6 Crypto Podcasts για να μάθετε περισσότερα για τη βιομηχανία

Εάν θέλετε να κατανοήσετε τα βασικά της επένδυσης blockchain και crypto με απλούστερο τρόπο, ο καλύτερος τρόπος για να αφομοιώσετε τη γνώση είναι να παρακολουθείτε τακτικά ένα podcast κρυπτογράφησης.

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα podcasts που μπορείτε να ακούσετε για να κατανοήσετε εύκολα τη χαριτωμένη του κόσμου της κρυπτογράφησης:

1. Κακό Crypto

ο Κακό Crypto podcast ξεκίνησε από τους οικοδεσπότες Travis Wright και Joel Comm στα τέλη του 2017. Παρόλο που είναι και οι δύο γνώστες σε θέματα τεχνολογίας, παραδέχτηκαν ότι έμαθαν επίσης για τα cryptos όταν ξεκίνησαν.

Bad Crypto Podcast 2 1024x538

Πηγή: https://nick.weisser.me

Το podcast περιλαμβάνει συνήθως συνεντεύξεις με ειδικούς και πρακτικές εξηγήσεις με πολλές χιουμοριστικές στιγμές. Μέσα από αυτούς, χιλιάδες ακροατές μαθαίνουν όλα τα νεότερα πράγματα στο Bitcoin, altcoins, ICO και εκδηλώσεις που σχετίζονται με το blockchain.

Η ενημερωτική αλλά παράλογη μορφή τους δημιουργεί ένα χιουμοριστικό αποτέλεσμα, διευκολύνοντας τους αρχάριους ακροατές να κατανοήσουν τους όρους και τις έννοιες.

Οι οικοδεσπότες δεν θέλουν απλώς να εκπαιδεύσουν τους ακροατές τους. θέλουν επίσης να διασκεδάζουν όσο κάνουν όταν συζητούν ένα νέο θέμα. Ωστόσο, παραδέχονται ότι δεν είναι ειδικοί στον τομέα και εξακολουθούν να μαθαίνουν με το χρόνο.

Έτσι, για έμπειρους λάτρεις της κρυπτογράφησης, το podcast μπορεί να είναι λιγότερο ενημερωτικό, αλλά για όσους από εσάς μόλις ξεκινήσετε την κρυπτογράφηση, αυτός είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος να κατανοήσετε τις έννοιες του κόσμου της κρυπτογράφησης.

2. Χωρίς αλυσίδες

ο Ακαθάριστο podcast φιλοξενείται από τη Laura Shin, πρώην Senior Editor στο Forbes και είναι υπέροχο αν βρίσκεστε σε αρχάριο ή προχωρημένο επίπεδο κρυπτογράφησης. Έχει χρησιμοποιήσει την προηγούμενη θέση της στο Forbes για να φέρει σημαντικά ονόματα από τη βιομηχανία για να μιλήσει στις συνεντεύξεις της.

480x270 95011

Πηγή: https://www.stitcher.com

Αυτό το εβδομαδιαίο πρόγραμμα επιδιώκει να «εκπαιδεύσει τους ανθρώπους για το πώς τα blockchain θα αλλάξουν τον τρόπο που κερδίζουμε, ξοδεύουμε και επενδύουμε τα χρήματά μας».


Καθώς η Shin κάλυψε ειδήσεις σχετικά με το crypto και το blockchains εδώ και αρκετό καιρό, ξέρει ποιες ερωτήσεις να ρωτήσει και πώς να παρουσιάσει τις πληροφορίες που προσφέρθηκαν από τους ερωτηθέντες.

3. Κυριαρχία νομισμάτων

Κυριαρχία νομισμάτων είναι το σόου του επενδυτή και του εμπόρου Κάρτερ Τόμας. Αυτό το podcast είναι απαραίτητο για όλους τους λάτρεις της κρυπτογράφησης, ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσης τους για το θέμα.

Παρουσιάζει τα θέματα που προέρχονται από την άποψη ενός επενδυτή και είναι «ένα μέρος για όσους ενδιαφέρονται να επωφεληθούν από τον κόσμο της ψηφιακής κρυπτογράφησης των Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Monero και πολλά άλλα».

Ο Τόμας έχει γίνει γνωστός για τον ορθολογικό εξορθολογισμό, τη συνοπτική ανάλυση και τις συνοπτικές περιλήψεις της ημέρας. Οι περισσότερες από τις συζητήσεις του είναι προσανατολισμένες στο εμπόριο, καθιστώντας το podcast του ιδανική πηγή πληροφοριών και πληροφορίες σχετικά με τις επενδύσεις σε κρυπτογράφηση.

Τα επεισόδια του Coin Mastery επικεντρώνονται στα τρέχοντα γεγονότα της αγοράς κρυπτογράφησης, οπότε είναι καλύτερο να ξεκινήσετε τη σειρά παρακολουθώντας τα πιο πρόσφατα επεισόδια της.

4. Το δίκτυο Bitcoin Podcast

Το δίκτυο Bitcoin Podcast αντιπροσωπεύει πολλά διαφορετικά podcast που έχουν μεταφερθεί σε ένα. Αρχικά προβλήθηκε ως κανονικό podcast και, με την πάροδο του χρόνου, εξελίχθηκε σε ένα δίκτυο που αποτελείται από οκτώ διαφορετικούς εμπειρογνώμονες που συζητούν διάφορα θέματα που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση και μοιράζονται τις απόψεις τους για το θέμα.

Ο Jason Jenkins από τη Jenkins Risk Management συγκαταλέγεται μεταξύ των συντελεστών της παράστασης και η ποικιλία των προσκεκλημένων κυμαίνεται από επενδυτές αγγέλου έως DJs του Λος Άντζελες, όλοι τους μιλούν για τη συμμετοχή τους με την κρυπτογράφηση. Τα επεισόδια της εκπομπής είναι αρκετά μεγάλα, διάρκειας άνω των 90 λεπτών, οπότε αν ψάχνετε για μια γρήγορη ενημέρωση σχετικά με το τι συμβαίνει στο cryptovere, θα πρέπει καλύτερα να βρείτε ένα άλλο podcast.

5. Επενδύστε σαν το καλύτερο

Ο οικοδεσπότης του Επενδύστε σαν το καλύτερο, Ο Patrick O’Shaughnessy, είναι διαχειριστής χαρτοφυλακίου στην O’Shaughnessy Asset Management και φιλοξένησε τη σειρά τριών μερών που ονομάζεται Hash Power, η οποία παρέχει μια κατανοητή εισαγωγή στις γνώσεις της βιομηχανίας blockchain.

“Το Hash Power προορίζεται να είναι μια εισαγωγή, αλλά πραγματικά, είναι μια πρόσκληση να εξερευνήσετε αυτόν τον αναδυόμενο κόσμο μόνοι σας.”

Αυτό το podcast ασχολείται γενικά με την επένδυση, αλλά ο O’Shaughnessy έκανε μια επιπλέον προσπάθεια να δημιουργήσει το τρισδιάστατο ηχητικό ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στην κρυπτογράφηση για να ξεκινήσει αυτά τα νέα σε αυτόν τον τομέα.

Τα θέματα της εκπομπής κυμαίνονται από blockchain έως επενδύσεις κρυπτονομισμάτων, εικασίες bitcoin και γενικές συνομιλίες για altcoins και ICO. Η σειρά περνά από όλα τα θέματα με πολύ καθαρό και κατανοητό τρόπο, εξάγοντας τις απαραίτητες πληροφορίες μέσω συνεντεύξεων που πραγματοποιήθηκαν με σημαντικά ονόματα της βιομηχανίας..

Εκτός από το Hash Power, το O’Shaughnessy δημιούργησε επίσης σειρές που επικεντρώθηκαν σε πιο περίπλοκα θέματα και τις εξερεύνησαν πιο σε βάθος.

6. Ας μιλήσουμε Bitcoin!

ο Ας μιλήσουμε Bitcoin! Το podcast δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2013, κάνοντας ένα από τα παλαιότερα podcast που επικεντρώθηκε αποκλειστικά στο Bitcoin και στα κρυπτονομίσματα. Σήμερα, ο αριθμός των επεισοδίων της σειράς έχει περάσει 370. Τα θέματα που καλύπτονται στην εκπομπή είναι εξαιρετικά διαφορετικά και η κοινότητα των θαυμαστών είναι πολύ αφοσιωμένη σε αυτήν την εκπομπή.

ας μιλήσουμε bitcoing

Πηγή: https://softwareengineeringdaily.com

Το podcast δημιουργήθηκε αρχικά από τον Ανδρέα Αντωνόπολις, αλλά τώρα δεν είναι ο μοναδικός παρουσιαστής, καθώς η παράσταση έχει ενσωματώσει περισσότερους ανθρώπους καθώς και ένα ευρύτερο φάσμα περιεχομένου. Ας μιλήσουμε το bitcoin είναι επίσης το όνομα ενός δικτύου που αποτελείται από 10 παραστάσεις που επικεντρώνονται επίσης σε θέματα που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση.

Ο Αντωνόπουλος είναι μια σημαντική προσωπικότητα σε όλα όσα σχετίζονται με το Bitcoin. Σε αυτό το θέμα, έχει γράψει βιβλία, ιστολόγια, έχει προσκληθεί να συζητήσει πολλές συναυλίες και να το συζητήσει εκτενώς στη δική του εκπομπή. Σε ένα σημείο, έλαβε δωρεές Bitcoin αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων από αφοσιωμένα μέλη της κοινότητας ως ένδειξη της εκτίμησής τους για τις συνεισφορές του.

Ο Αντωνόπουλος είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης για το Bitcoin Reference Rate στο Chicago Mercantile Exchange και, το 2014, έγινε Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας – το πρώτο πανεπιστήμιο που φιλοξένησε ποτέ Μεταπτυχιακό σε Ψηφιακό Νόμισμα.

Λάχανο είναι ανεξάρτητος συγγραφέας που εστιάζει στην κρυπτογράφηση και τις αναδυόμενες τεχνολογίες. Προηγούμενα άρθρα για το Masternodes έχουν εμφανιστεί σε κορυφαίους ιστότοπους κρυπτογράφησης και αναφέρονται σε Whitepapers

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map