6 καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin SegWit για το 2019

Το Segwit (Segregated Witness) ενεργοποιήθηκε στο δίκτυο Bitcoin στις 24 Αυγούστου 2017 ως ένα μαλακό πιρούνι που είναι συμβατό με προηγούμενες συναλλαγές bitcoin. Από τότε, οι προγραμματιστές πορτοφολιών bitcoin και οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων καθυστέρησαν να εφαρμόσουν το SegWit στις πλατφόρμες τους. Ωστόσο, σε αυτό το κομμάτι, θα εξετάσουμε έξι από τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin SegWit που διατίθενται το 2019.

Επομένως, η εφαρμογή του Segwit επέφερε ταχύτερη αύξηση της χωρητικότητας και άλλα όρια αύξησης του ορίου όπως προτείνεται. Το Segwit παρέχει στους χρήστες άμεση μείωση 80%. Επίσης, τα πορτοφόλια Segwit και Core μπορούν να συναλλάσσονται ομαλά μεταξύ τους, σε αντίθεση με όλα τα άλλα πιρούνια Bitcoin που συνέβησαν.

Ο τυπικός σπόρος του τυπικού πορτοφολιού σας δεν θα λειτουργήσει όταν προσπαθείτε να ανακτήσετε τα κρυπτονομίσματα σας σε ένα ενεργοποιημένο πορτοφόλι Segwit. Ωστόσο, μπορείτε να μεταφέρετε τα Bitcoin σας σε ένα πορτοφόλι Segwit όπως θα στείλατε σε οποιοδήποτε άλλο τυπικό πορτοφόλι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια νέα διεύθυνση Segwit από το πορτοφόλι Segwit και να στείλετε τα νομίσματά σας από το τυπικό πορτοφόλι σας εκεί.

Τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin SegWit (Πορτοφόλια Bitcoin που υποστηρίζουν το SegWit)

Πορτοφόλι καθολικών

Ledger Nano S - Το ασφαλές πορτοφόλι υλικού

Πορτοφόλι καθολικών είναι ένα πορτοφόλι υλικού που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε με ασφάλεια τα ιδιωτικά σας κλειδιά στη συσκευή. Τα πλήκτρα που είναι αποθηκευμένα στην προστατευμένη περιοχή του μικροελεγκτή δεν μπορούν να αποσταλούν από τη συσκευή σε απλό κείμενο. Οι διευθύνσεις Segwit ενεργοποιήθηκαν για τις συσκευές Ledger στις 24 Αυγούστου 2017. Αν και αυτό δεν αντικατέστησε πλήρως τις παλαιότερες διευθύνσεις, συνιστάται να μεταφέρετε τα χρήματα bitcoin σας στη διεύθυνση Segwit που δημιουργήθηκε πρόσφατα. Κάντε κλικ εδώ για έναν βήμα προς βήμα οδηγό σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης μιας διεύθυνσης Segwit στη συσκευή Ledger.

Πορτοφόλι Trezor

Το Trezor Wallet είναι παρόμοιο με το πορτοφόλι του καθολικού. Είναι επίσης ένα πορτοφόλι υλικού. Ήταν το δεύτερο πορτοφόλι υλικού που εφάρμοσε γρήγορα το SegWit στη συσκευή. Προσθέτει νέα υποστήριξη κρυπτογράφησης και αναβαθμίζει επίσης το λογισμικό της για βέλτιστη εμπειρία χρήστη.

Η συσκευή είναι ένα ασφαλές και έξυπνο πορτοφόλι bitcoin (υποστηρίζει και άλλα εναλλακτικά κρυπτονομίσματα) σε μια συσκευή USB, η οποία είναι μικρή και ελαφριά.

Πορτοφόλι Σαμουράι

Το Samourai Wallet είναι ένα άλλο πορτοφόλι για την αποθήκευση κρυπτονομισμάτων bitcoin που υποστηρίζουν το SegWit για χαμηλότερες και ταχύτερες συναλλαγές. Η ομάδα έχει επίσης επικεντρωθεί στην ασφάλεια και το απόρρητο που έχει καταστήσει το πορτοφόλι μία από τις κορυφαίες επιλογές όταν εξετάζει το πορτοφόλι για την ασφαλή αποθήκευση των στοιχείων σας.

Το πορτοφόλι κρυπτογραφείται στην κινητή συσκευή χρησιμοποιώντας την κρυπτογράφηση AES-256. Έχει επίσης μια ασφαλή σύνδεση pin που επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν έναν αριθμό 5-8 ψηφίων για πρόσβαση στις λειτουργίες της εφαρμογής πορτοφολιού. Επίσης, δεν επαναχρησιμοποιεί ποτέ διευθύνσεις και επίσης δεν διαρρέει πολύτιμα μεταδεδομένα για εσάς ή τις συναλλαγές σας.


Πορτοφόλι Electrum

Το Electrum είναι ένας ελαφρύς πελάτης Bitcoin που υπάρχει από τον Νοέμβριο του 2011. Το ενεργοποιημένο πορτοφόλι SegWit γράφτηκε στο Python και έχει έναν σύντομο κωδικό που είναι εύκολο να αναθεωρηθεί.

Το κρυπτογραφημένο πορτοφόλι που περιέχει τα bitcoin σας προστατεύεται από έναν κωδικό πρόσβασης που κρατά τους κλέφτες μακριά. Οι πελάτες δεν χρειάζεται να κατεβάσουν ολόκληρο το blockchain πριν κάνουν χρήση της εφαρμογής, καθώς ζητούν αυτές τις πληροφορίες από έναν διακομιστή. Οι συναλλαγές υπογράφονται απευθείας στη συσκευή και δεν αποστέλλονται δεδομένα χωρίς την ειδοποίησή σας. Αυτό καθιστά το πορτοφόλι Electrum ένα ασφαλές και αξιόπιστο πορτοφόλι με την πάροδο του χρόνου.

Πορτοφόλι GreenAddress

ο Πορτοφόλι GreenAddress είναι ένα έργο opensource που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν, καθώς και να αποθηκεύουν bitcoin στη συσκευή στην οποία είναι εγκατεστημένα. Το ενεργοποιημένο SegWit πορτοφόλι ενσωματώνεται τόσο σε επιτραπέζιους όσο και σε φορητές συσκευές, εφαρμόζοντας μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

Ο στόχος της ανάπτυξης είναι να παρέχει ευκολία και ασφάλεια στο πορτοφόλι GreenAddress. Η συσκευή εφαρμόζει πολλαπλή προστασία και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων έναντι κακόβουλου λογισμικού που στοχεύει στους χρήστες της.

Πορτοφόλι χαρτιού SegWit

καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin SegWit

Τέλος, ολοκληρώνουμε τη λίστα με τα καλύτερα SegWit με το πορτοφόλι χαρτιού SegWitAddress. Αποτελείται από έντυπη εκτύπωση που περιέχει τα δημόσια και ιδιωτικά σας κλειδιά Bitcoin και έναν κωδικό QR που μπορείτε να σαρώσετε και να στείλετε bitcoin στο πορτοφόλι. Αυτό το πορτοφόλι προορίζεται για το παρανοϊκό uber και η αποθήκευση ιδιωτικών κλειδιών δεν γίνεται ασφαλέστερη. Ωστόσο, με τη διαθεσιμότητα πορτοφολιών υλικού που εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό και είναι πιο αποτελεσματικά, τα χαρτοφυλάκια χαρτιού μπορεί να είναι πιο χρονοβόρα.

καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin SegWit

Τελικές σημειώσεις

Τώρα, λοιπόν, είναι κάτι του παρελθόντος για να καθίσετε και να γκρινιάζετε σχετικά με τα υψηλά τέλη και την καθυστέρηση στην επιβεβαίωση συναλλαγής στο δίκτυο Bitcoin. Παρακάτω είναι μερικές επιλογές που μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε σήμερα. Περιμένουμε να δούμε περισσότερα πορτοφόλια και ακόμη και υποστήριξη ανταλλαγών να ενεργοποιήσουν το SegWit στις πλατφόρμες τους σύντομα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map