Best Ontology (ONT) Πορτοφόλια το 2019 | Πώς να ποντάρετε ONT ενώ διατηρείτε ασφαλή

Το Ontology είναι ένα δίκτυο βασισμένο σε blockchain που υποστηρίζει πολλές γλώσσες προγραμματισμού και εργαλεία ανάπτυξης για τη δημιουργία αποκεντρωμένης εφαρμογής. Στο Ontology blockchain, μπορούν να λειτουργήσουν πολλά συστήματα blockchain, καθώς το πλαίσιο μπορεί να προσαρμόσει δημόσια blockchain για την ανάπτυξη εφαρμογών. Εκτός αυτού, το ONT διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ διαφορετικών δικτύων αλυσίδας μέσω ομάδων πρωτοκόλλων. Εάν διατηρείτε ONT tokens, φροντίστε να τα ασφαλίσετε στα καλύτερα πορτοφόλια Ontology.

Με κορυφαίες δυνατότητες, όπως το VBFT και το Sharding, η Ontology επιδιώκει να ενισχύσει την ανάπτυξη εφαρμογών blockchain για εκατομμύρια χρήστες blockchain σε όλο τον κόσμο. Έχοντας αυτό κατά νου, το αποκεντρωμένο δίκτυο Οντολογίας θέλει να δημιουργήσει μια τυποποιημένη πλατφόρμα για διάφορες εφαρμογές σε ένα φιλικό προς το χρήστη, διαδραστικό και βασισμένο σε blockchain περιβάλλον. Τα παρακάτω είναι τα καλύτερα πορτοφόλια Ontologys, τα οποία είναι ιδανικά για λήψη, αποστολή και αποθήκευση των εικονικών νομισμάτων.

Πορτοφόλι ONTO | Πορτοφόλια οντολογίας

ΕΠΑΝΩ ΣΕ Ιστοσελίδα Πορτοφολιού: https://onto.app/

ΕΠΑΝΩ ΣΕ Τύπος πορτοφολιού: Κινητό

Ευκολία στη χρήση: Εύχρηστος

Ασφαλής: Ασφαλές

Κόστος: Ελεύθερος

Η εφαρμογή ONTO είναι ένα all-inclusive, αποκεντρωμένο πορτοφόλι Ontology που παρέχει πρόσβαση στο δίκτυο Ontology. Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για τη δημιουργία μιας προσωπικής ψηφιακής ταυτότητας, την αποθήκευση ψηφιακών στοιχείων και πολλά άλλα. Εκτός αυτού, παρέχει ιδιωτικές, ασφαλείς συναλλαγές που υποστηρίζονται από κρυπτογραφικούς αλγόριθμους.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του ONTO Wallet είναι ότι δεν αποθηκεύει τα δεδομένα σας. Όλες οι πληροφορίες που παρέχετε είτε για εξουσιοδότηση είτε για έλεγχο ταυτότητας παραμένουν στο τηλέφωνό σας. Αυτό σημαίνει ότι κανένα άλλο άτομο δεν έχει πρόσβαση στις πληροφορίες σας, εκτός εάν το εγκρίνετε.

Εκτός αυτού, το ONT ID, το οποίο σας βοηθά να διαχειριστείτε την ταυτότητά σας και τον σχετικό έλεγχο ταυτότητας και εξουσιοδότησης, δεν έχει καμία σχέση με το πορτοφόλι. Τόσο το πορτοφόλι όσο και το αναγνωριστικό ανήκουν σε διαφορετικές λειτουργικές ενότητες. Το κινητό πορτοφόλι κρυπτογράφησης σας βοηθά κυρίως να διαχειριστείτε τα ψηφιακά σας στοιχεία καθώς το αναγνωριστικό φροντίζει για την ταυτότητα, τον έλεγχο ταυτότητας και την εξουσιοδότηση.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί σχετικά με το ONTO Wallet είναι τα όρια συναλλαγών του. Κατ ‘αρχάς, όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται από το πορτοφόλι πρέπει να είναι ακέραιοι αριθμοί. Το δίκτυο Ontology χρησιμοποιεί ένα μοντέλο διπλού διακριτικού που περιλαμβάνει ONT (το νόμισμα) και ONG (το βοηθητικό διακριτικό για υπηρεσίες on-chain). Σε αυτή τη σύνδεση, η ελάχιστη συναλλαγή ONT είναι 1 ONT, ενώ η ελάχιστη συναλλαγή ONG είναι 0,0000000001.

Πορτοφόλια οντολογίας

Πηγή: Medium.com

OWallet

Ιστότοπος OWallet: https://github.com/ontio/OWallet/releases

OWallet τύπος: Επιφάνεια εργασίας

Ευκολία στη χρήση: Δεν είναι αρκετά εύκολο για αρχάριους

Ασφαλής: Ασφαλές

Κόστος: Ελεύθερος

Το OWallet είναι ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια Ontology και υποστηρίζει λειτουργικά συστήματα Windows, Mac και Linux. Το επίσημο πορτοφόλι κρυπτογράφησης επιφάνειας εργασίας υποστηρίζει τόσο κέρμα ONT όσο και διακριτικό ONG. Αυτό το πορτοφόλι είναι τόσο ολοκληρωμένο που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο για τυπική όσο και για κοινή διαχείριση πορτοφολιών με βάση την τεχνολογία πολλαπλών υπογραφών. Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί με διαφορετικά πορτοφόλια υλικού, όπως το Ledger, το Trezor και άλλα.

Στην επόμενη φάση, το OWallet σκοπεύει να συμπεριλάβει περισσότερες εφαρμογές στο σύστημά του, το οποίο θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της έξυπνης επίκλησης συμβάσεων και της συλλογής.

Το OWallet σας δίνει τρεις επιλογές για εξερεύνηση ανάλογα με την επιλογή σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μεμονωμένο πορτοφόλι, κοινόχρηστο πορτοφόλι ή πορτοφόλι υποστήριξης υλικού καθολικού. Όπως προαναφέρθηκε, υποστηρίζει συσκευές Windows και MacOS.

Με βάση τις επιλογές που προσφέρει, η λήψη του OWallet μπορεί να είναι λίγο δύσκολη για έναν αρχάριο. Το μεμονωμένο πορτοφόλι έρχεται με ξεχωριστές δυνατότητες, όπως η επιλογή της διαδρομής αρχείου Keystone, η επιλογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικού πρόσβασης και η δημιουργία του πορτοφολιού. Μόλις τελειώσει το μεμονωμένο πορτοφόλι, η αρχική σελίδα θα σας δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τη διεύθυνση πορτοφολιού, το δημόσιο κλειδί, το υπόλοιπο περιουσιακών στοιχείων ONT και ONG, την τιμή ONT υπολοίπου σε USD και πολλά άλλα.

επικολλημένη εικόνα 0 6

Πηγή: chrome.google.com (εφαρμογή)

Πορτοφόλι Guarda

Ιστοσελίδα Guarda Wallet: https://guarda.co/

Τύπος πορτοφολιού Guarda: Κινητό, Επιτραπέζιο, Web

Ευκολία στη χρήση: Εύχρηστος

Ασφαλής: Ασφαλής

Κόστος: Ελεύθερος

Το Guarda είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη και εύχρηστα πορτοφόλια για τη συγκράτηση ONT tokens. Οι επενδυτές θα έβρισκαν ότι πολλά από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει αυτό το πορτοφόλι είναι πολύ ελκυστικά. Πράγματι, το πορτοφόλι προσφέρει υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων για περισσότερα από 40 διαφορετικά ψηφιακά νομίσματα στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), XRP, Binance Coin (BNB), Bitcoin Cash (BCH) και Bitcoin Gold (BTG), μεταξύ άλλων. 

Ταυτόχρονα, η Guarda προσφέρει πολλές διαφορετικές πλατφόρμες στους χρήστες για να χειρίζονται τα κέρματα ONT τους με ευκολία. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν ένα πορτοφόλι για επιτραπέζιους υπολογιστές, μια κινητή έκδοση του πορτοφολιού Guarda ή απλά να κατεβάσουν μια επέκταση που θα ανοίγει στα προγράμματα περιήγησης των χρηστών. 

Αν και οι ανταλλαγές βελτιώνουν την ασφάλειά τους με την πάροδο του χρόνου, παραμένουν εξαιρετικά ανασφαλείς για τα άτομα να διατηρούν τα εικονικά τους νομίσματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πορτοφόλια όπως το Guarda έχουν επικεντρωθεί στην ασφάλεια και την απλότητα ώστε οι χρήστες του να αισθάνονται ασφαλείς και άνετοι ενώ ασχολούνται με τα νομίσματα ONT. 

Επιπλέον, σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά, οι χρήστες έχουν διαφοροποιημένα χαρτοφυλάκια. Οι επενδυτές δεν κατέχουν μόνο ένα εικονικό νόμισμα, αλλά γενικά κατέχουν περισσότερα από ένα. Το Guarda θα ήταν μια καλή επιλογή για άτομα που θέλουν να έχουν τα ψηφιακά τους στοιχεία στο ίδιο μέρος χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουν συνεχώς πορτοφόλια και εφαρμογές. 

Επιπλέον, το Guarda θεωρείται ένα από τα πιο διάσημα πορτοφόλια στον κλάδο της κρυπτογράφησης. Πράγματι, ο Changpeng Zhao θεώρησε το Guarda Wallet ένα έργο που υποστήριζε το Binance Decentralized Exchange (DEX) από την αρχή. 

Ειδικός #FF, πορτοφόλια που υποστηρίζουν @Binance_DEX από την αρχή:

@MithioOfficial

@ Enjin

@Καθολικό

@coolwallet

@CoinomiWallet

@atomicwallet

@Zel_Core

@InfinitoWallet

@Mathwallet

@cryptocom

@GuardaWallet

@SpendCard

@TrustWalletApp https://t.co/pgmQfXqdkO

– CZ Binance (@cz_binance) 19 Απριλίου 2019

Ατομικό πορτοφόλι

Ατομικό πορτοφόλι

Ατομικό πορτοφόλι είναι μια μη-στερητική εφαρμογή λογισμικού που θεωρείται ως μία από τις πιο δημοφιλείς λύσεις για τη διαχείριση της οντολογίας. Ιδρύθηκε το 2018 από τον συνιδρυτή του Changelly exchange & πρώην διευθύνων σύμβουλος Konstantin Gladych, η Atomic έχει αυξήσει τη βάση χρηστών της σε 500.000 άτομα σε όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων επιτραπέζιων λειτουργικών συστημάτων, iOS και Android. 

Το πορτοφόλι προσφέρει στους κατόχους κρυπτογράφησης όχι μόνο βασικές δυνατότητες όπως αποστολή και λήψη ONT, BTC, ETH, LTC, XMR, BNB και άλλα 40+ ξεχωριστά blockchain και πάνω από 500 μάρκες, αλλά και αγορά, ανταλλαγή και αποθήκευση ψηφιακών στοιχείων σε ένα μόνο , ασφαλή, φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για τη χρήση της άμεσης ανώνυμης ανταλλαγής (60+ ζεύγη κρυπτογράφησης) που συμμετέχουν στο πρόγραμμα συμμετοχής της Atomic. Σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε κρυπτογράφηση, υπάρχουν 19 κορυφαία περιουσιακά στοιχεία διαθέσιμα για αγορά με τραπεζική κάρτα USD, EUR, GDP και άλλα 14 τοπικά νομίσματα fiat σε όλο τον κόσμο. Επίσης, μπορεί να προσελκύεστε στο στοίχημα του πορτοφολιού. Είναι αποκεντρωμένη, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ανταμοιβές με 5-23% APR απευθείας από τους επικυρωτές και υποστηρίζετε την αποκέντρωση του δικτύου. Επί του παρόντος, υπάρχουν 10 στοιχεία PoS, συμπεριλαμβανομένων των XTZ, ATOM, ZIL, KMD και AWC, εγγενές διακριτικό Atomic. 

Τέλος, για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Atomic Wallet, δεν απαιτείται να δημιουργήσετε λογαριασμό, να περάσετε την επαλήθευση ή το KYC, επομένως, παραμένετε ανώνυμοι. Εν τω μεταξύ, τα χρήματά σας είναι μόνο υπό τον έλεγχό σας, καθώς τα ιδιωτικά κλειδιά είναι κρυπτογραφημένα στη συσκευή σας και κανείς δεν έχει πρόσβαση σε αυτά εκτός από εσάς. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, εάν έχετε ποτέ κάποιο πρόβλημα με το Atomic, επικοινωνήστε με την υπηρεσία υποστήριξης που θα χαρεί να σας δώσει μια συνεκτική και γρήγορη απόκριση εντός περίπου 10-25 λεπτών 24/7.

Κυανό Πορτοφόλι | Πορτοφόλια οντολογίας

Ιστοσελίδα Cyano Wallet: https://github.com/OntologyCommunityDevelopers/cyano-wallet/

Κυανό Τύπος πορτοφολιού: Ιστός

Ευχρηστία: Εύκολο

Ασφαλής: Ασφαλές

Κόστος: Ελεύθερος

Το Cyano είναι μια επέκταση ιστού για το δίκτυο Ontology που υποστηρίζει προγράμματα περιήγησης Chrome και Firefox. Η επέκταση σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι με μνημονική φράση, πλήρως κρυπτογραφημένο με ιδιωτικό κλειδί. Μπορείτε να συνδεθείτε στο πορτοφόλι ιστού χρησιμοποιώντας τη φράση mnemonics, έναν αποθηκευμένο λογαριασμό ή το ιδιωτικό κλειδί.

Παρόλα αυτά, όταν χρησιμοποιείτε το Cyano, πρέπει να είστε προσεκτικοί και να λαμβάνετε υπόψη σημαντικές συμβουλές ασφαλείας, όπως ο διαχωρισμός των περιουσιακών στοιχείων σας μεταξύ κρύων και ζεστών πορτοφολιών, έλεγχος των υπολοίπων σας τακτικά και χρήση πορτοφολιού υλικού κρυπτογράφησης για τον ψυχρό σας χώρο αποθήκευσης. Εκτός αυτού, αποφύγετε τη χρήση λευκής λίστας έξυπνων συμβολαίων στο κρύο πορτοφόλι σας. Το πορτοφόλι συνδέεται εύκολα με τα δύο κύρια πορτοφόλια υλικού – το Ledger και το Trezor.

Το πορτοφόλι Cyano είναι συμβατό με όλα τα δίκτυα ONT, επιτρέποντάς σας να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους από το Test στο Main και το Private χρησιμοποιώντας το TLS. Το Cyanoalso έρχεται με υποστήριξη ONT ID, υποστήριξη dAPI για το δίκτυο Ontology, καθώς και υποστήριξη διευθύνσεων NEO και ONT, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο για κανονικούς όσο και για λογαριασμούς Ledger.

Με την επέκταση Cyano, μπορείτε να ολοκληρώσετε τα εξής:

· Δημιουργήστε ένα πορτοφόλι με μνημονική φράση

· Κρυπτογράφηση ιδιωτικού κλειδιού

· Εξαγωγή ή εισαγωγή πορτοφολιού

· Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας φράση mnemonics, Private Key ή αποθηκευμένο λογαριασμό

· Υποστήριξη καθολικών και Trezor

· Υποστήριξη κουπονιών OEP-4 και πολλά άλλα

επικολλημένη εικόνα 0 9

Πηγή: tokenclub.co

Καθολικό Nano S

Καθολικό Nano S Ιστοσελίδα Πορτοφολιού: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Καθολικό Nano S Τύπος πορτοφολιού: Σκεύη, εξαρτήματα

Ευκολία στη χρήση: Ανετα

Ασφαλής: Αρκετά ασφαλές

Κόστος: Επί πληρωμή

Το πορτοφόλι Ledger Nano S προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας λογαριασμού, το οποίο το καθιστά ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης της Ontology. Με αυτό, μπορείτε να στείλετε, να λάβετε και να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα ONT νομίσματα και τα κουπόνια ONG. Εκτός αυτού, δέχεται πολλαπλά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του νομίσματος ONT και ONG Token. Συνιστάται να επιβεβαιώσετε την τιμή του πορτοφολιού Nano S από τον επίσημο ιστότοπό τους για να αποφύγετε τυχόν πιθανότητες πληρωμής.

Εάν η ασφάλεια των χρημάτων σας είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να έχετε το πορτοφόλι Ledger Nano S. Η λειτουργικότητα του υλικού διασφαλίζει ότι έχετε πάντα τον έλεγχο των χρημάτων σας.

Επιπλέον, το Nano S είναι μικρό, φορητό και συμβατό με USB. Ενώ συνδέεται με τη συσκευή σας μέσω της θύρας USB, δεν συλλέγει το ιδιωτικό σας κλειδί. Το ιδιωτικό κλειδί παραμένει πάντα σε χώρο αποθήκευσης εκτός σύνδεσης, ο οποίος είναι ασφαλής και προστατεύεται με PIN. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Nano S Wallet είναι η ευκολία χρήσης. Το πορτοφόλι υλικού κρυπτονομισμάτων διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη OLED με κουμπιά στα πλάγια, καθιστώντας εύκολη τη λειτουργία ακόμη και για αρχάριους. Το σημαντικό είναι ότι το πορτοφόλι Nano S σας επιτρέπει να επαληθεύσετε τις συναλλαγές με μη αυτόματο τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση των χρημάτων σας ανά πάσα στιγμή.

επικολλημένη εικόνα 0 8

Πηγή: Infinitowallet.io

Πορτοφόλι Infinito | Πορτοφόλια οντολογίας

Infinito Ιστοσελίδα Πορτοφολιού: https://www.infinitowallet.io/

Infinito Τύπος πορτοφολιού: Κινητό

Ευκολία στη χρήση: Ανετα

Ασφαλής: Αρκετά ασφαλές

Κόστος: Ελεύθερος

Το Infinito είναι ένα άλλο εξαιρετικό πορτοφόλι οντολογίας, ιδανικό και για την αποθήκευση άλλων κρυπτονομισμάτων. Το πορτοφόλι για κινητά πολλαπλών νομισμάτων υποστηρίζει όλα τα μεγάλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, όπως Bitcoin, Ethereum, BCH, DASH και πολλά άλλα. Υποστηρίζει επίσης όλα τα διακριτικά ERC20 στο δίκτυο Ethereum και τα διακριτικά NEP5 στο blockchain NEO.

Το πορτοφόλι είναι φιλικό προς κινητά, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για χρήστες εν κινήσει. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο και για συσκευές iOS και Android της Apple. Επιπλέον, η πλατφόρμα είναι πολύγλωσση, με 12 γλώσσες που υποστηρίζονται και έρχονται περισσότερες. Η Infinito αγκαλιάζει την τεχνολογία Touch ID, η οποία είναι μια από τις πιο πρόσφατες δυνατότητες για κινητά πορτοφόλια. Μερικά από τα κυριότερα σημεία αυτού του πορτοφολιού περιλαμβάνουν:

· Ασφάλεια ανώτατου επιπέδου που παρέχεται με συνδυασμό κωδικού πρόσβασης, φράσης πρόσβασης και αναγνωριστικού αφής.

· Πολυγλωσσική πλατφόρμα, που φιλοξενεί 12 γλώσσες

· Δεν υπάρχουν κεντρικοί διακομιστές

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Το Infinito έρχεται με απόλυτη αριστεία που είναι σπάνια στα περισσότερα κινητά πορτοφόλια. Για παράδειγμα, το πορτοφόλι έχει σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση. Ως εκ τούτου, διαθέτει δυνατότητα διαχείρισης επαφών, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν όλες τις επαφές τους σε μία, εύχρηστη λίστα, ακριβώς όπως οι αριθμοί κινητών τηλεφώνων είναι διαθέσιμοι σε μία λίστα. Αυτό, στο τέλος, βελτιώνει τη λειτουργικότητα του πορτοφολιού.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτού του πορτοφολιού είναι η βελτιστοποίηση τιμών. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει, ειδικά, στους νέους χρήστες να επιλέγουν τις καλύτερες χρεώσεις όποτε πραγματοποιούν μια συναλλαγή. Στο τέλος, οι συναλλαγές ολοκληρώνονται γρηγορότερα χωρίς κανείς να ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα.

επικολλημένη εικόνα 0 3

Πηγή: play.google.com

Ο3 Πορτοφόλι | Πορτοφόλια οντολογίας

Ο3 Ιστοσελίδα Πορτοφολιού: https://o3.network/

Ο3 Τύπος πορτοφολιού: Κινητό και επιτραπέζιο υπολογιστή

Ευκολία στη χρήση: Ανετα

Ασφαλής: Ασφαλές

Κόστος: Ελεύθερος

Το O3 Wallet υποστηρίζει όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργικών συστημάτων Android, iOS, Windows και Mac. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλα τα ONT νομίσματά σας, ONG tokens καθώς και άλλα κρυπτονομίσματα σε ένα βολικό μέρος. Το πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας κρυπτογράφησης προσφέρει πολλές εκπληκτικές δυνατότητες. Για παράδειγμα, μπορεί να ενσωματωθεί απευθείας στο Switcheo Exchange, εκτός από την απομακρυσμένη παρακολούθηση της ισορροπίας στα πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης. Σας δίνουμε την ευκαιρία να παρακολουθείτε τη διεύθυνση ψυχρής αποθήκευσης είναι μια καταπληκτική δυνατότητα που βελτιώνει τη λειτουργικότητα του πορτοφολιού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να το σκεφτείτε εάν ψάχνετε τα καλύτερα πορτοφόλια οντολογίας στην αγορά σήμερα.

Επιπλέον, ενισχύει την ασφάλεια γιατί κανείς δεν θα έχει πρόσβαση στο πορτοφόλι ψυχρής αποθήκευσης κάτω από τη λίστα παρακολούθησης. Μπορείτε να κατεβάσετε το κινητό πορτοφόλι κρυπτογράφησης από Apple App Store ή Google Play Store. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται παγκοσμίως με θετικές αξιολογήσεις από χρήστες.

Πως δουλεύει

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής για κινητά πορτοφόλια κρυπτογράφησης, το σύστημα σας ζητά είτε να δημιουργήσετε ένα νέο πορτοφόλι είτε να εισαγάγετε ένα ιδιωτικό κλειδί από ένα ήδη υπάρχον πορτοφόλι. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του πορτοφολιού είναι ότι σας επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλες εξαιρετικές εφαρμογές χωρίς να μοιραστείτε τις ευαίσθητες πληροφορίες σας, όπως το ιδιωτικό κλειδί με τρίτα μέρη.

Τέλος, η δυνατότητά του να συνδεθεί με την πλατφόρμα συναλλαγών Switcheo σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές απευθείας από το πορτοφόλι. Εκτός αυτού, σας επιτρέπει να αγοράζετε χρησιμοποιώντας μεγάλα κρυπτονομίσματα – ένα πρώτο στο ONT blockchain. Η πλατφόρμα σχεδιάζει να εισαγάγει αγορές μέσω πιστωτικών καρτών.

Τελικές σκέψεις

Το blockchain ONT αναπτύσσεται και προσελκύει περισσότερους χρήστες. Καθώς ο κόσμος προχωρά στην εποχή της υιοθέτησης κρυπτονομισμάτων, ήρθε η ώρα να λάβετε επαρκή μέτρα αποθήκευσης κρυπτογράφησης. Με τα πορτοφόλια που αναφέρονται σε αυτό το κομμάτι, μπορείτε να στείλετε, να λάβετε και να αποθηκεύσετε τα χρήματα ONT.

https://usethebitcoin.com/a-beginners-guide-to-ontology-ont/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner