Οδηγός για αρχάριους για Binance Coin (BNB)

Το Binance Coin (BNB) είναι ένα διακριτικό που αναπτύχθηκε από την Κάθισμα, η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στον κόσμο κατά όγκο συναλλαγών. Το διακριτικό στοχεύει στη μείωση του κόστους συναλλαγών στην πλατφόρμα με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείται το διακριτικό BNB. Το BNB είναι ένα διακριτικό ERC-20 που δημιουργήθηκε στο blockchain Ethereum, αλλά βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδια για τη μεταφορά της BNB στο δικό της δίκτυο. Αυτός ο οδηγός για το Binance Coin θα περάσει από τις βασικές αρχές του έργου καθώς εργάζεται για την επίτευξη των στόχων του.

Λειτουργίες του BNB στην πλατφόρμα Binance

Το Binance Coin προορίζεται να διευκολύνει τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας στην ανταλλαγή και να οδηγεί τις λειτουργίες με φθηνότερο κόστος, τουλάχιστον προς το παρόν. Ορισμένες από τις λειτουργίες στις οποίες εμπιστεύεται το BNB στην πλατφόρμα περιλαμβάνουν την πληρωμή τελών συναλλαγής, χρεώσεων ανταλλαγής και χρεώσεων καταχώρισης.

Για να προσελκύσει άτομα να χρησιμοποιούν το διακριτικό BNB, η Binance εισήγαγε έκπτωση 50 τοις εκατό κατά τη χρήση του διακριτικού. Ωστόσο, η έκπτωση θα συνεχίσει να μειώνεται κάθε χρόνο για τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με τη Λευκή Βίβλο του διακριτικού, η έκπτωση θα είναι 50 τοις εκατό κατά το πρώτο έτος, 25 τοις εκατό κατά το δεύτερο έτος, 12,5 τοις εκατό κατά τη διάρκεια του τρίτου έτους και 6,25 τοις εκατό. Το πέμπτο έτος θα δει το Binance να τερματίζει τις εκπτώσεις όταν χρησιμοποιείτε το διακριτικό BNB στο χρηματιστήριο. Τα τέλη συναλλαγών στην πλατφόρμα ανέρχονται σήμερα στο 0,1 τοις εκατό.

Εκτός από την πληρωμή τελών στο χρηματιστήριο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αγορά συγκεκριμένων διακριτικών ICO που αναφέρονται στην πλατφόρμα.

Ιστορία κερμάτων BNB

Η ιστορία του BNB είναι συνυφασμένη με την ιστορία του Binance. Στα μέσα του περασμένου έτους, το χρηματιστήριο εξέδωσε μια αρχική προσφορά νομισμάτων.

Ο ICO έτρεξε από τις 14 Ιουλίου έως τις 27 Ιουλίου 2017 και τα έσοδα χρησιμοποιήθηκαν για την έναρξη της ανταλλαγής κρυπτογράφησης Binance και του διακριτικού BNB. 100 εκατομμύρια BNB πωλήθηκαν κατά την περίοδο ICO, αυξάνοντας τα 15 εκατομμύρια δολάρια.

Η ανταλλαγή είχε αρχικά την έδρα της στην Κίνα αλλά μετατοπίστηκε τα κύρια γραφεία της στη Μάλτα μετά την κινεζική κυβέρνηση επέβαλε απαγόρευση σε όλες τις δραστηριότητες κρυπτογράφησης στη χώρα.

Η πλατφόρμα διευθύνεται από Τσανγκμπένγκ Ζάο ο οποίος είναι επίσης ο ιδρυτής του. Άλλοι περιλαμβάνουν τους Roger Wang (CTO), James Hofbauer (Chief Architect) και Paul Jankunas (VP ​​of Engineering).

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγους μήνες, η ομάδα πίσω από την Binance αποφάσισε να κάψει την κατανομή των μαρκών τους, που αντιστοιχεί στο 40% των συνολικών κερμάτων που εκδίδονται από το χρηματιστήριο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα πρέπει να εξαρτώνται από την τιμή της BNB για να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους.

Η μείωση της προσφοράς BNB

Η Binance έχει υπογραμμίσει ότι πρέπει να μειώσει το ποσό της κυκλοφορίας BNB σε μόλις 100 εκατομμύρια, που είναι το 50% της συνολικής προσφοράς token BNB. Αυτά θα επιτευχθούν κάνοντας ή αγοράζοντας ξανά μάρκες BNB σε τριμηνιαία βάση. Σε κάθε τρίμηνο, το ποσό των token BNB που αγοράζονται θα αξίζει το 20 τοις εκατό των τριμηνιαίων κερδών της ανταλλαγής.

Αγοράζοντας τα δικά της κουπόνια, η Binance θέλει να μειώσει την προσφορά για να δοκιμάσει και να προκαλέσει μια ζήτηση που μπορεί να έχει θετική επίδραση στην τιμή BNB.


Το διακριτικό BNB μπορεί επίσης να ανταλλαχθεί με άλλα υπόλοιπα μικρών νομισμάτων που αναφέρονται από την ανταλλαγή ως «crypto dust.» Crypto dust από πολλά νομίσματα στην πλατφόρμα μπορεί να μετατραπεί σε token BNB.

Στις 12 Ιουλίου, ο Changpeng Zhao ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει όλες τις πιστώσεις του BNB και θα τους συνεισφέρει στην αφοσίωσή τους στην απόκτηση 100 εκατομμυρίων μάρκων BNB. Η ομάδα πίσω από το Binance αποφάσισε να κάψει τα κουπόνια τους με το τελευταίο τρίμηνο έγκαυμα στο οποίο κάλεσαν 808.888 μάρκες BNB. 

Όπως εξήγησε ο κ. Zhao, η ομάδα στο Binance κατείχε το 40% της συνολικής προσφοράς BNB, το οποίο τους δόθηκε ως ανταμοιβή για το έργο που έκαναν για την οικοδόμηση της πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτογράφησης και του οικοσυστήματος blockchain Με αυτόν τον τρόπο, θα συνεχίσουν να καίνε το BNB με βάση τον όγκο συναλλαγών στο Binance κάθε τρίμηνο, αλλά η ομάδα έχει εγκαταλείψει την κατανομή των συμβόλων τους. 

Ο στόχος είναι να επιτευχθεί μια συνολική προσφορά BNB 100.000.000 νομισμάτων όταν υπάρχει σήμερα μια προσφορά σχεδόν 189.000.000 BNB.

Ο Changpeng Zhao έγραψε σε μια ανάρτηση ιστολογίου απελευθερώθηκε τον Ιούλιο:

«Η ομάδα θα εξαλείψει πρώτα την κατανομή των 80.000.000 ομάδων BNB και τα υπόλοιπα 9.000.000 BNB θα καούν από την ανταλλαγή Binance.com».

Με αυτόν τον τρόπο, η Binance πρόκειται να διαθέσει 0 BNB στον εαυτό τους από την αρχική προσφορά. Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρώσει η εταιρεία θα προέρχονται από τις υπηρεσίες που προσφέρουν αυτήν τη στιγμή.

Μελλοντικά σχέδια για το Binance Coin (BNB)

Η Binance σχεδιάζει να μεταφέρει το νόμισμα από την πλατφόρμα Ethereum μαζί με την αποκέντρωση της ανταλλαγής στην Binance Chain όπου το BNB θα είναι το εγγενές σύμβολο. Η Binance επιδιώκει επίσης να αλλάξει από την εταιρεία που διαχειρίζεται η κοινότητα.

Για να αυξήσει τη ζήτηση για το διακριτικό BNB, η Binance έχει ξεκινήσει πολλά έργα, όπως το Binance Launchpad που ειδικεύεται σε ICO και επιτρέπει τη χρήση της BNB. Υπάρχει επίσης το Ίδρυμα φιλανθρωπίας Binance Blockchain που δίνει δωρεές με τη μορφή μάρκων BNB.

Η Binance ήταν ήδη σε θέση να ξεκινήσει το δικό της δίκτυο blockchain και αποκεντρωμένη ανταλλαγή. Το Binance Chain επιτρέπει σε έργα να απελευθερώνουν τα κέρματά τους πάνω από αυτό και η αποκεντρωμένη ανταλλαγή Binance (DEX) βοηθά τους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές ψηφιακών στοιχείων χωρίς να εξαρτάται από την κύρια πλατφόρμα Binance. 

Η αλυσίδα Binance ήταν ξεκίνησε στις 23 Απριλίου και χρησιμοποιεί το διακριτικό BNB ως ​​το κύριο ψηφιακό στοιχείο του δικτύου. Ο μηχανισμός συναίνεσης που εφαρμόζεται από αυτό το δίκτυο blockchain είναι γνωστός ως Delegated Byzantine Fault Tolerance (dBFT). 

Επιπλέον, το χρηματιστήριο ξεκίνησε την αποκεντρωμένη ανταλλαγή του προκειμένου οι χρήστες να έχουν περισσότερο έλεγχο στα χρήματά τους. Οι κεντρικές ανταλλαγές τείνουν να έχουν αδύνατα σημεία που εκμεταλλεύονται οι χάκερ. Το χρηματιστήριο έχασε 7.000 BTC λόγω χάκερ που μπόρεσε να έχει πρόσβαση στα χρήματα της Binance. Ωστόσο, η πλατφόρμα χρησιμοποίησε το ταμείο SAFU για να εξοφλήσει τους χρήστες τα χρήματα που έχασαν. 17

Αποθήκευση BNB

Όντας ένα Διακριτικό ERC-20, Το BNB μπορεί να αποθηκευτεί σε πορτοφόλια λογισμικού όπως το MyEtherWallet και το Jaxx, ενώ πορτοφόλια υλικού όπως το TREZOR και Καθολικό Nano S υποστηρίζουν επίσης την BNB. Γενικά, οποιοδήποτε πορτοφόλι ικανό να αποθηκεύσει Ethereum (ETH) μπορεί επίσης να υποστηρίξει το διακριτικό BNB.

Ωστόσο, καθώς το διακριτικό μεταναστεύει στο δικό του blockchain, η ομάδα θα πρέπει να αναπτύξει ένα συμβατό πορτοφόλι.

Μάθε περισσότερα

Διαβάστε πέρα ​​από αυτόν τον οδηγό για το Binance Coin ανατρέχοντας στο άρθρο Πρόβλεψη τιμών και τεχνική ανάλυση BNB. Οι ενδιαφερόμενοι αναγνώστες θα πρέπει επίσης να ρίξουν μια ματιά στην κάλυψη του Binance Coin σε άρθρα που διερευνούν τη χρήση του «φυσικού αερίου» για την αποκεντρωμένη ανταλλαγή της Binance ή πώς αυξήθηκε η τιμή της BNB σε σχέση με την επέκταση της ανταλλαγής.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map