6 ανεξάρτητες πλατφόρμες και θέσεις εργασίας που πληρώνουν σε Bitcoin!

Ο κόσμος σταδιακά απομακρύνεται από την έννοια των 9-5, κοστουμιών και μηνιαίων μισθών. Σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι έχουν ενθαρρυνθεί να είναι αυτόνομοι και αυτάρκεια δουλεύοντας από την άνεση των σπιτιών τους.

Γίνεται καλύτερη, η εφεύρεση εικονικών νομισμάτων όπως το Bitcoin, το Ethereum και τα παρόμοια έσπασαν τα εμπόδια για το πώς πληρώνονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες αφού παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε πελάτες στο άλλο άκρο του κόσμου. Η συμβατική μέθοδος ήταν να βρει άτομα που θα μπορούσαν να πληρώσουν στο όριό σας – αυτό που μπορείτε εύκολα να εξαργυρώσετε – και οι γνωστές μέθοδοι ήταν τραπεζικό έμβασμα, western union και PayPal, τα οποία είχαν όλες τις δικές τους προκλήσεις.

Τώρα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά κρυπτονομισμάτων χωρίς περιθώρια, καθιστώντας εύκολη την πληρωμή για τις υπηρεσίες τους ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο. Και με τα κρυπτονομίσματα να έχουν υψηλή ζήτηση, η εύρεση με ποιον να ανταλλάσσεται ή να τις ανταλλάσσει σε κρυπτονομίσματα με τοπικά νομίσματα γίνεται πολύ εύκολη.

Όλο και περισσότερες πλατφόρμες αναδύονται καθημερινά, όπου οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να εργάζονται και να πληρώνονται σε Bitcoin και άλλες μορφές κρυπτονομισμάτων όπως επιλέγουν. Παρακάτω αναφέρονται μερικά μέρη που μπορείτε να βρείτε εργοδότες σε αναζήτηση εικονικών εργαζομένων ή να δημοσιεύσετε προσφορές για αυτό που μπορείτε να αποδώσετε σε αντάλλαγμα για κρυπτονομίσματα.

6 θέσεις εργασίας που πληρώνουν σε Bitcoin

# 1. CryptoGrind

Ένα από τα καλύτερα μέρη για έναν ελεύθερο επαγγελματία που πληρώνεται στο Bitcoin είναι Cryptogrind. Σε αυτήν την πλατφόρμα, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε διάφορες ενότητες διαθέσιμων εργασιών, χρησιμοποιώντας βασικές λέξεις ή ετικέτες λέξεων-κλειδιών. Ο ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να δημιουργήσει ένα προφίλ που περιλαμβάνει το βιογραφικό του, βασικές πληροφορίες και τον τύπο των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει. Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι η ικανότητα ενός ελεύθερου επαγγελματία να υπαγορεύει την τιμή των υπηρεσιών του.

Η πλατφόρμα χρησιμεύει επίσης ως διαμεσολάβηση μεταξύ του αιτούντος εργασία (ελεύθεροι επαγγελματίες) και του εργοδότη, διατηρώντας το συμφωνημένο ποσό έως ότου η υπηρεσία παρασχεθεί πλήρως και ο εργοδότης είναι δροσερός με την εργασία υποδεικνύοντας με ένα κλικ ενός κουμπιού.

Σε αντίθεση με άλλες ανεξάρτητες πλατφόρμες, CryptoGrind χρεώνει σχετικά λιγότερο για τη χρήση της πλατφόρμας τους. Επιπλέον, μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον προμήθεια 2% από χρήστες που εισάγετε στην πλατφόρμα από ό, τι κερδίζουν στην πλατφόρμα.

Επομένως, εάν ψάχνετε για κάποιο επιπλέον εισόδημα ή έχετε μόνο μερικές ώρες κάθε μέρα για να διαθέσετε, γιατί να μην προσφέρετε την υπηρεσία σας σε αυτήν την πλατφόρμα για κάποιον που τη χρειάζεται και να πληρώνεστε με ευκολία.

# 2. XBTFreelancer

Σε αντίθεση με το πρώτο, XBT Freelancer είναι ένας πίνακας εργασίας όπου οι εργοδότες είναι ελεύθεροι να δημοσιεύουν προσφορές και οποιονδήποτε μπορεί να κάνει τις προσφορές υπηρεσιών. Οι προσφορές εργασίας στην πλατφόρμα είναι πολυάριθμων κατηγοριών, από τη γραφή, τη μετάφραση, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, τον έλεγχο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μια σειρά από άλλους.

Η πλατφόρμα ενθαρρύνει τους χρήστες να κάνουν χρήση της δυνατότητας υπηρεσίας escrow, προκειμένου να προστατεύσουν όσους παρέχουν τις υπηρεσίες τους από απάτες.

Η πλατφόρμα βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό και έχει λάβει πολλή προσοχή από την κοινότητα κρυπτογράφησης. Είναι πολύ εύκολο να βρείτε την επιθυμητή εργασία σε αυτήν την πλατφόρμα ανάλογα με το τι μπορείτε να προσφέρετε.

# 3. Συνοχή

Αυτή είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες εργασίας για κρυπτονομίσματα στο Διαδίκτυο σήμερα. Η δημοτικότητα οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί εργοδότες σε αυτήν την πλατφόρμα, οι οποίοι αναζητούν συνεχώς διάφορους ελεύθερους επαγγελματίες σε μικρό βαθμό. Προγραμματιστές, σχεδιαστές ιστοσελίδων, συγγραφείς περιεχομένου και όλοι απαιτούν τακτικά την πλατφόρμα.


Σε αντίθεση με το XBT Freelancer, οι εργοδότες δίνουν πλήρη στοιχεία σχετικά με τον τρόπο υποβολής αιτήσεων για αυτές τις θέσεις εργασίας, όπως δημοσιεύτηκαν από εργοδότες. Αν και αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά οι άνθρωποι κατάφεραν επίσης να συναντηθούν με αξιόπιστους εργοδότες μέσω αυτής της πλατφόρμας.

Η αφίσα εργασίας / ο εργοδότης θα έδειχνε κανονικά τον τρόπο πληρωμής, ο οποίος συνήθως είναι σε κρυπτονομίσματα, αλλά μερικές φορές, για να είναι ασφαλείς, οι εργοδότες θα προτιμούσαν να συνεργάζονται με άτομα που είναι εγγεγραμμένα σε άλλες ανεξάρτητες πλατφόρμες όπως το Fiverr και το Upwork μόνο για να βεβαιωθούν ότι δεν να συναντηθείτε με άτομα που θα εισπράττονταν κάποια προκαταβολή για μια εργασία που θα παραδοθεί και θα διαφεύγει.

Ωστόσο, Συνοχή μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα μέρη όπου συναντώνται άτομα που αναζητούν εργασία και εργοδότες, και τις περισσότερες φορές, οι θέσεις εργασίας που δημοσιεύονται σε αυτήν την πλατφόρμα βρίσκονται σε μακροχρόνια βάση.

# 4. r / Jobs4Bitcoins

Σε αντίθεση με τους άλλους, αυτή είναι μια ομάδα σε μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που ονομάζεται Reddit, η οποία έχει γίνει δημοφιλής με την πάροδο των ετών για την ανάρτηση προσφορών εργασίας και την προσφορά κρυπτονομισμάτων ως τρόπου πληρωμής, ιδιαίτερα bitcoin για όποιον μπορεί να ολοκληρώσει την εργασία.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τις ομάδες του Facebook, τότε θα πρέπει να έχετε μια πολύ καλή κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των subreddits.

ο r / Jobs4Bitcoins Το sub-reddit έχει επί του παρόντος μια βάση μέλους περίπου 19.000 χρηστών από όλο τον κόσμο. Αν και δεν είναι μια πλατφόρμα από μόνη της, έχει γίνει πιο δημοφιλής από κάποιες πλατφόρμες εκεί έξω, καθώς το να κάνεις κάτι να κάνει δεν είναι τόσο εκτεταμένο και η υποβολή αίτησης για την επιθυμητή δουλειά είναι τόσο εύκολη όσο και η αποστολή συνομιλίας συνομιλίας.

Τη στιγμή της σύνταξης, η τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής Reddit περιελάμβανε μια λειτουργία ειδοποίησης, όπως αυτή του YouTube, για τους χρήστες του Reddit. Αυτό είναι χρήσιμο για όσους δεν έχουν το χρόνο να ελέγχουν πάντα την πλατφόρμα σε τακτά χρονικά διαστήματα για εργασίες για τις οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις. Η εφαρμογή απλώς ειδοποιεί τους χρήστες για όσα δημοσιεύτηκαν πρόσφατα και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν εύκολα να φιλτράρουν αυτό που του ενδιαφέρει από ό, τι δεν είναι.

Αν και είναι δυνατόν να βρείτε άτομα που θέλουν να πληρώσουν με άλλες μεθόδους εκτός των κρυπτονομισμάτων, αλλά οι πληρωμές για υπηρεσίες εδώ προσφέρονται σε Bitcoin, Ethereum και άλλες μορφές κρυπτογράφησης που συμφωνούν και τα δύο μέρη στο αρχικό στάδιο.

# 5. Εργασίες Crypto

Ένας άλλος δημοφιλής πίνακας εργασίας για τον κόσμο της κρυπτογράφησης. Όπως και οι άλλοι πίνακες εργασίας, οι εργοδότες χρησιμοποιούν το Εργασίες Crypto πλατφόρμα για να βρείτε εξειδικευμένους υποψηφίους για διαφορετικά καθήκοντα που πρέπει να γίνουν, σε βάση πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

Η πλατφόρμα διαθέτει περίπου 5.000 μέλη, γεγονός που το καθιστά ένα καλό σημείο για την εύρεση επιθυμητών θέσεων εργασίας. Οι θέσεις εργασίας δημοσιεύτηκαν σε πολλές κατηγορίες. Για όσους έχουν μια πολύ καλή ιδέα για το πώς να αναπτύξουν αποκεντρωμένες εφαρμογές και να διορθώσουν άλλες εργασίες που σχετίζονται με το blockchain, το Crypto Jobs είναι ίσως το καλύτερο μέρος για να είναι.

Οι συγγραφείς δεν μένουν έξω, καθώς η αυξανόμενη ζήτηση για έμπειρους συγγραφείς αυξάνεται καθημερινά. 2 από τις 10 θέσεις εργασίας που δημοσιεύονται στην πλατφόρμα θα πρέπει να είναι μια θέση για όσους έχουν ταλέντο για τη γραφή και ως εκ τούτου μια ευκαιρία για να αποκομίσουν σημαντικό εισόδημα που δίνει δεξιότητες γραφής μέσω του Διαδικτύου.

# 6. Cointelegraph

Cointelegraph είναι πρώτα απ ‘όλα γνωστό για την κυκλοφορία ενημερωμένων ειδησεογραφικών άρθρων σχετικά με γεγονότα στον κόσμο της blockchain και της κρυπτογράφησης. Πρόσφατα, η πλατφόρμα έχει βυθιστεί στη σύνδεση της βάσης των αναγνωστών με θέσεις εργασίας.

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι εργασίες που δημοσιεύονται στο Cointelegraph προέρχονται από γνήσιες πηγές, καθώς επαληθεύονται σωστά πριν κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα.

Η ενότητα εργασίας του ιστότοπου βρίσκεται στον υποτομέα, jobs.cointelegraph.com. Η απλή στη χρήση πλατφόρμα όχι μόνο συνδέει τους ανθρώπους με τις επιθυμητές / απομακρυσμένες εργασίες τους, αλλά και καθοδηγεί τους χρήστες / άτομα που αναζητούν εργασία σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές κατά την αναζήτηση εργασίας στο διαδίκτυο.

Είναι μια από τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες, γνωστή, σεβαστή και πολιορκημένη από εργοδότες που αναζητούν εξειδικευμένα άτομα.

Ο, τι χρειάζεσαι

Η εργασία από το σπίτι απαιτεί να έχετε καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο, έναν προσωπικό υπολογιστή, σταθερό ηλεκτρικό ρεύμα και ειδικότερα, ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης, καθώς αυτό απαιτείται για να λάβετε πληρωμές στο διαδίκτυο.

Ο τύπος του πορτοφολιού κρυπτογράφησης που απαιτείται εξαρτάται από το νόμισμα / το διακριτικό που αποδέχεστε. Για να αποφύγετε την εγκατάσταση πολλαπλών εφαρμογών πορτοφολιού κρυπτογράφησης στο τηλέφωνό σας, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε ένα πορτοφόλι τρίτου μέρους που μπορεί να περιέχει πολλά νομίσματα όπως το Εξοδος πλήθους, Κοινόμι, και πολλά άλλα.

Τελικά

Η λίστα που καταρτίστηκε παραπάνω έχει επιλεγεί θεωρείται ότι έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Πολλές άλλες ανεξάρτητες πλατφόρμες έχουν έρθει και κλείσει, και λίγες ακόμη δεν έχουν πάρει πραγματικά την προσοχή που απαιτείται.

Εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες που αναφέρονται παραπάνω, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είστε ένα βήμα πιο κοντά στο να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο ανάλογα με την υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε ή τη διαθεσιμότητα σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map