αυτό αυξάνει αυτόματα τον κίνδυνο απάτης συμπεριφοράς.

Επιπλέον, κατά τη διαπραγμάτευση peer-to-peer βεβαιωθείτε ότι επιβεβαιώνετε πάντα τα ποσά, την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία και τη διεύθυνσή σας, καθώς και αυτά του παραλήπτη. Τέλος, μην δίνετε ποτέ το ιδιωτικό σας κλειδί σε κανέναν.

Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε προσωπικές συναντήσεις και να κάνετε συναλλαγές με το άτομο. Ωστόσο, αυτή η επιλογή είναι πολύ ριψοκίνδυνη, καθώς το άτομο μπορεί να είναι κλέφτης και να σας κλέψει από το BCH σας ή ακόμη και να σας βλάψει. Επιβεβαιώστε την ταυτότητα ενός ατόμου προτού συμφωνήσετε να συναντηθείτε μαζί του για την ανταλλαγή. Μπορείτε να φέρετε έναν φίλο και να συναντηθείτε σε δημόσιο χώρο για να διατηρήσετε την ασφάλειά σας.

συμπέρασμα

Το BCH δεν έχει γίνει πλήρως αποδεκτό από την κοινότητα κρυπτογράφησης, σε σύγκριση με τον μεγαλύτερο αδερφό της BTC.

Ωστόσο, το νόμισμα έχει γίνει αποδεκτό από πολλές μεγάλες ανταλλαγές και είναι αρκετά προσιτό στον μέσο χρήστη.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map