Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Ardor Cryptocurrency | Οδηγός για αρχάριους το 2018

Ardor (ARDR) είναι ένα από τα πιο διάσημα ονόματα στον τομέα των παρόχων Blockchain-as-a-Service (BaaS). Είναι μια δημόσια πλατφόρμα blockchain που παρέχει στους χρήστες της τη δυνατότητα πρόσβασης Nxt και ό, τι έχει να προσφέρει η τεχνολογία blockchain. Προσφέρει επίσης στις επιχειρήσεις ένα ισχυρό περιβάλλον blockchain με πολύ προσαρμόσιμη υποδομή.

Το Ardor διαθέτει μια κύρια αλυσίδα και διάφορες προσαρμόσιμες παιδικές αλυσίδες. Η κύρια αλυσίδα διαχειρίζεται τα πάντα, από την ασφάλεια blockchain έως την αποκέντρωση, ενώ οι θυγατρικές αλυσίδες έρχονται ως έτοιμες προς χρήση, προσαρμόσιμες και αυτο-αναπτυσσόμενες λύσεις που δημιουργήθηκαν για επιχειρήσεις. Η κύρια αλυσίδα είναι το blockchain που ασφαλίζει όλες τις θυγατρικές αλυσίδες και βοηθά στην επεξεργασία των συναλλαγών τους.

κύρια αλυσίδα

Κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του Ardor

Για να κατανοήσουμε πώς λειτουργεί ο Ardor, πρέπει πρώτα να μάθουμε Nxt, καθώς το εν λόγω δίκτυο αναφέρεται συχνά ως “Nxt 2.0”. Εν ολίγοις, το Ardor βασίζεται στο Nxt και διαθέτει τις ίδιες δυνατότητες συν μερικά προηγμένα χαρακτηριστικά.

χαρακτηριστικά

Το Nxt κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2013 και αντιπροσώπευε έναν από τους πρώτους ICO που ξεκίνησαν ποτέ κρυπτογράφηση. Το Nxt έχει και άλλα αξιοσημείωτα επιτεύγματα όπως είναι ένα από τα πρώτα έργα με blockchain κωδικοποιημένο από το μηδέν. Ήταν επίσης η πρώτη πλατφόρμα blockchain που εφάρμοσε πλήρως και επιτυχώς τον αλγόριθμο PoS (Proof-of-Stake).

Όσο ισχυρό και αν είναι το Nxt, δεν ήταν τέλειο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το Nxt αντιπροσωπεύεται από τη χρήση εγγενών διακριτικών για χρεώσεις συναλλαγών. Η πλατφόρμα ήταν επίσης διαβόητη για το μπλοκ blockchain. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι οποιοσδήποτε χρήστης θέλει να λειτουργήσει έναν κόμβο απαιτείται να κατεβάσει εκατοντάδες GB δεδομένων για να ξεκινήσει και να λειτουργεί ένας κόμβος. Καθώς προστίθενται περισσότερες συναλλαγές, ο αποθηκευτικός χώρος που απαιτείται για τη λειτουργία οποιουδήποτε κόμβου αυξάνεται επίσης. Ένα άλλο μεγάλο ζήτημα με το Nxt ήταν ο αγώνας να βοηθήσουμε τους πελάτες να διατηρήσουν τις προσαρμόσιμες πλατφόρμες τους.

Το Ardor λειτουργεί με έναν παρόμοιο τρόπο, αλλά βελτιώνει τον τρόπο εφαρμογής των νέων blockchain. Διαχωρίζει τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια με τη βοήθεια πολλαπλών αλυσίδων. Εν ολίγοις, οποιοδήποτε νέο έργο στο Ardor θα δημιουργηθεί ως παιδική αλυσίδα.

Αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι αυτό που παρέχει την ταχύτητα που είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πώλησης του Ardor. Αυτή η νέα δομή σημαίνει ότι οι παιδικές αλυσίδες μπορούν να εφαρμοστούν σε λίγα λεπτά ή ώρες. Χρειάζονται μόνο περίπου 60 δευτερόλεπτα για την επεξεργασία ενός μπλοκ που περιέχει όλες τις θυγατρικές συναλλαγές.

Για να βελτιωθεί η κατάσταση, η πλατφόρμα επιλύει το συνηθισμένο μπλοκ blockchain που σχετίζεται με το Nxt μέσω ενός έξυπνου συστήματος κλαδέματος συναλλαγών. Αυτό σημαίνει ότι το blockchain είναι επεκτάσιμο και σημαίνει επίσης ότι τα δεδομένα συναλλαγών θυγατρικής αλυσίδας θα κλαδεύονται για να μειώσουν το μέγεθος ολόκληρης της blockchain.

Τι είναι ο Ignis?

Ignis (IGNIS) είναι η πρώτη παιδική αλυσίδα στο Ardor, που δημιουργήθηκε από την ομάδα ανάπτυξης του Jelurida B.V. για να αποδείξει και να δοκιμάσει την απόδοση του Ardor. Ξεκίνησε επίσης μέσω ICO που συγκέντρωσε 15 εκατομμύρια δολάρια, ιδρύοντας ότι χρησιμοποιήθηκε κυρίως για αναπτυξιακούς σκοπούς.

Η ομάδα διοικείται από τον Lior Yaffe, συνιδρυτή, διευθύνοντα σύμβουλο και ανώτερο προγραμματιστή που ασχολείται με υπολογιστές και προγραμματισμό από την ηλικία των 13 ετών. Άλλα μεγάλα ονόματα περιλαμβάνουν την Kristina Kalcheva, συνιδρυτή, διευθύνουσα σύμβουλο και νομικό εμπειρογνώμονα, Petko Petkov, συνιδρυτής και βασικός προγραμματιστής, και κύριος αρχιτέκτονας λογισμικού Tomislav Gountchev.

παιδική αλυσίδα


Κατάσταση αγοράς

Το διακριτικό Ardor κατατάσσεται στην 63η θέση CoinMarketCap με συνολικό ανώτατο όριο κεφαλαιοποίησης $ 175.729,006 και κυκλοφορούσα προσφορά 998.999.495 ARDR. Η Ignis (IGNIS) βρίσκεται σήμερα στην 159η θέση CoinMarketCap με συνολικό ποσό κεφαλαιοποίησης $ 48.583.514 και κυκλοφορούσα προσφορά 761.143.950 IGNIS από σύνολο 999.449.694 IGNIS.

Το Nxt βρίσκεται ακριβώς μεταξύ των προαναφερθέντων κρυπτογράφων, σε ένα αξιοσέβαστο 96η θέση. Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς είναι 96.913.784 $ και έχει κυκλοφορία 998.999.942 NXT από το σύνολο των 1.000.000.000 NXT. Τη στιγμή αυτής της γραφής, ο Ardor (ARDR) διαπραγματεύτηκε στα 0,17 $, το IGNIS στα 0,06 $ και το Nxt στα 0,09 $.

Το Ardor υποστηρίζεται επί του παρόντος από μερικά από τα πιο δημοφιλή κρυπτογραφικά χρηματιστήρια εκεί έξω όπως HitBTC, Upbit, Bittrex, Poloniex, Εντάξει, και LiteBit.eu.

αγορά

Αποθήκευση Ardor

Δεδομένου ότι το Ardor βασίζεται στο Nxt, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε διακριτικά ARDR σε οποιοδήποτε από τα επίσημα πορτοφόλια Nxt, καθώς και σε τρίτα μέρη με δυνατότητα Nxt. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε το ARDR είναι χρησιμοποιώντας το επίσημο Πορτοφόλι Ardor Blockchain. Το πορτοφόλι έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση σε όλες τις προηγμένες τεχνολογίες του blockchain Ardor και συνοδεύεται από υποστήριξη για Παράθυρα, MacOS, Linux, και Android.

Άλλα χρήσιμα πορτοφόλια Ιστού περιλαμβάνουν το Πορτοφόλι Ardor Lite, Πορτοφόλι Sigbro εκτός σύνδεσης, και ΔωρεάνWallet.

Ευκαιρίες επενδυτών

Πολλοί συμφωνούν ότι και οι τρεις πλατφόρμες, οι Ardor, Nxt και Ignis αντιπροσωπεύουν πολύ καλές ευκαιρίες για επενδύσεις, ειδικά εάν η αγορά θα επεκταθεί και θα αναπτυχθεί. Η Ardor, συγκεκριμένα, έχει μια από τις καλύτερες λύσεις που βασίζονται σε blockchain εκεί έξω. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εταιρεία Jerurida παρέχει στους επενδυτές πολλά να σκεφτούν όταν πρόκειται να επενδύσουν σε ένα από τα προϊόντα της.

Η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή για κάθε επενδυτή είναι ότι οι Ardor, Nxt και Ignis είναι πολύ διαφορετικά κρυπτονομίσματα από σχεδόν όλα τα άλλα που κυκλοφορούν επί του παρόντος στην αγορά, καθώς τα περισσότερα άλλα cryptos βασίζονται είτε στο Ethereum είτε στο Bitcoin. Εάν είστε ο τύπος επενδυτή που πιστεύει ότι ο καλύτερος τρόπος ελαχιστοποίησης του κινδύνου είναι η διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου σας, τότε και τα τρία από τα παραπάνω κρυπτονομίσματα αξίζουν την προσοχή σας.

Τέλος, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι το Ardor είναι μια πολύ ισχυρή πλατφόρμα που μπορεί πολύ καλά να υιοθετηθεί από πολλές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, καθώς προσφέρει σύντομο χρόνο εφαρμογής και εξαιρετικά ευρεία προσαρμοστικότητα. Αυτό το καθιστά ιδανικό για εταιρείες που επιθυμούν να συνεργαστούν με τεχνολογίες blockchain, αλλά δεν έχουν τους πόρους για να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες από την αρχή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο, οι επενδυτές και οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν το επίσημη ιστοσελίδα. Άλλοι αξιοσημείωτοι πόροι περιλαμβάνουν το έργο Αποθήκη BitBucket, λευκό χαρτί, χάρτης πορείας, δικαστήριο, Σελίδα Facebook, Reddit, και Κελάδημα, Διχόνοια, και Χαλαρότητα κανάλια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map